Įkraunama...
Įkraunama...

JAV

O tiesos sakyti nelabai išeina, nes noriu važiuoti pas mamą, o ne pas tetą. Ir būti noriu ne 2 savaites, o beveik 3 mėnesius... todėl ir noriu pasiruošti pokalbiui ir pati įtikėti ką sakau

Atsakyti
Ka tik grizau is JAV.
Parduodu galiojanti iki 2018 m Balandzio men annual pasa.
Galiu prideti lankstinukus/ zemelapius ir info su Grand Kanjojo, Zion parku, Sekvoju,Death Valley.

Arba jei domina ir jusu marsrutas panasus- knygute su marsutais kuria patys sudareme su lankytinom vietom, trukme, atstumu tarp tasku ir pan.

Marsrutas buvo toks:

Los --> Sekvoju parkas --> Death Valley --> Las Vegas --> Grand Canyon --> Page ir apykinkes --> Zion parkas --> Las Vegas --> Los Angeles

rasykitei AZ. kas pirmesnis tas gudresnis 4u.gif
Atsakyti

kiek kartu man teko skristi- VISI lietuvoje tikrina ESTA gyvai. ar jie tingi, ar jie neturi priejimo prie jos.. bet praso dokumentu

PS visi kas turi senesio modelio pasa ( pries metus ar pan darytas) - turekite omeny kad amerikoje atvykus gali kilt problemu. as dariausi pries menesi ir pas mane viskas tvarkoje.
tas kas daresi dar anksciau- musu pase lietuva yra LT. o ESTA- LIT. ir jie nemato kad jus turite ESTA. taip atsitiko 3 mano draugams. viena net pasikviete i kambariuka aiskintis.

pas mus 2010 metais darytas pasas ir ne karta skridom jokiu problemu nebuvo... 

Atsakyti

Jaicy, su kokiom avialinijom skridote :B​ 

Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2017 09 22, 08:49)
<p>Jaicy, su kokiom avialinijom skridote cool.gif​ </p>

Luthansa su airbus a380 - dviaukstis. superinis lektuvas - krate per visa kelione gal tik pora kartu - kadangi jis toks didziulis- tai vos vos jautesi i sonus taip.
Jei kam idomu- antram aukste yra berods 6 eiles ekonomines klases- visa kita- biznes.
Privalumas tas kad turime kaip ir nuosava tualeta- nes vipai turi savo. Nebuna eiliu. 6 eiles- po 2 vietas is krastu ir 4 per vidury - sudaro toki maza erdve, abu kartus pasitaike labai ramus zmones, be vaiku - susidare ispudis kad musu taip mazai ir mes tokiam mazam lektuvelyje. Kazkaip jauku buvo.
Dar man atrodo pirmam auskte to nera- antram auskte prie langu yra tokie stalciukai - kur galima susideti ir tase ir kitus savo daiktus. kas man buvo labai aktualu.
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2017 09 21, 22:27)
<p>O tiesos sakyti nelabai išeina, nes noriu važiuoti pas mamą, o ne pas tetą. Ir būti noriu ne 2 savaites, o beveik 3 mėnesius... todėl ir noriu pasiruošti pokalbiui ir pati įtikėti ką sakau</p>

Tai kai nuskrisit ir sakysit tiesą - keliausit po šalį (paminėkit vietas, kurios domina), lankysit tetą (juk neprivalu pas ją būti visą laiką). O pildant ESTA neprašo kelionės datų ir kur apsistosit. Tėvų pavardes vis tiek teks užpildyti, čia jau nieko nepakeisi. Bet nebūtinai pagal jas atras jūsų mamą. Jeigu meluosit, didelė tikimybė, kad net ir gavus ESTA, nepraeisit patikros nuskridus.
Atsakyti

Labas,

sakykit ar buvo tokių, kurios skridot tik į vieną miestą? Mes skrendam tik į Niujorką savaitei, visi kažkaip stebisi ir klausia kodėl tik vienam miestui tiek, bet aš nežinau seniai svajojau pamatyti Niujorką, svajonių miestas jis man seniai ir noriu iš lėto, mėgautis, nesiskubinti, bet ėmiau ir sudvejojau gal tikrai reikėtų kažkur dar dienai nuvykti. Pažiūrėjau Filadelfija netoli ar ten verta? Kadangi mes užsisakėm viešbutį tik Niujorke, tai norisi tik dienai nebent vykti. Ar yra kokių gražių vietų už Niujorko netoli? Domintų aišku labiau gamta, bet gal tiktų ir miestas.

Atsakyti

Jei Jums patinka miestai, parodos, tai Niujorke tikrai ka bus veikti savaite. Aisku, pasiplanuokit is anksto, ka labiausiai noretumet pamatyti. Populiariausiu objektus rasite tripadvisor isrusiuotus. Ir Niagara pasiektumet, bet 2 dienu reikia.

Atsakyti

ačiū labai, man Niujorkas turbūt iš filmų kažkokia magija, labai noriu pamatyti. Ir muziejai, ir parodos patinka. Va dėl Niagaros irgi patiktų, bet jau dviejų dienų kažin, nes ir viešbutis jau Niujorke užsakytas. Žiūrėsim kaip čia, jeigu dar kuri turite idėjų ar patarimų, mielai laukčiau

Atsakyti

ačiū labai, man Niujorkas turbūt iš filmų kažkokia magija, labai noriu pamatyti. Ir muziejai, ir parodos patinka. Va dėl Niagaros irgi patiktų, bet jau dviejų dienų kažin, nes ir viešbutis jau Niujorke užsakytas. Žiūrėsim kaip čia, jeigu dar kuri turite idėjų ar patarimų, mielai laukčiau

Jei tik savaite turit, tai kaip tik Niujorkui, jau tikrai niekur kitur nespesit, reikia minimum pora savaičių. Mes is NY vaziavom pakrante iki Vasingtono, tada iki Niagaros, į Torontą ir į Čikagą. 

Atsakyti

Luthansa su airbus a380 - dviaukstis. superinis lektuvas - krate per visa kelione gal tik pora kartu - kadangi jis toks didziulis- tai vos vos jautesi i sonus taip.
Jei kam idomu- antram aukste yra berods 6 eiles ekonomines klases- visa kita- biznes.
Privalumas tas kad turime kaip ir nuosava tualeta- nes vipai turi savo. Nebuna eiliu. 6 eiles- po 2 vietas is krastu ir 4 per vidury - sudaro toki maza erdve, abu kartus pasitaike labai ramus zmones, be vaiku - susidare ispudis kad musu taip mazai ir mes tokiam mazam lektuvelyje. Kazkaip jauku buvo.
Dar man atrodo pirmam auskte to nera- antram auskte prie langu yra tokie stalciukai - kur galima susideti ir tase ir kitus savo daiktus. kas man buvo labai aktualu.

Atsakyti

Luthansa su airbus a380 - dviaukstis. superinis lektuvas - krate per visa kelione gal tik pora kartu - kadangi jis toks didziulis- tai vos vos jautesi i sonus taip. Jei kam idomu- antram aukste yra berods 6 eiles ekonomines klases- visa kita- biznes. Privalumas tas kad turime kaip ir nuosava tualeta- nes vipai turi savo. Nebuna eiliu. 6 eiles- po 2 vietas is krastu ir 4 per vidury - sudaro toki maza erdve, abu kartus pasitaike labai ramus zmones, be vaiku - susidare ispudis kad musu taip mazai ir mes tokiam mazam lektuvelyje. Kazkaip jauku buvo. Dar man atrodo pirmam auskte to nera- antram auskte prie langu yra tokie stalciukai - kur galima susideti ir tase ir kitus savo daiktus. kas man buvo labai aktualu.
Galvojau su norvegais😀Pirma karta su jais skrisiu, tai įdomu...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AJIRA: 24 rugsėjo 2017 - 22:18