Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl

QUOTE(Tisan @ 2007 10 02, 11:56)
o as darau taip  tongue.gif  kad nepamirsciau kada maziui reikia duoti RB,nu ta palaikomaja doze karta i men.,tai mobiliake nusistatau priminima tai dienai  thumbup.gif  tai ir primena,jei bunu uzmirsus  ax.gif

Čia galioja man šitas patarimas blush2.gif lotuliukas.gif Taip ir padarysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 10 02, 12:03)
Čia galioja man šitas patarimas  blush2.gif  lotuliukas.gif Taip ir padarysiu  lotuliukas.gif

niu nieko blogo pamirsti 4u.gif svarbiausiai kad yra kas primena blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2007 10 02, 11:56)
o as darau taip  tongue.gif  kad nepamirsciau kada maziui reikia duoti RB,nu ta palaikomaja doze karta i men.,tai mobiliake nusistatau priminima tai dienai  thumbup.gif  tai ir primena,jei bunu uzmirsus  ax.gif

na ir aš taip darau + dar ir vyras paskambina iš darbo ir primena 4u.gif Tai priminimų atrodo yra pakankamai, bet vistiek bijau, o vdrug mobilus išsikraus ar pan. bigsmile.gif Žodžiu, apsisunkinu save kiek tik galima doh.gif
p.s. dičkė šiandien taip sukosėjo, kad bijau jog naktį jau "šoksim" .Toks lojantis. Ištisai mes su laringitu, nors paskutinis bebuvo tik birželio gale. Na, žiūrėsim bus ta lengvesnė forma ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alvydux @ 2007 10 02, 13:09)
na ir aš taip darau + dar ir vyras paskambina iš darbo ir primena 4u.gif Tai priminimų atrodo yra pakankamai, bet vistiek bijau, o vdrug mobilus išsikraus ar pan.  bigsmile.gif Žodžiu, apsisunkinu save kiek tik galima doh.gif
p.s. dičkė šiandien taip sukosėjo, kad bijau jog naktį jau "šoksim" .Toks lojantis. Ištisai mes su laringitu, nors paskutinis bebuvo tik birželio gale. Na, žiūrėsim bus ta lengvesnė forma ar ne mirksiukas.gif

tai kaip ten jusu sveikatyte? Tikiuosi nesusirgot laringitu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2007 10 03, 08:10)
tai kaip ten jusu sveikatyte? Tikiuosi nesusirgot laringitu  blink.gif

tpfu tpfu, dar ir į medį beldžiu. Dar prieš kelis mėnesius būčiau galėjus garantuot, kad naktį dusim. Iš vakaro šalia pasisėdavau adrenalino ir inhaliatoriu, kad naktį nereiktų šokinėt doh.gif Ir visada jų prireikdavo kai išgirsdavau kažką panašaus į vakar g.gif Na , išmiegojo visą naktį ramiausiai ir šįryt NIEKO thumbup.gif
o kaip jūs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alvydux @ 2007 10 03, 10:52)
tpfu tpfu, dar ir į medį beldžiu. Dar prieš kelis mėnesius būčiau galėjus garantuot, kad naktį dusim. Iš vakaro šalia pasisėdavau adrenalino ir inhaliatoriu, kad naktį nereiktų šokinėt doh.gif  Ir visada jų prireikdavo kai išgirsdavau kažką panašaus į vakar g.gif  Na , išmiegojo visą naktį ramiausiai ir šįryt NIEKO thumbup.gif
o kaip jūs mirksiukas.gif

labai dziaugiuosi thumbup.gif kad nesusirgot mirksiukas.gif nes man laringitas atrodo siaubinga liga blink.gif nors mes ne karto nesirgom (pfu pfu pfu) bet uztenka is kitu mamu isgirsti apie tai smile.gif tai gal visdelto RB padejo jums mirksiukas.gif thumbup.gif o mes kol kas irgi laikomes,nors man atrodo kad mano maziu tuoj tuoj sloga turi priciupti,nes nakti kvepuoja per burna ir atrodo lyg nosis uzgulta butu,bet ryte viskas gerai g.gif niekas nebega kvepuoja normaliai g.gif nu vien zodz ziuresim kaip ten bus,bet mums tai jau pasiekimas,antra sav i darza einam thumbup.gif taip dar nera buve,po savaites visada bent sloga tikrai turedavom doh.gif o dabar vis dar laikomes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2007 10 03, 12:09)
labai dziaugiuosi  thumbup.gif  kad nesusirgot  mirksiukas.gif  nes man laringitas atrodo siaubinga liga blink.gif  nors mes ne karto nesirgom  (pfu pfu pfu) bet uztenka is kitu mamu isgirsti apie tai  smile.gif  tai gal visdelto RB padejo jums  mirksiukas.gif  thumbup.gif  o mes kol kas irgi laikomes,nors man atrodo kad mano maziu tuoj tuoj sloga turi priciupti,nes nakti kvepuoja per burna ir atrodo lyg nosis uzgulta butu,bet ryte viskas gerai g.gif  niekas nebega kvepuoja normaliai  g.gif  nu vien zodz ziuresim kaip ten bus,bet mums tai jau pasiekimas,antra sav i darza einam  thumbup.gif  taip dar nera buve,po savaites visada bent sloga tikrai turedavom  doh.gif  o dabar vis dar laikomes  thumbup.gif

o dėl to apsunkusio kvėpavimo tai kiek teko su mamom kalbėt, tai dažnai šiuo metu laiku yra, o slogos atrodo nėr g.gif Gal oras kambary sausokas, bet šildymo juk dar nėr. Nors mano dičkė kiekvieną ryta irgi atsikelia su užgulta nosim. Iš pradžių galvojau - bus sloga. Bet pasirodo, nosis pilna sudžiūvusių "baubų". Tai liepiu išsikrapštyt blush2.gif , nes išpūst tai neina. Ir taip jau koks mėnuo doh.gif O anksčiau taip nebuvo.
Beje, dabar mažoji jau savaitė sloguoja. Būdavo visad, kad viena po kitos užsikrėsdavo. Dabar dičkė laikosi thumbup.gif tpfu tpfu tpfu - bar bar bar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alvydux @ 2007 10 01, 15:56)

tai čia į tą "21 savaitė" įskaičiuotos ir tos savaitės kai rb gert nereikia Tas pirmas 3 savaites nebuvo sunku gert, bet jau dabar kai per mėn tik 1 savitę tereik gert, bijau, kad nepamirščiau. Kiekvieną dieną vis žiūriu į kalendorių, kad neprašaučiau doh.gif

jo ir tos kur gerti nereikia, o kad nepamirščiau kada duot gerti kada ne, tai braukau ant sienos esantį kalendorių ir tą lapelį kur priklijuotas prie šaldytuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alvydux @ 2007 10 03, 15:02)
o dėl to apsunkusio kvėpavimo tai kiek teko su mamom kalbėt, tai dažnai šiuo metu laiku yra, o slogos atrodo nėr g.gif Gal oras kambary sausokas, bet šildymo juk dar nėr. Nors mano dičkė kiekvieną ryta irgi atsikelia su užgulta nosim. Iš pradžių galvojau - bus sloga. Bet pasirodo, nosis pilna sudžiūvusių "baubų". Tai liepiu išsikrapštyt blush2.gif , nes išpūst tai neina. Ir taip jau koks mėnuo doh.gif O anksčiau taip nebuvo.
Beje, dabar mažoji jau savaitė sloguoja. Būdavo visad, kad viena po kitos užsikrėsdavo. Dabar dičkė laikosi thumbup.gif tpfu tpfu tpfu - bar bar bar lotuliukas.gif

na va ir as is pradziu galvojau kad tga uzgulta nosis del sauso oro kambari,bet tada galvoju kas bus kai sildyma ijungs g.gif is vis nebus kuom kvepuot doh.gif tai jau dabar is anksto galvoju kad butinai siais metais pirksiu elektrini oro drekintuva ax.gif nes kai prasideda sildymo sezonas tai mes visi pajauciam kad issausejom doh.gif ir oda ir nosis doh.gif o tuos "baubus" pridziuvusius as savo maziui pati kasvakara ar ryta vatos pagaliuku iskrapstau blush2.gif mazas gi dar ax.gif pats nemoka blush2.gif
Tai va,laikykites ir toliau sveikuciai kuo ilgiau smile.gif o tavo mazosios sloga tikekimes praeis kaip atejus,nepalikdama pedsaku rolleyes.gif na ten visokiu kosuliu ir pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2007 10 04, 07:15)
na va ir as is pradziu galvojau kad tga uzgulta nosis del sauso oro kambari,bet tada galvoju kas bus kai sildyma ijungs  g.gif  is vis nebus kuom kvepuot  doh.gif  tai jau dabar is anksto galvoju kad butinai siais metais pirksiu elektrini oro drekintuva  ax.gif  nes kai prasideda sildymo sezonas tai mes visi pajauciam kad issausejom  doh.gif  ir oda ir nosis  doh.gif o tuos "baubus" pridziuvusius as savo maziui pati kasvakara ar ryta vatos pagaliuku iskrapstau  blush2.gif  mazas gi dar  ax.gif  pats nemoka blush2.gif
Tai va,laikykites ir toliau sveikuciai kuo ilgiau  smile.gif  o tavo mazosios sloga tikekimes praeis kaip atejus,nepalikdama pedsaku  rolleyes.gif  na ten visokiu kosuliu ir pan.  4u.gif

va va, šildymas dar tik ant nosies doh.gif , lėksim į Palangos Gintarą kai tik pradės šildyt, tai dabar taip ir laukiu iš ten žinių g.gif Turim oro drėkintuvą, dažniausiai naudojam per laringitus . Na, stebuklo jis nepadarė, nežinau ar bebūčiau jį pirkus g.gif Mūsiškis leidžia šiltus garus, o kambary kai jau šildo tai tikrai nėr šalta, o dar tas drėkintuvas kai įjungtas tai gaunasi pirtis doh.gif Gal kambario kvadratūra jam šiek tiek per maža doh.gif
sveikatytės visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alvydux @ 2007 10 04, 07:34)
va va, šildymas dar tik ant nosies doh.gif , lėksim į Palangos Gintarą kai tik pradės šildyt, tai dabar taip ir laukiu iš ten žinių g.gif Turim oro drėkintuvą, dažniausiai naudojam per laringitus . Na, stebuklo jis nepadarė, nežinau ar bebūčiau jį pirkus g.gif Mūsiškis leidžia šiltus garus, o kambary kai jau šildo tai tikrai nėr šalta, o dar tas drėkintuvas kai įjungtas tai gaunasi pirtis doh.gif Gal kambario kvadratūra jam šiek tiek per maža doh.gif
sveikatytės visiems 4u.gif

na jo pirties namie tikrai nenoriu g.gif tai reiks dar pamastyt del to drekintuvo rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės, noriu pasitarti ax.gif Vakar mažius turbūt peršalo, šiandien visą rytą čiaudo. Nosytę trina, slogytė nebėga upeliais, bet kad šlampa nosytė, tai matau. verysad.gif Nežinau kokius heomopatinius vaistukus pradėti girdyti g.gif O gal pradžiai tik nuo slogytės, bet kad labai bijau noriu kuo greičiau užkirsti kelią doh.gif mum nuo slogytės viskas ir prasidėdavo verysad.gif Lauksiu komentarų 4u.gif Beje turiu Aflubiną ir Umcalorą, bet manau jie netiks šiuo atveju g.gif
Atsakyti