Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

Labas rytas,

Aš visgi norėčiau išstoti iš žalių/raudonų dienų sąjungos:) Dar kartą įsitikinau, kad griežtos taisyklės - ne man. Vos tik įstatau save į kažkokius rėmus, pradedu laužyti taisykles, net ir tas nuostatas, kurių visai nesunku buvo laikytis, kol nebuvau sau davus viešo pažado. Gal kažkada ir aš išmoksiu būti labiau disciplinuota ir "užaugsiu" žaliom/raudonom dienom, bet šiame etape bandysiu toliau mesti svorį be spaudimo sau ir sąžinės priekaištų.
Geros žalios dienos visoms!
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Aš savaitgalį nebuvau šaunuolė... 26 žalia, 27 ir 26 raudonos. Savaitgalį nebuvom namuose + MB gimtadienis, tai ir valgėm restorane, ir pyragą kepiau, ir kokteilis buvo... ax.gif

QUOTE(wicked @ 2016 02 27, 12:40)
išvada - reikia dulkių siurblio roboto cool.gif
Turim tokį - kaaaip gerai bigsmile.gif Apvažiuoja visur, ir vėl švaru. Jie dabar jau gudresni, nuo laiptų nenukrenta, per neaukštus slenksčius pravažiuoja, į laidus neįsipaino.

QUOTE(Okokionera @ 2016 02 29, 07:42)
Taip nuoširdžiai bėgau nuo peršalimo, o jis zaraza vistiek mane prigavo
Sveik 4u.gif

QUOTE(Gabi* @ 2016 02 29, 08:29)
Aš visgi norėčiau išstoti iš žalių/raudonų dienų sąjungos:)
Galbūt per griežtas taisykles sau pasidarei? 4u.gif Aš pradėjau irgi nuo lengvesnių taisyklių, ir palaipsniuj pakeičiau jas.
Atsakyti
Labas rytas,

Kokios mes nevienodos. Mane tiek taisyklės, tiek prisidavimai kažkiek disciplinuoja. Jei ne tai- būtų tiesiog palaida bala.
25,26,27,28
29 irgi žymim iškart raudonai- nebuvo rytinės mankštos. Reikėjo valandą anksčiau darban ir elementariai nespėjau biggrin.gif Aišku, reikėjo anksčiau vakar eit miegot, ale tai nesigavo.
Atsakyti
Sveikutės,

Tikrai taip būną kai save įspraudi į rėmus, ir kuo daugiau galvoji juo sunkiau, kaip tyčia ir valgyti daugiau norisi. Man tokie lūžiai būna. Prieš tris metus lankiau sveikos mitybos kursus, tai tas pirmas mėnuo nu kažkokia nesąmonė, pagal jų taisykles, tai pasikalbėjau pati su savim ax.gif aptariau ko man pačiai reikia ir tada viskas vyko labai lengvai ir rezultatai puikus buvo. leidau sau ir saldumynų ir miltinių patiekalų, bet kaip sau leidi kažkaip ir tas noras atslūgo 4u.gif .

Dabar vėl bandau su savim aptarti ar pavasariui noriu nauju rūbų didesnio dydžio ar vis dėlto patinka senieji rūbai su mažesniu rūbų didžiu rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

atsikėliau jau pavargus cool.gif ir dar pūslelinė išlindo, antrą kartą per mėnesį ir kaip specialiai - tada prieš dėdės jubiliejų, dabar prieš MB mamos cool.gif net nenustebino cool.gif
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 29, 10:32)
Labas rytas  smile.gif

iškalbinga cool.gif
jau jaučiu, kažkas ne taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 29, 10:37)
labas rytas 4u.gif

atsikėliau jau pavargus cool.gif ir dar pūslelinė išlindo, antrą kartą per mėnesį ir kaip specialiai - tada prieš dėdės jubiliejų, dabar prieš MB mamos cool.gif net nenustebino cool.gif

iškalbinga cool.gif
jau jaučiu, kažkas ne taip ax.gif

Nu "faina" doh.gif Kada jubiliejus?

Kaip ir viskas gerai, tik bandau smegenų likučius po savaitgalio susirankiot laugh.gif
Atsakyti
Mergaitės, ar kas nors vartojate stevia? ar man vienai ji beproto karti? ne kiek to saldumo, o kiek kartumo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabi* @ 2016 02 29, 09:29)
Labas rytas,

Aš visgi norėčiau išstoti iš žalių/raudonų dienų sąjungos:) Dar kartą įsitikinau, kad griežtos taisyklės - ne man. Vos tik įstatau save į kažkokius rėmus, pradedu laužyti taisykles, net ir tas nuostatas, kurių visai nesunku buvo laikytis, kol nebuvau sau davus viešo pažado. Gal kažkada ir aš išmoksiu būti labiau disciplinuota ir "užaugsiu" žaliom/raudonom dienom, bet šiame etape bandysiu toliau mesti svorį be spaudimo sau ir sąžinės priekaištų.
Geros žalios dienos visoms!

Sakyčiau, kaip tik reikia džiaugtis, jei pavyksta siekt rezultatų nespraudžiant savęs į griežtus rėmus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(braske09 @ 2016 02 29, 10:49)
Mergaitės, ar kas nors vartojate stevia? ar man vienai ji beproto karti? ne kiek to saldumo, o kiek kartumo doh.gif

Nea, neteko net ragaut. O kam tu ją vartoji? Ta prasme, į kavą/arbatą, kepiniam ar dar kam nors? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 29, 10:47)
Kada jubiliejus?

penktadienį cool.gif
QUOTE(braske09 @ 2016 02 29, 10:49)

neturėtų būti karti... gal per daug jos įsilašini?
MB labai norėjo, nes nebevartoja cukraus į arbatą, nusipirko Izraelyje ir jam per daug alkoholis jaučiasi (mes alko visai nevartojam abu), tai irgi, pabandė ir, įtariu, stovi darbe buteliukas cool.gif
aš esu bandžius kažkada... man nepatinka schmoll.gif bet ne dėl kartumo...
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 29, 11:08)
penktadienį cool.gif

neturėtų būti karti... gal per daug jos įsilašini?
MB labai norėjo, nes nebevartoja cukraus į arbatą, nusipirko Izraelyje ir jam per daug alkoholis jaučiasi (mes alko visai nevartojam abu), tai irgi, pabandė ir, įtariu, stovi darbe buteliukas cool.gif
aš esu bandžius kažkada... man nepatinka schmoll.gif bet ne dėl kartumo...

Pas mane miltukais. As tėčiui parvežiau iš JAV, kadangi jis debetu serga, bet jam irgi nepatinka, atidavė man. Jei vos vos įsibireni-jokio skonio, o jei daugiau-kartumas siaubingas. Sakau gal čia nano skonio receproriai sugedę biggrin.gif
d'esprit - į kavą smile.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos.....

Ateinu priduoti savo nuodemiu !!! nu esu tikra Karve !!!

Penktadieni pabaigiau su 4 expreso matiniais , sestadienis alio pms plus pagirios tai pizza etc... o vakar saldumaku diena . Nu ziauru doh.gif doh.gif doh.gif

Kokia velnio as cia jum laika trugdau jai taip elgiuosi o man tik pradze tai kaiptik tureciau buti griesciau. Pykstu an saves bet edu I viskas niu ziauru ,svarstykles vel 71kg o dar neseniai 64kg buvo ...... niu kiek reikia man prisidirbti kad pasimokyciau verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti