Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

Pasiemiau geltona majesty. Idomu kaip toks ryskaliukas atrodys.

Saliko melyno nespejau prigriebti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2016 03 10, 14:11)
Pasiemiau geltona majesty. Idomu kaip toks ryskaliukas atrodys.

Saliko melyno nespejau prigriebti... verysad.gif

as paemiau salika tamsu ir Pixie kelnes 6d. (tikiuosi isirangysiu biggrin.gif )
Atsakyti
Allie dress 8d.
Papildyta:
Lace Shift dress
Atsakyti
As pasiemiau majesty palta melynos spalvos navy.
Tai dabar pergyvensiu, kad neemiau dusty ginger doh.gif Pagalvojau, kad dusty ginger labai sviesi bus, o prie melynos labai graziai tos auksines sagos biggrin.gif
Tikriausiai dusty ginger butu geriau. Kaip manot? g.gif
Atsakyti
imeskit pixie nuoroda, aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 03 10, 12:52)
Tai dabar pergyvensiu, kad neemiau dusty ginger  doh.gif Pagalvojau, kad dusty ginger labai sviesi bus, o prie melynos labai graziai tos auksines sagos  biggrin.gif
Tikriausiai dusty ginger butu geriau. Kaip manot?  g.gif

Reikejo abu imti, viena kasdienai, kita iseigai. tongue.gif biggrin.gif Kaip kad man kolektyvas siule. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 03 10, 14:53)
imeskit pixie nuoroda, aciu is anksto 4u.gif

Pixie
Atsakyti
QUOTE(Vitro @ 2016 03 10, 12:30)
as paemiau salika tamsu ir Pixie kelnes 6d. (tikiuosi isirangysiu  biggrin.gif )

Tai va kas man is panoses nugvelbe biggrin.gif

QUOTE(Aireda @ 2016 03 10, 12:52)
Tai dabar pergyvensiu, kad neemiau dusty ginger  doh.gif Pagalvojau, kad dusty ginger labai sviesi bus, o prie melynos labai graziai tos auksines sagos  biggrin.gif

Kita paimsit dusty ginger bigsmile.gif Bendradarbei prigriebiau dusty ginger spalva... Man ju dauguma spalvos grazios-ziurint kokios reikia ir kokia tinka.. Sis paltukas man patinka ryskus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2016 03 10, 13:54)
Reikejo abu imti, viena kasdienai, kita iseigai.  tongue.gif  biggrin.gif  Kaip kad man kolektyvas siule.  hihihi.gif

Aha mirksiukas.gif Arba butu dar didesnis skausmas, kuri palikti. O jeigu abu netiktu, tai jau tragedija biggrin.gif

gretuxxx, tai geltonas iseigai, o pilkas kasdienai ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2016 03 10, 10:30)
einu atagl, žiūrėt kas per suknelė, nes ir mano problemininė vieta liemuo...bet kaip aš bijau tų gifiūrinių, man kažkaip baisu, kad neatrodytų naftalininė, plonina per liemenį?

juoda klasika, žinoma, bet šalta slyvinė kokia graži spalva wub.gif

Suknelės liemuo man laisvas. Šiaip man atrodo regular turėtų būt truputį aukščiau liemuo nei tall. Na, juoda tikrai gali atrodyt naftalininė, aš irgi galvojau apie tą slyvinę, bet vis prisiperku drabužių ryškių spalvų, tai sunku juos derint doh.gif Planuoju kiek rokerišką įvaizdį su ja - gruboki žemi aulinukai, gal kokie papuošalai masyvūs, dar juodas odinis motociklininko švarkas wub.gif Nu aš čia svaigstu taip kol kas lotuliukas.gif

Švarkų papildė, bet visi mažų dydžių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 03 10, 13:11)

gretuxxx, tai geltonas iseigai, o pilkas kasdienai ?  mirksiukas.gif

Panasiai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2016 03 10, 13:52)

Ant Navy žiauriai gerai tos auksinės sagos, neprašovėt drinks_cheers.gif
Bet taaaip, reikėjo imti abu biggrin.gif
Atsakyti