Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl

QUOTE(Ledas @ 2007 05 15, 13:07)
O tavo gydytoja apie ribomunilį nieko nesakė, nes man atrodo, kad dar per mažas vaikas, kad gertų imunitetą stiprinančių vaistų. Aišku geriau jau šitie skiepai nei, kad ligos ir antibiotikai.

Mano lelius ir praeita ziema visa prasirgo, baisu net prisiminti. Per ziemos sezona turejom obstrukcini bronchita, laringita slogas verysad.gif Tai gydytoja, kaip tik sake tik ateis ruduo ir pradekit gerti Rybomunnili. Mums kaip tik ir bus 1.5 metuku. Manau tikrai geriau si vakcina, nei kas antra menesi antibiotikai. Tad stojam i gretas pas jus nuo rugsejo 4u.gif
Atsakyti
Mes ir jau nuo pirmadienio pradejom ribomunyl kurseli.nebelaukem rugsejo,nes nuo vidurio rugpjucio jau vel i darzeli.pabijojau,kad nebebus kada pradet duot.nes kaip tik prasideda darzelis,taip ir serga istisai verysad.gif .savaite einam,tris neinam.na nesitikiu kazkokio stebuklo,bet pabandyti verta,net gi butina,nes jau siais metais gavom 3 kartus antibiotikus. Jau antra diena po vartojimo atsirado slogyte unsure.gif . Nezinau ar tai sutapimas,ar persalom kurnors. bet vistiek toliau saziningai vartosim ir ziuresim kaip seksis biggrin.gif .
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Praeitą rudenį pradėjom ir mes gerti Rybomunilį, išgerėm visą kursą. Sutapimas tai ar ne, bet maniškė sirgo žymiai mažiau. Net 2 mėnesius be pertraukos lankė darželį 4u.gif Tai mūsų rekordas biggrin.gif Negaliu pasakyti, kad visai nesirgo, bet mažiau, tai jau tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
bandysi ir mes šitą preparatą. Tikiuos, kad rezultatas bus g.gif
Papildyta:
QUOTE(tinuska @ 2007 08 01, 12:35)
Mes ir jau nuo pirmadienio pradejom ribomunyl kurseli.nebelaukem rugsejo,nes nuo vidurio rugpjucio jau vel i darzeli.pabijojau,kad nebebus kada pradet duot.nes kaip tik prasideda darzelis,taip ir serga istisai verysad.gif .savaite einam,tris neinam.na nesitikiu kazkokio stebuklo,bet pabandyti verta,net gi butina,nes jau siais metais gavom 3 kartus antibiotikus. Jau antra diena po vartojimo atsirado slogyte unsure.gif . Nezinau ar tai sutapimas,ar persalom kurnors. bet vistiek toliau saziningai vartosim ir ziuresim kaip seksis biggrin.gif .

o mano dičkė vien per liepą išgėrė 3 kursus blink.gif
Atsakyti
vakar Ribomunilio ieškojom po visą Klaipėdą - kaip iššluota, nei Akropolio vaistinėj nėr. Išpirko. šiaip ne taip gavom. tai nuo šiandien pradedam. Aš tiek daug vilčių į jį dedu, gal net per daug. Kad netektų nusivilt g.gif
Atsakyti
Na mes jau antra savaite vartojam, tai tikriausiai poveikio dar nereikia tiketis. bet jau nuo antros vartojimo dienos tokia silpna slogyte laikos. toks vandenelis vis is nosies bega ir truputi pakoscioja. ziuresim kuom baigsis. O siaip busena normali, kaip kai kuriu skaiciau irzloki tampa. Tik dabar susirupinau,nenusipirkau visam kurseliui blink.gif , tai ryt jau begsiu ieskot, kad netektu nutraukt paskui.
Atsakyti
Pradėjau ir aš svarstyti ar nevertėtų dukrai sugirdyti, jau nusibodo tos pūlingos anginos ir plaučių uždegimai. Bet kai truputį šį tą suprantu imunologijoje, o tiksliau, suprantu tiek, kad tai dar gana tamsi sritis, tai man baisoka. Bandžiau ieškoti informacijos internete, nu ir radau tai, ko ir bijojau: jeigu yra autoimuninių ligų (tokių kaip diabetas, išsėtinė sklerozė ir pan.) rizika, imunostimuliantų vartoti negalima.
Ar jūs, mamos, įsitikinusios, kad jūsų vaikutis neturi tokio rizikos faktoriaus? Ar nebijot, kad po keliolikos metų išlys kokia kur kas baisesnė liga už anginą? Sitie ribomunylai, bronchomunaliai ir visi kiti panasus vaistai dar vartojami palyginus neseniai, man kažkaip baisoka. o ypač pasiskaičius apie po kiekvieno kurso pakylančias temperatūras ir visus kitus simptomus. Aš pilnai tikiu, kad nuo infekcijų ribomunylas apsaugo, bet ar toks imuniteto prievartavimas neatsilieps ateityje?
Gal as geriau pneumo vakcina pasirinksiu. Kazkaip seniau vartojama, nu ir jos veikimo principas kur kas aiškesnis...

Nu čia tik mano tokie pasvarstymai, bet patarčiau pamąstyti, nėra čia koks nekaltas homeopatinis vaistukas...
Atsakyti
O as kaip tik tikriausiai atsisakau pneumo vakcinos ir bandysim ribomunila gerti/
kaip supratau jau galima pradeti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2007 08 27, 13:25)
O as kaip tik tikriausiai atsisakau pneumo vakcinos ir bandysim ribomunila gerti/
kaip supratau jau galima pradeti? 4u.gif

O jūs jau nusipirkę? Ir jei ne paslaptis kiek Vilniuje kainuoja? blush2.gif Aš tai žadu jau artimiausiu laiku keliauti į vaistinę gal rasiu g.gif Kaip suprantu jis nerepceptinis g.gif
Atsakyti
As irgi siuo metu galvoju, kuo pradeti stiprinti imuniteta. Praeitais metais pradejome lankyti darzeli, tai viena savaite lankome - 3-4sav namie. Antibiotiku tiek prigereme doh.gif Gereme ir mes ta Ribomunyli, bet pradejome spalio pabaigoje - lapkricio pradzioje - nezinau, mums poveikio nebuvo. Gal, kad velai pradejome? Bet vaistininke sake, jog vistiek po keliu men kurso turetume sustipreti, bet kaip sirgome taip ir sirgome g.gif
Galvoju siais metais Pneumo paskiepyti vaika, dar po men. nuo gripo. Plius bandysiu homeopatiniais vaistais imunine sistema stiprinti. Taip pat tikiuosi, jog imunine sistema bus stipresne, nes paaugome truputeli rolleyes.gif Gal ir organizmas kkazkiek adaptavosi per ta laikotarpi darzelyje. Na, matysime. Bet imunines sistemos stiprinimas tom geriamom vakcinom/ar paprastom nesiriboja, reiketu ir maista ivairesni duoti, taip pat ir grudinimas. Tik grudinti bijau pradeti, nors pagalvoju, jog reiketu kontrastiniu dusu bandyti g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 08 27, 17:03)
O jūs jau nusipirkę? Ir jei ne paslaptis kiek Vilniuje kainuoja? blush2.gif  Aš tai žadu jau artimiausiu laiku keliauti į vaistinę gal rasiu  g.gif Kaip suprantu jis nerepceptinis  g.gif

Nepirkau, bet tikriausiai jau reikia, kaip supratau jei iskart visa kursa perki tai gal apie 130 Lt (jei neklistu), ir bijau ziauriai ziemos, ligu, bet zinau kad tiesiog reikia isaugti
Mano sunus ir ziauriai sirgo, paeina 2 dienas ir menesi namie, kol isaugom ir dabar nedaug sergam
Ziauru, bet taip yra... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2007 08 28, 08:10)
Nepirkau, bet tikriausiai jau reikia, kaip supratau jei iskart visa kursa perki tai gal apie 130 Lt (jei neklistu), ir bijau ziauriai ziemos, ligu, bet zinau kad tiesiog reikia isaugti
Mano sunus ir ziauriai sirgo, paeina 2 dienas ir menesi namie, kol isaugom ir dabar nedaug sergam
Ziauru, bet taip yra... unsure.gif

Eisiu pas savo vaikų daktare, ir tiksliai susižinosiu kaip ten reik vartoti. Nes čia skaitau skaitau doh.gif Aš ir tik už heomopatinius vaistukus, bet kad kritiniu atveju jie nepadeda. Oi nenoriu net pagalvoti ką praeitais metais sūnytis iškentė, toks mažas ir laringita ir obstrukcinį bronchitą. Tai kada žadi pirkti blush2.gif gerai būtų pradėti kartu gerti lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti