Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl

sveikos mirksiukas.gif

Nupirkau ir as to Ribomunyl isbandyti smile.gif
Tik va iskilo toks klausimelis. Mazius siandien sloguoti pradejo, ar pradeti tuos vaistus nuo rytdienos girdyt ar palaukt kol praeis sloga. Nors noretusi spet kazkiek sugerti iki darzelio - jei sveiki busim planuojam po 2 sav. eiti.
Ir kaip tarkim, jei gerdamas Ribomunyl'i vaikas suserga, ar reikia testi kursa , ar laikinai nutraukti? g.gif Dekui jei kas patars 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veriru @ 2007 09 25, 20:50)
sveikos  mirksiukas.gif

Nupirkau ir as to Ribomunyl isbandyti  smile.gif
Tik va iskilo toks klausimelis. Mazius siandien sloguoti pradejo, ar pradeti tuos vaistus nuo rytdienos girdyt ar palaukt kol praeis sloga. Nors noretusi spet kazkiek sugerti iki darzelio - jei sveiki busim planuojam po 2 sav. eiti.
Ir kaip tarkim, jei gerdamas  Ribomunyl'i vaikas suserga, ar reikia testi kursa , ar laikinai nutraukti?  g.gif  Dekui jei kas patars  4u.gif

man daktare sake kad galima pradeti vartoti net kai vaikas serga,ir tikrai nereikia laukti.
Papildyta:
QUOTE(mucka @ 2007 09 24, 20:26)
yra PNEUMO vakcina, bet mes pasirinkom ribomunilį, jei nepadės - tai kitąmet imsim skiepą  ax.gif  skiepas lyg tais galioja 5 metus

tas skepas vadinasi pneumo23,jis musu vaistu skiriuje aprasomas,,bet mes va su drauge pasitarem ir pagalvojom,pvz tas skiepas cia gi reiskia ta kad tipo tu persergi labai lengvoj formoi tam tikra liga,o po kiekvienos ligos ipac gripo pas mus lieka kaz kas smeginese.oi nezinau ka daryti.bet blogai dar tas jei skepitis pneumo23 tai cia negarantuotai kad tu nepagausi kokio gripo,nuo gripo gi atskiras skiepas,ir t.t..
o tas remobulin nuo jo salutinio poveikio nebuna?
Atsakyti
[quote=veriru,2007 09 25, 20:50]sveikos mirksiukas.gif

Nupirkau ir as to Ribomunyl isbandyti smile.gif
Ir kaip tarkim, jei gerdamas Ribomunyl'i vaikas suserga, ar reikia testi kursa , ar laikinai nutraukti? g.gif Dekui jei kas patars 4u.gif
[/quote]
as tai visada duodu ribomunili pagal grafika,neziurint ar mazius tuo metu sveikas ar truputi negaluoja.musu gyd taip pat sake kad galima duoti serganciamcia negarantuotai kad tu nepagausi kokio gripo,nuo gripo gi atskiras skiepas,ir t.t..
[/quote]
na kiek as suprantu
Papildyta:
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 09 25, 21:18)
man daktare sake kad galima pradeti vartoti net kai vaikas serga,ir tikrai  nereikia laukti.
Papildyta:

tas  skepas vadinasi pneumo23,jis musu vaistu skiriuje aprasomas,,bet mes va su drauge pasitarem ir pagalvojom,pvz tas skiepas cia gi reiskia ta kad tipo tu persergi labai  lengvoj formoi tam tikra liga,o po kiekvienos  ligos ipac gripo pas  mus lieka kaz kas smeginese.oi nezinau ka daryti.bet blogai dar tas jei skepitis pneumo23 tai cia negarantuotai kad tu nepagausi kokio gripo,nuo gripo gi atskiras skiepas,ir t.t..

na kiek skaiciau ir domejausi apie RB, tai supratau kad RB yra nedideli kiekiai tam tikru bakteriju,dazniausiai sukelianciu kvepavimo ligas,patekdamos i vaiko organizma nedideliais kiekiais,jos nesukelia ligos,nes organizmas ima gaminti antikunius ir taip apsigina,taigi duodami RB pagal grafika mes skatiname organizma nuolat gaminti tuos antikunius pries tam tikras ligas ( kurias sukelia tos bakterijos),todel kai vaikas is tiesu pasigauna liga,organizmas jau buna pasiruoses ir prisigamines "apsaugos" todel vaikas arba nesuserga arba serga daug lengviau ir trumpiau smile.gif o salutinis poveikis gali buti,aisku ne visiems,visdelto tai yra ligos sukelejai patenkantys i vaiko organizma nors ir nedideliais kiekiais mirksiukas.gif todel gali pakilti neauksta temperatura smile.gif na bent jau tiek as suzinojau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tisan: 26 rugsėjo 2007 - 15:43
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 09 25, 20:18)
man daktare sake kad galima pradeti vartoti net kai vaikas serga,ir tikrai  nereikia laukti.

aciu uz patarima, pradejom siandien gerti, tikiuosi pades smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, kaip džiaugiuosi kad temelė atsigavo bigsmile.gif Turbūt rudenėlis savo daro, sveikos naujai prisijungusios į mūsų gausų būrį drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Tisan paskaičiau kas tavo sunyčiui unsure.gif ir tikrai keistoka. Bet žinai, pradžioj šios temelės esu skaičius, kad ne vienai mamytės vaikeliui pradėjus ar vartojant nepamenu, pakildavo temperatūra, bet gal tik sutapimas g.gif Tai kaip jūsų savijauta? 4u.gif
Lavaza tai nuo pirmadienio jungsitės thumbup.gif lotuliukas.gif
O aš šį pirmadienį pamiršau sugirdyti doh.gif blush2.gif Tai dabar galvoju, kaip bus ar sugirdyt papildomai penktadienį kaip manot g.gif Gal kuriai mamytei taip buvo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 09 27, 11:33)
Sveikutės, kaip džiaugiuosi kad temelė atsigavo  bigsmile.gif Turbūt rudenėlis savo daro, sveikos naujai prisijungusios į mūsų gausų būrį  drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Tisan paskaičiau kas tavo sunyčiui  unsure.gif ir tikrai keistoka. Bet žinai, pradžioj šios temelės esu skaičius, kad ne vienai mamytės vaikeliui pradėjus ar vartojant nepamenu, pakildavo temperatūra, bet gal tik sutapimas  g.gif Tai kaip jūsų savijauta?  4u.gif
Lavaza tai nuo pirmadienio jungsitės  thumbup.gif  lotuliukas.gif
O aš šį pirmadienį pamiršau sugirdyti  doh.gif  blush2.gif Tai dabar galvoju, kaip bus ar sugirdyt papildomai penktadienį kaip manot g.gif Gal kuriai mamytei taip buvo?  4u.gif

o jūs pirmą mėn geriat?mums dar taip nebuvo, kad pamirštumėm, bet tavo vietoj penktadini sugirdyčiau tą praleistą dozę 4u.gif mes jau kitą sav pradėsim trečią mėnesiuką bigsmile.gif vis bijau, kad nepamirščiau doh.gif
Atsakyti
:

O mes jau nuo sito pirmadienio geriam tongue.gif Siandien jau pabaigem pirma pokeli, 3 - ju dienu pertrauka dabar.

P.S. gal ir negerai padariau, bet pirmad.suvartojom miltukus iskart nupirkus, o ne is ryto blush2.gif .. na tiesiog negalejau, neiskentejau laukti dar visos savaites ax.gif

Ir dar, antrad.buvau pas gydytoja, dar uzklausiau ar galima gert RB (nes pakosti). Pasake, kad galima, bet gal geriau LUIVAC (panasu i RB), nes kiek sake teveliai lyg tai kazkiek geriau apsaugo, t.y veiksmingiau g.gif ... Bet pirmad.jau buvau nupirkus RB, tai kad jau nesiblaskiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lavaza: 27 rugsėjo 2007 - 14:00
QUOTE(lavaza @ 2007 09 27, 13:54)
O mes jau nuo sito pirmadienio geriam  tongue.gif  Siandien jau pabaigem pirma pokeli, 3 - ju dienu pertrauka dabar.

P.S. gal ir negerai padariau, bet pirmad.suvartojom miltukus iskart nupirkus, o ne is ryto  blush2.gif .. na tiesiog negalejau, neiskentejau  laukti dar visos savaites  ax.gif

galima buvo nuo antradienio pradet mirksiukas.gif
cia juk nesvarbu, kad konkreciai pirmadieni pradet, svarbu laikytis to grafiko ax.gif

mes tai nuo sio treciadienio pradejom smile.gif
tikesimes, kad mums visiems jie duos tik teigiamu rezultatu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veriru @ 2007 09 27, 15:01)
galima buvo nuo antradienio pradet mirksiukas.gif
cia juk nesvarbu, kad konkreciai pirmadieni pradet, svarbu laikytis to grafiko ax.gif

mes tai nuo sio treciadienio pradejom smile.gif
tikesimes, kad mums visiems jie duos tik teigiamu rezultatu 4u.gif

žinoma, nesvarbu savaitės diena 4u.gif Tik svarbu, kad iš ryto ir nevalgius mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, kaip džiaugiuosi kad temelė atsigavo  bigsmile.gif Turbūt rudenėlis savo daro, sveikos naujai prisijungusios į mūsų gausų būrį  drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Tisan paskaičiau kas tavo sunyčiui  unsure.gif ir tikrai keistoka. Bet žinai, pradžioj šios temelės esu skaičius, kad ne vienai mamytės vaikeliui pradėjus ar vartojant nepamenu, pakildavo temperatūra, bet gal tik sutapimas  g.gif Tai kaip jūsų savijauta?  4u.gif
O aš šį pirmadienį pamiršau sugirdyti  doh.gif  blush2.gif Tai dabar galvoju, kaip bus ar sugirdyt papildomai penktadienį kaip manot g.gif Gal kuriai mamytei taip buvo?  4u.gif

labutis smile.gif musu savijauta nebloga,sian i darzeli isejom,temp dingo be pedsaku tongue.gif tik akytes blizga,tai galvoju kad gerklyte pakvailioja doh.gif duodu umcalor ir islamoos,blogiau nebus blush2.gif
O del to kad pamirsot pirmadieni RB isgert,tai manau nieko tokio,viena diena sen ar ten,tiesiog suduosi papildomai penktadieni smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lavaza @ 2007 09 27, 14:54)
O mes jau nuo sito pirmadienio geriam  tongue.gif  Siandien jau pabaigem pirma pokeli, 3 - ju dienu pertrauka dabar.

P.S. gal ir negerai padariau, bet pirmad.suvartojom miltukus iskart nupirkus, o ne is ryto  blush2.gif .. na tiesiog negalejau, neiskentejau  laukti dar visos savaites  ax.gif
Ir dar, antrad.buvau pas gydytoja, dar uzklausiau ar galima gert RB (nes pakosti). Pasake, kad galima, bet gal geriau  LUIVAC (panasu i RB), nes kiek sake teveliai lyg tai kazkiek geriau apsaugo, t.y veiksmingiau  g.gif ... Bet pirmad.jau buvau nupirkus RB, tai kad jau nesiblaskiau  lotuliukas.gif

mums gyd taip pat minejo LUIVAC bet sake kad jis labiau tinka vyresniems vaikuciams,tik vat nepaklausiau nuo kada tie vyresni jau skaitosi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o man iskylo klausimas dar na abar pradesiu duduoti remobulina,o po 6men baigsiu tai jau po to organizme nebus tu antikuniu,tai ka jis veikia tik tada kada jis geriamas?o po to rudeni vel reikia pradeti gerti?
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 09 27, 22:41)
o man iskylo klausimas dar na abar pradesiu duduoti  remobulina,o po 6men baigsiu tai jau po to organizme nebus tu antikuniu,tai ka jis veikia tik tada kada jis geriamas?o po to rudeni vel reikia  pradeti  gerti?

nu taip ax.gif pvz mes geriam tol kol yra ligu pavojus,nuo rudens iki mazdaug kovo balandzio menesio,paskui per vasara negeriam ir rudeni vel pradedem nuo pradziu mirksiukas.gif
Atsakyti