Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl

QUOTE(alvydux @ 2007 10 18, 15:32)
mes taip pat kol kas pirmi tarp pažįstamų ax.gif Brolio  panikė gėrė bronchomunal, bet nelabai padėjo g.gif  Beje, aš čia SM ir sužinojau apie RB, nes kažkur pasibėdavojau apie nesibaigiančias ligas ir man patarė šį gėraliuką bigsmile.gif
užvakar mergina mano šaukia "skauda gerklę" verysad.gif Tuoj pat hexalyse smile.gif Niu tuo ir baigiasi tas gerklės skausmas, o anksčiau....tai bijau ir prisimint, būdavo PRADŽIŲ PRADŽIA mirksiukas.gif

su tuo ir sveikinu 4u.gif Nesirkit mirksiukas.gif
Atsakyti
O gali organizmas priprasti pvz., prie to pačio augalinio sirupėlio nuo kosulio g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga-mama @ 2007 10 18, 13:02)
o aš neturiu kam jos palikti, auklę paleidau(kai pradėjom lankyt darželį).....tai daba pati tupiu kai sergam...

Ziauru...as tai per visus senelius tampau (nors ir patys dirba), ai, visko buna... doh.gif

Del kosuliuko...daznai buna, kad vaikas kosti kai nosis pilna, pamenu man gydytoja sake tvarkykit nosi, nes nepraeis kosulys...
Siaip ir mes neseniai kosejom, tai po 15 lasu umkaloro, kaitinti kojas, tepti ir kazkaip praejo po biski.
Dar...gydytoja mane ismokino apemus rankomis is nugaros paspaudineti vaikui krutine, liepti pakoseti, tada vel paspaudineti (kad issikosetu) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 10 18, 15:55)
O gali organizmas priprasti pvz., prie to pačio augalinio sirupėlio nuo kosulio  g.gif  4u.gif

aš manau kad jo, nes mes anksčiau gėrėm Hedelixa, tai padėdavo, bet kai ligos padažnėjo ir mes jį vartodavom tai rezultato jokio, tada mes perėjom prie kito Prospan mirksiukas.gif , aš dėl to ir daktarei pasakiau, tai ji nei patvirtino nei paneigė mano pamąstymus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 10 18, 15:55)
O gali organizmas priprasti pvz., prie to pačio augalinio sirupėlio nuo kosulio  g.gif  4u.gif

niu manyčiau, kad gali g.gif Viena pažįstama džiaugės, kad jos vaikiukas auga beveik nesirgdamas, o jei kas kartais užpuldavo duodavo umckalor. Ir taip metus laiko. Dabar ji jau šaukia, kad ir šis vaistukas negelbėja. Matomai, priprato organizmas g.gif Nors iš kitos pusės, juk liga ligai nelygu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnele @ 2007 10 18, 15:57)

Dar...gydytoja mane ismokino apemus rankomis is nugaros paspaudineti vaikui krutine, liepti pakoseti, tada vel paspaudineti (kad issikosetu) biggrin.gif

oba, ačiū už patarimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga-mama @ 2007 10 18, 16:01)
oba, ačiū už patarimą mirksiukas.gif

Ne šiaip krūtinę, bet ties duobute su keliais pirštais (na kaip darant dirbtinį kvėpavimą tik pasisodinus ant kelių ir apsikabinus), paskui palenkt vaiką per kelius (kaip paspringusiam teikiama pagalba taip) ir liept pakosėt. Masažistė dar padaužo nugarytę tarp menčių kažkur. Tai masažo dalis po bronchito mirksiukas.gif Mano abu vaikai turėjo tokių masažų gal 6 (per abu). ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialka: 18 spalio 2007 - 16:18
Mes ryt išgeriam ir vėl 3 sav pertraukėlė (čia į temą biggrin.gif). ax.gif
O pas mus grupėje šiandien dvi iš 12. Gerai, kad ji per tą laiką ne užmiršo darželį (kaip daugelis pradedančių-ir vėl iš naujio priprast), o jo pasiilgo..ir jau man ATIA rodo, kai ankščiau pabėgt slapta reikėdavo.
O mane irgi gelbėja darželis, nes nėra vsisiškai kam jos palikti (seneliai toli).
Gerkim visos į priekį drinks_cheers.gif ir negaudykim tu ligų... ax.gif
Atsakyti
Sveikutes

ir as nupirkau Ribomulini, tik dabar nzn duoti ar ne. bo mus kamavo vis kosuliai. obstrukcinai bronchitai, tai buvom ir pas pulmonologa, tai pasiunte pas alergoliga. niu alergiskas aplinkai. tai dulkes, ziedai, augalai ir t.t.t tai dabar jei gersim vaistus nuo alergijos, gal nereikia ribomulinio? ka manot?
Atsakyti
QUOTE(Žilvinė @ 2007 10 18, 20:19)
Sveikutes

ir as nupirkau Ribomulini, tik dabar nzn duoti ar ne. bo mus kamavo vis kosuliai. obstrukcinai bronchitai, tai buvom ir pas pulmonologa, tai pasiunte pas alergoliga. niu alergiskas aplinkai. tai dulkes, ziedai, augalai ir t.t.t tai dabar jei gersim vaistus nuo alergijos, gal nereikia ribomulinio? ka manot?

labuka, na mūsų sparčiai daugėja biggrin.gif smagu 4u.gif
ne medikė esu, bet manyčiau, kad galima gert RB g.gif abejoju ar susipjaus vaistai nuo alergijos ir ribomunilis g.gif aišku, būt gerai ir su gydytoja pasitarti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(linxma25 @ 2007 10 18, 19:51)
Mes ryt išgeriam ir vėl 3 sav pertraukėlė (čia į temą biggrin.gif).  ax.gif
O pas mus grupėje šiandien dvi iš 12. Gerai, kad ji per tą laiką ne užmiršo darželį (kaip daugelis pradedančių-ir vėl iš naujio priprast), o jo pasiilgo..ir jau man ATIA rodo, kai ankščiau pabėgt slapta reikėdavo.
O mane irgi gelbėja darželis, nes nėra vsisiškai kam jos palikti (seneliai toli).
Gerkim visos į priekį  drinks_cheers.gif  ir negaudykim tu ligų...  ax.gif

šaunuolė tav pupa mirksiukas.gif
aš tai esu UŽ darželį. Nors aš namie su mažike pernai buvau, mano dičkė keliavo į darželį, bet tai kad nuvargo nuo ligų abi pupos blink.gif nuvedu į daržą sveiką, o ten bac kokią slogą ir parneša namo sesei g.gif
o šiemet nusprendėm pastiprint su ribumoniliu, be to dar ir aš namie, tai visos ir draugaujam. Kitais metais žadu abi išleist, tada jaučiu kad abi gaus RB 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linxma25 @ 2007 10 18, 19:51)
Mes ryt išgeriam ir vėl 3 sav pertraukėlė (čia į temą biggrin.gif).  ax.gif

mes tai vakar išgėrėm ir daba 3sav pertrauka ax.gif

Laba ryta 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif na ir prikalbejot nuo vakar biggrin.gif thumbup.gif
Kas del kosuliu net nezinau ka pasakyt g.gif turim ir mes ta beda verysad.gif buvom taip nusivaziave kad jau net antibiotikai nebepadedavo doh.gif tai isprendem problema mete darza rolleyes.gif o siaip tai manau kad vaistus reikia kaitalioti viena kart vienus kitakart kitus nes tikriausiai ne organizmas pripranta o tos bacilos prisitaiko prie daznai naudojamo vaisto ir jau nebereguoja i ji ax.gif niu cia as taip manau 4u.gif
O as tikriausiai busiu prisisnekejusi doh.gif siandien ryta mazius koseti pradejo blink.gif vakar vakara su teciu gerai pagastroliavo doh.gif tai gal susalo g.gif as tai darbe buvau tai negalejau sukontroliuot savo vyru blush2.gif doh.gif tai va daviau siandien maziui iskart umcalor 15 lasu ir i darza nuvedziau tikiuosi neisismarkuos tas kosulys doh.gif
O jei kalbet i tema biggrin.gif tai kita savaite jau gersim RB palaikyma mirksiukas.gif
Atsakyti