Ačiū. Bet norėčiau žinot iš patirties žmonių..
Ir dar klausimas... supratau kad pildant prašymą dėl esta reikia įrašyti vykimo datą, bet jei negausiu esta, tai kam man pirkti bilietus?
Ačiū. Bet norėčiau žinot iš patirties žmonių..
Ir dar klausimas... supratau kad pildant prašymą dėl esta reikia įrašyti vykimo datą, bet jei negausiu esta, tai kam man pirkti bilietus?
Ačiū labai už išsamę informaciją.
Dar labai reikia patarimų...kadangi sužinojau, kad pildant esta reikia įrašyti tėvų duomenis, o mano mama registruota Čikagoje, bet ten gyvena nelegaliai 20 metų, ar nepridarysiu jai problemų? Ar jie neatkas jos ir neparsiųs namo? Ar geriau mano situacijoje nurodyti tetos kontaktus ar rezervuoti viešbutį ir skristi tarkim į Niujorką, o po to į Čikagą?
Pildote esta, gaunate patvirtinima, perkate bilietus, artejant kelionei papildote esta nauja info skrydis, datos, vieta, viesbuciai kuriuose apsistosite.
Labas,
Planuoju pirmą išvyką į Ameriką, kokia gera tema, radau tikrai nemažai info. Ačiū.
Šiai dienai klausimas man neaiškus dėl ESTA, šiandien ryte užpildžiau, per pietus gavau į emeilą, bet man niekur nereikėjo pildyti nei kada vykstu į Ameriką, nei kiek laiko būsiu, ar aš kažką netaip supratau... Ir apmokėjimas supratau, kad nuo kortelės nurašo? Tik asmuo/viešbutis tai buvo nurodytas, tai nurodžiau viešbutį, kuriame apsistosim.
Teta legalė. Baiminuosi, kad kai įrašai tėvų vardus-jų nepatikrintų. O jei paklaus kodėl ne pas mamą? Kokiu statusu ji čia gyvena? Nors mama sako, jei klaus kur mama gyvena, vadinasi jie jau žino....
apie tai jau buvo rasyta, sakyti tiesa, ir tik tiesa... jusu teta legale? jei ne, jusu situacijoje rezervuociausi viesbuti