Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

QUOTE(raza @ 2016 03 03, 14:34)
sorriukas tikrai ne turetu buti kaskas apie 88, persimatuosiu nemie blush2.gif

Tai va, ir pagalvojau, kad kaip ir mažokai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 03, 13:52)
Tai va, ir pagalvojau, kad kaip ir mažokai  ax.gif

lotuliukas.gif ataip ataip mazokai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 03, 14:10)

Rasa289, raza, jūsų avatarai tokie panašūs, kad kiekvieną kartą turiu gerai pažiūrėt, kuri rašot  biggrin.gif

Kai pasikeičiau, tik tada ir aš pastebėjau, kad panašūs, pas mane namie tokia gyvena juoda žaliaakė smile.gif meilybė
Atsakyti
QUOTE(rasa289 @ 2016 03 03, 15:17)
Kai pasikeičiau, tik tada ir aš pastebėjau, kad panašūs, pas mane namie tokia gyvena juoda žaliaakė  smile.gif meilybė

Kokios veislės? Ar tiesiog meilybė? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 03, 16:21)
Kokios veislės? Ar tiesiog meilybė?  bigsmile.gif

Tiesiog meilybė smile.gif pažystamų siamo katė paspruko į lauką, tai tėtis nežinomas, tuo metu kaip tik žiūrinėjom kokį čia kačiuką išsirinkti, tai pamačius tuos gražučius ir paėmėm vieną pagailo 4u.gif Tai dabar turim labai žaismingą ir beproto meilia katyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa289 @ 2016 03 03, 16:36)
Tiesiog meilybė  smile.gif  pažystamų siamo katė paspruko į lauką, tai tėtis nežinomas, tuo metu kaip tik žiūrinėjom kokį čia kačiuką išsirinkti, tai pamačius tuos gražučius ir paėmėm vieną pagailo  4u.gif Tai dabar turim labai žaismingą ir beproto meilia katyte  wub.gif

Seniai jau turit? smile.gif
Mūsų katė irgi panašios "veislės", mama persų veislės, tėvas nežinomas. Tik mūsiškė tokio pačio charakterio kaip aš, tai meilybe pavadint nelabai išeina hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 03, 18:04)
Seniai jau turit?  smile.gif
Mūsų katė irgi panašios "veislės", mama persų veislės, tėvas nežinomas. Tik mūsiškė tokio pačio charakterio kaip aš, tai meilybe pavadint nelabai išeina hihihi.gif

Neseniai, katytei tik 5 mėn, parsivežėm 1,5 mėnesiuko, bet kaip namai atgijo thumbup.gif o tai gyvenom vakarais kas sau "mažyliai" mano jau didoki
Atsakyti
QUOTE(Okokionera @ 2016 03 03, 12:28)
Prašyti nereikia, pati gydytoja privalo skirti. Išleisdama pacientą iš savo kabineto ji turi galėti galvą paguldyti, kad jam viskas bus gerai, o jei negali vadinasi privalo ieškoti priežasties ir ją šalinti.

wicked atveju, tai geri 98 proc.galvos kraujotakos problema, tai tas kraujo tyrimas kaip klizma numirėliui smile.gif Iš to ką ji jautė, spengimą ausyse prieš ir spaudimą galvoje po - laikinai susiaurėjusių kraujagyslių reikalas. Jei tęstųsi ilgiau tai turėtų pas neurologą ir LOR siųsti. Vertėtų pasirodyt, jei kartosis..bet greičiausiai greit nepasikartos 4u.gif Ir tą žinodama gyd.ramiai ir išleido smile.gif
Gyd.labai įsprausti į rėmus, popierizmą ir aišku, kad visai neskuba su tų priežasčių nustatymu smile.gif Dažniausiai praeina, o jei nepraeina - viena problema mažiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2016 03 03, 18:17)
wicked atveju, tai geri 98 proc.galvos kraujotakos problema, tai tas kraujo tyrimas kaip klizma numirėliui smile.gif Iš to ką ji jautė, spengimą ausyse prieš ir spaudimą galvoje po - laikinai susiaurėjusių kraujagyslių reikalas. Jei tęstųsi ilgiau tai turėtų pas neurologą ir LOR siųsti. Vertėtų pasirodyt, jei kartosis..bet greičiausiai greit nepasikartos 4u.gif Ir tą žinodama gyd.ramiai ir išleido smile.gif

ačiū 4u.gif iš Tavęs gavau daugiau info, nei kad iš gydytojos biggrin.gif ji apie tai net neužsiminė, tik man jau einant pro duris pakartojo dar kartą, kad gerčiau daugiau vandens, jei noriu ateity išvengti problemų dėl kraujagyslių... ir taip, jei tai kartosis - eisiu vėl ax.gif nors dar ir dabar man tas nepraėję... gulėdama skaičiau knygą, spengimas buvo, tik ne toks įkyrus... ir galvą tebespaudžia, tik žymiai mažiau, palyginus su vakar...

Atsakyti
Grįžau pabėgiojus, pikta kaip velnias dry.gif Kas per įprotis vedžiot šunis mokyklos stadione, palaidus! Blyn, bėgu ir turiu žiūrėt, kad nenuspirčiau kokio jorkšyriuko raudonu megztuku wub.gif O jo šeimininkė, fyfytė, žvaigždes skaičiuoja, nes gi šuniukas savo gamtinius reikalus atlieka ant žolytės, jei pamatys, reiks susirinkt, o čia jau karūna garantuotai nuriedėtų. Dzin, kad pavasarį ant tos žolytės vaikai žaidžia mad.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa289 @ 2016 03 03, 14:17)
Kai pasikeičiau, tik tada ir aš pastebėjau, kad panašūs, pas mane namie tokia gyvena juoda žaliaakė  smile.gif meilybė

net tik avatarai bet ir nikai panasus, mes tai pat turim katyte tik musu pilka blush2.gif

kas dar pas mus cia panasaus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raza: 03 kovo 2016 - 20:31
03.02 - žalia, 03.03 - raudona (sausas davinys + neišvaikščiojau. Nusikaliau juodai "morališkai", tai jau lovoj blush2.gif
QUOTE(wicked @ 2016 03 03, 18:33)
gerčiau daugiau vandens, jei noriu ateity išvengti problemų dėl kraujagyslių... ir taip, jei tai kartosis - eisiu vėl ax.gif nors dar ir dabar man tas nepraėję... gulėdama skaičiau knygą, spengimas buvo, tik ne toks įkyrus... ir galvą tebespaudžia, tik žymiai mažiau, palyginus su vakar...

Taip, vanduo nepamaišys, nes žinai gi, kad skysčių trūkumas - "tirštėja" kraujas, jei kraujagysles paspazmuotos, dar sunkiau. Nori, kad dar geriau kraujas "vaikščiotų" - vyšnių sultys (g.b.skiestos vandeniu).
Aš galiu daug diagnozių pasakyt, bet nebent imtų labai dažnai imtų kartotis ar labai ilgai užsitęstų, tuomet idealiausia MRT pasidaryt (magnetinį rezonansą). Bet šitą tyrimą gaut poliklinikoje beveik be šansų be užsitampymo seka šeimos gydytojas- lor- neurologas || - neurologas ||| ir dar pridėt kelis mėn.laukimo tavoj jaunystėj. Arba kviest greitąją ir gerokai išgąsdint perkreipus liežuvį bigsmile.gif
Blogina visos padėtys su užlaužtu kaklu (palenkus kiek galvą), kofeinas ir jo turintys produktai, nervai, miego stoka ir pan.dirgikliai.
Įdomu aišku koks spaudimas, nors įtariu, kad bus visai neaukštas su truputį pakilusiu "apatiniu"..nematavai?
Atsakyti