QUOTE(raza @ 2016 02 29, 11:29)
Labas rytas merginos.....
Ateinu priduoti savo nuodemiu !!! nu esu tikra Karve !!!
Penktadieni pabaigiau su 4 expreso matiniais , sestadienis alio pms plus pagirios tai pizza etc... o vakar saldumaku diena . Nu ziauru
Kokia velnio as cia jum laika trugdau jai taip elgiuosi o man tik pradze tai kaiptik tureciau buti griesciau. Pykstu an saves bet edu I viskas niu ziauru ,svarstykles vel 71kg o dar neseniai 64kg buvo ...... niu kiek reikia man prisidirbti kad pasimokyciau

Ateinu priduoti savo nuodemiu !!! nu esu tikra Karve !!!
Penktadieni pabaigiau su 4 expreso matiniais , sestadienis alio pms plus pagirios tai pizza etc... o vakar saldumaku diena . Nu ziauru

Kokia velnio as cia jum laika trugdau jai taip elgiuosi o man tik pradze tai kaiptik tureciau buti griesciau. Pykstu an saves bet edu I viskas niu ziauru ,svarstykles vel 71kg o dar neseniai 64kg buvo ...... niu kiek reikia man prisidirbti kad pasimokyciau

Visų pirma, niekada daugiau nevadink savęs tokiais žodžiais, nes už tai gausi bart labiau nei už netvarkingą valgymą.
Visų antra, tikrai niekam nieko netrugdai ir net negalvok taip, visos paslystam, visom būna sunkesnių dienų, prisivalgom ir vėl iš naujo kimbam į kovą su kilogramais.
Visų trečia, jei tau svoris šokinėja net 7 kilogramų ribose, vadinasi nesusidėlioji normalaus mitybos režimo, įtariu, kad per daug apriboji maistą, paskui organizmas bando atsiimti už tas bado dienas.
Kaip atrodo Tavo diena? Kas kiek laiko valgai? Ką valgai? Jei nori patarimų ir pagalbos, čia jų tikrai gausi, tik norėk ir mokėk priimt