16 silumos zinokit kaip kokie lietuviski 25.
planuojame keliauti į Niujorką, bet pasimečiau ir nežinau, kaip išsirinkti viešbutį. Kurioje miesto dalyje rinktis viešbutį, kad kaina nebūtų kosminė, bet kad būtų pakankamai patogu apžiūrtėti pagrindinius objektus? Gal patarsite

Ačiū.
Sveiki,
planuojame keliauti į Niujorką, bet pasimečiau ir nežinau, kaip išsirinkti viešbutį. Kurioje miesto dalyje rinktis viešbutį, kad kaina nebūtų kosminė, bet kad būtų pakankamai patogu apžiūrtėti pagrindinius objektus? Gal patarsite
Ačiū.
Pigiau yra Brukline, Kvinse...

Ačiū.
Patarčiau gerai paieškoti airbnb.com sistemoje. Būna superinių variantų pačiame Manhatann'e ar aplink už gerą kainą.

Metro sistema man painesnė nei Europos didmiesčiuose, geltoni taxi ir uber pakankamai brangūs, o ir kelionės NY užtrunka laiko.

Metro sistema man painesnė nei Europos didmiesčiuose
O mums atrode kaip visur ta metro sistema, nieko painaus, labai daug vazinejome ...
Turbūt mano maršrutas iš Queens painesnis buvo

Kitąkart balsuosiu už centrą.

Turbūt mano maršrutas iš Queens painesnis buvo
ir iiiilgas.
Kitąkart balsuosiu už centrą.
Sutinku, imi pigesni viesbuti, nes brangu centre...bet vazinejimas nera pigus ir laiko atima,o ypac rytais pilni metro... Todel reiketu ivertinti viska...