QUOTE(minde0445 @ 2017 01 26, 13:55)
O kaip galvojat, gali prisikabinti oro uoste jei rankiniam bagaze, bus selfe lazda ? Nes ji issitraukia, metaline, tai gali pagalvoti poto su tuo strypu uzbeldysiu kazka
ar kas vezesi rankiniam

Kažkaip man užsifiksavo, kad negalima rankiniam bagaže turėt. Mes vežamės, visuomet, registruotam
Mes su fotoaparato stovu vis taip sprendziam ir vis nerizikuojam, o sukisam i registruota bagaza. Nors ir registruotam ne karta prase istraukti ir parodyt...
O kaip galvojat, gali prisikabinti oro uoste jei rankiniam bagaze, bus selfe lazda ? Nes ji issitraukia, metaline, tai gali pagalvoti poto su tuo strypu uzbeldysiu kazka
ar kas vezesi rankiniam

Mes vidiniame skrydyje (Dalasas- Las Vegas) vežėmės rankiniame, net nepagalvojau, kad negalima

selfiu lazdos, foto stovai ir t.t. tikrai nera ir niekada nebuvo uztrausti daiktai...
ar kas vezesi rankiniam

As veziaus rankiniam bagaze, niekam nekilo jokiu klausimu. I Newarka skridau ir atgal.
Kur, kokiose parduotuvėse ir kokiu metu tikėtis didžiausiu sale'u? Ar visgi geriausi būna online?

Gal kas nors JAV naudojates Azuon app pigiems skrydziams? Smalsu, ar verta issigyti.

QUOTE(Victorious @ 2017 02 02, 02:08)
Gal kas nors JAV naudojates Azuon app pigiems skrydziams? Smalsu, ar verta issigyti. 

aš naudojau, bet Azuon veikia ir nenupirkus, tik ne viską rodo. Jei rasite tinkamą skrydį, detalių galit paklaust pas tuos kas turi išsipirkę Azuon, kad ir pas mane
Anksciau klausiau, bet nusimete zemyn klausimas. Kas jei per booking uzsireginau savo vardu, o rezervacija padariau kreditine ne savo vardu, bet ten nepaime jokio uzstato, nes nemokamas atsaukimas iki atvykimo. Tai atvykus jei mokesiu grynais ( jei leis ) arba savo vardu jau kreditine, nekils bedu ? Nereikia is tos pacios kreditines sumoketi ?
QUOTE(minde0445 @ 2017 02 03, 15:44)
...jei per booking uzsireginau savo vardu, o rezervacija padariau kreditine ne savo vardu, bet ten nepaime jokio uzstato, nes nemokamas atsaukimas iki atvykimo. Tai atvykus jei mokesiu grynais ( jei leis ) arba savo vardu jau kreditine, nekils bedu ? Nereikia is tos pacios kreditines sumoketi ?
Jokio skirtumo, kaip mokėsit. Aš visas rezervacijas darydavau savo kortele, o atvykus mokėdavom įvairiai (aš arba vyras). Niekur nežiūrėjo, kaip rezervuota ir kas moka atvykus.
QUOTE(Garmina @ 2017 02 02, 20:35)
aš naudojau, bet Azuon veikia ir nenupirkus, tik ne viską rodo. Jei rasite tinkamą skrydį, detalių galit paklaust pas tuos kas turi išsipirkę Azuon, kad ir pas mane
Ačiū. Būtinai susieksiu, jei kils klausimų. Įdomu išmėginti.