Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

QUOTE(d'esprit @ 2016 02 29, 18:00)
Negalvojau, kad knygos formatas tokią įtaką daro  smile.gif

Aš UŽ tik popierinį knygos variantą.

Šiandien Žalia diena, treniruotė buvo puiki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa289 @ 2016 02 29, 19:45)

Man irgi popierinis labiausiai patinka, bet elektroninės ar audioknygos tam tikrais atvejais turi savo privalumų ax.gif

Mano diena žalia. Kaip ir tikėjausi, po rytinių pratimų bėgt buvo sunkoka, gerai, kad treniruočių planas šiandien gailestingas ir reikėjo nubėgt tik trumpučius 5km biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(rasa289 @ 2016 02 29, 19:45)

aš šiaip irgi... bet yra svarbus faktorius, kodėl renkuosi el. knygas... skaitau tik anglų kalba... kažkada ėjau į biblioteką, ten viską perskaičiau, kas tuo metu buvo... iš angliškų knygų... ir kas man patiko... tada perėjau į Menų spaustuvės biblioteką... o paskui jau apsistojau ties el. knygomis... sunku kartais su jomis būna, ne tas pats... reiktų kada vėl nueiti į biblioteką, garantuoju, jog per paskutinius kelis metus atsinaujino ir gal jau būtų iš rinktis, tik kad taip su tais vaikais sunku...

aš šiandien raudonai atsižymiu cool.gif
praktiškai visus savo punktus pažeidžiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 29, 20:00)

Su kuom ir sveikinu lotuliukas.gif

Sveikos. Savaitgalį prasirgau, šiandien dar kažkokia ne tokia. Išpampus nuo skysčių, žiedai net nesisuka aplink pirštą, kur jau mautis doh.gif
Tai taip ir gyvenam.

29d žalia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 29 vasario 2016 - 20:09
QUOTE(Jefimija @ 2016 02 29, 20:08)
Su kuom ir sveikinu  lotuliukas.gif

ačiū, jaučiuosi nusipelnius laugh.gif
Atsakyti
28, 29 raudonos. 28 - neišvaikščiojau, 29 - privalgiau zefyrų ir baronkyčių iš neturėjimo kas veikt ir itgi rašau laišką draugei lovoje, nebevaikščiosiu cool.gif Naudojuos padėtim raudonuot ryškiau biggrin.gif
Atsakyti
02.29 prisiduodu žaliai. Maistas tvarkoj, kalorijos tvarkoj, treniruotė irgi įvykdyta. Bet jau taaaaip tingėjau šiandien, vos vos prisiverčiau. Pasportavau tik dėl to, nes sąžinė graužė, jog savaitgalį taip smarkiai raudonavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raza @ 2016 02 29, 12:29)
Labas rytas merginos.....

Niekada savęs taip nevadink... Mes visos čia karts nuo karto stumdom tuos pačius kelis šimtus gramu ne mėnesį ir ne du - daugiau tikėjimo savimi smile.gif

QUOTE(d'esprit @ 2016 02 29, 18:00)
Supratau  biggrin.gif
Įdomu, kokį Tau įspūdį paliks, aš du kartus bandžiau skaityt, nepavyko.. Pirmą kartą elektroninę - mečiau ties 60psl, po to audiobook'ą - ištvėriau 30min, dabar nusipikrau popierinę, jau virš 100 psl perskaičiau, labai užkabino. Negalvojau, kad knygos formatas tokią įtaką daro  smile.gif

Popierinės knygos yra gėris thumbup.gif aš taip pat tik išimtinais atvėjais imuosi skityti kitokį formatą schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

su pavasariu biggrin.gif

29d raudona, nes mm+migrena = 0 sporto cool.gif

Mergaitės, nuo šiandien tik žaliuojam, pavasaris gi lotuliukas.gif

aš irgi tik už knygos popierinį variantą rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas,

taip, nuo siandien tik žalios dienos biggrin.gif Rytinę programą įvykdžiau, bet kaip bus toliau,nežinau. Beveik be miego. Tai mirštu doh.gif ryt sveriamės ir matuojamės, taip? Man centimetrai jei ir nukrito kur, tai tik nuo pirštų, nes žiedai sukasi aplink. Kitur jokių pokyčių nejaučiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 02 29, 20:00)

Skamba visai linksmai biggrin.gif

QUOTE(Hilde @ 2016 03 01, 08:57)
ryt sveriamės ir matuojamės, taip?

Taip smile.gif

Kaip įdomu buvo sužinot, kad dauguma yra už popierinį knygos variantą ax.gif O elektroninių ar audioknygų visai visai neskaitot/neklausot? rolleyes.gif

Labas rytas smile.gif

Skauda visur, kur gali skaudėt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(raza @ 2016 02 29, 11:29)
Labas rytas merginos.....

Ateinu priduoti savo nuodemiu !!! nu esu tikra Karve !!!

Penktadieni pabaigiau su 4 expreso matiniais , sestadienis alio pms plus pagirios tai pizza etc... o vakar saldumaku diena . Nu ziauru  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Kokia velnio as cia jum laika trugdau jai taip elgiuosi o man tik pradze tai kaiptik tureciau buti griesciau. Pykstu an saves bet edu I viskas niu ziauru ,svarstykles vel 71kg o dar neseniai 64kg buvo ...... niu kiek reikia man prisidirbti kad pasimokyciau  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Mano žodžiai..........
verysad.gif doh.gif
Atsakyti