QUOTE(lavaza @ 2007 09 23, 03:17)
Velnes zino, jau nieko nebesuprantu

Siandien dar pasnargliavo, vakarop jau kaip ir visai neblogai (vaziavo kartu su tevu vakare pasivazinet:), tai vyras sake, kad nei karto nosies nepavale per kokias 3 val.) Va ir dabar ramiausiai miega, kvepuodamas pro nosi. Tik kosulys yra

Aisku dabar buvo ir Humeris, ir lasai i nosi, ir Actifed.
Jau beveik 100proc.link RB

Pirmadieni eisiu i naujai atidaryta Camelijos vaistine (ten duoda 20proc. nuolaida viskam

) O kokia pakuote reikia pirkti? Dar nelabai isigilinau, bet ko gero didesne apsimoka, nes kaip suprantu, nors su pertraukom vis vien reikia daug isgerti, kad praiti ta kursa.
Gal kas pasifleruos, jei dabar pradesim gert, tai kada bus ta kurso pabaiga

?
Taip nesinori, bet tikrai, kai savaite pavaiksto i darzeli ir pradeda sirgt, taip pat nieko gero
P.S. Gal ir kvailas klausimas, o del visokiausiu laringitu RB netinka? Na t.y. ar neuzkerta kelia ir laringitui?
Vis del dukrytes mastau. Ka tik buvo greitoji, tai nuveze mano pupa su teveliu i ligonine

, gal ir laringitas
Koks jautiesi bejegis, kai suserga mazi vaikai

Atrodo, viska padarytum, kad tik jie nesirgtu...bet tokio recepto deja nera...vis vien tos ligos, ligeles atena, nors taip stengiesi del vaiku ir bandai visais budais apsaugot...
Ech, dabar keliauju apie laringita info ieskot SM
Buna geros bakterijos, o buna ir blogos...
Tai jau taip, kaip pradeda sirguliuoti, nemenkai pasipildo vaistinėlė

Po to tik reik nepamiršti ką kada suduoti
Aš irgi pirkau Camelioj bet su 10% tai man tas visas MAX 5+1 kainavo 110lt, o jei pas jus taikys 20%, tai imk negalvodama

Bet įdomu kaži Vilniaus vaistų kainos skirias nuo Kauno
Tai aišku apsimoka visą tą poką jame 6 dėžutės jų turėtų bent jau pagal mano apskaičiavimus užtekti iki vasario, po to žiūrėsių pagal vaiką jei truks dasipirksiu. Nes viena dėžutė įvairiai nuo atitinkamos vaistinės kainuoja nuo 20lt. O tai jeigu jūs pradėtumėt gerti nuo spalio 1d., tai užbaigtumėte kovą

Pusę metų tas kursas jei perki Maxsi poką.
Žinai minėjo, kad nuo virusinių tas RB nelabai. O laringitas būna visoks bent jau mes aptūrėjom bakterinį

Mums ir teko važiuoti į ligoninę dėl jo taip bijojau taip baisu buvo

galvojau nu šakės jau paguldys, bet nepaguldė gydėmės namų sąlygomis ačiū Dievui. Po to žiaurei bijojau, kad kartosis, nes tikimybė būna didelė. Tfu tfu tfu vienas vienintelis kartelis tebuvo
Nu tikiuos kažkas aiškiau pasidarė