Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(LaimingaMergina @ 2016 03 09, 20:42)
Gavau tall campbell trouser in be-stretch wool. Dydis 2 Tall. Vos neisspaudziau dziaugsmo ir laimes asara, kai uzsidejus supratau, kad tinka ir yra tai, ko ieskojau LT kaip isprotejus ir neradau  doh.gif 

Kelnukės puikiai jums smile.gif , o jos labai mažintos? Stebiu jas kuris laikas, laukiu gal mėlyną spalvą imes. Tik va dėl dydžio abejoju 10 ar 8 reikėtų.
Atsakyti
Gavau tall campbell trouser in be-stretch wool. Dydis 2 Tall. Vos neisspaudziau dziaugsmo ir laimes asara, kai uzsidejus supratau, kad tinka ir yra tai, ko ieskojau LT kaip isprotejus ir neradau  doh.gif  lotuliukas.gif  https://www.jcrew.co...p;bmUID=lclaVbH

Labai gražu, koks modelis geras, net nemačiau iki šiol jų wub.gif
Atsakyti
Laba, kokį dydį reiktų imti sijonuko su užtrauktuku, išmatavimai ...63:89 (ūgis 165 cm)? Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugaa: 09 kovo 2016 - 21:40
QUOTE(rastafarinas @ 2016 03 09, 20:13)
LaimingaMergina - super, gražu labai. Ir marškinėliai liyks.

Gamma Orionis - prašom ir tamsta į sceną  drinks_cheers.gif

Aciu 4u.gif 4u.gif
QUOTE(Juorita @ 2016 03 09, 20:31)
Kelnukės puikiai jums  smile.gif  , o jos labai mažintos? Stebiu jas kuris laikas, laukiu gal mėlyną spalvą imes. Tik va dėl dydžio abejoju 10 ar 8 reikėtų.

Pagal mane jos nemazintos, o dydi atitinkancios smile.gif
QUOTE(dives @ 2016 03 09, 20:51)
Labai gražu, koks modelis geras, net nemačiau iki šiol jų wub.gif

As i kelnes jcrew ziuredavau kai visai jau nebudavo ka veikti..o sias galima sakyt va bank pasiemiau ir neprasoviau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMergina: 09 kovo 2016 - 21:59
Laiminga Mergina ir Laimingas katinas labai labai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2016 03 09, 22:58)
Aciu  4u.gif  4u.gif
Pagal mane jos nemazintos, o dydi atitinkancios  smile.gif
As i kelnes jcrew ziuredavau kai visai jau nebudavo ka veikti..o sias galima sakyt va bank pasiemiau ir neprasoviau  biggrin.gif

Amerikonkų atsiliepimus skaičiau, tai atseit mažintos. Ėmėt pagal pateiktą lentelę-ar pagal tai ką įprastai iš usa perkat?
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2016 03 09, 22:38)
Amerikonkų atsiliepimus skaičiau, tai atseit mažintos. Ėmėt pagal pateiktą lentelę-ar pagal tai ką  įprastai iš usa perkat?

emiau iprasta dydi smile.gif
Atsakyti
Gavau tall campbell trouser in be-stretch wool. Dydis 2 Tall. Vos neisspaudziau dziaugsmo ir laimes asara, kai uzsidejus supratau, kad tinka ir yra tai, ko ieskojau LT kaip isprotejus ir neradau 

Net labai labai wub.gif 4u.gif Ir derinukas visas thumbup.gif Kokia cia bliuskyte g.gif

Man tai vargo vakariene paskutiniu metu su j.crew kelnem doh.gif smile.gif

Parasyk, prasom, dar savo pacios dabartinius ismatavimus, nes as anksciau irgi pirkdavau 2 dydi kelniu, bet db tas dydis patapo per dideliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 03 09, 19:43)
Klubai 98, liemuo 74, krūtinė 98. Viršų imu 12, apačią 10  4u.gif Bet va iš factory kelnes turiu 8 d.

Wow, tai jeigu jums suknelės 12 d. tiko, tai reiškiasi, ji mažinta... aš perku kelnes 10/sijonus 12 d., nors klubai apie 108 cm gal blush2.gif

Laiminga mergina, super gražiai, prabangiai kelėns atrodo! wub.gif Kad Lietuvoj nieko panašaus negalima rasti, tai pilnai sutinku...
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 03 10, 09:31)
Wow, tai jeigu jums suknelės 12 d. tiko, tai reiškiasi, ji mažinta... aš perku kelnes 10/sijonus 12 d., nors klubai apie 108 cm gal blush2.gif
Laiminga mergina, super gražiai, prabangiai kelėns atrodo! wub.gif  Kad Lietuvoj nieko panašaus negalima rasti, tai pilnai sutinku...

jo, aš irgi pagalvojau, kad kažkas ne taip, su panašiais išmatavimais, imu viršų-10, apačia 8..peržiūrėjau katalogą, yra ir medvilninių tokio pasiuvimo, kaip faina, nes anksčiau tai buvo sunkoka surast viduriuką-tarp aptemptų ir tokių gan plačių....kaip kad aš įsimylėjau jcrew factory velvetkes dabar, su mano figūra-tai katastrofa kelnes prisiderint ir šiaip nelabai mėgstu factory, velvetkės superinės, plonos, minkštos, gražiai gula, nėra per aptemptos, bet ir nėra laisvos, plius spalva -čia kur žalia, bijojau, kad bus negraži, o ištikro -karkvabalio, žaliai juoda, man labai graži, sakiau pirksiu antras tokias pat, kai bus gera kaina...viskas tiko, ilgis -taipat, nei lenkt, ne dažniausiai su 171cm -man regular 32inseam-jau striukas, tada reikia imt tall-ir taisyt..tiesa, dydis-jcrew 8, veletkiu -29, turėjau ir28, kai liemuo neplonas-sunkiai susisegė

https://factory.jcre...p;bmUID=l8qR53B

Laiminga mergina, bliuskytė kartais ne AT? spėju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 10 kovo 2016 - 08:48
QUOTE(dives @ 2016 03 10, 09:33)

Jūs teisi, parduotuvėse, kur dydžiai labiau standartiniai, aš imčiau apačią ne 10, o 8, bet čia ėmiau taip, nes mano probleminė vieta - liemuo - ne plonas, o tas sijonas nesitampo + nenoriu labai aptempto liemens, man rods net lentelėje klubai ne tiek skiriasi, kiek liemuo. Dėl viršutinės dalies imu 12 dėl krūtinės + pečių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 03 10, 10:08)
QUOTE(dives @ 2016 03 10, 09:33)

Jūs teisi, parduotuvėse, kur dydžiai labiau standartiniai, aš imčiau apačią ne 10, o 8, bet čia ėmiau taip, nes mano probleminė vieta - liemuo - ne plonas, o tas sijonas nesitampo + nenoriu labai aptempto liemens, man rods net lentelėje klubai ne tiek skiriasi, kiek liemuo. Dėl viršutinės dalies imu 12 dėl krūtinės + pečių doh.gif

einu atagl, žiūrėt kas per suknelė, nes ir mano problemininė vieta liemuo...bet kaip aš bijau tų gifiūrinių, man kažkaip baisu, kad neatrodytų naftalininė, plonina per liemenį?

juoda klasika, žinoma, bet šalta slyvinė kokia graži spalva wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 10 kovo 2016 - 09:41