Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-taisiais

QUOTE(•°Meskute°• @ 2016 03 22, 11:39)
Vakar valgiau neidealiai sveikai, bet įtilpau į kalorijų normą ir šiandien jau pora šimtų gramų mažiau rodo. Yee!  bigsmile.gif
Dėl judėjimo. Man, kaip ir jums su sportu nekažką  Būna, kad prisiverčiu pasileidus youtube cardio padaryti, bet jau tieeeek valios reikia  Vakar išėjau pasivaikščioti vietoj sporto. Nežinau kiek užtrukau ar nuėjau, bet jaučiausi neblogai, žandai grįžus įraudę, tai užskaitau    Dabar vis pagalvoju gal reikia dviratį nusipirkti, gal prisiversiu kai bus šilčiau su juo išlėkti pasivažinėti. Tiek, kad kol neturiu, tai atrodo važiuočiau ir važiuočiau, bet bijau kad nebūtų taip kad sandėliuke jis pragulės daugiausia laiko  O kaip jus, ar važinėjat su dviračiais? Patarkit ar gera mintis čia mano, ar neverta pinigų leisti 

Aš važinėju dviračiu, jei galiu taip teigti - 2 metai jau kaip dviratis ilsisi rūsyje blush2.gif Užpernai buvau nestuke.gif , tik vieną kartą pravažiavau ir kažko suabejojau, ar nepakenks nėštumo eigai. Pernai dukrytė buvo per maža dviračio kėdei. Šiemet nekantriai laukiu dviračių sezono assa.gif
Mes važinėjam taip: su auto nuvažiuojam iki kokio įdomaus dviračių tako pradžios, toliau persėdam į dviračius ir važiuojam 20-30 km per dieną smile.gif
Po mūsų miestą, po parkus, į darbą ar pan - nevažinėjam.

Ar verta pirkti dviratį g.gif Na priklauso nuo gyvenimo būdo smile.gif Mes visa šeima mėgstam keliaut, norėjom išbandyti ir dviračių žygius. Abiem su vyru patiko, bet išvažiuojam taip kartą-du per mėn, nuo balandžio iki rugsėjo. Vietoje sporto dviratis mūsų atvejų - schmoll.gif Bet kad nesigailiu į dviratį investavus ~3000 lt, tai tikrai smile.gif

Dėl pasivaikščiojimų vietoj sporto - reikia vaikščioti taip, kad pulsas pakiltų į riebalų deginimo lygį. Tam apskaičiuoti yra spec formulė: (220 - amžius - pulsas ramybės būklėje)x0,5 + pulsas ramybės būklėje. Pulsas neturi viršyti tokių ribų: (220 - amžius - pulsas ramybės būklėje)x0,75 + pulsas ramybės būklėje. O galima tiesiog įsigyti spec sportinį laikrodį, kris viską pats skaičiuos smile.gif

QUOTE(Finksė @ 2016 03 22, 12:55)
Labuuuuuu  4u.gif
Na, pavasarėjančios, gražėjančios kolegės, padėkit man, gal žinot kaip išsikepti kuo ,,sveikesnį,, picos padą. Gal žinote receptų?smile.gif

Siūlau 2 variantus:
1. padas iš pilnagrūdžių miltų (aukštesnis GI, ilgiau bus jaučiamas sotumas)
2. padas iš kalafiorų bigsmile.gif pvz pagal šį receptą

Sveikinu su rezultatais, vis dar stebiuosi išsprogus akis bigsmile.gif

Finkse, kokio svorio sieki, o gal konkrečių apimčių? Labai būtų įdomu palyginti su savo tikslais smile.gif O gal jau rašei apie tai, atsiprašau, neįsiminiau blush2.gif
Atsakyti

Siūlau 2 variantus:
1. padas iš pilnagrūdžių miltų (aukštesnis GI, ilgiau bus jaučiamas sotumas)
2. padas iš kalafiorų bigsmile.gif pvz pagal šį receptą

Sveikinu su rezultatais, vis dar stebiuosi išsprogus akis bigsmile.gif

Finkse, kokio svorio sieki, o gal konkrečių apimčių? Labai būtų įdomu palyginti su savo tikslais smile.gif O gal jau rašei apie tai, atsiprašau, neįsiminiau blush2.gif
[/quote]

Ačiū 4u.gif . Bėgsiu pirkti pilno grūdo miltų, o sekantį kartą bandysiu receptą su kalafiorais.
Mano tikslas -stangrus, sportiškas, saikingai raumenukų turintis kūnas ir gera savijauta smile.gif. Kažkokių siekiamų apimčių, ar svorio nenusistatinėjau. Na, buvau minėjus treneriuu,kad gal ir gerai būtų pasiekti priešnėštuminį 50 kg svorį. Nebedaug iki jo beliko -500 g.
Kitą savaitę laukia operacija, tai porai savaičių teks apleisti sportą sad.gif
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif
Siandien rami diena biggrin.gif Nebereikia nei vyno, nei surio prie jo biggrin.gif
Pusryciu nesinorejo, tai buvo kava su grietinele, kivi, pietums vista su darzovemis, o vakarienei brokolis ir surio gabaliukas arba kefyras.
Dviratis visad buvo svajone ir dziaugsmas mano, labai dug juo vazinejau, beveik 12 metu min 5 dienas savaitej, bet turiu kur. Jei vazinetis tik aplink nama arba jei nera laiko, jegu, tai taip ir lieka garaze biggrin.gif
Ryt planuoju i baseina, uzkabino bigsmile.gif , nors karta per savaite ax.gif
Finksė sveikinu pasiekus tiksla 4u.gif Sekmingos operacijos ir siaip sveikatos linkiu 4u.gif

Tas skaiciuojntis laikrodis man tai butu pats tas, nes pati tingiu skaiciuoti blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras, damočkos 4u.gif
Atostogauju pas mamą, nėra kada pliurpt, bet perskaitau viską nuosekliai smile.gif
Pasivaidelenu šviečiant pilnačiai, kad nepamirštumėt apie mano egzistavimą bigsmile.gif
Vėl užėjo tas labai trumpalaikis noras pasportuot namie, tai vis pasileidus muziką tūpinėju, atsilenkinėju, užpakalį kiloju biggrin.gif Jau nuo pirmadienio, pagal mane tai neblogai ištempiau lotuliukas.gif
Mityba vis dar pagal Agnės metodą, nesiskundžiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kažkaip nelabai yra ką pasakot,viskas tas pats. Vis mastau apie sporto klubą. Net nežinau kodėl taip tingisi, bet reikia manau užsirašyti po vėlykų ir viskas g.gif Reikia išsirinkti tik kur eit ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar dienos kalorijos:

avižų košė su puse banano 205
šokoladas 75

kapučinas 40
grūdėta varškė su puse banano 150

3 stiklinės pomidorų sulčių 90

kinietiški virtiniai su daržovėmis 360

sumuštinis 120
šokoladas 200

kiaušinienė su krablazdėm 400
greipfutas 40

viso 1680

*Rud@@kė*
, ka čia per Agnės metodas? smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, saulė šviečia, mesti svorį kviečia biggrin.gif
Net gyvenimas gražesnis, kai toks oras, nors ir šaltuko yra, bet įdienojus turėtų būti šilčiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 03 23, 10:55)
Labas rytas, saulė šviečia, mesti svorį kviečia biggrin.gif
Net gyvenimas gražesnis, kai toks oras, nors ir šaltuko yra, bet įdienojus turėtų būti šilčiau bigsmile.gif

Jo, oras iš tiesų gražus bigsmile.gif
Aš tik iš už lango galiu pasigrožėt - 4 dienos nebuvau lauke blink.gif Dukra serga, vyras komandiruotėj, sūnui atostogos, tai sėdim namie doh.gif
Atsakyti
Sveikos, pakalbėsiu pati su savim hihihi.gif

Vakar dienos kalorijos:

2 sumuštiniai su juoda duona 200
arbata 60

kapučinas 40
pudingas 100
sūrio lazdelė 60

grūdėta varškė su puse banano 150

panini sumuštinis 600 (kcal nežinau, imu kaip mažo kebabo)

kapučinas 40

daržovių sriuba 90
sūrio lazdelė 60

Viso 1400 (grynas sutapimas biggrin.gif )

Vakar pavyko pasportuoti apie valandą thumbup.gif Kūnas jau maldavo apkrovos, visgi virš savaitės nesportavau (paskutinį kartą prieš tai - praeitos savaitės pirmadienį blush2.gif )

Vakar pasiėmiau bibliotekoje knygą Slaptas sulieknėjusios merginos dienoraštis. Vos gavau, bibliotekininkė nenorėjo duoti tongue.gif Sako:
- čia gi ne grožinė literatūra, jūs turbūt nepastebėjot
Aš:
- gerai, nieko tokio, skaitau visokias
Ji:
-čia iš medicinos srities, kam jum
Aš:
- nieko tokio, man vis tiek įdomu
Ji:
- gi čia apie lieknėjimą, juk jum nereikia lieknėt??
Aš:
-jei leisit, visgi paimsiu...
wacko.gif karsta.gif hihihi.gif

Tai va, jau perskaičiau per vakar dieną nemažą dalį, ir galiu pasakyti, kad pats rašymo stilius man visai ne prie širdies...o ir kai kurie patarimai gerokai prasilenkia su tuo, ką iki šiol žinojau apie lieknėjimą bigsmile.gif
Atsakyti
Labas saulėtas rytas 4u.gif
Tikiuosi jis toks pats saulėtas bus ir per išeigines, nes kokia nauda iš gero oro, jei į jį gali žiūrėt tik per langą lotuliukas.gif

Dontstop, ir man ta knyga nepatiko. O dabar man šios merginos kultas kvepia chaltūra, ypač kai FB jos grupes pažiūriu smile.gif lyg jau trečią knygą rašo. Tai matyt yra tų, kurios skaito.

Bet tai kokia bibliotekininkė pas tave lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif
Svoris tas pats, nekrenta, nes truputį vėl įnikau į saldainius, pas mamą vis "ant akių" stovi indas su jais, negaliu praeidama neišsilupt bent vieno biggrin.gif

QUOTE(dontstop @ 2016 03 23, 08:28)
*Rud@@kė*[/b], ka čia per Agnės metodas?  smile.gif

Taigi per laidą "Nuo iki" kaip ji kalbėjo, iki 12 valgo viską, net ir saldumynus, o vakarienė iki 18-19 valandos smile.gif

Čia dabar, turiu sulieknėjusios merginos dienoraštį, jokia ten ne medicina, romanas su dietologiniais intarpais smile.gif Bibliotekininkė matyt pati žadėjo vakare neštis namo paskaityt, tai ir bandė įtikint, kad neverta biggrin.gif O dėl komplimento juk labai malonu, ar ne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2016 03 24, 16:16)
Labukas  smile.gif
Svoris tas pats, nekrenta, nes truputį vėl įnikau į saldainius, pas mamą vis "ant akių" stovi indas su jais, negaliu praeidama neišsilupt bent vieno  biggrin.gif
Taigi per laidą "Nuo iki" kaip ji kalbėjo, iki 12 valgo viską, net ir saldumynus, o vakarienė iki 18-19 valandos  smile.gif

Čia dabar, turiu sulieknėjusios merginos dienoraštį, jokia ten ne medicina, romanas su dietologiniais intarpais  smile.gif Bibliotekininkė matyt pati žadėjo vakare neštis namo paskaityt, tai ir bandė įtikint, kad neverta  biggrin.gif O dėl komplimento juk labai malonu, ar ne?  ax.gif

Aš nežiūriu TV ax.gif Aišku, seniai girdėtas metodas, manau, nedaug kam padeda g.gif Aš, pvz visą gyvenimą vakarienę valgau 17 val, ir ką. Didžiąją gyvenimo dalį esu su antsvoriu smile.gif Na ir žinoma atvirkščiai, kas mėgdavo sočiai pavalgyti vakare ir užkandžiauti naktipiečių, tokių įpročių pakeitimas aišku duos naudos smile.gif

Aha, bibliotekininkė mūsų juokinga tokia bobulytė, labai mėgsta savo nuomonę piršti doh.gif

O dėl komplimento aišku malonu, bet realiai nėra labai kuo džiaugtis, po ilga stora striuke žinoma jokių riebalų rinkių nesimato hihihi.gif
Atsakyti