Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl

o as jei galeciau tai ribomunyliui paminkla pastatyciau thumbup.gif super jis mum padejo abiem duodu ir jei per vasaros pradzia nesirgo tik savaite tai po ribomunylio neserga jau 3 men
Atsakyti
Dėkui Ingėnas už nuraminimą, nes vyras sako 'sugadinai' vaiką biggrin.gif nesirgo ir va čia tie tavo vaistai smile.gif Manau, kad gali būti ir ne Ribomunyl įtaka, nes trečia savaitę geriam o spuogiukų nebedaugėja. Tikuosi ir nebedaugės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linxma25: 04 rugsėjo 2007 - 13:53
mano sunus susirgo vejaraupiais, tai laukiu ir mazosios susirgimo, tikriausiai nepradeti dabar gerti ribomunulo? Gal kai persirgs? Ar jokio skirtumo?
Atsakyti
QUOTE(Agnele @ 2007 09 04, 14:26)
mano sunus susirgo vejaraupiais, tai laukiu ir mazosios susirgimo, tikriausiai nepradeti dabar gerti ribomunulo? Gal kai persirgs? Ar jokio skirtumo?

4u.gif Tai ne kas, bet ankščiau ar vėliau vistiek būtų tekę persirgti. Gal nepradėkit, bet kad netaip jau ilgai trunka tie vėjariaupiai ax.gif Tik va nežinia kada mažoji jūsų užsikrės. Mano sesers berniukas irgi sirgo ir mano sūnytis su juo žaidė ir bučiavos, bet nespėjo užsikrėsti yess.gif Jei susirgs ir taip organizmas bus pasilpęs, manau nevertėtų jo dar daugiau apkrauti schmoll.gif Čia žinoma tik mano nuomonė ax.gif Gaila galvojau kartu pradėsim bus linksmiau, bet nieko sveikit 4u.gif
Atsakyti
Gal atsiras mamyčių norinčiu kartu pradėti gerti Ribomunylą ? blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mes jau pernai praejom visa kursa,nu stebuklo neiviko.
gal kuri zino kiek jis veike daktate sa pusantru metu kita kad iki kitu metu,kaip yra istikruju neaisku?
o seip uz rybomunila geriau luivak.
Atsakyti
QUOTE(Arabika @ 2007 08 24, 23:04)
Pradėjau ir aš svarstyti ar nevertėtų dukrai sugirdyti, jau nusibodo tos pūlingos anginos ir plaučių uždegimai. Bet kai truputį šį tą suprantu imunologijoje, o tiksliau, suprantu tiek, kad tai dar gana tamsi sritis, tai man baisoka. Bandžiau ieškoti informacijos internete, nu ir radau tai, ko ir bijojau: jeigu yra autoimuninių ligų (tokių kaip diabetas, išsėtinė sklerozė ir pan.) rizika, imunostimuliantų vartoti negalima.
Ar jūs, mamos, įsitikinusios, kad jūsų vaikutis neturi tokio rizikos faktoriaus? Ar nebijot, kad po keliolikos metų išlys kokia kur kas baisesnė liga už anginą? Sitie ribomunylai, bronchomunaliai ir visi kiti panasus vaistai dar vartojami palyginus neseniai, man kažkaip baisoka. o ypač pasiskaičius apie po kiekvieno kurso pakylančias temperatūras ir visus kitus simptomus. Aš pilnai tikiu, kad nuo infekcijų ribomunylas apsaugo, bet ar toks imuniteto prievartavimas neatsilieps ateityje?
Gal as geriau pneumo vakcina pasirinksiu. Kazkaip seniau vartojama, nu ir jos veikimo principas kur kas aiškesnis...

Nu čia tik mano tokie pasvarstymai, bet patarčiau pamąstyti, nėra čia koks nekaltas homeopatinis vaistukas...

O as tai nesupratau kuo skyriasi Ribomunylis nuo Pneumo vakcinos? Tos pacios susilpnintos bakterijos mirksiukas.gif Organizmas gauna tu paciu, tik susilpnintu bakteriju kaip ir sirgdamas cool.gif Tik ligos atveju organizmas nepasiruoses staigiam bakteriju smugiui, o kai geri Ribomunyli, jis gauna susilpnintu bakteriju ir po truputi ir paruosia savo atsaka i infekcija ax.gif O vakcina yra vienkartine ir stipresne ir organizmo reakcija i ja yra stipresne. Ir nemanau, kad po vakcinos nebuna temperaturos ir slogytes g.gif

O del tu autoimuniniu ligu tai ir taip nepatartina sirgti persalimais, nes kila daug komplikaciju, kadangi imunitetas yra nusilpes ir organizmas nepajege kovoti net su tokiais susirgimais kaip paprastas persalimas doh.gif Todel ir Ribomunylis yra nepatartinas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jukka: 04 rugsėjo 2007 - 16:22
QUOTE(lera @ 2007 09 04, 16:47)
o seip uz rybomunila geriau luivak.

Papasakok apie jį? čia irgi taip reik gerti, kaip Rib?

iš Lryto

http://www.lrytas.lt...8...;view=4&p=2

<...Tačiau įvairiais imunostimuliatoriais pediatrė patarė nepiktnaudžiauti: „Juos patartina vartoti dažnai sergantiems vaikams, bet sveikam mažyliui profilaktiškai nereikia vartoti. Žinome net onkologinių susirgimų, kai vaikams buvo per daug duodama gerti preparatų imunitetui stiprinti.“..>

Atsakyti
QUOTE(Arabika @ 2007 08 24, 22:04)

Gal as geriau pneumo vakcina pasirinksiu. Kazkaip seniau vartojama, nu ir jos veikimo principas kur kas aiškesnis...

Nu čia tik mano tokie pasvarstymai, bet patarčiau pamąstyti, nėra čia koks nekaltas homeopatinis vaistukas...

Skaičiau, kad vakciną pneumo rekomenduoja ne anksčiau 4-5 metų,ar tikrai?
Atsakyti
Pagaliau ir mes startuosim nuo pirmadienio, pradėsim gerti Ribomunilį. Jei domina Kaunietes, tai su Camelios nuolaidų kortelę nusipirkau už 110lt max paką mirksiukas.gif Tikrai per didelio stebūklo nesitikiu, bet prisiminus praaitos žiemos ligeles doh.gif
Atsakyti
Mum jau 3 savaitės praėjo kaip geriam ir.... sad.gif šiandien sloguoti pradėjo. Liūdnoka, nes reikia į darbą, o į darželį negalėsim eiti. Kaip sekasi kitom geriančiom Ribomunyl?
Atsakyti
QUOTE(linxma25 @ 2007 09 09, 07:55)
Mum jau 3 savaitės praėjo kaip geriam ir.... sad.gif šiandien sloguoti pradėjo. Liūdnoka, nes reikia į darbą, o į darželį negalėsim eiti. Kaip sekasi kitom geriančiom Ribomunyl?

Jūsų sitacijoj tikrai liūdnoka unsure.gif bet aš ir nesitikiu, kad kai pradėsim gerti jis nesloguos ir neperšals ax.gif Tiesiog tikiuosi, kad lengviau pernešim visa tai. Nes antibiotikus gerdavo kas antrą mėnesį, o aš ir girdydavau juos verysad.gif nes nemačiau kitos išeities. Tiesiog dabar manau, kad verta pabandyti šį vaistą. Tikrai netaip kenks kaip, kad po tų antibiotikų apetitas atsirasdavo tik po gero mėnesio verysad.gif
Atsakyti