Įkraunama...
Įkraunama...

JAV

Rankiniam bagazui nera svorio apribojimo. Vistiek nepridesit gi ten kazkiek tai daugiau nei telpa. Svarbu ismatavimai atitiktu. 

Bagaza svere grieztai. Miamyje virsijo 2kg. Zinau, kad negali apmokestinti iki + 3kg. Bet visiek teko perdelioti, nes darbuotoja uzsispyre ir viskas. 

Atsakyti
o iš kur žinot šitą reikalą dėl apmokestinimo? čia tik toms avialinijom? ax.gif
kita vertus jei vistiek priverčia kažką keisti,tai koks skirtumas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 26 vasario 2017 - 13:10

Man kazkada tai pasake moteris dirbanti orouoste. Anot jos, taip yra pagal kazkokias nuostatas. Bet, nesu tikra, negarantuoju. Kiek ieskojau info, neradau tokios praktikos. 

Ir, pas mane gan nemazai artimuju dirbanciu orouostose, ir zinau, kad graziai derantis buna praleidzia ir be mokescio. Tik, reikia labai moketi graziai deretis :) 

Atsakyti
kodel cia taip visiems tas kg svarbu ? gi registruotam duoda iki 23 kg, kaip ten nesutilpti galima, ka akmenis vesite
Atsakyti
QUOTE(minde0445 @ 2017 02 26, 14:03)
kodel cia taip visiems tas kg svarbu ? gi registruotam duoda iki 23 kg, kaip ten nesutilpti galima, ka akmenis vesite

Taip atrodo, vien lagaminas gali sverti iki 5 kg. Man daznai buna ant ribos. Nereikia per daug stengtis, kad virsytu. O ypac griztant atgal.
Atsakyti

Taip atrodo, vien lagaminas gali sverti iki 5 kg. Man daznai buna ant ribos. Nereikia per daug stengtis, kad virsytu. O ypac griztant atgal.

man irgi visada ant ribos, arba virsiju...nusipirkau svarstykles sverti lagaminams ir veziojuosi ...ir vis tikiuosi kad jeigu 1 ar 2 kg tai praleis, bet ne  :D vistiek liepia iskraut...

Atsakyti
QUOTE(minde0445 @ 2017 02 26, 08:03)

juk zmones buna ir lauktuves veza ir keliones reikmenis jei hobiu ypatingu kazkokiu turi, atgal skrendant cia apsiperka sau ar lauktuvems velgi ir t.t. Nera daug tas 23kg.

Atsakyti
QUOTE(minde0445 @ 2017 02 26, 07:03)

tevai kiek skrido ish cia, dar ne karto nebuvo, kad butu mazesnis svoris.... o skraido jau 16-ka metu mirksiukas.gif
Atsakyti
mes irgi visą laiką vežamės svarstykles, ką jau kalbėti apie tai,kad grįžtam iš jav su papildomais bagažais biggrin.gif šį kartą sas leido 23 vežtis, pasvėrė buvo 26 liepė arba sumokėti apie 30 eurų berods arba perdėlioti,tai praleido su 24,5 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas patars kur ieškoti pigių bilietų i San Franciską ( gegužės pabaigai)?
Atsakyti

Sveiki,
Gal kas patars kur ieškoti pigių bilietų i San Franciską ( gegužės pabaigai)?

Paziurekit - momondo.com

Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2017 03 04, 09:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="zuasta" data-cid="71481251" data-time="1488553453"><div><p>Sveiki,
Gal kas patars kur ieškoti pigių bilietų i San Franciską ( gegužės pabaigai)?</p></div></blockquote><p></p><p> Paziurekit - momondo.com</p>

AČIŪ
Atsakyti