Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl

QUOTE(wikonda @ 2007 08 28, 11:23)
Eisiu pas savo vaikų daktare, ir tiksliai susižinosiu kaip ten reik vartoti. Nes čia skaitau skaitau  doh.gif Aš ir tik už heomopatinius vaistukus, bet kad kritiniu atveju jie nepadeda. Oi nenoriu net pagalvoti ką praeitais metais sūnytis iškentė, toks mažas ir laringita ir obstrukcinį bronchitą. Tai kada žadi pirkti  blush2.gif gerai būtų pradėti kartu gerti  lotuliukas.gif  4u.gif

Vargsiukai... verysad.gif mes ir budami mazi ir iki plauciu uzdegimo buvom daeje ir 5 kartus ausu uzdegima per metus turejom, todel tikrai noriu Ribomunil pabandyti
kai susizinosit viska, parasykit 4u.gif
As ir noreciau startuot nuo rugsejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tinuska @ 2007 08 01, 11:35)
Jau antra diena po vartojimo atsirado slogyte unsure.gif . Nezinau ar tai sutapimas,ar persalom kurnors. bet vistiek toliau saziningai vartosim ir ziuresim kaip seksis biggrin.gif .

QUOTE(tinuska @ 2007 08 08, 20:16)
bet jau nuo antros vartojimo dienos tokia silpna slogyte laikos.

Gydytoja man sakė, kad galimas toks poveikis - silpna slogytė pradėjus vartos. Nereikia išsigąst ir nutraukt. schmoll.gif

QUOTE(cola @ 2007 08 27, 13:25)
O as kaip tik tikriausiai atsisakau pneumo vakcinos ir bandysim ribomunila gerti/

Aš lygiai taip pat nusprendžiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnele @ 2007 08 29, 08:29)
Vargsiukai... verysad.gif  mes ir budami mazi ir iki plauciu uzdegimo buvom daeje ir 5 kartus ausu uzdegima per metus turejom, todel tikrai noriu Ribomunil pabandyti
kai susizinosit viska, parasykit 4u.gif
As ir noreciau startuot nuo rugsejo 4u.gif

Parašyt tai parašysiu būtinai lotuliukas.gif , bet kad nespėsim startuot nuo rugsėjo. Rugsėjimas čia pat ant nosies tongue.gif Tai mes nuo vidurio mirksiukas.gif kol sulakstysim pas daktarus, kol nusipirksim, kol pradėsim gerti lotuliukas.gif Aš vis viliuosi gal pamačys tas Ribomunilis lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes pernai gėrėm. Mums padėjo. Bent jau ligos ir slogos nebuvo tokios stiprios. Šiemet vėl gersim
Atsakyti
QUOTE(Jurgytė @ 2007 08 29, 09:03)
Gydytoja man sakė, kad galimas toks poveikis - silpna slogytė pradėjus vartos. Nereikia išsigąst ir nutraukt. schmoll.gif
Aš lygiai taip pat nusprendžiau.  mirksiukas.gif

Su savąja jau trečius metus pradėsiu kursą. Beje nuo rugsėjo 1 d. ax.gif Tai pačioje pradžioje, pradėjus vartoti, visąlaik silpna slogytė būdavo.
Manau, kad Rybomunyl maniškei labai padėjo. Pernai pirmi metai lankėme darželį, ir tikrai mažai sirgo, nors prieš tai namuose ir užpopinta buvo. Šiemet paskutinįkart naudojam, manau. Gal jau bus imunitetas susiformavęs kitais metais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 29 rugpjūčio 2007 - 09:46
Ribomunyl mes nuo 09.03 startuosim, jau kelinti metai. Užpernai negėrė, tai tooookį bronhitą apturėjo, kad ohohoho.
Bet ar randat pirkti pakuočių 5+1 Maxi paką? Visada tokį pirkdavau, pigiau išeina, o šiemet kiek perėjau vaistinių - nėra. Arba net ir po pakutį neturi. Keista. Parašykit, jei kur Vilniuj pirkot neseniai.
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 08 29, 10:04)
Parašyt tai parašysiu būtinai lotuliukas.gif , bet kad nespėsim startuot nuo rugsėjo. Rugsėjimas čia pat ant nosies  tongue.gif Tai mes nuo vidurio  mirksiukas.gif  kol sulakstysim pas daktarus, kol nusipirksim, kol pradėsim gerti  lotuliukas.gif Aš vis viliuosi gal pamačys tas Ribomunilis  lotuliukas.gif

Tai ir mes tikriausiai pradesim nuo vidurio lotuliukas.gif
Atsakyti
Tada thumbup.gif nes sakau reik vistiek su gydytoja pasitarti, nors ji pati tai jau yra mum užsiminus apie šį vaistą. Sako doh.gif taip sergat tai rudeniop būtinai pagersit mirksiukas.gif tai va ax.gif tongue.gif
Atsakyti
Buvau vaistinėje šiandien, tai tas 5+1 max kainuoja 127lt. Būtinai pirksim smile.gif Tik turiu tokį vieną klausimėlį, žinau kad gydytojos reik klausti, bet blush2.gif Mes turim skiepytis pagal skiepų knygelę tuo skiepuku kur 1.3 metukų priklauso, o po to skiepo kada tą Ribomunilį pradėt vartoti g.gif Ar nebus per daug organizmui g.gif Nes norisi pradėt nuo rugsėjo gert Ribomunilį unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 08 29, 23:54)
Buvau vaistinėje šiandien, tai tas 5+1 max kainuoja 127lt. Būtinai pirksim  smile.gif  Tik turiu tokį vieną klausimėlį, žinau kad gydytojos reik klausti, bet  blush2.gif  Mes turim skiepytis pagal skiepų knygelę tuo skiepuku kur 1.3 metukų priklauso, o po to skiepo kada tą Ribomunilį pradėt vartoti  g.gif  Ar nebus per daug organizmui  g.gif Nes norisi pradėt nuo rugsėjo gert Ribomunilį  unsure.gif

Ir aš vakar radau, pirkau Eurovaistinėje Maxi paką, 125 Lt.
O po skiepo turi praeiti mėnuo, tada galima girdyti. Nes čia kaip geriamas skiepas. Tarp skiepų, turi bent mėnesis praeiti, arba jau tada durti abi vakcinas vienu kartu. Bent jau mūsų daktarė taip sakė.
Atsakyti
QUOTE(Filia @ 2007 08 30, 06:59)
Ir aš vakar radau, pirkau Eurovaistinėje Maxi paką, 125 Lt.
O po skiepo turi praeiti mėnuo, tada galima girdyti. Nes čia kaip geriamas skiepas. Tarp skiepų, turi bent mėnesis praeiti, arba jau tada durti abi vakcinas vienu kartu. Bent jau mūsų daktarė taip sakė.

Kaip durti vakcinas abi vienu kartu g.gif Taigi tas rybomunilis lyg geriamas g.gif arba aš nieko nesuprantu doh.gif Tai va, kad spalį lyg ir vėloka pradėt ane? verysad.gif
Atsakyti
Aš rašiau apie vakcinavimą, jeigu artimu laiko tarpu nori DURTI vaikui kelias vakcinas. Tada reikia durti arba vienu kartu arba mažiausiai mėnesio atstumu. Pvz. privalomas skiepas+skiepas nuo gripo.
Tas pats ir su geriamu Rybomunyl - nuo paskutinio skiepo turi praeiti mėnuo mažiausiai, kad pradėti jį girdyti. Čia man taip daktarė aiškino.

Spaly, ypač jei geras ruduo, tikrai nevėlu pradėti gerti. Maniškei vienais metais lapkrity girdyti pradėjau, nes sirgo, o paskui skiepintis reikėjo, anksčiau neišėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Filia: 30 rugpjūčio 2007 - 12:11