Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl

Vel as ax.gif
Radau idomia interneto svetaine www.imunitetas.lt .
Ten prie konsultaciju yra gydytojo homeopato nuomone apie RB.

Ikelsiu nuoroda: Imunitetas.lt
Bet ta klausima ir atsakyma apie RB dar nukopijoju:

KLAUSIMAS:
norėciau jūsų nuomonės apie imunitetą stiprinančius vaistus RIBOMUNIL. pastaruoju metu visi juos tik ir rekomenduoja vaikų imuninei sistemai stiprinti. ar is tiesų jie tokie naudingi?

ATSAKYMAS:
Visų pirma manau, kad vaiko imuninę sistemą reikia stiprinti tik tuo atveju kai ji yra nusilpusi (dažnos infekcinės ligos). Ribomunilis yra preparatas savo veikimu šiek tiek primenantis skiepų veikimą, nes sudarytas iš tam tikrų ligų sukėlėjų dalelių.
Tyrimai rodo, kad jis yra efektyvus imunostimuliatorius, tačiau kaip jau minėjau, kiekvieno vaisto vartojimui turi būti priežastis (susilpnėjusi imuninė sistema).
Aš asmeniškai visų pirma rekomenduoju natūralesnius preparatus, tokius kaip echinacėja kompleksas (pvz. Echinafit vaikams) ar kiti panašūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lavaza: 23 rugsėjo 2007 - 03:45
QUOTE(lavaza @ 2007 09 23, 03:42)
Aš asmeniškai visų pirma rekomenduoju natūralesnius preparatus, tokius kaip echinacėja kompleksas (pvz. Echinafit vaikams) ar kiti panašūs.[/color]

bandėm šitą kompleksą ax.gif absoliučiai jokio poveikio mirksiukas.gif O nuo RB sergam, bet požymiai lengvesni ir greičiau sveikstam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2007 09 23, 03:17)
Velnes zino, jau nieko nebesuprantu  doh.gif Siandien dar pasnargliavo, vakarop jau kaip ir visai neblogai (vaziavo kartu su tevu vakare pasivazinet:), tai vyras sake, kad nei karto nosies nepavale per kokias 3 val.) Va ir dabar ramiausiai miega, kvepuodamas pro nosi. Tik kosulys yra  verysad.gif  Aisku dabar buvo ir Humeris, ir lasai i nosi, ir Actifed.

Jau beveik 100proc.link RB  unsure.gif Pirmadieni eisiu i naujai atidaryta Camelijos vaistine (ten duoda 20proc. nuolaida viskam  ax.gif ) O kokia pakuote reikia pirkti? Dar nelabai isigilinau, bet ko gero didesne apsimoka, nes kaip suprantu, nors su pertraukom vis vien reikia daug isgerti, kad praiti ta kursa.
Gal kas pasifleruos, jei dabar pradesim gert, tai kada bus ta kurso pabaiga  ax.gif ?

Taip nesinori, bet tikrai, kai savaite pavaiksto i darzeli ir pradeda sirgt, taip pat nieko gero

P.S. Gal ir kvailas klausimas, o del visokiausiu laringitu RB netinka? Na t.y. ar neuzkerta kelia ir laringitui?
Vis del dukrytes mastau. Ka tik buvo greitoji, tai nuveze mano pupa su teveliu i ligonine  verysad.gif  verysad.gif , gal ir laringitas  verysad.gif

Koks jautiesi bejegis, kai suserga mazi vaikai  verysad.gif Atrodo, viska padarytum, kad tik jie nesirgtu...bet tokio recepto deja nera...vis vien tos ligos, ligeles atena, nors taip stengiesi del vaiku ir bandai visais budais apsaugot...

Ech,  dabar keliauju apie laringita info ieskot SM
Buna geros bakterijos, o buna ir blogos...  lotuliukas.gif

Tai jau taip, kaip pradeda sirguliuoti, nemenkai pasipildo vaistinėlė lotuliukas.gif Po to tik reik nepamiršti ką kada suduoti doh.gif
Aš irgi pirkau Camelioj bet su 10% tai man tas visas MAX 5+1 kainavo 110lt, o jei pas jus taikys 20%, tai imk negalvodama thumbup.gif Bet įdomu kaži Vilniaus vaistų kainos skirias nuo Kauno g.gif
Tai aišku apsimoka visą tą poką jame 6 dėžutės jų turėtų bent jau pagal mano apskaičiavimus užtekti iki vasario, po to žiūrėsių pagal vaiką jei truks dasipirksiu. Nes viena dėžutė įvairiai nuo atitinkamos vaistinės kainuoja nuo 20lt. O tai jeigu jūs pradėtumėt gerti nuo spalio 1d., tai užbaigtumėte kovą mirksiukas.gif Pusę metų tas kursas jei perki Maxsi poką.
Žinai minėjo, kad nuo virusinių tas RB nelabai. O laringitas būna visoks bent jau mes aptūrėjom bakterinį verysad.gif Mums ir teko važiuoti į ligoninę dėl jo taip bijojau taip baisu buvo unsure.gif galvojau nu šakės jau paguldys, bet nepaguldė gydėmės namų sąlygomis ačiū Dievui. Po to žiaurei bijojau, kad kartosis, nes tikimybė būna didelė. Tfu tfu tfu vienas vienintelis kartelis tebuvo 4u.gif
Nu tikiuos kažkas aiškiau pasidarė blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikonda: 23 rugsėjo 2007 - 11:55
sveikutės
mano vaikutis ir dažnai serga ir susigundžiau tai vaistais bet man jei nepadeda kaip sirgom taip ir sergam 2 sav. darželyje ir vėl tas pats verysad.gif
gal kas galite ką pasiūlyti?
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2007 09 22, 01:28)
Ir dar noriu uzklaust del Ribomunylo, ko gero mes jau praleidom ta proga pasivakcinuoti  g.gif ? Nes kaip supratau, geriausiai reikia pradet vasara gert, o be to kai dabar vaikas kosti ir sloguoja negalima duot?

Mums gydytoja pasake, kad rugsejis, spalis tinkamas metas gerti, taip kad ir mes tuoj pradesime. Juk ziema toookia ilga biggrin.gif

QUOTE(lavaza @ 2007 09 23, 03:17)

Jau beveik 100proc.link RB  unsure.gif Pirmadieni eisiu i naujai atidaryta Camelijos vaistine (ten duoda 20proc. nuolaida viskam  ax.gif ) O kokia pakuote reikia pirkti? Dar nelabai isigilinau, bet ko gero didesne apsimoka, nes kaip suprantu, nors su pertraukom vis vien reikia daug isgerti, kad praiti ta kursa.
Gal kas pasifleruos, jei dabar pradesim gert, tai kada bus ta kurso pabaiga  ax.gif ?

jei nepaslaptis, kur ta vaistine? blush2.gif
mes jau vejaraup[iais baiginejam sirgti, tai manau kita savaite pradesime gerti, o tai baugu grizt i darzeli, juolab kad taip visi serga...niekas cia musu darbe nelaikys su tokiais serganciais pypliais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2007 09 23, 02:17)
P.S. Gal ir kvailas klausimas, o del visokiausiu laringitu RB netinka? Na t.y. ar neuzkerta kelia ir laringitui?

Mano vaikui padejo, jam kaip tik sloga taip ir loti pradedavo doh.gif , kai pradejome vartoti nei karto nebelojo tfu tfu tfu thumbup.gif ir slogai pagydyti uztenka lasiuku, kompikaciju isvengiam.
As norejau paklausti, kas vartoja jau antrus ar trecius metus, ar viska reikia lygiai taip pat daryti?Pradeti lygiai po metu ir vartoti tiek pat laiko?
Atsakyti
sveiki,na s ikisiu savo trigrasi:)
mano mazei 2.7,atidaviau vasara i darzeli,paziurejau kad mamos i darzeli veda vaikus ir su siokia tokia sloga,vasara tai kaz kaip gerai viskas buvo,o vat kai dabr buvo tokie oro kaitaliojimai,maniske sloga pagavo ir dvi savaites vaiksciojo su uzgulusia nosite,as ja su humeriu valiau vibrocila lasinau,galu gale per menesi bjau antra karta pasiemu maze is darzelio su temperatura,siaip jinai pas mane buvo labai grudinama,namie iki siol basom vaiksto kartais nesirengia visai,iskveciau gyditoje,norejau pasikonsultoti,gal kokiu papildomu imunui stiprinti pradeti duoti,o ji dar pas mane mazai valgo,galima sakyti visai nevalgo,tai nieko is jos neisgirdau tada pati pasakiau apie renobulyna,tai teigiamai atsake bet nekonkreciai visai,dar paminejo kad ira skepas,vadinasi neatsimenu dabar vaistu skiriuje apie raso,endemike galima pasiskepiti.tai dabar galvoju kas geriau,o jus nesirinkot kas geriau rebomulynas ar tas skepas?
Atsakyti
wikonda, Aciu uz konsultacijas:) ir del RB ir del laringito 4u.gif

QUOTE(Agnele @ 2007 09 24, 09:04)
Mums gydytoja pasake, kad rugsejis, spalis tinkamas metas gerti, taip kad ir mes tuoj pradesime. Juk ziema toookia ilga biggrin.gif
jei nepaslaptis, kur ta vaistine? blush2.gif
mes jau vejaraup[iais baiginejam sirgti, tai manau kita savaite pradesime gerti, o tai baugu grizt i darzeli, juolab kad taip visi serga...niekas cia musu darbe nelaikys su tokiais serganciais pypliais doh.gif

O ta vaistine Antakalnyje (tarp Rygos ir IKI Eglutes tik kitos gatvej pusei). Siand galiu paziuret ir tiksliai adresa parasyti:)

O 20proc.nuolaida todel,. kad tai naujai atidaryta vaistine. Pastebejau, kad Camelijos tinklo vaistuniu tokia strategija: kai atsidaro nauja vaistine - tai kokias 2 savaites viskam duoda 20 proc., o po to su kortele -10.

Tik nezinau iki kada ta nuolaida, bet penktadieni dar dave:)

QUOTE(matomama @ 2007 09 24, 10:48)
Mano vaikui padejo, jam kaip tik sloga taip ir loti pradedavo  doh.gif , kai pradejome vartoti nei karto nebelojo tfu tfu tfu  thumbup.gif  ir slogai pagydyti uztenka lasiuku, kompikaciju isvengiam.

Ko gero ir apie maze reikia rimtai pagalvoti del RB. Nors pasake, kad dabar buvo virusinis laringitas, kuriam RB nepadetu g.gif

Sakykyt, ar teisingai supratau, kad RB reikia pradet gert nuo pirmadienio? Jei siand.neduosiu, tai reikes laukti kito pirmadienio?
Papildyta:
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 09 24, 14:46)
.tai dabar  galvoju kas geriau,o jus nesirinkot kas geriau rebomulynas ar tas skepas?

patart negaliu, tiesiog idomu, o koks tas skiepas?

Nes, kai maze persirgo bronchopneumonija, daktare paminejo, kad jei pasikartos ir dukra paaugs g.gif po to galima paskiepit kazkokia vakcina PNEUMO g.gif
Bet nieko apie tai nezinau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lavaza: 24 rugsėjo 2007 - 14:07
o varge doh.gif doh.gif doh.gif ko labiausiai bijojau,sian paskambino is darzo blink.gif mano mazius po pietu miego su temp atsikele doh.gif doh.gif tiesa ji nedidele 37,5 buvo,bet tai vistiek nieko gero nezada blink.gif dar aukletoja prigasdino kad vienas berniukas is musu grupes net renimacijoj atsidure o pradzia ligos buvo tokia pat kaip manojo blink.gif blink.gif tai gerokai issigandau ir puoliau skambinti savo gydytojai,na bet ji nuramino ir sake duot vaistu nuo temp ir paguldyt miegot o ryt bus matyt g.gif
o juk mes geriam RB g.gif doh.gif doh.gif bet ligos kaip puole taip ir puola cray.gif
bet dabar temp kaip ir nukrito,be vaistu, nzn bijau nakties,kas tada bus... geriau blogiau g.gif vien zodziu man vistiek bemiege laukia doh.gif
Atsakyti
tiesa ta liga kuria susirgo berniukas is mano maziaus grupes EPIGLOTITAS. na kiek pasiskaiciau tai labai jau baisi scare.gif beto uzkreciama ir labai greit progresuojanti verysad.gif na dabar tai tikrai bijau
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2007 09 24, 19:08)
tiesa ta liga kuria susirgo berniukas is mano maziaus grupes EPIGLOTITAS. na kiek pasiskaiciau tai labai jau baisi  scare.gif beto uzkreciama ir labai greit progresuojanti  verysad.gif  na dabar tai tikrai bijau

Bijoti nereikia, bet stebėti vaiką- būtinai. Jei staiga šoktelėtų tempa, atsirastų gerklės skausmas, apsunkintas ryjimas ir balsas taptų duslus- skubiai į ligoninę.
Ar esat skiepyti nuo HiB?
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 09 24, 13:46)
,dar paminejo kad ira skepas,vadinasi neatsimenu dabar vaistu skiriuje apie raso,endemike galima pasiskepiti.tai dabar  galvoju kas geriau,o jus nesirinkot kas geriau rebomulynas ar tas skepas?

yra PNEUMO vakcina, bet mes pasirinkom ribomunilį, jei nepadės - tai kitąmet imsim skiepą ax.gif skiepas lyg tais galioja 5 metus
Atsakyti