Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

QUOTE(raza @ 2016 02 29, 11:29)
Labas rytas merginos.....

Ateinu priduoti savo nuodemiu !!! nu esu tikra Karve !!!

Penktadieni pabaigiau su 4 expreso matiniais , sestadienis alio pms plus pagirios tai pizza etc... o vakar saldumaku diena . Nu ziauru  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Kokia velnio as cia jum laika trugdau jai taip elgiuosi o man tik pradze tai kaiptik tureciau buti griesciau. Pykstu an saves bet edu I viskas niu ziauru ,svarstykles vel 71kg o dar neseniai 64kg buvo ...... niu kiek reikia man prisidirbti kad pasimokyciau  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Visų pirma, niekada daugiau nevadink savęs tokiais žodžiais, nes už tai gausi bart labiau nei už netvarkingą valgymą.

Visų antra, tikrai niekam nieko netrugdai ir net negalvok taip, visos paslystam, visom būna sunkesnių dienų, prisivalgom ir vėl iš naujo kimbam į kovą su kilogramais.

Visų trečia, jei tau svoris šokinėja net 7 kilogramų ribose, vadinasi nesusidėlioji normalaus mitybos režimo, įtariu, kad per daug apriboji maistą, paskui organizmas bando atsiimti už tas bado dienas.

Kaip atrodo Tavo diena? Kas kiek laiko valgai? Ką valgai? Jei nori patarimų ir pagalbos, čia jų tikrai gausi, tik norėk ir mokėk priimt 4u.gif
Atsakyti
raza, tik jau nereikia biggrin.gif aš ir kapstausi savo ratelyje... pasiekiau kažkokią ribą ir tada pirmyn, atgal, pirmyn, atgal... ir taip jau keli mėnesiai ax.gif su tuo pačiu vienu kilogramu... kaip įkalta... nu ir ką... dar nemeta manęs iš čia biggrin.gif taip kad visos praeinam kažkokius tai atrodo beviltiškus momentus ir važiuojam toliau... svarbu pripažinti klaidas ir tada bandyti jas taisyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 29, 11:49)
dar nemeta manęs iš čia biggrin.gif

Aha, išmestume, tai man su savim tektų kalbėtis laugh.gif Juokauju, viskas su Tavim gerai, svoris po truputį krenta, nėra kur skubėt mirksiukas.gif

Išbandžiau naują sporto programą, radau naujų raumenų ant kojų, įdomu, kaip vakare bėgsiu, nes dabar vos paeinu blink.gif
Atsakyti
raza-nenukabink nosies, rašyk savo visą dienos meniu čia, įvertinsim 4u.gif arba pabarsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 29, 11:37)
Išbandžiau naują sporto programą, radau naujų raumenų ant kojų, įdomu, kaip vakare bėgsiu, nes dabar vos paeinu  blink.gif

Ką sportavai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Elli* @ 2016 02 29, 13:19)
Ką sportavai? ax.gif

Tiesiog pratimai, blog'e yra įkelta, atrodo, siunčiau Tau nuorodą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 29, 12:37)
Aha, išmestume, tai man su savim tektų kalbėtis laugh.gif

ok, supratau laugh.gif
bet aš nieko prieš - man patinka forume bendraut cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 29, 14:18)
ok, supratau laugh.gif
bet aš nieko prieš - man patinka forume bendraut cool.gif

Ir aš labai tuo džiaugiuosi cool.gif
Atsakyti
Aciu visom uz palaikyma, ai biski pyktis reikia su savim.

Del svorio ormalia taip jis nesokineja, turejau mini operacija tai nelabai judejau ,sedejau an uzpakalio ir valgiau uztat taip ir sukilo smile.gif

Siandien bandau daryti iskrova nes man taip geriau, moraliskai veikia. Zinau ne visom tai priimtina bet mano iskrova near visiskai nevalgymas tesiog mazesnis nei normaliai.

Siaip stengiuosi itilpti ik 1350-1400 cal pokolkas. Bet vat kad megeja kartais jas is akies paskaiciuoti, o taip galiu is prigribauti.

Bet pirmadienis nauja diena ,nauja pradia. Parasysiu jus savo dienos racijona alia rytoj kai jis bus normalesnins g.gif

Aciukas mergaites uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
Braske, vis ruošiuosi paklaust ir vis pamirštu: ar skaitei "Bėgančios su vilkais"?
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 02 29, 15:47)
Braske, vis ruošiuosi paklaust ir vis pamirštu: ar skaitei "Bėgančios su vilkais"?

dar ne, vis neprisiruošiu iki bibliotekos nubėgt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2016 02 29, 16:07)
dar ne, vis neprisiruošiu iki bibliotekos nubėgt biggrin.gif

Supratau biggrin.gif
Įdomu, kokį Tau įspūdį paliks, aš du kartus bandžiau skaityt, nepavyko.. Pirmą kartą elektroninę - mečiau ties 60psl, po to audiobook'ą - ištvėriau 30min, dabar nusipikrau popierinę, jau virš 100 psl perskaičiau, labai užkabino. Negalvojau, kad knygos formatas tokią įtaką daro smile.gif
Atsakyti