Įkraunama...
Įkraunama...

JAV

Ačiū už pasidalinimą. Man Šveicarijos kalnai kažkas tokio, bet ir Gruzijos nemažiau užgniaužė kvapą...
Man jausmai Amerikos atžvilgiu tokie mixed. Kai ten buvau, ilgėjausi Europos, o dabar vėl galvoju apie JAV, kad trūko laiko Niujorke ir dar noriu į kitas vietas... Net turiu kvietimų ten atvykti. O Jūs galbūt svarstote galimybę persikelti ten? smile.gif

Užpildėm su vyru šiemet formas žaliai kortai, bet, kad ten persikelti, reikia laimėti... tik tiek, kad jei stebuklo atveju pavyktų, tai turėtume pradžiai į ką atsiremti, nes ten gyvena mano visų laikų geriausia vaikystės draugė, o ir vyro profesija tokia,kad darbą turėtų visur gauti. Šiaip labai labai patiko Sietlas, visiškai mano stiliaus, tai įsivizaiduoju save ten :wub: O jūs irgi turit draugų ar giminių Niujorke? :4u:​ 

Atsakyti
Sveikos!
Gal kuri skrido su SAS avialinijom i JAV? Domina klausimas ar duoda kokias pagalveles ir pledus?
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2017 11 27, 13:16)
Sveikos!
Gal kuri skrido su SAS avialinijom i JAV? Domina klausimas ar duoda kokias pagalveles ir pledus?
Aciu.

Duoda abu.
Atsakyti
QUOTE(_mamka_ @ 2017 11 27, 12:18)
Duoda abu.

Aciu. Tiesiog viena daug keliaujanti moteris siandien pasake, kad tikrai neduoda blink.gif
Reiketu tu pagalveliu...bent jau vaikui. Tikiuosi, kad miegos.
Atsakyti

Aciu. Tiesiog viena daug keliaujanti moteris siandien pasake, kad tikrai neduoda blink.gif
Reiketu tu pagalveliu...bent jau vaikui. Tikiuosi, kad miegos.

duoda tikrai

Atsakyti
Neseniai atsirado lietuviškų vietų rytų JAV žemėlapis: http://www.tikslasamerika.lt

Įdomiausias tų vietų tikrai labai verta aplankyti, jos labai įspūdingos.

Tarkime, simboliška-mistiška "Mindaugo pilis" (pastatyta Konektikuto miške), puikus Amerikos lietuvių meno muziejus, lietuviškas viešbutis su didingu lietuviškos tematikos parku pajūrio kurorte, daugybė paminklų lietuviams, nuostabių bažnyčių ir t.t.

Vien Niujorke, pavyzdžiui, yra keliolika vietų: stovi statula Jogailai centriniame parke, unikalaus lietuviškai modernaus architektūrinio stiliaus lietuvių bažnyčia...

Pažymėtos ir Lietuvos istorijai svarbios vietos: pvz. iš kur pakilo Darius ir Girėnas, kur išleistas pirmasis pasaulyje lietuviškas romanas ir pan.

Taip pat pažymėtos su Lietuva susijusios turistinės vietos, kaip tarkime Naismito krepšinio šlovės muziejus mieste, kuriame išrastas krepšinis (ten į šlovės galeriją įrašyti ir Sabonis su Marčiulioniu) argalimybė nusileisti į XX a. pradžios angliakasių šachtą, kur dirbo tūkstančiai lietuvių.

Iš viso ~330 vietų, tad į kurią šiaurės rytų JAV vietą bekeliautumėte, bus ką pamatyti.
Atsakyti

Nesu didelių miestų mėgėja, bet Niujorkas mane visiškai pakerėjo. Ten praleidau 10 dienų ir neapsilankiau nė viename muziejuje, nes norėjau pajusti, užuosti, išgirsti, paliesti Niujorką, užčiuopti jo pulsą kartu su nuostabiasiais niujorkiečiais. 

Kelionė kainavo nedaug, nes bilietus įsigijau neįtikėtinai pigiai - vos už 184 eurus, gyvenau pas vietinius, tad pasidariau nerealią dovaną sau gimtadienio proga :) Daugiau įspūdžių išklota čia https://daivosklajon...jo-oi-pakerejo/

Atsakyti

Sveiki,

Balandzio pradzioj keliausim i Florida. Atostogausime Majamyje. gal galetumet patarti ka grazaus galima ten ir aplink tas vietas pamatyt, kur apsilankyt?

Busiu dekinga  :4u:​ 

Atsakyti
Oho, man atrodo, daugiausia LT patriotų (ypač senosios kartos) gyvena Valstijose!
QUOTE(Eskarpas @ 2017 12 03, 10:27)
Neseniai atsirado lietuviškų vietų rytų JAV žemėlapis: http://www.tikslasamerika.lt

Įdomiausias tų vietų tikrai labai verta aplankyti, jos labai įspūdingos.

Tarkime, simboliška-mistiška "Mindaugo pilis" (pastatyta Konektikuto miške), puikus Amerikos lietuvių meno muziejus, lietuviškas viešbutis su didingu lietuviškos tematikos parku pajūrio kurorte, daugybė paminklų lietuviams, nuostabių bažnyčių ir t.t.

Vien Niujorke, pavyzdžiui, yra keliolika vietų: stovi statula Jogailai centriniame parke, unikalaus lietuviškai modernaus architektūrinio stiliaus lietuvių bažnyčia...

Pažymėtos ir Lietuvos istorijai svarbios vietos: pvz. iš kur pakilo Darius ir Girėnas, kur išleistas pirmasis pasaulyje lietuviškas romanas ir pan.

Taip pat pažymėtos su Lietuva susijusios turistinės vietos, kaip tarkime Naismito krepšinio šlovės muziejus mieste, kuriame išrastas krepšinis (ten į šlovės galeriją įrašyti ir Sabonis su Marčiulioniu) argalimybė nusileisti į XX a. pradžios angliakasių šachtą, kur dirbo tūkstančiai lietuvių.

Iš viso ~330 vietų, tad į kurią šiaurės rytų JAV vietą bekeliautumėte, bus ką pamatyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 02 sausio 2018 - 22:24
galite patarti kur apsistoti LA pora naktu uz padoria kaina? Ar isvis kuriam rajone ziureti
Atsakyti

sveikos. Gal kas parekomenduotų New york'e  kokį restoraną , ar barą? Kokia politika patekti? Būtinos rezervacijos?

Kaip su naktiniais klubais?Įmanoma patekti, kokie geriausi? Geriau kažkur centriniame Manhetene, bet galima ir toliau :4u:

Atsakyti

Gal kas turi America the Beautiful ? 

Atsakyti