Ačiū merginos už nuomones, pasilieku prie Niujorko ir nesiblaškau, pagalvojau, kad tikrai turim savaitę mylimam miestui pamatyti, tai ir nesiblaškyti reikia. Taip svajojau apie Niujorką, o kažkaip va kiti bando įkalbėti ir kažką kitą pamatyti, o tik savaitę turim, tai geriau jau ir lieka tik Niujorkas, bet jau pamatysim jo visai nemažai.
</p>

</p>
mes NY buvom 5 dienas ir daug ko nespejom - pvz Centriniam parke tik apejom biski, pasedejom pries skrydi valandele.
ir kelemes anksti ryte ir tik vakare pareidavom..
Ikulia, kada Jūs vykstate? Kaip fainiai, pasirodo ne mes vieni tokie, kur tik Niujorke nori pabūti
Aš, tai iš filmų pamilusi Niujorką Tai Filadelfija nėra labai toli, smagu, kad draugus aplankysite, o su kuo vyksite su autobusu?
Jaicy va 5 dienos ir mažai buvo, aš sakau vyrui, kad tos mūsų 8 dienos tikrai bus kaip tik Dabar jau dėliosiuosi planą, kaip ką pamatyti
Gal žinote, kažkur skaičiau anksčiau, bet neatgaminu kaip ten yra su metro, savaitės bilietais, kažkaip jeigu perki savaitinį, tai jis galioja nuo penktadienio iki penktadienio? Gal žinote, ar nuo tada, kai nusiperki ir aktyvuoji? Gal taip, kuri turi kažkokių pastabų ar pasiūlymų dėl Niujorko?

<p> </p>
<p>Aš, tai iš filmų pamilusi Niujorką

<p> </p>
<p> Jaicy va 5 dienos ir mažai buvo, aš sakau vyrui, kad tos mūsų 8 dienos tikrai bus kaip tik

<p> </p>
<p>Gal žinote, kažkur skaičiau anksčiau, bet neatgaminu kaip ten yra su metro, savaitės bilietais, kažkaip jeigu perki savaitinį, tai jis galioja nuo penktadienio iki penktadienio? Gal žinote, ar nuo tada, kai nusiperki ir aktyvuoji? Gal taip, kuri turi kažkokių pastabų ar pasiūlymų dėl Niujorko? </p>
Mes lapkricio gale vyksim.
Draugai sake, kad patogu ir autobusu ir traukiniu iki Filadelfijos. Tik, rodos, autobusu pigiau.
Vyras kazka ziurinejo, skaite apie tuos bilietus visam miesto transportui, tik dabar neatsimenu. Tikrai yra, tikrai pigiau gaunasi.
Pasidalinkite, jei ka idomaus suzinosite

Tik pradėjau skaitinėti, būtinai pasidalinsiu, mes lapkričio pradžioje kylam, tai jau ir pradėjau domėtis, skaitinėtis, žymėtis. taip jau muziejus maždaug pasirinkau kur norėčiau nueiti, pasirodo yra ir nemokamų laikų į muziejus, nustebau, gal pavyks kur ir mums nueiti
Sveiki,
parduodu America the Beautiful pasa, galiojanti iki 2018 rugsejo, kaina 35 eurai. Jei domina, rasykite i AZ
22068814_10203524938601524_896224965_o.jpg 112,64KB
0 Parsiųsta kartų
22050834_10203524939081536_455356867_o.jpg 144,51KB
0 Parsiųsta kartų
Mes dvi savaites praleidome JAV ir neseniai grįžome. Likau absoliučiai sužavėta, pritrenkta ir pakerėta šios didingos šalies Kontrastai stulbinantys. Aplankėme tik du miestus, tai labai labai patiko Sietlas. Nežinau, kodėl jis mažiau populiarus tarp užsienio turistų nei pvz Čikaga. Apskritai WA valstijos gamta fantasiška. O iš Naujojo Orleano tikėjausi kitokio vaizdo, bet vis tiek buvo įdomu jį aplankyti. Kitą stotelė JAV bus Kalifornija

man JAV irgi patiko, bet po sios keliones uzsinorejau i musu Europa..

Man tai JAV ir Europa tokios skirtingos savo atsmofera, kad net sunku lyginti. Bet patiko tai be galo be krašto. Su metais tikimės visą Ameriką išmaišyti ir pažinti

Tikrai taip ir pats Seattle ir gamta valstijos yra fantastiski!!! uz cikaga ir apylinkes n kartu graziau

jo, man niekrur kitur nera taip kaip JAV.