Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

QUOTE(d'esprit @ 2016 03 03, 08:32)
Labas rytas.

Braske, o Tau nuo migrenos vaistu gydytoja neišrašo? 

wicked, kaip Tu šiandien?

išrašo, tiesiog būna tokių dienų, kai tie vaistai nepadeda doh.gif paskutinė viltis-leidžiami, bet dar kentėsiu, jei rytoj bus blogai, teks važiuot leistis....

aga, prisiduok, kaip tu ten? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 03, 08:32)
wicked, kaip Tu šiandien?

QUOTE(braske09 @ 2016 03 03, 09:03)
aga, prisiduok, kaip tu ten? 4u.gif

ačiū, mergaitės, už rūpestį 4u.gif
viskas bus gerai - dar šiandien biški plaukioju, bet palyginus su vakar rytu... tai net nėr ką lygint biggrin.gif tik naktį nemiga kankino kokią gerą valandą... tai sunku keltis buvo cool.gif

be to, turiu iki ryt būti kaip nauja cool.gif
manęs laukia Alytaus šimtalapis laugh.gif
ir šiaip - sekmadienį vidurinėlio gimtadienį švenčiam...
t'sakant - negaliu sugadinti net dvejas šventes, ane? biggrin.gif

einu pusryčiaut cool.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Tikrai Labai daug serganciu, gal kokia slegio itaka? Man vakar irgi galva plyso, tai anksti ejau miegoti.
Kovo 2 - zalia.

Kokia baltymine vakariene gaminate? Ideju pritruko ir kiausiniai jau atsibodo.
Atsakyti
Labas rytas,

Pasidalinkit, kaip švenčiat vaikų gimtadienius? Nors čia gal ir ne į temą, bet labai norint, pritemptume prie maitinimosi nukrypimų ar pan. smile.gif

Pvz mano vyresnėlės klasiokai beveik visi kviečia visus vaikus. Gimtadieniai su pilna programa ir vaišėmis. Tai tiek vaikai jau visko matę, viską išbandę, visur buvę. Kuo dar juos nustebinsi? Ir čia jau ne vien finansų klausimas, bet apskritai, ar viso to reikia? Bet savo vaiką sunku įtikinti, kad mes galėtume švęsti kitaip ir tikrai nebūtinai visą klasę kviesti bei limuziną samdyti (limuzinas čia tik tarp kitko).
Atsakyti
QUOTE(Gabi* @ 2016 03 03, 09:49)
Pasidalinkit, kaip švenčiat vaikų gimtadienius?

kaip suprantu, jau vyresnių? bigsmile.gif

maniškis švenčia su draugais ir klasiokais... bet iki 12 vaikų maždaug gaunasi... kada buvo ikimokyklinukas, tai X Planet šventėm, didesniems ten Nerf arena yra (nebent užsidarė), paskui boulingas buvo, praeitas gimtadienis Skypark'e... klasiokio gimtadienį šventė Dažasvydyje, buvusiam Taxi parke... dar paskui labai smagi ir vaikams patinkanti atrakcija yra Laze Tag, miške (penktos klasės užbaigtuvėms buvo užsakyta)... yra porą vietų ir kur patalpoje galima žaisti... yra buvęs gimtadienyje ir su limuzinu biggrin.gif daugumoje vietų, aišku, yra nustatytas vaikų skaičius, už kitus papildomai, tai aš iki to maximumo leidžiu ir tiek... yra toks pulkas vaikų, kurie susidraugavo, pasikviečia klasiokus kelis, su kuriais daugiau bendrauja/draugauja... tikrai nematau reikalo kviesti visą klasę schmoll.gif o su maistu tada jau kaip kur - vienur galima savo neštis, kitur tik iš jų, net ir tortai (kurių nebeužsakinėju, nes niekas nevalgo)
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2016 03 03, 09:48)

pas mane vieną dieną kiaušinienė su daržovėm, kitą grudėta varškė+kefyras biggrin.gif jungiuosi prie Tevęs, trūksta minčių biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Visoms negaluojančioms 4u.gif 4u.gif

03.02 žalia
Atsakyti
LENTELĖ

user posted image

first.gif rasa289, Jefimija

second.gif nutė

third.gif airv

Panterajuodoji, labai džiaugiuosi, kad supratai, ką prieš tai darei negerai 4u.gif

MATMENYS

user posted image

MĖNESIO TIKSLAS

user posted image
Papildyta:
QUOTE(wicked @ 2016 03 03, 09:23)
ačiū, mergaitės, už rūpestį 4u.gif
viskas bus gerai - dar šiandien biški plaukioju, bet palyginus su vakar rytu... tai net nėr ką lygint biggrin.gif tik naktį nemiga kankino kokią gerą valandą... tai sunku keltis buvo cool.gif 

Svarbiausia, kad gerėja 4u.gif

QUOTE(airv @ 2016 03 03, 09:48)

Pieno produktai, liesa mėsa, liesa žuvis + daržovės. Visos įmanomos kombnacijos. Kažkada buvau surašiusi, kai R's klausė, atrodo, 7idėjas, ką galima valgyt smile.gif

QUOTE(Gabi* @ 2016 03 03, 09:49)
Labas rytas,

Pasidalinkit, kaip švenčiat vaikų gimtadienius? Nors čia gal ir ne į temą, bet labai norint, pritemptume prie maitinimosi nukrypimų ar pan. smile.gif

Mano dar maži, tai švenčiam namuose smile.gif
Papildyta:
Jefimija, wicked, rasa289, gal galit parašyti, žalia ar raudona buvo 03.01, turbūt būsiu praleidus, tingiu verst atgal puslapius ir ieškot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 03, 10:19)
Jefimija, wicked, rasa289, gal galit parašyti, žalia ar raudona buvo 03.01, turbūt būsiu praleidus, tingiu verst atgal puslapius ir ieškot  smile.gif

bandau prisimint biggrin.gif mano žalia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 03, 09:19)

Oho kiek šįkart žaliuojančių, šaunuolės merginos thumbup.gif

O šį mėnesį nebus numestų kg tikslo? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Taip vakar ir nepasisvėriau, užtat miegit nuėjau 20 val, nes niekam jėgų daugiau nebuvo doh.gif Šiandien jaučiuos kur kas geriau bigsmile.gif Nemeskit iš lentelės, kitą savaitę pasitaisysiu... blush2.gif

wicked, braske09 sveikit 4u.gif 4u.gif

Tik man keista, kad jokių tyrimų wicked nepadarė.. blink.gif Net bendro kraujo? blink.gif Kažkokia keista ta Jūsų daktarė. schmoll.gif

03,02 - žalia.

Aš vakarienėms valgau kiaušinius, omletus su daržovėmis, salotas su tunu, kiaušiniais, vištiena, kokiu nebrandintu sūriu ar grūdėta varške, kartais sriubas.

Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Elli* @ 2016 03 03, 10:43)
O šį mėnesį nebus numestų kg tikslo? ax.gif

Jei yra norinčių, žinoma, kad bus smile.gif

Rašykit, kiek norit numest iki kovo 30 dienos (4 savaitės) smile.gif
Atsakyti