Įkraunama...
Įkraunama...

Ribomunyl

QUOTE(Tisan @ 2007 10 19, 12:04)
kazkaip negirdejau tokiu  g.gif phosphor homaccord  g.gif

aprasymas cia , jei idomu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialka: 19 spalio 2007 - 11:10
QUOTE(Agnele @ 2007 10 19, 11:53)
Tai ten nera ka ciulpti, ji tokia miltine, isideda i burnyte ir sukramto tongue.gif

bet as kazkaip galvojau kad tuos homeopatinius svarbu butent ciulpti,nes kitaip naudos ner 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lialka @ 2007 10 19, 12:10)
aprasymas  cia , jei idomu  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif zinosim dabar jei ka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2007 10 19, 11:04)
Mano mažylis susirgo, gerklytė ir koso, vedžiau pas gydytoją, sako gerkit toliau RB, nes ne pirma savaitė geriat  g.gif dar nupirkau Jūsų išgirtą „Hexalyse“, purškiam „bioparox“ ir aišku „ospamox“  doh.gif kurio aš baisiai nenoriu, bet šį kart niekaip be jo  verysad.gif

ir mes Ospamox gersim verysad.gif bet nieko nepadarysi, kartais ir be antibiotiku neissiversi... O baisiai nenori, kad antibiotikas aplamai ar kad butent Ospamox ?
Papildyta:
QUOTE(neringule @ 2007 10 19, 11:17)
Niu mamytes uz tokia RB reklama forume,gamintojai nuolaida galetu taikyti visoms liezuvis.gif  liezuvis.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(lialka @ 2007 10 19, 12:00)
O nuo ko umcalora duodi? as irgi duodavau prie gerkles, bet kazko tai jis mums nepadeda visai  schmoll.gif  Matyt organizmas organizmui nelygu g.gif Mums geresni phosphor homaccord lasiukai tuo atveju  ax.gif

Vat ir mes Umcalora saziningai gerem 10 dienu, po 15 lasiuku 3 kart dienoj, jokio poveikio nepastebejau, tai siand. vis del to antibiotikus pradedam gert, nes negereja , o atvirksciai - progresuoja verysad.gif , o galvojau be ju issiversiu unsure.gif Gal tiesiog ne tas atvejis g.gif
Atsakyti
Vat ir mes Umcalora saziningai gerem 10 dienu, po 15 lasiuku 3 kart dienoj, jokio poveikio nepastebejau, tai siand. vis del to antibiotikus pradedam gert, nes negereja , o atvirksciai - progresuoja verysad.gif , o galvojau be ju issiversiu unsure.gif Gal tiesiog ne tas atvejis g.gif
[/quote]
mums anksciau panasiai budavo,nepadedavo umcalor ir tekdavo antibus gert doh.gif bet karta gydytoja man pasake kad umcalor reikia pradeti duoti iskart tik pajutus ligos pozymius mirksiukas.gif na man atrode kad taip ir darau doh.gif tik pradejus sloguoti ar koseti ir duodavau bet nepadedavo doh.gif bet dabar jau tapau gudresne blush2.gif ir supratau ka gydytoja turejo galvoj kalbedama apie pirmus pozymius blush2.gif pradedu duoti umcalor ne tada kai sloga jau pasirodo,bet tada kai vaikas matau kad eme dazniau ciaudeti ir akytes ima taip keistai blizgeti,tada suprantu kad artinasi liga doh.gif ir iskart umcalor,tai padeda dabar ir liga net neprasideda dazniausiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tisan: 19 spalio 2007 - 11:58
QUOTE(Tisan @ 2007 10 19, 12:56)
bet dabar jau tapau gudresne  blush2.gif  ir supratau ka gydytoja turejo galvoj kalbedama apie pirmus pozymius  blush2.gif  pradedu duoti umcalor ne tada kai sloga jau pasirodo,bet tada kai vaikas matau kad eme dazniau ciaudeti ir akytes ima taip keistai blizgeti,tada suprantu kad artinasi liga  doh.gif  ir iskart umcalor,tai padeda dabar ir liga net neprasideda dazniausiai  mirksiukas.gif

NU ŠAUNUOLĖ TU mirksiukas.gif , reiks ir man taip daryt ax.gif
Atsakyti
[quote=Tisan,2007 10 19, 12:20]
bet as kazkaip galvojau kad tuos homeopatinius svarbu butent ciulpti,nes kitaip naudos ner 4u.gif
Papildyta:

Nea nebūtina čiulpti..tik gal gereseni poveikis čiulpiant. ax.gif Aš jau turbūt nuo 6 mėn 1 kart pabandžiau Influcid. Gydytoja sakė įdėt į šaukšta, keli lašai vandens ir tabletytė ištirpsta, o tada mano mažoji labai skaniai sulaižydavo smile.gif dar tada apie lašiukus ir nežinojau unsure.gif
Dėl homeopatinių... Nesenai skaičiau kas būtina žinoti. Nevartoti homeopatinių vaistų su maistu. Sučiulpus tabletę, žirnelį ar išgėrę lašus, tam tikrą laiką (iki pusvalandžio) nevalgoma.
Taip ir mes geriame Ribomunyl, bet nevisad ryte iki darželio spėjam tą pusvalandų ištemt..kartaisi pieno ir anksčiau atsigeriam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga-mama @ 2007 10 19, 13:11)
NU ŠAUNUOLĖ TU mirksiukas.gif , reiks ir man taip daryt ax.gif

4u.gif wub.gif niu aciu blush2.gif
Atsakyti
pradedu duoti umcalor ne tada kai sloga jau pasirodo,bet tada kai vaikas matau kad eme dazniau ciaudeti ir akytes ima taip keistai blizgeti,tada suprantu kad artinasi liga  doh.gif  ir iskart umcalor,tai padeda dabar ir liga net neprasideda dazniausiai  mirksiukas.gif

Mat kaip... mastau.gif good.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2007 10 19, 12:00)
O nuo ko umcalora duodi? as irgi duodavau prie gerkles, bet kazko tai jis mums nepadeda visai  schmoll.gif  Matyt organizmas organizmui nelygu g.gif Mums geresni phosphor homaccord lasiukai tuo atveju  ax.gif

mums sulig gerklės skausmu iškart toks sausas kosuliukas doh.gif Tai tik išgirstu apie viena ar kita, tuoj pat umckalora duodu. O vasarą faringitą turėjom su aukšta temp, 39 su čiut, tai irgi su tuo pačiu + čiulpalai visokie, kompresai ir kita blink.gif be antibų apsiėjom.
Tai dab net nžn, ar čia RB suveikia, ar umckalor laiku paduodu g.gif
Niu šioj temoj labiau tiktų sakyt, kad RB veikia lotuliukas.gif
Atsakyti
mums anksciau panasiai budavo,nepadedavo umcalor ir tekdavo antibus gert  doh.gif  bet karta gydytoja man pasake kad umcalor reikia pradeti duoti iskart tik pajutus ligos pozymius  mirksiukas.gif  na man atrode kad taip ir darau  doh.gif  tik pradejus sloguoti ar koseti ir duodavau bet nepadedavo  doh.gif  bet dabar jau tapau gudresne  blush2.gif  ir supratau ka gydytoja turejo galvoj kalbedama apie pirmus pozymius  blush2.gif  pradedu duoti umcalor ne tada kai sloga jau pasirodo,bet tada kai vaikas matau kad eme dazniau ciaudeti ir akytes ima taip keistai blizgeti,tada suprantu kad artinasi liga  doh.gif  ir iskart umcalor,tai padeda dabar ir liga net neprasideda dazniausiai  mirksiukas.gif

matai kaip g.gif ... Taip ir anotacijoj parasyta .....
Bet si kart tai tikrai ne ta pradzia buvo doh.gif , jau progresavo kosuliukai ir snargliukai....

Kita kart bandysim nepraleist tos tikros pradzios drinks_cheers.gif

Ale ot gera tema atradau ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2007 10 19, 14:52)
Ale ot gera tema atradau  ax.gif  4u.gif

ale aš ir mirksiukas.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga-mama: 19 spalio 2007 - 13:56
QUOTE(Tisan @ 2007 10 19, 12:20)
bet as kazkaip galvojau kad tuos homeopatinius svarbu butent ciulpti,nes kitaip naudos ner  4u.gif
Papildyta:

A koks skirtumas? biggrin.gif cia nera toks apvalkalas tabletes, kuris pvz kaip ciulpiamos nuo gerkles
jis migam susiciulpia-susikramto biggrin.gif
Atsakyti