Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-taisiais

QUOTE(dontstop @ 2016 03 18, 16:01)

Užmačiau maximoje tokią knygą:

Gal kas turit, verta/neverta?  smile.gif

Aš neturiu nė vienos jo knygos, nes esu girdėjus ne kokių atsiliepimų ne tiek apie pačias knygas, bet apie jį patį, jo požiūrį į žmogų, ir .t.t.
Aišku, čia galbūt apie maistą, tai ne taip baisu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar dienos kalorijos:

avižų košė su dž. slyvomis 220
obuolys 70

kapučinas 40
pudingas 70

kinietiški makaronai su daržovėmis ir kiaušiniais 500

4 trapučiai su riešutu sviestu ir bananu 340
kakava 10
sūrio lazdelė 60

kotletas su bulvių koše (likučiai nuo dukros) 400

viso 1740

Svoris auga žiauriai, jau turiu daugiau, nei sausio pradžioje doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(dontstop @ 2016 03 19, 08:32)
Sveikos  4u.gif

Svoris auga žiauriai, jau turiu daugiau, nei sausio pradžioje  doh.gif

Na kaip taip gali buti g.gif sportuoji, kalorijos ribotos, is kur tas svoris gali augti. O jei valgyti kiek nori, kas tada. g.gif Nebent cm mazeja, tada kitas reikalas.

Siandien ryte pusryciai kaip visada, po to iskylausime, tai susiradau sau, ka galiu imtis: grudeta varske plius avokadas. Dar obuoli isimesiu, ir thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2016 03 19, 10:07)
Labas rytas  4u.gif
Na kaip taip gali buti  g.gif sportuoji, kalorijos ribotos, is kur tas svoris gali augti. O jei valgyti kiek nori, kas tada.  g.gif  Nebent cm mazeja, tada kitas reikalas.

Nematuoju cm, bet nemažėja, žinau blush2.gif
Blogai sportuoju - šią sav tik 1 kartą blush2.gif
Ir valgau blogai, į kalorijas įtelpu, bet pats maistas ne pagal trenerės nurodymus blush2.gif
Šiaip nusivylimas savim didžiulis doh.gif Artėja Velykos, svorio augimo metas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 03 18, 14:01)
Sveikos  4u.gif

Šiandien išbandžiau BigBang receptą ryžių traputis-riešutų sviestas-bananas-cinamonas. Nagi skanu, ypač alkanai, tai išvis tikras gardumėlis pasirodė  essen.gif Ačiū už receptą  4u.gif

Užmačiau maximoje tokią knygą:

user posted image

Gal kas turit, verta/neverta?  smile.gif

Nu va,smagu, kad patiko thumbup.gif:

Neturiu tokios knygos blush2.gif

Vakar po darbo valgiau picą blink.gif blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 03 19, 09:36)
Nematuoju cm, bet nemažėja, žinau  blush2.gif
Blogai sportuoju - šią sav tik 1 kartą  blush2.gif
Ir valgau blogai, į kalorijas įtelpu, bet pats maistas ne pagal trenerės nurodymus  blush2.gif
Šiaip nusivylimas savim didžiulis  doh.gif Artėja Velykos, svorio augimo metas... unsure.gif

Labuka.
Donstop, manau,kad su stipriais susiimimais ir vėl vadžių atleidimais darai sau ,,meškos,, paslaugą. Organizmas nebesupranta kas ir kaip. Reikia sistemos ir nuolatinės. 4u.gif . Jei lyginant vakarykštį meniu, mano akim, tai per daug angliavandenių. O šiaip, nosį aukštyn ir vėl tikslo link mirksiukas.gif

Na, ką, 13-a diena tikslo link. Pasportavau šiandien, atvažiavom pas uošvius į svečius. Atsivežiau savo raugintų kopūstų pasisvėrus biggrin.gif
Jau pirmieji rezultatai per 2 nepilnas savaites matosi: nuo liemens -3cm, nuo leškų -2,5 cm, tik nuo rankų niekas nė krust schmoll.gif , o tokios paglebusios po nėštumo.
Atsakyti
QUOTE(Finksė @ 2016 03 19, 16:47)

Donstop, manau,kad su stipriais susiimimais ir vėl vadžių atleidimais darai sau ,,meškos,, paslaugą. Organizmas nebesupranta kas ir kaip. Reikia sistemos ir nuolatinės. 4u.gif . Jei lyginant vakarykštį meniu, mano akim, tai per daug angliavandenių. O šiaip, nosį aukštyn ir vėl tikslo link  mirksiukas.gif

Jau pirmieji rezultatai per 2 nepilnas savaites matosi: nuo liemens -3cm, nuo leškų -2,5 cm, tik nuo rankų niekas nė krust  schmoll.gif , o tokios paglebusios po nėštumo.

Finkse, kad aš visą laiką maždaug po tiek pat kalorijų valgau g.gif Ar kažką kitą turi omeny? smile.gif

Rezultatai stulbinantys bigsmile.gif Per nepilnas 2 savaites? blink.gif Fantastika thumbup.gif

Užsisakiau knygą, ačiū pasisakiusioms 4u.gif Gausiu po Velykų tik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 03 19, 16:33)
Finkse, kad aš visą laiką maždaug po tiek pat kalorijų valgau  g.gif Ar kažką kitą turi omeny?  smile.gif

Rezultatai stulbinantys  bigsmile.gif  Per nepilnas 2 savaites?  blink.gif  Fantastika  thumbup.gif
Užsisakiau knygą, ačiū pasisakiusioms  4u.gif Gausiu po Velykų tik  smile.gif

Gal tada aš su kitu nicku supainiojau, bet man užsifiksavo,kad savo racioną bandei sumažinti iki 1400 cal. 4u.gif
O šiaip,manau,kad svarbiausia ne vien cal kiekyje, bet koks maistas sudaro racioną. Aš valgiau tikrai nė kiek ne daugiau nei dabar valgau, bet aš nieko nederinau, valgiau daug vaisių,makaronų, bulvių, baltų miltų. Dabartiniam mano racione man per daug mėsos ir minimaliai vaisių, kruopų,miltų, bulvių (tai ką aš labiausiai mėgstu). Skanėstas-1 traputis su riešutų sviestu, arba corny javainis be glaisto, bet ne kasdien.
Rezultatai smagūs, aišku gal ir paklaida yra, juk pati matuojuosi.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar dienos kalorijos:

ryžių košė su bananu 340

kapučinas 40
šokoladas 100
2 finn crisp su sūriu 100

kiaušinienė 460
gira 100

kapučinas 40
2 trapučiai su riešutų sviestu ir babanu 170

rūkyta žuvis 100
naminis hot dogas 300

Viso 1750

Jau matau minusą, ačiūD doh.gif

Šiandien nusipirkau agar agaro ir saldiklio, bandysiu gaminti desertą smile.gif

QUOTE(Finksė @ 2016 03 19, 23:55)
Gal tada aš su kitu nicku supainiojau, bet man užsifiksavo,kad savo racioną bandei sumažinti iki 1400 cal. 4u.gif
O šiaip,manau,kad svarbiausia ne vien cal kiekyje, bet koks maistas sudaro racioną. Aš valgiau tikrai nė kiek ne daugiau nei dabar valgau, bet aš nieko nederinau, valgiau daug vaisių,makaronų, bulvių, baltų miltų. Dabartiniam mano racione man per daug mėsos ir minimaliai vaisių, kruopų,miltų, bulvių (tai ką aš labiausiai mėgstu). Skanėstas-1 traputis su riešutų sviestu, arba corny javainis be glaisto, bet ne kasdien.
Rezultatai smagūs, aišku gal ir paklaida yra, juk pati matuojuosi.

Na, mano racionas yra iki 1700 kcal, bet aš iš tiesų minėjau, kad kol nesportuoju sporto klube (2 sav pertrauka, nes vyras komandiruotėje, nėra su kuo palikti mažo vaiko), reikėtų sumažinti iki 1400 kcal, nes nu mažiau judu realiai, pasivaikščiojimai, namų tvarkymas, žaidimai su vaikais ir taip mano kasdienybė, ne sportas tai smile.gif Bet Tytuka įtikino mane, kad neverta mažinti kaloražo, gali sustreikuoti medžiagų apykaita, paskui gali būt sunku sugrįžti prie 1700 kcal, o ilgai ant 1400 kcal aš netversiu...

Mano racionas su daug angliavandenių, bet taip man rekomenduoja trenerė g.gif Pamažinta riebalų, padidinta angliavandenių. Aš prieš tai tiek jų nevalgiau, reikėjo laiko, kad priprasčiau prie 2 košių dienoje. Na košė tai tik grupės pavadinimas, gali būti makaronai, duona, miusliai vietoj jos... Mėsos ir kt baltymų ji man apskaičiavo po 1 g ant kg svorio. Mano svoris 55 kg, tai 55 g baltymų man lengva surinkt, pvz jei valgau vištieną pietum ir varškės pavakariams, jau viršiju normą (~70 g baltymų jau gaunasi)
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 03 20, 11:38)

...Jau matau minusą, ačiūD  doh.gif

...Na, mano racionas yra iki 1700 kcal, bet aš iš tiesų minėjau, kad kol nesportuoju sporto klube (2 sav pertrauka, nes vyras komandiruotėje, nėra su kuo palikti mažo vaiko), reikėtų sumažinti iki 1400 kcal, nes nu mažiau judu realiai, pasivaikščiojimai, namų tvarkymas, žaidimai su vaikais ir taip mano kasdienybė, ne sportas tai  smile.gif  Bet Tytuka įtikino mane, kad neverta mažinti kaloražo, gali sustreikuoti medžiagų apykaita, paskui gali būt sunku sugrįžti prie 1700 kcal, o ilgai ant 1400 kcal aš netversiu...

...Mano racionas su daug angliavandenių, bet taip man rekomenduoja trenerė  g.gif  Pamažinta riebalų, padidinta angliavandenių. Aš prieš tai tiek jų nevalgiau, reikėjo laiko, kad priprasčiau prie 2 košių dienoje. Na košė tai tik grupės pavadinimas, gali būti makaronai, duona, miusliai vietoj jos... Mėsos ir kt baltymų ji man apskaičiavo po 1 g ant kg svorio. Mano svoris 55 kg, tai 55 g baltymų man lengva surinkt, pvz jei valgau vištieną pietum ir varškės pavakariams, jau viršiju normą (~70 g baltymų jau gaunasi)

Sveikos 4u.gif

...Na tai tas minusas vis zemyn eina, nesi pradiniam taske g.gif
...Tikiuos nepasigailejai kad nenumazinai rolleyes.gif
... Jau trecias menuo eina su tokiu meniu. O gal pakeisti maziau angliu, daugiau sveiku riebalu, kal liktu tos pacios, bet gal organizmas jas metabolizuotu kitaip, daugiau i energija biggrin.gif As tik taip islipau is svorio augimo, dar ir sveikata pagerejo.

Pusryciams du su puse obuolio, buvau vaikams paruosus, bet teko paciai ir suvalgyti doh.gif
brokolis, 3 kiausiniai ir kokosu aliejus.
pietums kepeneles ir virtos darzoves su sviestu, vakarienei turbut suris su kazkuo, vyno norisi biggrin.gif
Per sia savaite svoris nenukrito, bet ir nepakilo. Bet minus 4 cm nuo pilvo thumbup.gif figura labai padailino biggrin.gif kovo men rezultatais patenkinta, nes dar ir 0.5 kg nukrito ir negrizo.
Sportuoju nedaug, svorio pratimai ir 1 kartas baseine. Sia savaite noriu vel, reiks susiorganizuot.
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2016 03 20, 14:36)
Sveikos  4u.gif

...Na tai tas minusas vis zemyn eina, nesi pradiniam taske  g.gif
...Tikiuos nepasigailejai kad nenumazinai  rolleyes.gif
... Jau trecias menuo eina su tokiu meniu. O gal pakeisti maziau angliu, daugiau sveiku riebalu, kal liktu tos pacios, bet gal organizmas jas metabolizuotu kitaip, daugiau i energija  biggrin.gif As tik taip islipau is svorio augimo, dar ir sveikata pagerejo.

Jo, jau žemiau pradinio taško biggrin.gif
Ne, nesigailiu, kad nenumažinau. Tiesą pasakius, man sunku būtų prasilaiyti ant 1400 kcal net kelias dienas doh.gif Nežinau, ar pavyktų, valios pas mane ne prūdai blush2.gif

Ne trečias, aš taip maitinuosi nuo rugsėjo doh.gif Tai jau 7tas mėnuo eina, ir taip, ko gero reikia kažką keisti valgiaraštyje, matyt organizmas apsiprato ir nebeatiduoda riebalo g.gif

Nesu bandžiusi raciono su daugiau riebalų, bandžiau su daugiau baltymų. Tai man netiko toks variantas - nuolat jaučiausi alkana, ko pasekoje nuolat pratrūkdavau, apsirydavau. Tai numesdavau, tai vėl priaugdavau. Iš esmės negalėjau atsipalaiduoti nei vienos dienos. Supratau, kad ilgai taip maitintis negalėčiau, o juk mano tikslas - atrasti tokį mitybos variantą, kad galėčiau taip valgyti visą gyvenimą...
Su daugiau angliavandenių man labiau tiko, nes vienas dalykas, aš juos mėgstu biggrin.gif Antras dalykas, ne taip kamuoja alkis (nors nemeluosiu, aš ėdrūnė, alkis kamuoja mane vis tiek kiekvieną dieną doh.gif ). Trečias dalykas, tik taip pasiekiau tokį svorį, kurio nemačiau nuo vidurinės mokyklos laikų ir jau ilgai jį išlaikau "(bet vis tiek siekiu mažesnio blush2.gif ), t y ši programa iš tiesų ant manęs veikia thumbup.gif
Bet bijau, kad daug angliavandenių tinka tik prie rimto sporto g.gif Nes pastebėjau, tik praleidžiu bent vieną treniruotę, iškart pliusas. O kai nesportuoju praktiškai visai, kaip dabar, tai pliusas net žiaurus. Tai va, pamąstymams man ... g.gif

Ai, ar dar nepaminėjau, kad siekiu ne tik mažesnio svorio, man dar ir be galo svarbu sumažinti riebalų % kūne. Dabar turiu 25,7 %, sumažėjo nuo 29,8 %, palyginimui prie 15 % matosi preso kubeliai, tai man dar toli iki jų rolleyes.gif

user posted image

Na va pagal foto gerai matosi, ką aš noriu pasakyti, aš esu visai nedidelio svorio (55 kg prie 162 cm), antsvorio neturiu, bet atrodau putlutė kaip bandelė, labai panašiai kaip nuotraukoje moteriškė su 25 % riebalų ax.gif

Tai va, nežinau, ar padidinto riebalingumo racionas padėtų man sumažinti riebalų proc kūne, ar tik ne atvirkščiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 03 20, 14:17)
...Jo, jau žemiau pradinio taško  biggrin.gif

...Nesu bandžiusi raciono su daugiau riebalų, bandžiau su daugiau baltymų. Tai man netiko toks variantas - nuolat jaučiausi alkana, ko pasekoje nuolat pratrūkdavau, apsirydavau. Tai numesdavau, tai vėl priaugdavau. Iš esmės negalėjau atsipalaiduoti nei vienos dienos. Supratau, kad ilgai taip maitintis negalėčiau, o juk mano tikslas - atrasti tokį mitybos variantą, kad galėčiau taip valgyti visą gyvenimą...
...Su daugiau angliavandenių man labiau tiko, nes vienas dalykas, aš juos mėgstu  biggrin.gif  Antras dalykas, ne taip kamuoja alkis (nors nemeluosiu, aš ėdrūnė, alkis kamuoja mane vis tiek kiekvieną dieną  doh.gif ). Trečias dalykas, tik taip pasiekiau tokį svorį, kurio nemačiau nuo vidurinės mokyklos laikų ir jau ilgai jį išlaikau "(bet vis tiek siekiu mažesnio  blush2.gif ), t y ši programa iš tiesų ant manęs veikia  thumbup.gif

Ai, ar dar nepaminėjau, kad siekiu ne tik mažesnio svorio, man dar ir be galo svarbu sumažinti riebalų % kūne. Dabar turiu 25,7 %, sumažėjo nuo 29,8 %, palyginimui prie 15 % matosi preso kubeliai, tai man dar toli iki jų  rolleyes.gif

Na va pagal foto gerai matosi, ką aš noriu pasakyti, aš esu visai nedidelio svorio (55 kg prie 162 cm), antsvorio neturiu, bet atrodau putlutė kaip bandelė, labai panašiai kaip nuotraukoje moteriškė su 25 % riebalų  ax.gif

Tai va, nežinau, ar padidinto riebalingumo racionas padėtų man sumažinti riebalų proc kūne, ar tik ne atvirkščiai  biggrin.gif

...Svarbiausia ne jo jo efektas, o stabilus, kad ir letas kritimas.
... Tai nereikia baltymines dietos, ten labai riebalu truksta, kas ir suteikia sotumo jausma, nes is ju ir gaminasi energija, vietoj angliavandeniu (ju gauni irgi, bet nera didzioji dalis), kitaip kas gali istverti be nei vieno energijos gaminimosi saltinio g.gif baltymai nesiskaito. o riebalai tui buti tik geri, naturalus ir jokio cukraus schmoll.gif Nes cukrus ir riebalai, energiju saltinis, viena konvertuoja i energija, kita i lasinius.
...Jei tinka pasirinktas maitinimasis, tai ir gerai. Jei noresi keisti, gali apsvarstyti si varianta.
Uz procentais lasiniu lentele tai aciu 4u.gif Islipau is paskutines, tai dabar ten, kur tu bigsmile.gif

Papildyta:
Sprendziu pagal isvaizda savo biggrin.gif
Atsakyti