Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl

QUOTE(wikonda @ 2007 10 08, 21:09)
Nu žinok kažkokie pokštai su ta sloga  blink.gif Nėr šiandien jos nė kvapo, nors vakar galėjau garantuot, kad kuo tolyn tuo blogyn bus. Taip bent seniau visad būdavo. Nuo slogos mum prasidėdavo visi blogumai  g.gif
Manau veikia ribomunilis  thumbup.gif Pati su vyru truputi apsirgus buvau, bet sunytis atsilaikė  tongue.gif Nu jei taip ir toliau, tfu tfu tfu  tongue.gif džiaugsimės  lotuliukas.gif
Dar klausimėlis kaip manai girdyt dar tą Umcalorą, nes dar tik dvi dienos kaip duodu, mąstau gal savaitėlę paduosiu  g.gif blogiau nebus gal  ax.gif

nors ne manęs klausi, bet į siterpsiu blush2.gif aš savo mažikei po to kai praėjo sloga dar porą dienelių daviau umckalor'ą, kol kas neatsinaujino ta bjaurybė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alvydux @ 2007 10 09, 17:07)
nors ne manęs klausi, bet į siterpsiu blush2.gif  aš savo mažikei po to kai praėjo sloga dar porą dienelių daviau umckalor'ą, kol kas neatsinaujino ta bjaurybė mirksiukas.gif

Sveikutė džiugu, kad gali pasidalinti savo problemėlėm blush2.gif Tai ir žadu dar truputuka pagirdyti.
O jūs sąžiningai visos, ryte ant tuščio skranduko girdot Ribomunilį? blush2.gif Nes mes ir popiet jį sugeriam jei ryte pamirštam blush2.gif lotuliukas.gif
Ir man reik pagerti kokių vaistukų nuo slerozės doh.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 10 09, 17:52)
Sveikutė džiugu, kad gali pasidalinti savo problemėlėm  blush2.gif Tai ir žadu dar truputuka pagirdyti.
O jūs sąžiningai visos, ryte ant tuščio skranduko girdot Ribomunilį?  blush2.gif Nes mes ir popiet jį sugeriam jei ryte pamirštam  blush2.gif  lotuliukas.gif
Ir man reik pagerti kokių vaistukų nuo slerozės  doh.gif  lotuliukas.gif  4u.gif

niu žinok, kol kas tai tikrai sąžiningai bigsmile.gif Dar nebuvo, kad pamirščiau. Tiesą sakant, nebegaliu atsipalaiduto jau nei vieną dieną doh.gif Tik ryte pati pabundu, galvoj iškart kalendorius, reikia gert ar ne lotuliukas.gif Tik va, kai tik panelė išgeria ribomunilą, iškart prašo sausainiuko blink.gif Kažin galima duot tuoj pat ar geriau dar kokią 15 min palaukt g.gif
Atsakyti
QUOTE(alvydux @ 2007 10 09, 18:14)
niu žinok, kol kas tai tikrai sąžiningai bigsmile.gif Dar nebuvo, kad pamirščiau. Tiesą sakant, nebegaliu atsipalaiduto jau nei vieną dieną doh.gif Tik ryte pati pabundu, galvoj iškart kalendorius, reikia gert ar ne lotuliukas.gif  Tik va, kai tik panelė išgeria ribomunilą, iškart prašo sausainiuko blink.gif  Kažin galima duot tuoj pat ar geriau dar kokią 15 min palaukt g.gif

Bet vistiek jis mus veikia teigiamai bigsmile.gif lotuliukas.gif Šeip buvo, kad mano mažius po sugirdymo iškart arbatėlės gėrė bigsmile.gif Nežinau kiek čia rimta tas girdymas ant tuščio skrandžio ir ryte blush2.gif bandau pateisinti save lotuliukas.gif
Manau galima tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 10 08, 21:09)
Nu žinok kažkokie pokštai su ta sloga  blink.gif Nėr šiandien jos nė kvapo, nors vakar galėjau garantuot, kad kuo tolyn tuo blogyn bus. Taip bent seniau visad būdavo. Nuo slogos mum prasidėdavo visi blogumai  g.gif
Manau veikia ribomunilis  thumbup.gif Pati su vyru truputi apsirgus buvau, bet sunytis atsilaikė  tongue.gif Nu jei taip ir toliau, tfu tfu tfu  tongue.gif džiaugsimės  lotuliukas.gif
Dar klausimėlis kaip manai girdyt dar tą Umcalorą, nes dar tik dvi dienos kaip duodu, mąstau gal savaitėlę paduosiu  g.gif blogiau nebus gal  ax.gif

na manau savaitele tai tikrai duok umcalora,blogiau nebus mirksiukas.gif
o mes stai apsirgom su vyru doh.gif abiem anginos sukilo doh.gif o stai mazius dar laikosi,tik pakosti taip keistai,tai irgi duodu umcalora
siandien darze pati maciau ir girdejau kad aukletoja kosti,kol savo klecka aprengiau tai jos burna galima sakyt neuzsidare doh.gif toks dirginantis kosulys doh.gif tai kaip tie vaikai gali nesirgti doh.gif
siaip gal naiviai tikiuosi kad RB padarys stebukla ir sia ziema nesirgsim taip daznai kaip anksciau,bet esant tokiai situacijai darzelyje,manau nei RB nei kiti stebuklai nepades blush2.gif na bent jau kad ligeles palengvintu ribumonylis,tai ir tai but labai gerai 4u.gif
Papildyta:
Sveikutė džiugu, kad gali pasidalinti savo problemėlėm  blush2.gif Tai ir žadu dar truputuka pagirdyti.
O jūs sąžiningai visos, ryte ant tuščio skranduko girdot Ribomunilį?  blush2.gif Nes mes ir popiet jį sugeriam jei ryte pamirštam  blush2.gif  lotuliukas.gif
Ir man reik pagerti kokių vaistukų nuo slerozės  doh.gif  lotuliukas.gif  4u.gif

na mes irgi saziningai ir ant tuscio skrandzio geriam RB mirksiukas.gif bet praeita sezona kai gerem tai irgi visko budavo kad ir popiet isgerdavom ir ne ant tuscio blush2.gif o del valgio tai manau nieko tokio kad valgys iskart,manau esme kad isgerti pries valgi ir geriau ryte,bet kita vertus geriau apskritai isgerti nors ir veliau nei neisgerti 4u.gif
sveikatytes smile.gif
Atsakyti
Labas, mamytes, nezinau kiek spesiu parasyti, nes visa savaite nesilankiau, o jus baisiau daug priplepejot, tai gal ka ir praleidau, greitai besakaitydama.
Mano kleckai abu sirgo. Pirmas vyresnis , jis pasveiko - tai kita diena maze pradejo doh.gif Sunkiausia su abiem, kad jie vienas nuo kito uzsikrecia ir atrodo, kad dvigubai daugiau serga, nors taip ir yra

QUOTE(alvydux @ 2007 10 01, 15:31)
1. mano dičkė šiandien jau 3 mėnesiuką pradėjo gert rb, tai jau išeina 5 pakelį. To max pako vistiek juk neužtenka visam gėrimui jei žadam gert 6 mėn, o mes taip ir darysim. Paskaičiuokim lotuliukas.gif 6 mėnesių kursui reikia 8 pakiukų po 4 miltelius, ania. Čia pasitikslinimui
Papildyta:

2.noriu paklaust, ar abiems vaikiukams duodi rb? aš dar tik vienai. Net nžn, turbūt nebepradėsiu duot mažajai šiais metais, gal nesirgsim g.gif Nors vasarą sirgo bronchitu

1. Nesuprantu, kodel sakai, kad maxi poko neuztenka 6 menesiems. Tai gi ten pertaraukas reik daryti, gal 3 kart skaiciavau, na uztenka man g.gif

2. RB duodu tik vyresneliui (3 metukai), o dukrai 1.5metu, tai dar nebeduodu. I darzeli neina, tai kazkaip skaitau dar nebereikia

QUOTE(wikonda @ 2007 10 06, 19:14)
Dėkui, turiu tą Umcalorą, bet bijojau galvoju gal peranksti. Bet kad sloga prie mūsų jau kimba tai tikrai ir čiaudo šiandien visą dieną  unsure.gif Dar lauke šiandien su vaikais palakstė, tikiuosi nepabloginau situacijos ryt bus matyt, bet kad labai šiandien graži rudeniška dienelė buvo  ax.gif O tai po kiek girdyt, senokai jau sirgom tik šį pavasarį  duodavau po 10lašiukų, gal per daug
Sory kitos mamytės už ribomunilio temos teršimą  4u.gif Bet kad sunyčio sveikata svarbiausia  unsure.gif 
Čia į temą. nuo pirmadienio gersim II Etapą. Tikiuosi neisismarkuos mum jokia ligelė ribomunil pagalba 
Kur dingus lavaza  Galėtų dažniau prisiduoti, kaip sunyčio sveikatėlė  lotuliukas.gif 

Truputi del Umcaloro, duodu dabar mazei. Pasitariau su gydytoja, tai ji net patare pacioj pradzioj net po 15 lasiuku duot (mano pupai 1.5metu). Sako ligos pradzioj, jie kaip gydytojai, kelias dienas padidina ta doze ir pasake, duot 15 ir nebijoti.
Bet manau, be reikalo juo nereik piktnaudziauti, nes tai augalinis kaip ir antibiotikas.
Mums paskire paprasta antibiotika, bet tai nenorejau (anksciau grem, o be to greiciausiai virusinis susirgymas), tai kita gyt.ir pritare Umackolorui, nors pati pradejau duot

Malonu, kad prisimenat wub.gif
Kaip jau rasiau abu sirgo. Bet ko gero gryniausias virusinis susirgymas (kuriam joks RB nepades:)). Nedui 3 dienas laikesi temp. virs 38, be slogu, beveik be ipatingu kosuliu - po 3-iu dienu viskas staiga kazkur dingo. O po to maze, tik jai kosuliai ir kt

Sveikutė džiugu, kad gali pasidalinti savo problemėlėm  Tai ir žadu dar truputuka pagirdyti.
O jūs sąžiningai visos, ryte ant tuščio skranduko girdot Ribomunilį?  : Nes mes ir popiet jį sugeriam jei ryte pamirštam 
Ir man reik pagerti kokių vaistukų nuo slerozės

Nuo slerozes.... as tai is vakaro patikrinu ar yra mobiliam priminimas ir ta pokeliuka padedu ant stalo, tai kol kas dar nepamirsom isgert ax.gif
Atsakyti
tai kiek tada max pake yra dėžučių g.gif ne 5???man vaistinėj tai tokį siūlė blink.gif pirmą mėn reikia 3 dėžučių, taip? g.gif
antrą mėn 1
trečią - 1
ketvirtą - 1
penktą - 1
ir šeštą mėn - 1
tai man gaunasi 8 dėžutes
nesuprantu ko aš čia nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(alvydux @ 2007 10 10, 12:35)
tai kiek tada max pake yra dėžučių g.gif ne 5???man vaistinėj tai tokį siūlė blink.gif pirmą mėn reikia 3 dėžučių, taip? g.gif
antrą mėn  1
trečią - 1
ketvirtą - 1
penktą - 1
ir šeštą mėn - 1
tai man gaunasi 8 dėžutes
nesuprantu ko aš čia nesuprantu g.gif

alydux max pake yra taip 5+1 nemokamai, tai is viso 6 dėžutės. Bet mano paskaičiavimais visam šaltajam sezonui mum neužteks, baigsim vasarį ir dar žadu dasipirkti bent jau dvi dėžutes mirksiukas.gif tai jei tau gaunasi aštuonios dėžutės, tai tu dar dasipirksi tas dvi, nes taigi max pake tik 6 g.gif lotuliukas.gif
irnesakyk.gif Svarbiausia, kad vaikučiai būtų sveiki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 10 10, 13:33)
alydux max pake yra taip 5+1 nemokamai, tai is viso 6 dėžutės. Bet mano paskaičiavimais visam šaltajam sezonui mum neužteks, baigsim vasarį ir dar žadu dasipirkti bent jau dvi dėžutes  mirksiukas.gif tai jei tau gaunasi aštuonios dėžutės, tai tu dar dasipirksi tas dvi, nes taigi max pake tik 6  g.gif  lotuliukas.gif
irnesakyk.gif Svarbiausia, kad vaikučiai būtų sveiki  thumbup.gif

na gerai, kad ir 6 dėžikės, vistiek jų neužtenka 6 mėn ax.gif
kažkaip kai lavaza parašė, kad turi max pako užtekti, tai pati suabejojau savo skaičiavimais g.gif
o žadi duot mažiui daugiau nei pusė metų? nes rašo, kad turi būt 6 mėn pertrauka, atrodo blink.gif Tai kitais metais išeitų pradėt gert kiek vėliau, ania g.gif
be to,jau turiu papirkus visą reikiamą kiekį rb mirksiukas.gif Tik, kad negavau to max pako, tai gal išėjo brangiau, bet tai kad Klaipėdoje vienu metu buvo riesta su ribomunyliu visai doh.gif Griebiau viską kai tik radau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alvydux @ 2007 10 10, 13:53)
na gerai, kad ir 6 dėžikės, vistiek jų neužtenka 6 mėn ax.gif
kažkaip kai lavaza parašė, kad turi max pako užtekti, tai pati suabejojau savo skaičiavimais g.gif
o žadi duot mažiui daugiau nei pusė metų? nes rašo, kad turi būt 6 mėn pertrauka, atrodo blink.gif Tai kitais metais išeitų pradėt gert kiek vėliau, ania g.gif
be to,jau turiu papirkus visą reikiamą kiekį rb mirksiukas.gif Tik, kad negavau to max pako, tai gal išėjo brangiau, bet tai kad Klaipėdoje vienu metu buvo riesta su ribomunyliu  visai doh.gif Griebiau viską kai tik radau lotuliukas.gif

Manau, kad neužtenka, nes pirmą mėnesį tai reik sugerti jas tris. O po to lieka trys pokeliai g.gif reik paprašyt, kad pati lavaza parašytu, kaip ji skaičiuoja blush2.gif Ne daugiau kaip pusę metų, tai neduosiu, tik iki balandžio. Manau tikrai pakaks. thumbup.gif Tai, kad brangiau aš nenorėjau mokėti schmoll.gif lotuliukas.gif Farmoj kainavo net 137lt blink.gif o aš camelioj su 10% nusipirkau už 110lt tongue.gif tad ir dasipirksiu joje tuos likusius, manau nebus pas mus Kaune deficitas g.gif Bet ką gali žinoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 10 10, 13:33)
alydux max pake yra taip 5+1 nemokamai, tai is viso 6 dėžutės. Bet mano paskaičiavimais visam šaltajam sezonui mum neužteks, baigsim vasarį ir dar žadu dasipirkti bent jau dvi dėžutes  mirksiukas.gif tai jei tau gaunasi aštuonios dėžutės, tai tu dar dasipirksi tas dvi, nes taigi max pake tik 6  g.gif  lotuliukas.gif
irnesakyk.gif Svarbiausia, kad vaikučiai būtų sveiki  thumbup.gif

Neužtenka viso mxi pako, reikia dar kažkiek nusipirkti. Pernai bandžiau mažyliui duoti nuo gruodžio 11 d. tai baigėm berods tik gegužę g.gif Tikrai ilgai, bet efektas amseniškai mano vaikui buvo thumbup.gif Tai šiemet pradėjau duoti abiem vaikams, nes dukrytė rugsėjo spėjo net tris kartus sirgti doh.gif

QUOTE(wikonda @ 2007 10 10, 14:33)
Manau, kad neužtenka, nes pirmą mėnesį tai reik sugerti jas tris. O po to lieka trys pokeliai  g.gif reik paprašyt, kad pati lavaza parašytu, kaip ji skaičiuoja  blush2.gif Ne daugiau kaip pusę metų, tai neduosiu, tik iki balandžio. Manau tikrai pakaks.  thumbup.gif Tai, kad brangiau aš nenorėjau mokėti  schmoll.gif  lotuliukas.gif Farmoj kainavo net 137lt  blink.gif  o aš camelioj su 10% nusipirkau už 110lt  tongue.gif  tad ir dasipirksiu joje tuos likusius, manau nebus pas mus Kaune deficitas  g.gif  Bet ką gali žinoti  lotuliukas.gif

Euro vaitinėje ~125. Aišku reikia perlėkti visur kur pigiau arba rinkti euro litus g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes! Tikriausiai LAVAZA pamirso kad pirmaji men reikia gerti net 3 sav is eiles ir paskaiciavo tik 1 sav per men., todel jai ir gaunasi kad maxi pako uztenka 6 men 4u.gif bet uztenka tik 4 men ax.gif nors vaistininke man buvo sakiusi kad tas maxi pakas yra toks kursas ir ji sugerus reikia daryti pertrauka,bet as vistiek visada dasiperku,nes kitaip juk baigiam gert per pati ligu ikarsti doh.gif
Atsakyti