Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl

QUOTE(Filia @ 2007 08 30, 12:10)
Aš rašiau apie vakcinavimą, jeigu artimu laiko tarpu nori DURTI vaikui kelias vakcinas. Tada reikia durti arba vienu kartu arba mažiausiai mėnesio atstumu. Pvz. privalomas skiepas+skiepas nuo gripo.
Tas pats ir su geriamu Rybomunyl - nuo paskutinio skiepo turi praeiti mėnuo mažiausiai, kad pradėti jį girdyti. Čia man taip daktarė aiškino.

Spaly, ypač jei geras ruduo, tikrai nevėlu pradėti gerti. Maniškei vienais metais lapkrity girdyti pradėjau, nes sirgo, o paskui skiepintis reikėjo, anksčiau neišėjo.

Dėkui 4u.gif Dabar viskas aišku, manau gydytoja tą patį pasakys. Tad keliausim skiepuko, o po to šitą stebūklą išbandysim ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
beja - nuo virusiniu susirgimu rybomunilas tikrai neapsaugo - tik nuo bakteriniu. Mes gerem uzpernai, nes nuo pirmu darzelio dienu pradejom sirgti ir bandem taip gelbetis, tik efektas nebuvo labai stiprus, kaip kad tikejausi... sirgom - tik viliuosi gal siek tiek maziau (bet cia gal kaltos dar ir musu bedos - adenoidai). pernai bandem imuniteta stiprinti eziuoles ekstraktu ir nepertraukiamai rudens-ziemos-pavasario laikotarpiu gerem vitaminus - sirgom zymiai maziau nei pirmaisiais darzelio metais... zodziu loterija %)
Atsakyti
Tai va, kad galėtum pažiūrėti, kaip bus jei gersi ir kas bus, kai negersi - galėtum palyginti.. o dabar... tenka lošti....
Atsakyti
As ir kazkokio stebuklo nesitikiu, bet gal kiek nors pades 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnele @ 2007 08 31, 13:29)
As ir kazkokio stebuklo nesitikiu, bet gal kiek nors pades 4u.gif

Tai dar nepirkot ax.gif Mes tai šiandien pasiskiepijom doctor.gif apsiklausinėjau gydytojos apie tą Ribomunilą, davė kalendoriuką kaip vartoti, tai beliko tik nusipirkti tą max pakuotę. Šiandien vienoj vaistinėj užtikau už 120lt mirksiukas.gif
Beje ir mum tik užtektų, kad lengviau perneštume tas peršalimo ligeles mirksiukas.gif
Atsakyti
mums ryt prasides antras menuo kaip naudojam ribomunila 4u.gif Pradejom rugpjuti. Manau, kad poveikis jau yra, nes pries pora diena paraudo gerkle, su baltom apnasom. faringitas. Pries pora menesiu buvo tas pats, tik su auksta temperatura ( tikrai ne angina), ir sunkiai sekes isgyti. O dabar tai visai kitaip, suciulpejo kelis ciulpinukus nuo gerkles ir jau beveik gerai. O anksciau nuo gerkles viskas ir prasidedavo, o baigdavosi visokiom kitom diagnozem 4u.gif na ,tikiuos, kad dabar viskas tuo ir baigsis mirksiukas.gif Sveikateles visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 08 31, 16:11)
Tai dar nepirkot  ax.gif

nepirkom, reikia mirksiukas.gif
QUOTE(alvydux @ 2007 09 02, 17:51)
mums ryt prasides antras menuo kaip naudojam ribomunila 4u.gif Pradejom rugpjuti. Manau, kad poveikis jau yra, nes pries pora diena paraudo gerkle, su baltom apnasom. faringitas. Pries pora menesiu buvo tas pats, tik su auksta temperatura ( tikrai ne angina), ir sunkiai sekes isgyti. O dabar tai visai kitaip, suciulpejo  kelis ciulpinukus nuo gerkles ir jau beveik gerai. O anksciau nuo gerkles viskas ir prasidedavo, o baigdavosi visokiom kitom diagnozem 4u.gif na ,tikiuos, kad dabar viskas tuo ir baigsis mirksiukas.gif Sveikateles visiems 4u.gif

na tikekimes, kad padeda tas ribomunilas, sveikatytes ir jums drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnele @ 2007 09 03, 09:06)
nepirkom, reikia mirksiukas.gif

na tikekimes, kad padeda tas ribomunilas, sveikatytes ir jums drinks_cheers.gif

Mes tai nuo kitos savaitės pirmadienio pradėsim gerti. thumbup.gif Radau kur pigiausia pirkti hihihi.gif Bijau to šalutinio poveikio, apie kurį mamytės šneka unsure.gif slogytė, pas kai kuriuos temperatūra. Nes visą vasarėlę buvom sveikučiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Arabika @ 2007 08 24, 23:04)
Pradėjau ir aš svarstyti ar nevertėtų dukrai sugirdyti, jau nusibodo tos pūlingos anginos ir plaučių uždegimai. Bet kai truputį šį tą suprantu imunologijoje, o tiksliau, suprantu tiek, kad tai dar gana tamsi sritis, tai man baisoka. Bandžiau ieškoti informacijos internete, nu ir radau tai, ko ir bijojau: jeigu yra autoimuninių ligų (tokių kaip diabetas, išsėtinė sklerozė ir pan.) rizika, imunostimuliantų vartoti negalima.
Ar jūs, mamos, įsitikinusios, kad jūsų vaikutis neturi tokio rizikos faktoriaus? Ar nebijot, kad po keliolikos metų išlys kokia kur kas baisesnė liga už anginą? Sitie ribomunylai, bronchomunaliai ir visi kiti panasus vaistai dar vartojami palyginus neseniai, man kažkaip baisoka. o ypač pasiskaičius apie po kiekvieno kurso pakylančias temperatūras ir visus kitus simptomus. Aš pilnai tikiu, kad nuo infekcijų ribomunylas apsaugo, bet ar toks imuniteto prievartavimas neatsilieps ateityje?
Gal as geriau pneumo vakcina pasirinksiu. Kazkaip seniau vartojama, nu ir jos veikimo principas kur kas aiškesnis...

Nu čia tik mano tokie pasvarstymai, bet patarčiau pamąstyti, nėra čia koks nekaltas homeopatinis vaistukas...

blush2.gif labai atsiprasau, gal gali ideti sios informacijos nuoroda? (noreciau pasiskaityt... placiau...)
Atsakyti
Mes jau kelis metus vartojam Rybomunila, salutiniu poveikiu nepastebejau. O serga reciau ir svelniau. Tik mes viso kurso niekad neisgerdavom, kazkaip 3-4 menesius ir baigdavom blush2.gif Manau ir siemet gersim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arsua32: 03 rugsėjo 2007 - 13:24
Mes pradėjom 08/28, nes kaliaujam į lopšelį ir ..nežinau ar čia Ribomunyl įtaka..išbėrė nemažai. Ar nėra kam buve tokios reakcijos? O gal tik sutapo. g.gif Dermatologė sako čia alergija. Aš nepaimnėjau kad geriam imunostipriklį, nes nepagalvojau iškart, kad nuo jo. Be to vaikas nėra sirgus stipriai, nei jokių alerginių reakcijų į naują maistą ar į ką kitą turėjus. O vėliau žiūresim ar padės..tikiuosi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linxma25 @ 2007 09 03, 20:28)
Mes pradėjom 08/28, nes kaliaujam į lopšelį ir ..nežinau ar čia Ribomunyl įtaka..išbėrė nemažai. Ar nėra kam buve tokios reakcijos? O gal tik sutapo. g.gif  Dermatologė sako čia alergija. Aš nepaimnėjau kad geriam imunostipriklį, nes nepagalvojau iškart, kad nuo jo. Be to vaikas nėra sirgus stipriai, nei jokių alerginių reakcijų į naują maistą ar į ką kitą turėjus. O  vėliau žiūresim ar padės..tikiuosi... ax.gif

Tikrai nemanau, kad alergija gali būti būtent nuo Ribomunylio. Nes gi jis iš bakterijų padarytas, o ne iš kokių žolių. Maniškė beje irgi alergiška, o geriam ir viskas thumbup.gif O išbert galėjo ir dėl to, kad pradėjus Rybomunyl gerti, organizmas gauna supermažą dozę bakterijų, ir imunitetas sujudinamas. Bet jeigu yra kažkokia organizmo reakcija, kad ir nuo skiepų, tai reiškia gerai - skiepai veikia, imunitetas dirba ax.gif Tiesiog gal taip jau sutapo, kad Rybomunyl gėrimo metu turėjot kažkokį kontaktą su alergenu, jeigu tai iš tikrųjų alergija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 04 rugsėjo 2007 - 07:49