Įkraunama...
Įkraunama...

JAV

dabar Las Vegase diena buna apie 16 silumos, idomu, iki Kovo menesio vidurio gal isils iki 25 kokiu ? kazkaip maniau ten silciau, kad ir "ziema"
Atsakyti

16 silumos zinokit kaip kokie lietuviski 25. 

Atsakyti
O gal kas yra keliave su megabus is LV i LA, ir zino mazdaug ar ten sustojima, isvykimo vieta paprasta surasti ? Butu aisku geriau jog ten butu tiksli vieta pazymeta map, nes numanau jog ten daug autiku ypac LA , ten sustijime tame gali buti manau daug taku
Atsakyti
Ka su tokiais bilirtais pamatysiu Universal Studios ? 1 day anythime admission arba general admussion ? I visa ta Studios ileis ir kas toliau ? Ten dar reikes moketi viduje uz papildomus iejimus ir jau su siuo bilietu visur ieiti galesiu ?
Atsakyti
Sveiki,

planuojame keliauti į Niujorką, bet pasimečiau ir nežinau, kaip išsirinkti viešbutį. Kurioje miesto dalyje rinktis viešbutį, kad kaina nebūtų kosminė, bet kad būtų pakankamai patogu apžiūrtėti pagrindinius objektus? Gal patarsite smile.gif

Ačiū.
Atsakyti

Sveiki,

planuojame keliauti į Niujorką, bet pasimečiau ir nežinau, kaip išsirinkti viešbutį. Kurioje miesto dalyje rinktis viešbutį, kad kaina nebūtų kosminė, bet kad būtų pakankamai patogu apžiūrtėti pagrindinius objektus? Gal patarsite smile.gif

Ačiū.

Pigiau yra Brukline, Kvinse... 

Atsakyti
QUOTE(ibieililiai @ 2017 02 15, 21:02)
Sveiki,

Ačiū.

Patarčiau gerai paieškoti airbnb.com sistemoje. Būna superinių variantų pačiame Manhatann'e ar aplink už gerą kainą. 4u.gif
Metro sistema man painesnė nei Europos didmiesčiuose, geltoni taxi ir uber pakankamai brangūs, o ir kelionės NY užtrunka laiko. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 19 vasario 2017 - 05:34

Metro sistema man painesnė nei Europos didmiesčiuose

O mums atrode kaip visur ta metro sistema, nieko painaus, labai daug vazinejome ...

Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2017 02 19, 15:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Victorious" data-cid="71450192" data-time="1487473564"><div><p>Metro sistema man painesnė nei Europos didmiesčiuose</p></div></blockquote><p> O mums atrode kaip visur ta metro sistema, nieko painaus, labai daug vazinejome ...</p>

Turbūt mano maršrutas iš Queens painesnis buvo rolleyes.gif ir iiiilgas. biggrin.gif
Kitąkart balsuosiu už centrą. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 19 vasario 2017 - 21:11

Turbūt mano maršrutas iš Queens painesnis buvo rolleyes.gifir iiiilgas. biggrin.gif
Kitąkart balsuosiu už centrą. 4u.gif

Sutinku, imi pigesni viesbuti, nes brangu centre...bet vazinejimas nera pigus ir laiko atima,o ypac rytais pilni metro... Todel reiketu ivertinti viska... 

Atsakyti
Mes gyvenom Staten Island abu kartus, buvom patenkinti lokacija. Su viskuo nuo namų iki must see užtrukdavom iki valandos (mašinos pastatymas aikštelėje, keltas, metro, trys maži vaikai).
Atsakyti
koks leidziamas svoris rankinio bagazo, su British Airways i JAV ? Nes keista, bet ju puslapyje parasyta yra, kad bagazas rankinis, laptopas ir 23 kg registruotas, o apie rankinio bagazo svori neparasyta ar tai 5 ar 8 kg. Kas skrido, pamena ?

Gal kas atsakys...
Atsakyti