Labas rytas,
Aš visgi norėčiau išstoti iš žalių/raudonų dienų sąjungos:) Dar kartą įsitikinau, kad griežtos taisyklės - ne man. Vos tik įstatau save į kažkokius rėmus, pradedu laužyti taisykles, net ir tas nuostatas, kurių visai nesunku buvo laikytis, kol nebuvau sau davus viešo pažado. Gal kažkada ir aš išmoksiu būti labiau disciplinuota ir "užaugsiu" žaliom/raudonom dienom, bet šiame etape bandysiu toliau mesti svorį be spaudimo sau ir sąžinės priekaištų.
Geros žalios dienos visoms!
Labas rytas
Aš savaitgalį nebuvau šaunuolė... 26 žalia, 27 ir 26 raudonos. Savaitgalį nebuvom namuose + MB gimtadienis, tai ir valgėm restorane, ir pyragą kepiau, ir kokteilis buvo...
Apvažiuoja visur, ir vėl švaru. Jie dabar jau gudresni, nuo laiptų nenukrenta, per neaukštus slenksčius pravažiuoja, į laidus neįsipaino.
Aš pradėjau irgi nuo lengvesnių taisyklių, ir palaipsniuj pakeičiau jas.

Aš savaitgalį nebuvau šaunuolė... 26 žalia, 27 ir 26 raudonos. Savaitgalį nebuvom namuose + MB gimtadienis, tai ir valgėm restorane, ir pyragą kepiau, ir kokteilis buvo...

QUOTE(wicked @ 2016 02 27, 12:40)
Turim tokį - kaaaip gerai 
QUOTE(Okokionera @ 2016 02 29, 07:42)
Taip nuoširdžiai bėgau nuo peršalimo, o jis zaraza vistiek mane prigavo
Sveik 
QUOTE(Gabi* @ 2016 02 29, 08:29)
Aš visgi norėčiau išstoti iš žalių/raudonų dienų sąjungos:)
Galbūt per griežtas taisykles sau pasidarei? 
Labas rytas,
Kokios mes nevienodos. Mane tiek taisyklės, tiek prisidavimai kažkiek disciplinuoja. Jei ne tai- būtų tiesiog palaida bala.
25,26,27,28
29 irgi žymim iškart raudonai- nebuvo rytinės mankštos. Reikėjo valandą anksčiau darban ir elementariai nespėjau
Aišku, reikėjo anksčiau vakar eit miegot, ale tai nesigavo.
Kokios mes nevienodos. Mane tiek taisyklės, tiek prisidavimai kažkiek disciplinuoja. Jei ne tai- būtų tiesiog palaida bala.
25,26,27,28
29 irgi žymim iškart raudonai- nebuvo rytinės mankštos. Reikėjo valandą anksčiau darban ir elementariai nespėjau

Sveikutės,
Tikrai taip būną kai save įspraudi į rėmus, ir kuo daugiau galvoji juo sunkiau, kaip tyčia ir valgyti daugiau norisi. Man tokie lūžiai būna. Prieš tris metus lankiau sveikos mitybos kursus, tai tas pirmas mėnuo nu kažkokia nesąmonė, pagal jų taisykles, tai pasikalbėjau pati su savim
aptariau ko man pačiai reikia ir tada viskas vyko labai lengvai ir rezultatai puikus buvo. leidau sau ir saldumynų ir miltinių patiekalų, bet kaip sau leidi kažkaip ir tas noras atslūgo
.
Dabar vėl bandau su savim aptarti ar pavasariui noriu nauju rūbų didesnio dydžio ar vis dėlto patinka senieji rūbai su mažesniu rūbų didžiu
Tikrai taip būną kai save įspraudi į rėmus, ir kuo daugiau galvoji juo sunkiau, kaip tyčia ir valgyti daugiau norisi. Man tokie lūžiai būna. Prieš tris metus lankiau sveikos mitybos kursus, tai tas pirmas mėnuo nu kažkokia nesąmonė, pagal jų taisykles, tai pasikalbėjau pati su savim

Dabar vėl bandau su savim aptarti ar pavasariui noriu nauju rūbų didesnio dydžio ar vis dėlto patinka senieji rūbai su mažesniu rūbų didžiu

Labas rytas

labas rytas
atsikėliau jau pavargus
ir dar pūslelinė išlindo, antrą kartą per mėnesį ir kaip specialiai - tada prieš dėdės jubiliejų, dabar prieš MB mamos
net nenustebino
iškalbinga
jau jaučiu, kažkas ne taip

atsikėliau jau pavargus

QUOTE(d'esprit @ 2016 02 29, 10:32)
iškalbinga

QUOTE(wicked @ 2016 02 29, 10:37)
labas rytas
atsikėliau jau pavargus
ir dar pūslelinė išlindo, antrą kartą per mėnesį ir kaip specialiai - tada prieš dėdės jubiliejų, dabar prieš MB mamos
net nenustebino
iškalbinga

atsikėliau jau pavargus

iškalbinga

Nu "faina"

Kaip ir viskas gerai, tik bandau smegenų likučius po savaitgalio susirankiot

Mergaitės, ar kas nors vartojate stevia? ar man vienai ji beproto karti? ne kiek to saldumo, o kiek kartumo

QUOTE(Gabi* @ 2016 02 29, 09:29)
Labas rytas,
Aš visgi norėčiau išstoti iš žalių/raudonų dienų sąjungos:) Dar kartą įsitikinau, kad griežtos taisyklės - ne man. Vos tik įstatau save į kažkokius rėmus, pradedu laužyti taisykles, net ir tas nuostatas, kurių visai nesunku buvo laikytis, kol nebuvau sau davus viešo pažado. Gal kažkada ir aš išmoksiu būti labiau disciplinuota ir "užaugsiu" žaliom/raudonom dienom, bet šiame etape bandysiu toliau mesti svorį be spaudimo sau ir sąžinės priekaištų.
Sakyčiau, kaip tik reikia džiaugtis, jei pavyksta siekt rezultatų nespraudžiant savęs į griežtus rėmus

Papildyta:
QUOTE(braske09 @ 2016 02 29, 10:49)
Mergaitės, ar kas nors vartojate stevia? ar man vienai ji beproto karti? ne kiek to saldumo, o kiek kartumo 

Nea, neteko net ragaut. O kam tu ją vartoji? Ta prasme, į kavą/arbatą, kepiniam ar dar kam nors?

QUOTE(d'esprit @ 2016 02 29, 10:47)
Kada jubiliejus?
penktadienį

QUOTE(braske09 @ 2016 02 29, 10:49)

neturėtų būti karti... gal per daug jos įsilašini?
MB labai norėjo, nes nebevartoja cukraus į arbatą, nusipirko Izraelyje ir jam per daug alkoholis jaučiasi (mes alko visai nevartojam abu), tai irgi, pabandė ir, įtariu, stovi darbe buteliukas

aš esu bandžius kažkada... man nepatinka

QUOTE(wicked @ 2016 02 29, 11:08)
penktadienį
MB labai norėjo, nes nebevartoja cukraus į arbatą, nusipirko Izraelyje ir jam per daug alkoholis jaučiasi (mes alko visai nevartojam abu), tai irgi, pabandė ir, įtariu, stovi darbe buteliukas
bet ne dėl kartumo...

Pas mane miltukais. As tėčiui parvežiau iš JAV, kadangi jis debetu serga, bet jam irgi nepatinka, atidavė man. Jei vos vos įsibireni-jokio skonio, o jei daugiau-kartumas siaubingas. Sakau gal čia nano skonio receproriai sugedę

d'esprit - į kavą

Labas rytas merginos.....
Ateinu priduoti savo nuodemiu !!! nu esu tikra Karve !!!
Penktadieni pabaigiau su 4 expreso matiniais , sestadienis alio pms plus pagirios tai pizza etc... o vakar saldumaku diena . Nu ziauru
Kokia velnio as cia jum laika trugdau jai taip elgiuosi o man tik pradze tai kaiptik tureciau buti griesciau. Pykstu an saves bet edu I viskas niu ziauru ,svarstykles vel 71kg o dar neseniai 64kg buvo ...... niu kiek reikia man prisidirbti kad pasimokyciau
Ateinu priduoti savo nuodemiu !!! nu esu tikra Karve !!!
Penktadieni pabaigiau su 4 expreso matiniais , sestadienis alio pms plus pagirios tai pizza etc... o vakar saldumaku diena . Nu ziauru

Kokia velnio as cia jum laika trugdau jai taip elgiuosi o man tik pradze tai kaiptik tureciau buti griesciau. Pykstu an saves bet edu I viskas niu ziauru ,svarstykles vel 71kg o dar neseniai 64kg buvo ...... niu kiek reikia man prisidirbti kad pasimokyciau