QUOTE(°Meskute° @ 2016 03 22, 11:39)
Vakar valgiau neidealiai sveikai, bet įtilpau į kalorijų normą ir šiandien jau pora šimtų gramų mažiau rodo. Yee!
Dėl judėjimo. Man, kaip ir jums su sportu nekažką Būna, kad prisiverčiu pasileidus youtube cardio padaryti, bet jau tieeeek valios reikia Vakar išėjau pasivaikščioti vietoj sporto. Nežinau kiek užtrukau ar nuėjau, bet jaučiausi neblogai, žandai grįžus įraudę, tai užskaitau Dabar vis pagalvoju gal reikia dviratį nusipirkti, gal prisiversiu kai bus šilčiau su juo išlėkti pasivažinėti. Tiek, kad kol neturiu, tai atrodo važiuočiau ir važiuočiau, bet bijau kad nebūtų taip kad sandėliuke jis pragulės daugiausia laiko O kaip jus, ar važinėjat su dviračiais? Patarkit ar gera mintis čia mano, ar neverta pinigų leisti

Dėl judėjimo. Man, kaip ir jums su sportu nekažką Būna, kad prisiverčiu pasileidus youtube cardio padaryti, bet jau tieeeek valios reikia Vakar išėjau pasivaikščioti vietoj sporto. Nežinau kiek užtrukau ar nuėjau, bet jaučiausi neblogai, žandai grįžus įraudę, tai užskaitau Dabar vis pagalvoju gal reikia dviratį nusipirkti, gal prisiversiu kai bus šilčiau su juo išlėkti pasivažinėti. Tiek, kad kol neturiu, tai atrodo važiuočiau ir važiuočiau, bet bijau kad nebūtų taip kad sandėliuke jis pragulės daugiausia laiko O kaip jus, ar važinėjat su dviračiais? Patarkit ar gera mintis čia mano, ar neverta pinigų leisti
Aš važinėju dviračiu, jei galiu taip teigti - 2 metai jau kaip dviratis ilsisi rūsyje

Mes važinėjam taip: su auto nuvažiuojam iki kokio įdomaus dviračių tako pradžios, toliau persėdam į dviračius ir važiuojam 20-30 km per dieną

Po mūsų miestą, po parkus, į darbą ar pan - nevažinėjam.
Ar verta pirkti dviratį

Dėl pasivaikščiojimų vietoj sporto - reikia vaikščioti taip, kad pulsas pakiltų į riebalų deginimo lygį. Tam apskaičiuoti yra spec formulė: (220 - amžius - pulsas ramybės būklėje)x0,5 + pulsas ramybės būklėje. Pulsas neturi viršyti tokių ribų: (220 - amžius - pulsas ramybės būklėje)x0,75 + pulsas ramybės būklėje. O galima tiesiog įsigyti spec sportinį laikrodį, kris viską pats skaičiuos

QUOTE(Finksė @ 2016 03 22, 12:55)
Labuuuuuu
Na, pavasarėjančios, gražėjančios kolegės, padėkit man, gal žinot kaip išsikepti kuo ,,sveikesnį,, picos padą. Gal žinote receptų?

Na, pavasarėjančios, gražėjančios kolegės, padėkit man, gal žinot kaip išsikepti kuo ,,sveikesnį,, picos padą. Gal žinote receptų?

Siūlau 2 variantus:
1. padas iš pilnagrūdžių miltų (aukštesnis GI, ilgiau bus jaučiamas sotumas)
2. padas iš kalafiorų

Sveikinu su rezultatais, vis dar stebiuosi išsprogus akis

Finkse, kokio svorio sieki, o gal konkrečių apimčių? Labai būtų įdomu palyginti su savo tikslais