Įkraunama...
Įkraunama...

JAV

Ačiū. Bet norėčiau žinot iš patirties žmonių..

Ir dar klausimas... supratau kad pildant prašymą dėl esta reikia įrašyti vykimo datą, bet jei negausiu esta, tai kam man pirkti bilietus? 

Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2017 09 16, 20:31)
<p>Ačiū. Bet norėčiau žinot iš patirties žmonių..</p><p>Ir dar klausimas... supratau kad pildant prašymą dėl esta reikia įrašyti vykimo datą, bet jei negausiu esta, tai kam man pirkti bilietus? </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="_mamka_" data-cid="71800308" data-time="1505501577"><div><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://lt.usembassy.gov/lt/visas-lt/visa-waiver-program-lt/'>https://lt.usembassy.gov/lt/visas-lt/visa-waiver-program-lt/</a></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://travel.state.gov/content/visas/en.html'>https://travel.state.gov/content/visas/en.html</a></p><p></p></div></blockquote><p></p>

Pildote esta, gaunate patvirtinima, perkate bilietus, artejant kelionei papildote esta nauja info skrydis, datos, vieta, viesbuciai kuriuose apsistosite.
Atsakyti

Ačiū labai už išsamę informaciją. 

Dar labai reikia patarimų...kadangi sužinojau, kad pildant esta reikia įrašyti tėvų duomenis, o mano mama registruota Čikagoje, bet ten gyvena nelegaliai 20 metų, ar nepridarysiu jai problemų? Ar jie neatkas jos ir neparsiųs namo? Ar geriau mano situacijoje nurodyti tetos kontaktus ar rezervuoti viešbutį ir skristi tarkim į Niujorką, o po to į Čikagą?

Pildote esta, gaunate patvirtinima, perkate bilietus, artejant kelionei papildote esta nauja info skrydis, datos, vieta, viesbuciai kuriuose apsistosite.

Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2017 09 15, 11:02)
<p>Patarkit kaip geriau būtų..ar su Esta ar gavus iškvietimą? Kai skrisiu būsiu bedarbė.</p>

Tai kad nelabai kas domėjosi, kai skridom - pilnamečiai vaikai abu bedarbiai (šiaip jie studentai, bet anketoje nėra tokio pasirinkimo, tik arba dirbi, arba ne). Bet nieks net neklausė papildomai dėl darbo. Klausė koks kelionės tikslas, kiek būsim.
Pildant prašymą nebūtina pildyti nei išvykimo datos, nei apsistojimo adreso. Tą papildysite vėliau, kai žinosite.
Papildyta:
QUOTE(vejas111 @ 2017 09 18, 16:02)
Tai kad nelabai kas domėjosi, kai skridom - pilnamečiai vaikai abu bedarbiai (šiaip jie studentai, bet anketoje nėra tokio pasirinkimo, tik arba dirbi, arba ne). Bet nieks net neklausė papildomai dėl darbo. Klausė koks kelionės tikslas, kiek būsim.
Pildant prašymą nebūtina pildyti nei išvykimo datos, nei apsistojimo adreso. Tą papildysite vėliau, kai žinosite.

Kontaktus galite pildyti tetos, bet tėvų duomenis (vardą pavardę) vis tiek reikės nurodyti. Adresų tėvų neprašo

Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2017 09 18, 16:58)
<p>Ačiū labai už išsamę informaciją. </p><p>Dar labai reikia patarimų...kadangi sužinojau, kad pildant esta reikia įrašyti tėvų duomenis, o mano mama registruota Čikagoje, bet ten gyvena nelegaliai 20 metų, ar nepridarysiu jai problemų? Ar jie neatkas jos ir neparsiųs namo? Ar geriau mano situacijoje nurodyti tetos kontaktus ar rezervuoti viešbutį ir skristi tarkim į Niujorką, o po to į Čikagą?</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="gyde" data-cid="71801388" data-time="1505602071"><div><p>Pildote esta, gaunate patvirtinima, perkate bilietus, artejant kelionei papildote esta nauja info skrydis, datos, vieta, viesbuciai kuriuose apsistosite.</p></div></blockquote><p></p>

apie tai jau buvo rasyta, sakyti tiesa, ir tik tiesa... jusu teta legale? jei ne, jusu situacijoje rezervuociausi viesbuti smile.gif
Atsakyti

Labas,

Planuoju pirmą išvyką į Ameriką, kokia gera tema, radau tikrai nemažai info. Ačiū.

Šiai dienai klausimas man neaiškus dėl ESTA, šiandien ryte užpildžiau, per pietus gavau į emeilą, bet man niekur nereikėjo pildyti nei kada vykstu į Ameriką, nei kiek laiko būsiu, ar aš kažką netaip supratau... Ir apmokėjimas supratau, kad nuo kortelės nurašo?  Tik asmuo/viešbutis tai buvo nurodytas, tai nurodžiau viešbutį, kuriame apsistosim. 

Atsakyti
QUOTE(zirma @ 2017 08 30, 08:45)
Mes su SAS  chekinomės oro uostuose, nes jie tikrina ESTA gyvai.

kiek kartu man teko skristi- VISI lietuvoje tikrina ESTA gyvai. ar jie tingi, ar jie neturi priejimo prie jos.. bet praso dokumentu

PS visi kas turi senesio modelio pasa ( pries metus ar pan darytas) - turekite omeny kad amerikoje atvykus gali kilt problemu. as dariausi pries menesi ir pas mane viskas tvarkoje.
tas kas daresi dar anksciau- musu pase lietuva yra LT. o ESTA- LIT. ir jie nemato kad jus turite ESTA. taip atsitiko 3 mano draugams. viena net pasikviete i kambariuka aiskintis.
Atsakyti
Mano mama 2015 skrido su ESTA, viskas ok buvo.
Atsakyti
QUOTE(Neigaja @ 2017 09 21, 19:06)
<p>Labas,
</p><p></p><p>Planuoju pirmą išvyką į Ameriką, kokia gera tema, radau tikrai nemažai info. Ačiū.
</p><p>Šiai dienai klausimas man neaiškus dėl ESTA, šiandien ryte užpildžiau, per pietus gavau į emeilą, bet man niekur nereikėjo pildyti nei kada vykstu į Ameriką, nei kiek laiko būsiu, ar aš kažką netaip supratau... Ir apmokėjimas supratau, kad nuo kortelės nurašo?  Tik asmuo/viešbutis tai buvo nurodytas, tai nurodžiau viešbutį, kuriame apsistosim. 
</p>

nepraso tos info. tad viskas tvarkoj. tik skyrdzio info praso.
Papildyta:
QUOTE(AJIRA @ 2017 09 13, 10:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rashkyte" data-cid="71796037" data-time="1505252902"><div><p>galima ir medu ir suri ir duona (suri i vakuuma) tik mesos - ne.... deciau i registruota bagaza vartotojo įkelta nuotraukasaugios keliones vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p> O i neregistruota bagaza ar galima isideti pvz sumustiniu ar surio, vaisiu ... ar dar kazko skrendant pavalgyti, nes skrendam su Norvegu linijom be maitinimo cool.gif </p>

as dejau- nes nevalgau lektuvinio maisto.
idejau ir suvalgiau smile.gif nieks nieko smile.gif

Papildyta:
Ka tik grizau is JAV.
Parduodu galiojanti iki 2018 m Balandzio men annual pasa.
Galiu prideti lankstinukus/ zemelapius ir info su Grand Kanjojo, Zion parku, Sekvoju,Death Valley.

Arba jei domina ir jusu marsrutas panasus- knygute su marsutais kuria patys sudareme su lankytinom vietom, trukme, atstumu tarp tasku ir pan.

Marsrutas buvo toks:

Los --> Sekvoju parkas --> Death Valley --> Las Vegas --> Grand Canyon --> Page ir apykinkes --> Zion parkas --> Las Vegas --> Los Angeles

rasykitei AZ. kas pirmesnis tas gudresnis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaicy: 21 rugsėjo 2017 - 20:09
QUOTE(jaicy @ 2017 09 21, 20:56)
kiek kartu man teko skristi- VISI lietuvoje tikrina ESTA gyvai. ar jie tingi, ar jie neturi priejimo prie jos.. bet praso dokumentu
PS visi kas turi senesio modelio pasa ( pries metus ar pan darytas) - turekite omeny kad amerikoje atvykus gali kilt problemu. as dariausi pries menesi ir pas mane viskas tvarkoje.
tas kas daresi dar anksciau- musu pase lietuva yra LT. o ESTA- LIT. ir jie nemato kad jus turite ESTA. taip atsitiko 3 mano draugams. viena net pasikviete i kambariuka aiskintis.

O geras! Mes vizas turim, nekliuvom, bet vaiko esta ilgai ieskojo ir taip pat apie salies koda sake. Nemaniau, kad visiems. Galvojau, pareigunas nezinojo.
Atsakyti
QUOTE(_mamka_ @ 2017 09 21, 21:23)
O geras! Mes vizas turim, nekliuvom, bet vaiko esta ilgai ieskojo ir taip pat apie salies koda sake. Nemaniau, kad visiems. Galvojau, pareigunas nezinojo.

pas mus is viso durna situacija gavosi- LAX orouoste buvo savitarnos- leketroniniai vizos /pirsto atspaudu patikrinimai. kiek mes privargom su jais... viena karta ne sigavo, niekaip negalejo nuskaityt musu pirstu. paskui atrodo viska padarem- pabaigoje raso- klaida. bandykite dar karta. Ok. bandem. ir dar ir dar. neistverem - nuejom pas zmogu. jis padare. mane praleido o draugo ne. bet... laukti jo nebuvo galima, mane nusiunte prie bagazo.
laukiam laukiam jo.. kaip ner taip ner. pusvalandis praejo- ner. skambinam- atmeta. pasirodo jiem uzkliuvo ESTA ir ji nusivede i kambariuka su visais nelegalais ir neaiskiai kaip atskridusiais zmonem, pagrinde spalvotos odos... telefonu sneketis nebuvo galima. kazkaip keistai bauginancia...
bet susitvarke viska
Atsakyti

Teta legalė. Baiminuosi, kad kai įrašai tėvų vardus-jų nepatikrintų. O jei paklaus kodėl ne pas mamą? Kokiu statusu ji čia gyvena? Nors mama sako, jei klaus kur mama gyvena, vadinasi jie jau žino....

apie tai jau buvo rasyta, sakyti tiesa, ir tik tiesa... jusu teta legale? jei ne, jusu situacijoje rezervuociausi viesbuti smile.gif

Atsakyti