QUOTE(šviesi lapė @ 2016 03 10, 09:31)
Wow, tai jeigu jums suknelės 12 d. tiko, tai reiškiasi, ji mažinta... aš perku kelnes 10/sijonus 12 d., nors klubai apie 108 cm gal
Laiminga mergina, super gražiai, prabangiai kelėns atrodo!

Kad Lietuvoj nieko panašaus negalima rasti, tai pilnai sutinku...
jo, aš irgi pagalvojau, kad kažkas ne taip, su panašiais išmatavimais, imu viršų-10, apačia 8..peržiūrėjau katalogą, yra ir medvilninių tokio pasiuvimo, kaip faina, nes anksčiau tai buvo sunkoka surast viduriuką-tarp aptemptų ir tokių gan plačių....kaip kad aš įsimylėjau jcrew factory velvetkes dabar, su mano figūra-tai katastrofa kelnes prisiderint ir šiaip nelabai mėgstu factory, velvetkės superinės, plonos, minkštos, gražiai gula, nėra per aptemptos, bet ir nėra laisvos, plius spalva -čia kur žalia, bijojau, kad bus negraži, o ištikro -karkvabalio, žaliai juoda, man labai graži, sakiau pirksiu antras tokias pat, kai bus gera kaina...viskas tiko, ilgis -taipat, nei lenkt, ne dažniausiai su 171cm -man regular 32inseam-jau striukas, tada reikia imt tall-ir taisyt..tiesa, dydis-jcrew 8, veletkiu -29, turėjau ir28, kai liemuo neplonas-sunkiai susisegė
https://factory.jcre...p;bmUID=l8qR53BLaiminga mergina, bliuskytė kartais ne AT? spėju