Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl

QUOTE(Tisan @ 2007 10 19, 08:54)
Sveikutes  smile.gif  na ir prikalbejot nuo vakar  biggrin.gif  thumbup.gif
Kas del kosuliu net nezinau ka pasakyt  g.gif  turim ir mes ta beda  verysad.gif  buvom taip nusivaziave kad jau net antibiotikai nebepadedavo  doh.gif  tai isprendem problema mete darza  rolleyes.gif  o siaip tai manau kad vaistus reikia kaitalioti viena kart vienus kitakart kitus nes tikriausiai ne organizmas pripranta o tos bacilos prisitaiko prie  daznai naudojamo vaisto ir jau nebereguoja i ji  ax.gif  niu cia as taip manau  4u.gif
O as tikriausiai busiu prisisnekejusi  doh.gif  siandien ryta mazius koseti pradejo  blink.gif  vakar vakara su teciu gerai pagastroliavo  doh.gif  tai gal susalo  g.gif  as tai darbe buvau tai negalejau sukontroliuot savo vyru  blush2.gif  doh.gif  tai va daviau siandien maziui iskart umcalor 15 lasu ir i darza nuvedziau tikiuosi neisismarkuos tas kosulys  doh.gif
O jei kalbet i tema  biggrin.gif  tai kita savaite jau gersim RB palaikyma  mirksiukas.gif

ale kalbam kalbam lotuliukas.gif
aš duodama umckalor galvoju gal kokį kitokį pamainymui reiktų nusipirkt, influcid ar aflubin, kad nepriprastų g.gif
na, žiūrėkit neįsisirkit, ant nosies RB ir tikėkimės užkirs kelią visokioms nesąmonėms
Atsakyti
QUOTE(alvydux @ 2007 10 19, 09:07)
ale kalbam kalbam  lotuliukas.gif
aš duodama umckalor galvoju gal kokį kitokį pamainymui reiktų nusipirkt, influcid ar aflubin, kad nepriprastų g.gif
na, žiūrėkit neįsisirkit, ant nosies RB  ir tikėkimės užkirs kelią visokioms nesąmonėms

kad tavo zodziai tai Dievui i ausi 4u.gif
o influcid tai nusipirkus turiu galvojau apie ta pati mirksiukas.gif kad reiktu pakeisti umcalor smile.gif tik vat tabletikiu mazius neciulpia doh.gif neskanu sako doh.gif o kad influcid yra ir lasiukai nezinojau doh.gif tai reiks eit i vaistine lasu pirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2007 10 19, 09:18)
kad tavo zodziai tai Dievui i ausi  4u.gif
o influcid tai nusipirkus turiu galvojau apie ta pati  mirksiukas.gif  kad reiktu pakeisti umcalor  smile.gif  tik vat tabletikiu mazius neciulpia  doh.gif  neskanu sako  doh.gif  o kad influcid yra ir lasiukai nezinojau  doh.gif  tai reiks eit i vaistine lasu pirkt  smile.gif

niu kad influcido yra ir lašiukais ir aš nežinojau g.gif ,bet atrodo, kad tas tabletikes galima ir vandenyje ištirpdyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(alvydux @ 2007 10 19, 09:23)
niu kad influcido yra ir lašiukais ir aš nežinojau g.gif ,bet atrodo, kad tas tabletikes galima ir vandenyje ištirpdyt g.gif

aciu uz patarima 4u.gif nepagalvojau kad galima vandeni istirpdyti blush2.gif reiks bandyt o jei ka tai lasu teks pirkt 4u.gif
kazkur reklama maciau kad yra ir lasiukučbet jau buvau tabletkom nusipirkus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tisan: 19 spalio 2007 - 08:43
na, žiūrėkit neįsisirkit, ant nosies RB  ir tikėkimės užkirs kelią visokioms nesąmonėms

As tai viska duodu, kai tik pamatau kokius pirmus pozymius duodu ciulpti (ka ten ciulpti, migam sukramto) biggrin.gif influcida. Tikrai yra ir lasiukai, ale as vis po lapeli 1 sirgimui nupirkdavau.

Kai jau sloga, cinabsina ciulpti duodu (ir tabletytes)

O Umcalora maisau su Prospanu (nors sis tik nuo kosulio), o Umkaloras supratau ir kosulys+sloga 4u.gif
Atsakyti
Oi aciu mamuliukai uz patarymus 4u.gif wub.gif
Vakar tik paskaiciau, o parasyt jau nebespejau,
ka paziuriu darbe, ta paziuriu (ir tai nevisada laiko turiu), o namie tai jau SM be prosvaisciu (ypac vaikai neledzia lotuliukas.gif )

QUOTE(wikonda @ 2007 10 18, 14:14)
Oi užjaučiu lavaza nu mum bent jau iš tavo išvardytų padėdavo keli. O ką gydytoja sako kame čia reikalas  g.gif Tikrai įdomiai čia  g.gif  4u.gif

Siand.buvom pas gyd.pasake, kad kraujukas rodo kazkoki uzdegima ir be antibiotiku neiseis.
O panasi situacija buvo (yra) su sunumi, tai gyd.nieko negali paaiskinti (net padarem visus imanomus tyrimus, rentgenus) nieko nerodo ir pas alergologa buvom, kaip ir viskas gerai... gal but gali but kad alerginis, bet alergenu beveik nerodo, minimaliai isor.aplinkai....

QUOTE(Inga-mama @ 2007 10 18, 14:23)
lavaza, dėl kosulio, labai jau įdomiai g.gif 
aš atsimenu, kai dabar čia sirgom tai tepiau eukabalio balzamu ir girdžiau hedelikso sirupu, tai šį kartą mums jie nepadėjo, nes matyt priprato organizmas unsure.gif  prie jų tai pakeičiau į prospan sirupą ir dariau kompresą degtinės, dėjau ant krutinės, kaklo, nu padėjo.....tą degtinės-spirito kompresą man parekomendavo kolegė cool.gif 

ir dar liaudiškas vaistas nuo kosulio, dar nedaviau nes nežinau proporcijų, bet sako galima duoti ir 2 metu vaikams, reikia :imbiero, medaus ir citrinos, viską sumaišai ir po šaukštelį ar pusę ryte-vakare, tai ypač padeda bronhitininkams mirksiukas.gif .Kadangi mes jau prie jų priskiriami žadu pabandyti duot  cool.gif

Del Hedelikso ir Prospano - keista g.gif , nes tai is esmes tas pats vaistas, gebenes ekstraktas, tik skirtingi gamintojai ir kaina, beveik viska darau, tik kompesu negaliu, nes nemegsta - viska nuima
Aciu uz patarimus 4u.gif

QUOTE(alvydux @ 2007 10 18, 14:23)
gal pas pulmonologą reiktų nuvykt :hmgal kas alergizuoja  g.gif  mano viena giminaitė savo sūnelį dėl tos priežasties irgi tuoj veš,  dėl astmos tirs. Nors geriau , kad tai nepasitvirtintų g.gif

jau rasiau, kad buvom su suneliu, sako gali but, kad kazkas, bet nieko dar nepasireiskia, reikia stebeti, gal verta kada ir dukra parodyt

QUOTE(wikonda @ 2007 10 18, 14:37)
lavaza dar pamasčiau, o koks tas kosuliukas sausa ar šlapias  g.gif Nes mum kai buvo bronchitas mano mažius nemokėjo atkosėti, tai mum darė krutinės masažus masažistė
Čia irgi ne į temą paspaminom  blush2.gif

Kosuliukas slapias, masazus ir mes darem, po bronchopneumonijos - kazkaip nieko stebuklingo neivyko. Nors pati sventai isitikinus, kad masazas turetu but labai veiksmingas.
Labai gerai aprasei ka darei, reikia ir savo pupa taip "pakratyti" lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(wikonda @ 2007 10 18, 15:55)
O gali organizmas priprasti pvz., prie to pačio augalinio sirupėlio nuo kosulio  g.gif  4u.gif

kazkodel galvoju, kad gali priprasti g.gif ir reikia kaitalioti

QUOTE(Žilvinė @ 2007 10 18, 20:19)
Sveikutes

ir as nupirkau Ribomulini, tik dabar nzn duoti ar ne. bo mus kamavo vis kosuliai. obstrukcinai bronchitai, tai buvom ir pas pulmonologa, tai pasiunte pas alergoliga. niu alergiskas aplinkai. tai dulkes, ziedai, augalai ir t.t.t tai dabar jei gersim vaistus nuo alergijos, gal nereikia ribomulinio? ka manot?

kai su suneliu buvau pas alergologe, tai ji pasake, kad geriant vaistukus nuo alergijos, tikrai galima vartoti RB
Na pagaliau nors vienas sakinis i tema lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mažylis susirgo, gerklytė ir koso, vedžiau pas gydytoją, sako gerkit toliau RB, nes ne pirma savaitė geriat g.gif dar nupirkau Jūsų išgirtą „Hexalyse“, purškiam „bioparox“ ir aišku „ospamox“ doh.gif kurio aš baisiai nenoriu, bet šį kart niekaip be jo verysad.gif
Atsakyti
Niu mamytes uz tokia RB reklama forume,gamintojai nuolaida galetu taikyti visoms liezuvis.gif liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2007 10 19, 11:17)
Niu mamytes uz tokia RB reklama forume,gamintojai nuolaida galetu taikyti visoms liezuvis.gif  liezuvis.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ernesta @ 2007 10 19, 11:04)
Mano mažylis susirgo, gerklytė ir koso, vedžiau pas gydytoją, sako gerkit toliau RB, nes ne pirma savaitė geriat  g.gif dar nupirkau Jūsų išgirtą „Hexalyse“, purškiam „bioparox“ ir aišku „ospamox“  doh.gif kurio aš baisiai nenoriu, bet šį kart niekaip be jo  verysad.gif

niu kaip gaila kad susirgot verysad.gif linkim greiciau pasveikti 4u.gif
o tas bioparox cia kas ir nuo ko g.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnele @ 2007 10 19, 10:42)
As tai viska duodu, kai tik pamatau kokius pirmus pozymius duodu ciulpti (ka ten ciulpti, migam sukramto) biggrin.gif  influcida. Tikrai yra ir lasiukai, ale as vis po lapeli 1 sirgimui nupirkdavau.

Kai jau sloga, cinabsina ciulpti duodu (ir tabletytes)

O Umcalora maisau su Prospanu (nors sis tik nuo kosulio), o Umkaloras supratau ir kosulys+sloga 4u.gif

nu taip fainiai kai vaikai ciulpia tas tabletytes thumbup.gif o vat manajam tai tik greiciau sukramtyt ir duok kita doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2007 10 19, 11:30)
nu taip fainiai kai vaikai ciulpia tas tabletytes  thumbup.gif  o vat manajam tai tik greiciau sukramtyt ir duok kita  doh.gif

Tai ten nera ka ciulpti, ji tokia miltine, isideda i burnyte ir sukramto tongue.gif
Atsakyti

O nuo ko umcalora duodi? as irgi duodavau prie gerkles, bet kazko tai jis mums nepadeda visai schmoll.gif Matyt organizmas organizmui nelygu g.gif Mums geresni phosphor homaccord lasiukai tuo atveju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2007 10 19, 12:00)
O nuo ko umcalora duodi? as irgi duodavau prie gerkles, bet kazko tai jis mums nepadeda visai  schmoll.gif  Matyt organizmas organizmui nelygu g.gif Mums geresni phosphor homaccord lasiukai tuo atveju  ax.gif

kazkaip negirdejau tokiu g.gif phosphor homaccord g.gif
Atsakyti