Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

QUOTE(Okokionera @ 2016 03 03, 10:46)
Tik man keista, kad jokių tyrimų wicked nepadarė..  blink.gif  Net bendro kraujo?  blink.gif Kažkokia keista ta Jūsų daktarė.  schmoll.gif

mano gydytoja dekrete... šita pavaduojanti... pirmą kartą susitikom... bet jo, kad kraujo tyrimo reikėjo pasiprašyti, tai sugalvojau tik išėjus biggrin.gif
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 03, 10:53)
Rašykit, kiek norit numest iki kovo 30 dienos (4 savaitės)  smile.gif

net jei ir nerealu, lieku ties savo 75kg cool.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 03, 09:53)
Jei yra norinčių, žinoma, kad bus  smile.gif

Rašykit, kiek norit numest iki kovo 30 dienos (4 savaitės)  smile.gif

Man visai smagu apčiuopamą tikslą turėti ax.gif
Noriu numesti iki 72 kg 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už lenteles 4u.gif

d'esprit, mano toks svoris buvo po paskutinio gimdymo. Kažkas tikrai sumaišyta mirksiukas.gif bigsmile.gif

Ai ai, 200 gr pritrūkau. Matyt kokiom 5 dienom reikia daugiau žaliuot g.gif
Kitam mėnesiui tikslas -800 gr. Atrodo taip turėtų būt nesudėtinga po stiklinę taukų kas savaitę nutirpdyt, bet....
Atsakyti
QUOTE(Hilde @ 2016 03 03, 11:13)

d'esprit, mano toks svoris buvo po paskutinio gimdymo. Kažkas tikrai sumaišyta mirksiukas.gif  bigsmile.gif

Atsiprašau, atsiprašau, atsiprašau 4u.gif Taip būna, kaip iš karto darau 5 darbus, pataisysiu truputį vėliau ir įkelsiu iš naujo lentelę 4u.gif
Atsakyti
3 MĖN. 1 ir 2 dienos žalios,

kovo mėn. 31 norėčiau sverti 73 ax.gif (norėčiau ir 70 bet čia jau nerealu)
Atsakyti
Sveikutes, Aciu uz lentele is labia atsiprasau uz paveluoptus matmenys:

Ranka: 30
Krutine:80.5
Liemuo:67.5
Klubai :104
leskos: auksciau 63, siektiek vis vidurio 58

Atsakyti
QUOTE(rasa289 @ 2016 03 03, 11:23)
3 MĖN. 1 ir 2 dienos žalios,

kovo mėn. 31 norėčiau sverti 73  ax.gif (norėčiau ir 70 bet čia jau nerealu)

3 kg realu, jei sekantį mėnesį mesi ne daugiau 2kg, 6kg ne tik, kad nerealu, bet jau ir kvaila smile.gif
Metant svorį, per savaitę reiktų numesti ne daugiau 1% savo svorio, tai jei sveri 76, per savaitę turėtum mest max po 700-800g. Tikrai siūlyčiau vadovautis šia taisykle ir pasimokyt iš kitų klaidų mirksiukas.gif Aš šitoj temoj jau daug metų ir nuoširdžiai sakau, nebuvo nei vienos, kuri mesdama po 1 kg į savaitę sėkmingai išlaikė svorį. Ir tai sakau ne tik Tau, bet ir visom kitom, kurias labai džiugina dideli minusai kiekvieną savaitę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 03 03, 12:01)
mano gydytoja dekrete... šita pavaduojanti... pirmą kartą susitikom... bet jo, kad kraujo tyrimo reikėjo pasiprašyti, tai sugalvojau tik išėjus biggrin.gif

Prašyti nereikia, pati gydytoja privalo skirti. Išleisdama pacientą iš savo kabineto ji turi galėti galvą paguldyti, kad jam viskas bus gerai, o jei negali vadinasi privalo ieškoti priežasties ir ją šalinti. Baisiai supykdė mane šitas reikalas... Jau maniau baigėsi šeimos gydytojų, kurie sėdi, kad sėdėti era, o čia pasirodo... bash.gif

Atsakyti
QUOTE(raza @ 2016 03 03, 11:35)
Sveikutes, Aciu uz lentele is labia atsiprasau uz paveluoptus matmenys:

Ranka: 30
Krutine:80.5
Liemuo:67.5
Klubai :104
leskos: auksciau 63, siektiek vis vidurio 58

Krūtinės apimtis tikrai teisingai parašei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 03, 12:48)
3 kg realu, jei sekantį mėnesį mesi ne daugiau 2kg, 6kg ne tik, kad nerealu, bet jau ir kvaila  smile.gif
Metant svorį, per savaitę reiktų numesti ne daugiau 1% savo svorio, tai jei sveri 76, per savaitę turėtum mest max po 700-800g. Tikrai siūlyčiau vadovautis šia taisykle ir pasimokyt iš kitų klaidų  mirksiukas.gif  Aš šitoj temoj jau daug metų ir nuoširdžiai sakau, nebuvo nei vienos, kuri mesdama po 1 kg į savaitę sėkmingai išlaikė svorį. Ir tai sakau ne tik Tau, bet ir visom kitom, kurias labai džiugina dideli minusai kiekvieną savaitę  4u.gif

Žinau puikiai, kad kuo ramiau svoris krenta tuo stabiliau 4u.gif , tik per paskutinius 3 mėn. užsidėjau 5 kg. tai kažkodėl galvoju, kad jie turėtu lengviau nuriedėti. Bet man netiek kilogramai svarbu kaip gera savijauta, nes jau jaučiausi labai apsunkus, prikišta, veidą pradėjo berti nuo saldumynų pertekliaus ir t.t.... doh.gif

O valgau tikrai pakankamai, normalūs trys valgiai ir du užkandžiai. iš ryto prie kavos būtinai priklauso saldainis, visa kita nesaldinta.
Atsakyti
QUOTE(rasa289 @ 2016 03 03, 12:55)
Žinau puikiai, kad kuo ramiau svoris krenta tuo stabiliau  4u.gif , tik per paskutinius 3 mėn. užsidėjau 5 kg. tai kažkodėl galvoju, kad jie turėtu lengviau nuriedėti. Bet man netiek kilogramai svarbu kaip gera savijauta, nes jau jaučiausi labai apsunkus, prikišta, veidą pradėjo berti nuo saldumynų pertekliaus ir t.t.... doh.gif
.

Neskubėk 4u.gif per 3 mėnesius, tai ne per 3 dienas, kai tiesiog skysčiai ir žarnų turinys sudaro tuos paplidomus kilogramus ir jie greit nukrenta mirksiukas.gif

Aha, žinau tą savijautą, bjauri doh.gif
Papildyta:
Rasa289, raza, jūsų avatarai tokie panašūs, kad kiekvieną kartą turiu gerai pažiūrėt, kuri rašot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 03, 11:32)
Krūtinės apimtis tikrai teisingai parašei?  ax.gif

sorriukas tikrai ne turetu buti kaskas apie 88, persimatuosiu nemie blush2.gif
Atsakyti