QUOTE(tytuka @ 2016 03 20, 14:36)
Sveikos
...Na tai tas minusas vis zemyn eina, nesi pradiniam taske
...Tikiuos nepasigailejai kad nenumazinai
... Jau trecias menuo eina su tokiu meniu. O gal pakeisti maziau angliu, daugiau sveiku riebalu, kal liktu tos pacios, bet gal organizmas jas metabolizuotu kitaip, daugiau i energija

As tik taip islipau is svorio augimo, dar ir sveikata pagerejo.
Jo, jau žemiau pradinio taško
Ne, nesigailiu, kad nenumažinau. Tiesą pasakius, man sunku būtų prasilaiyti ant 1400 kcal net kelias dienas

Nežinau, ar pavyktų, valios pas mane ne prūdai
Ne trečias, aš taip maitinuosi nuo rugsėjo

Tai jau 7tas mėnuo eina, ir taip, ko gero reikia kažką keisti valgiaraštyje, matyt organizmas apsiprato ir nebeatiduoda riebalo
Nesu bandžiusi raciono su daugiau riebalų, bandžiau su daugiau baltymų. Tai man netiko toks variantas - nuolat jaučiausi alkana, ko pasekoje nuolat pratrūkdavau, apsirydavau. Tai numesdavau, tai vėl priaugdavau. Iš esmės negalėjau atsipalaiduoti nei vienos dienos. Supratau, kad ilgai taip maitintis negalėčiau, o juk mano tikslas - atrasti tokį mitybos variantą, kad galėčiau taip valgyti visą gyvenimą...
Su daugiau angliavandenių man labiau tiko, nes vienas dalykas, aš juos mėgstu

Antras dalykas, ne taip kamuoja alkis (nors nemeluosiu, aš ėdrūnė, alkis kamuoja mane vis tiek kiekvieną dieną

). Trečias dalykas, tik taip pasiekiau tokį svorį, kurio nemačiau nuo vidurinės mokyklos laikų ir jau ilgai jį išlaikau "(bet vis tiek siekiu mažesnio

), t y ši programa iš tiesų ant manęs veikia
Bet bijau, kad daug angliavandenių tinka tik prie rimto sporto

Nes pastebėjau, tik praleidžiu bent vieną treniruotę, iškart pliusas. O kai nesportuoju praktiškai visai, kaip dabar, tai pliusas net žiaurus. Tai va, pamąstymams man ...
Ai, ar dar nepaminėjau, kad siekiu ne tik mažesnio svorio, man dar ir be galo svarbu sumažinti riebalų % kūne. Dabar turiu 25,7 %, sumažėjo nuo 29,8 %, palyginimui prie 15 % matosi preso kubeliai, tai man dar toli iki jų
Na va pagal foto gerai matosi, ką aš noriu pasakyti, aš esu visai nedidelio svorio (55 kg prie 162 cm), antsvorio neturiu, bet atrodau putlutė kaip bandelė, labai panašiai kaip nuotraukoje moteriškė su 25 % riebalų
Tai va, nežinau, ar padidinto riebalingumo racionas padėtų man sumažinti riebalų proc kūne, ar tik ne atvirkščiai