Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew tema

QUOTE(dives @ 2016 03 10, 09:33)

Laiminga mergina, bliuskytė kartais ne AT? spėju ax.gif

ir as pagalvojau, kad kazkur matyta bliuskyte, pirma mintis gal netgi AT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2016 03 09, 22:22)
Laiminga Mergina ir Laimingas katinas labai labai wub.gif  wub.gif

dekui dekui smile.gif)
QUOTE(Dideja @ 2016 03 10, 07:21)
Net labai labai  wub.gif  4u.gif Ir derinukas visas thumbup.gif  Kokia cia bliuskyte  g.gif
Man tai vargo vakariene paskutiniu metu su j.crew kelnem  doh.gif  smile.gif

Parasyk, prasom, dar savo pacios dabartinius ismatavimus, nes as anksciau irgi pirkdavau 2 dydi kelniu, bet db tas dydis patapo per dideliu  ax.gif

taip, palaidine AT smile.gif dabar 67-91 cm, tai dar + pora burgeriu tilptu, kad kelnes tvirciau laikytus biggrin.gif
QUOTE(šviesi lapė @ 2016 03 10, 08:31)
Laiminga mergina, super gražiai, prabangiai kelėns atrodo! wub.gif  Kad Lietuvoj nieko panašaus negalima rasti, tai pilnai sutinku...

As LT gaunas taip, kad nieko neiperku parduotuviu kainom, jeigu geros kokybes ruba pirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2016 03 10, 10:51)
dabar 67-91 cm, tai dar + pora burgeriu tilptu, kad kelnes tvirciau laikytus biggrin.gif

nu rizikuoju eilini karta... biggrin.gif doh.gif Mano per klubus panasiai, tik liemuo daugiau, bet slaunys ir sedimoji be apvalumu ax.gif nusiunciau 2Regular, tik kitos spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2016 03 10, 10:26)
nu rizikuoju eilini karta...  biggrin.gif  doh.gif Mano per klubus panasiai, tik liemuo daugiau, bet slaunys ir sedimoji be apvalumu  ax.gif  nusiunciau 2Regular, tik kitos spalvos  smile.gif

na duok D, kad tiktu smile.gif) Kai gausi, lauksiu komentaru ar tiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2016 03 10, 11:31)
na duok D, kad tiktu smile.gif) Kai gausi, lauksiu komentaru ar tiko 4u.gif

ok smile.gif
butum nesuzibejus cia taip graziai su tom kelnem, nebutu reikeje ir man tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2016 03 10, 10:32)
ok smile.gif
butum nesuzibejus cia taip graziai su tom kelnem, nebutu reikeje ir man  tongue.gif  biggrin.gif

cia man tos kelnes kaip aklai vistai grudas biggrin.gif nes 99% tikejaus, kad netiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2016 03 10, 11:37)
cia man tos kelnes kaip aklai vistai grudas biggrin.gif nes 99% tikejaus, kad netiks biggrin.gif

drinks_cheers.gif geras jausmas, kai patinkantis rubas tiko, o ir kaina thumbup.gif , kaip ir pati sakei, jei dar palyginus su LT kainom.... ax.gif LOBIS , zodziu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2016 03 09, 21:42)
Gavau tall campbell trouser in be-stretch wool.

Atrodot nuostabiai 4u.gif
Atsakyti
PAPILDE thumbup.gif

SALIKAS ABIEJU SPALVU
Atsakyti
PAltukai:
https://www.jcrew.co...C8554/C8554.jsp
Atsakyti
QUOTE(Vitro @ 2016 03 10, 13:11)

Majesty ivairiu
Atsakyti
LaimingaMergina, kuri cia palaidine AT? labai grazi smile.gif