Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

mergaites o toki turit kuri smagus? malonus audinys?

https://www.jcrew.co...FromSearch=true
Atsakyti
Kokios grazios spalvos, net seiles varva, gal kas nors turite, kiap dydziai?
https://www.jcrew.co...f...e&hash=row2
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2016 03 06, 12:49)

ciupinejau viena paltuka melton wool, tai man siurkstesnis pasirode ir plonesnis uz ankstesniu metu paltinius audinius. Bet savybes sitos melton wool buvo geros surasytos, kad siltas, kad ir nuo vejo apsaugo (kaip suprantu kiaurai nera perpuciamas) ax.gif gal pades 4u.gif

bukit zmones pasakykit kas jau nesiojat - ar sitas juodas labai veliasi/traukia pukus? ax.gif

user posted image

Atsakyti

bukit zmones pasakykit kas jau nesiojat - ar sitas juodas labai veliasi/traukia pukus? ax.gif

user posted image
[/quote]

Aš turiu šitą juodą gražuoliuką smile.gif šiek tiek traukia, bet nėra taip, kad baisiai, sakyčiau vidutiniškai. Darbe turiu pūkų rinkiklį įsimetus į stalčių biggrin.gif Medžiaga kokybiška ir pati nesivelia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karickike @ 2016 03 06, 20:11)
Aš turiu šitą juodą gražuoliuką smile.gif šiek tiek traukia, bet nėra taip, kad baisiai, sakyčiau vidutiniškai. Darbe turiu pūkų rinkiklį įsimetus į stalčių  biggrin.gif Medžiaga kokybiška ir pati nesivelia  4u.gif

Aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2016 03 06, 12:49)

Melton vilna nėra iš minkštųjų, ji standi, laikanti formą. Iš tekstūros primena ne audinį, o veltinį ir nors plonesnė už Stadium, tikrai ne mažiau šilta. Gal net šiltesnė, nes vėjas neperpučia smile.gif (Šįmet dar nevilkėjau savo Stadium vilnos paltuko, tai sunku lygint).
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 03 05, 00:19)
tai jeigu tamsiu, panasiu spalvu salikai / skaros tai nesimatys, mano visi kontrastuoja spalvomis tai labai matyti, kad apvelia  unsure.gif o apskritai tai nera, kad visus pukus trauktu  4u.gif

QUOTE(enura @ 2016 03 06, 17:00)

bukit zmones pasakykit kas jau nesiojat - ar sitas juodas labai veliasi/traukia pukus?  ax.gif

user posted image

Va jei paltukai bus kaip sis sijonukas, tai visai neblogai, sakyciau bigsmile.gif Nes sijonukas beveik netraukia puku.. Katina brita turiu, tai iseinu i darba su siuo sijonu ramiai.
Tik truputi trukumas man jo, kad visa diena darbe su juo prabuvus, uztrauktukas pasibanguoja. Bet atleistina, nes labai grazus ir atkreipiantis demesi. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2016 03 06, 22:05)
Melton vilna nėra iš minkštųjų, ji standi, laikanti formą. Iš tekstūros primena ne audinį, o veltinį ir nors plonesnė už Stadium, tikrai ne mažiau šilta. Gal net šiltesnė, nes vėjas neperpučia smile.gif (Šįmet dar nevilkėjau savo Stadium vilnos paltuko, tai sunku lygint).

O del dydzio Tai uzdidinti gerokai jie?
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2016 03 06, 19:00)

Dar nedevejau šio sijono, tai nepasakysiu kaip dėvisi, bet siaip tikrai gražus ir man labai patiko. Sudubliavau užsakymą ir gavau 2 vnt 6P dydzio, tai galiu pasakyt kad visiška loterija, kad liečia išmatavimus, nes vienas ju man guli kaip nulietas, tad atitinka 4 dydi, o kitas per didelis ir sakyciau labiau jau tikras 6 dydis. Arba cia tik man taip pasiseke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lopez @ 2016 03 06, 23:16)
Dar nedevejau šio sijono, tai nepasakysiu kaip dėvisi, bet siaip tikrai gražus ir man labai patiko. Sudubliavau užsakymą ir gavau 2 vnt 6P dydzio, tai galiu pasakyt kad visiška loterija, kad liečia išmatavimus, nes vienas ju man guli kaip nulietas, tad atitinka 4 dydi, o kitas per didelis ir sakyciau labiau jau tikras 6 dydis. Arba cia tik man taip pasiseke  biggrin.gif

Kokie Jūsù klubai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicka1 @ 2016 03 07, 10:18)
Kokie Jūsù klubai? blush2.gif

97 cm maždaug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lopez @ 2016 03 07, 00:16)
Dar nedevejau šio sijono, tai nepasakysiu kaip dėvisi, bet siaip tikrai gražus ir man labai patiko. Sudubliavau užsakymą ir gavau 2 vnt 6P dydzio, tai galiu pasakyt kad visiška loterija, kad liečia išmatavimus, nes vienas ju man guli kaip nulietas, tad atitinka 4 dydi, o kitas per didelis ir sakyciau labiau jau tikras 6 dydis. Arba cia tik man taip pasiseke  biggrin.gif

Nesistebiu visai. Atrodo, kad i sale patenka visi nestandartiniai rubai, kai sumaisomos etiketes ar neatitinka dydi uzrasyta, ar koks brokas ir pan.
Gavau du vienodus megztinius skirtingu spalvu to paties dydzio, tai vienas tikras dydis, o kitas dviem dydziais mazesnis doh.gif biggrin.gif
Atsakyti