Oi aciu mamuliukai uz patarymus
Vakar tik paskaiciau, o parasyt jau nebespejau,
ka paziuriu darbe, ta paziuriu (ir tai nevisada laiko turiu), o namie tai jau SM be prosvaisciu (ypac vaikai neledzia

)
QUOTE(wikonda @ 2007 10 18, 14:14)
Oi užjaučiu lavaza nu mum bent jau iš tavo išvardytų padėdavo keli. O ką gydytoja sako kame čia reikalas

Tikrai įdomiai čia
Siand.buvom pas gyd.pasake, kad kraujukas rodo kazkoki uzdegima ir be antibiotiku neiseis.
O panasi situacija buvo (yra) su sunumi, tai gyd.nieko negali paaiskinti (net padarem visus imanomus tyrimus, rentgenus) nieko nerodo ir pas alergologa buvom, kaip ir viskas gerai... gal but gali but kad alerginis, bet alergenu beveik nerodo, minimaliai isor.aplinkai....
QUOTE(Inga-mama @ 2007 10 18, 14:23)
lavaza, dėl kosulio, labai jau įdomiai
aš atsimenu, kai dabar čia sirgom tai tepiau eukabalio balzamu ir girdžiau hedelikso sirupu, tai šį kartą mums jie nepadėjo, nes matyt priprato organizmas

prie jų tai pakeičiau į prospan sirupą ir dariau kompresą degtinės, dėjau ant krutinės, kaklo, nu padėjo.....tą degtinės-spirito kompresą man parekomendavo kolegė
ir dar liaudiškas vaistas nuo kosulio, dar nedaviau nes nežinau proporcijų, bet sako galima duoti ir 2 metu vaikams, reikia :imbiero, medaus ir citrinos, viską sumaišai ir po šaukštelį ar pusę ryte-vakare, tai ypač padeda bronhitininkams

.Kadangi mes jau prie jų priskiriami žadu pabandyti duot
Del Hedelikso ir Prospano - keista

, nes tai is esmes tas pats vaistas, gebenes ekstraktas, tik skirtingi gamintojai ir kaina, beveik viska darau, tik kompesu negaliu, nes nemegsta - viska nuima
Aciu uz patarimus
QUOTE(alvydux @ 2007 10 18, 14:23)
gal pas pulmonologą reiktų nuvykt :hmgal kas alergizuoja

mano viena giminaitė savo sūnelį dėl tos priežasties irgi tuoj veš, dėl astmos tirs. Nors geriau , kad tai nepasitvirtintų
jau rasiau, kad buvom su suneliu, sako gali but, kad kazkas, bet nieko dar nepasireiskia, reikia stebeti, gal verta kada ir dukra parodyt
QUOTE(wikonda @ 2007 10 18, 14:37)
lavaza dar pamasčiau, o koks tas kosuliukas sausa ar šlapias

Nes mum kai buvo bronchitas mano mažius nemokėjo atkosėti, tai mum darė krutinės masažus masažistė
Čia irgi ne į temą paspaminom
Kosuliukas slapias, masazus ir mes darem, po bronchopneumonijos - kazkaip nieko stebuklingo neivyko. Nors pati sventai isitikinus, kad masazas turetu but labai veiksmingas.
Labai gerai aprasei ka darei, reikia ir savo pupa taip "pakratyti"
Papildyta:
QUOTE(wikonda @ 2007 10 18, 15:55)
O gali organizmas priprasti pvz., prie to pačio augalinio sirupėlio nuo kosulio
kazkodel galvoju, kad gali priprasti

ir reikia kaitalioti
QUOTE(Žilvinė @ 2007 10 18, 20:19)
Sveikutes
ir as nupirkau Ribomulini, tik dabar nzn duoti ar ne. bo mus kamavo vis kosuliai. obstrukcinai bronchitai, tai buvom ir pas pulmonologa, tai pasiunte pas alergoliga. niu alergiskas aplinkai. tai dulkes, ziedai, augalai ir t.t.t tai dabar jei gersim vaistus nuo alergijos, gal nereikia ribomulinio? ka manot?
kai su suneliu buvau pas alergologe, tai ji pasake, kad geriant vaistukus nuo alergijos, tikrai galima vartoti RB
Na pagaliau nors vienas sakinis i tema