Labas, mamytes, nezinau kiek spesiu parasyti, nes visa savaite nesilankiau, o jus baisiau daug priplepejot, tai gal ka ir praleidau, greitai besakaitydama.
Mano kleckai abu sirgo. Pirmas vyresnis , jis pasveiko - tai kita diena maze pradejo

Sunkiausia su abiem, kad jie vienas nuo kito uzsikrecia ir atrodo, kad dvigubai daugiau serga, nors taip ir yra
QUOTE(alvydux @ 2007 10 01, 15:31)
1. mano dičkė šiandien jau 3 mėnesiuką pradėjo gert rb, tai jau išeina 5 pakelį. To max pako vistiek juk neužtenka visam gėrimui jei žadam gert 6 mėn, o mes taip ir darysim. Paskaičiuokim

6 mėnesių kursui reikia 8 pakiukų po 4 miltelius, ania. Čia pasitikslinimui
Papildyta:
2.noriu paklaust, ar abiems vaikiukams duodi rb? aš dar tik vienai. Net nžn, turbūt nebepradėsiu duot mažajai šiais metais, gal nesirgsim

Nors vasarą sirgo bronchitu
1. Nesuprantu, kodel sakai, kad maxi poko neuztenka 6 menesiems. Tai gi ten pertaraukas reik daryti, gal 3 kart skaiciavau, na uztenka man
2. RB duodu tik vyresneliui (3 metukai), o dukrai 1.5metu, tai dar nebeduodu. I darzeli neina, tai kazkaip skaitau dar nebereikia
QUOTE(wikonda @ 2007 10 06, 19:14)
Dėkui, turiu tą Umcalorą, bet bijojau galvoju gal peranksti. Bet kad sloga prie mūsų jau kimba tai tikrai ir čiaudo šiandien visą dieną

Dar lauke šiandien su vaikais palakstė, tikiuosi nepabloginau situacijos ryt bus matyt, bet kad labai šiandien graži rudeniška dienelė buvo

O tai po kiek girdyt, senokai jau sirgom tik šį pavasarį duodavau po 10lašiukų, gal per daug
Sory kitos mamytės už
ribomunilio temos teršimą

Bet kad sunyčio sveikata svarbiausia
Čia į temą. nuo pirmadienio gersim II Etapą. Tikiuosi neisismarkuos mum jokia ligelė ribomunil pagalba
Kur dingus lavaza Galėtų dažniau prisiduoti, kaip sunyčio sveikatėlė
Truputi del Umcaloro, duodu dabar mazei. Pasitariau su gydytoja, tai ji net patare pacioj pradzioj net po 15 lasiuku duot (mano pupai 1.5metu). Sako ligos pradzioj, jie kaip gydytojai, kelias dienas padidina ta doze ir pasake, duot 15 ir nebijoti.
Bet manau, be reikalo juo nereik piktnaudziauti, nes tai augalinis kaip ir antibiotikas.
Mums paskire paprasta antibiotika, bet tai nenorejau (anksciau grem, o be to greiciausiai virusinis susirgymas), tai kita gyt.ir pritare Umackolorui, nors pati pradejau duot
Malonu, kad prisimenat
Kaip jau rasiau abu sirgo. Bet ko gero gryniausias virusinis susirgymas (kuriam joks RB nepades:)). Nedui 3 dienas laikesi temp. virs 38, be slogu, beveik be ipatingu kosuliu - po 3-iu dienu viskas staiga kazkur dingo. O po to maze, tik jai kosuliai ir kt
QUOTE(wikonda @ 2007 10 09, 17:52)
Sveikutė džiugu, kad gali pasidalinti savo problemėlėm Tai ir žadu dar truputuka pagirdyti.
O jūs sąžiningai visos, ryte ant tuščio skranduko girdot Ribomunilį? : Nes mes ir popiet jį sugeriam jei ryte pamirštam
Ir man reik pagerti kokių vaistukų nuo slerozės
Nuo slerozes.... as tai is vakaro patikrinu ar yra mobiliam priminimas ir ta pokeliuka padedu ant stalo, tai kol kas dar nepamirsom isgert