Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko daug kartų

labas rytas 4u.gif

QUOTE(braske09 @ 2016 03 07, 08:56)
wicked- nu ar gražu tokias foto rodyt lotuliukas.gif

sakai, negražu? g.gif laugh.gif

užtai kaip ir sakiau - pasivijo mane mano baliai biggrin.gif
tai jei trečiadienį priduosiu pliusą, ten tas iš foto kaltas bus cool.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(Okokionera @ 2016 03 07, 08:24)
O ši savaitė trumpa (dirbančioms ne namuose)  bigsmile.gif

Tikslus pastebėjimas biggrin.gif

wicked, su tokiom nuotraukom nori visas iš kelio išvest? laugh.gif

Atsakyti
QUOTE(Okokionera @ 2016 03 07, 08:24)
O ši savaitė trumpa (dirbančioms ne namuose)  bigsmile.gif Jau laukiu ketvirtadienio  biggrin.gif

Ir jau grįštu į sportą. Keista bet net jaučiuos jo pasiilgus  g.gif 

Tikrai trumpa savaitė. Aš šįryt pabudau susiruošus į darbą ir prisiminiau, kad mamadienis thumbup.gif Pačiu laiku, ne darbe popiet "daėjo" kaip vasario mėn biggrin.gif doh.gif
Kepam su vaikais vaflius ir gyvenimas gražus wub.gif

Mano sportas ryt ir aš kaskart laaabai laukiu, kaip man patinka eit į salę thumbup.gif Savaitgalį "Audime" du komplektus sportonės aprangos nusipirkau, pavasariui nutariau kaip žmogus atrodyt, o ne iš bulvių lauko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2016 03 07, 10:32)
wicked, su tokiom nuotraukom nori visas iš kelio išvest? laugh.gif

nea schmoll.gif čia parodomoji/mokomoji medžiaga, nuo ko svoris gerai auga laugh.gif
QUOTE(Rasma @ 2016 03 07, 10:34)
Kepam su vaikais vaflius ir gyvenimas gražus wub.gif

galima pas Tave pusryčiams? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 03 07, 10:36)
nea schmoll.gif čia parodomoji/mokomoji medžiaga, nuo ko svoris gerai auga laugh.gif

Svarbu, kad skaniai auga biggrin.gif

Skauda galvą, noriu miego doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 03 07)
galima pas Tave pusryčiams? biggrin.gif

Drąsiai bigsmile.gif
Aš tų vaflių valgyt negaliu, nes jau ir treneris ant sąži ės mint pradėjo, tai nors prikepu visko. Vaikams nė nereikia biggrin.gif
Aš žuvies pietums orkaitėje išsikepiau ir ką tik padariau šviežių kopūstų salotas su morkom - apsiėdimas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

6d zalia thumbup.gif sauniai as praejusia savaite atsilaikiau, pasigiriu.
Gaminau viena deserta, raw - nerealiai skanus, sotus! Toks pasimegavimui grynai. Mokka tortas, Grazinos gum. Man atradimas.
Dar savaitgali isbandziau zaliu burokeliu salotas, irgi labai patiko, ypac kad nereikia virti, greitai pasigamina thumbup.gif atradimu savaitgalis, tai pakyletai pradedu darbo savaite smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Kovo 4, 5 ir 6 raudonos. Buvom ne namuose, daug streso, nereaguliari mityba ir žinoma jokio sporto.

Kartą ir aš netikėtai radau didelį slieką persodinant kambarinę gėlę. Nuo to laiko turiu baimę, kad vazonę vėl ką nors rasiu biggrin.gif Ir labai bijau tarakonų, nors su jais jau ilai neteko susidurti. Kartą aptikau vieną barako laikais, vonioje. Man įėjus jis tiesiog stovėjo ir nejudėjo ant grindų, ir tuomet puolė bėgti į mano pusę. Kaaaaip išsigandau, išlėkiau iš vonios apsiverkusi, MB galvojo kad mane kas nors užpuolė blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2016 03 07, 11:37)

Gaminau viena deserta, raw - nerealiai skanus, sotus! Toks pasimegavimui grynai. Mokka tortas, Grazinos gum. Man atradimas.
Dar savaitgali isbandziau zaliu burokeliu salotas, irgi labai patiko, ypac kad nereikia virti, greitai pasigamina  thumbup.gif atradimu savaitgalis, tai pakyletai pradedu darbo savaite smile.gif

Vegetarė, ar šiaip patinka išbandyt naujoves? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*Elli* @ 2016 03 07, 12:36)

Ir labai bijau tarakonų, nors su jais jau ilai neteko susidurti.

Šitų aš irgi bijau. Bendrabutyje yra tekę matyt, kokie jie man šlykštūs dry.gif
Atsakyti
Paskaita apie tai, kodėl iš tiesų kiekvienas kąsnis "eina" arba "neina į kūną" ir kodėl norisi valgyti tada, kai iš tiesų nesi alkanas:
https://www.youtube....h?v=7TjwUN0MMgI

Atsakyti
d'esprit, aš tik prijaučianti, vyras neištemptų be mėsos ilgiau nei savaitės smile.gif
Atsakyti
Kovo 7 atsižymiu raudonai
Radau progą nebėgt-lietus pliaupia. O vietoj bėgimo kekso gabalas skrandin įšoko. ax.gif
Atsakyti