Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

"Justas Ežerskis‎
iki
Daržas - tavo asmeninė Jėgainė
Prieš 27 min. ·

Sveiki, prašau jūsų pagalbos ar patarimo. Mano žmona užsikrėtė.... užsikrėtė Pomidorų manija. Nebežinau ką čia ir bedaryti, todėl klausiu jūsų patarimo. Jau kokie treti/ketvirti metai kiekvienais metais pomidorų bumas prasideda nuo sausio 1d. Sėklos, diskusijos ir nesiliaujantys pasakojimai "kokių nuostabių pomidorų veislių šiais metais augins". Dabar gryžtu namo po darbų, ir kasdien vis kokia dėžė naujų sėjinukų ant palangės atsiranda. Tai naujas lempas nusipirko, tai daigykla, tai dar kokių superinių veislių ar trašų atsirado "stebuklingai". Kažkokia mistika iš kur jie čia dygsta, kaip grybai po lietaus. Net "Pomidorai" grupę sugalvojo mat įkurti Facebook'e ir mane įtraukė į ją (noriu to ar nenoriu).
Esu vyras paprastas - darbas, šeima, na ir palepinti karts nor karto savo merginas (žmoną ir dukrytę), tačiau dabar nebežinau kur ir besidėti:
Ant kiekvienos palangės pomidorai, pilni kambariai visokių lempų ir daigyklų, nei pasisukti, nei pasilenkti (toks jausmas kad kanapes namie auginam) - šviečia lempos kiaura para ir elektra tik ryja.
Na nesiskundžiu, mėgstu pomidorus, tačiau jau ketvirti metai prasidėjus sezonui: Pomidorai pusryčiam, Pomidorai pietum, Pomidorai vakarienei. (o juk ir mėsytės norėtusi
smile jaustukas
).
Tad kreipiuisi į jus, gal žinote ar įmanoma? Gal kokie psichologai ar šamanai šią ligą iš mano namų išvaryti gali? "

TAI KĄ, MIELOSIOS, VYRAI JAU IEŠKO PAGALBOS. KURIAI PALATA JAU UŽSAKYTA? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2016 03 04, 21:25)
"
Daržas - tavo asmeninė Jėgainė
Prieš 27 min. ·

i šią ligą iš mano namų išvaryti gali? "

TAI KĄ, MIELOSIOS, VYRAI JAU IEŠKO PAGALBOS. KURIAI PALATA JAU UŽSAKYTA? thumbup.gif

thumbup.gif prunkščiu prie pc lotuliukas.gif lotuliukas.gif BLogiausia,kad pagalbos vargšas negauna biggrin.gif

SYRI,PAVARDĘ IŠ POSTO IŠTRINK FB NARIO mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 04 kovo 2016 - 21:36
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 03 04, 21:33)
thumbup.gif prunkščiu prie pc lotuliukas.gif  lotuliukas.gif BLogiausia,kad pagalbos vargšas negauna biggrin.gif

SYRI,PAVARDĘ IŠ POSTO  IŠTRINK FB NARIO  mirksiukas.gif

Nu jei FB narys nesislepia po niku, tai ir Syri nieko blogo nedaro biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 04 kovo 2016 - 21:42
Tad kreipiuisi į jus, gal žinote ar įmanoma? Gal kokie psichologai ar šamanai šią ligą iš mano namų išvaryti gali? "

perduokit tam vyrui - užblokuoti žmonai SM ir FB

QUOTE(Paladė @ 2016 03 04, 21:40)
Nu jei FB narys nesislepia po niku, tai ir Syri nieko blogo nedaro  biggrin.gif

man tai įdomu, ką jo žmona sakys pamačius. Čia tai aktyviai dalyvauja ax.gif
Atsakyti

Man bijau.gif bijau.gif bijau.gif cry.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2016 03 04, 21:46)
perduokit tam vyrui - užblokuoti žmonai SM ir FB
man tai įdomu, ką jo žmona sakys pamačius. Čia tai aktyviai dalyvauja  ax.gif

Nea šito patarimo dar neduokit bijau.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2016 03 04, 21:54)

ko čia verkt? Labai tolerantiškas rašinėlis. Nepanašu, kad labai anas kentėtų smile.gif Man net atrodytų, kad jis visai ne prieš ir galbūt ne tiek skundžiasi, kiek giriasi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2016 03 04, 21:56)
Man  bijau.gif  bijau.gif  bijau.gif  cry.gif
Papildyta:
Nea šito patarimo dar neduokit  bijau.gif  blink.gif  doh.gif

Skambutis nuskambėjo - arba grįžti prie puodų ir dulkių siurblio, arba rasi už durų visus savo pomidorus su daigyklomis ir lempomis biggrin.gif Bet tai būtų tikrai mažesnis praradimas, nei raštelis "Mieloji, mes pas mano mamą, ten mums dar liko laisvas kambarys be pomidorų" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2016 03 04, 22:00)
ko čia verkt? Labai tolerantiškas rašinėlis. Nepanašu, kad labai anas kentėtų smile.gif Man net atrodytų, kad jis visai ne prieš ir galbūt ne tiek skundžiasi, kiek giriasi smile.gif

Mačiau, kad rašė romaną kažkokį- maniau, kad savo puslapiui, bet negalvojau, kad tokį ir dar daržininkams blink.gif doh.gif Kartais džiaugiasi, o kartais pyksta tai čia į tą rašinį pavarė irgi visko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2016 03 04, 22:08)
Mačiau, kad rašė romaną kažkokį- maniau, kad savo puslapiui, bet negalvojau, kad tokį ir dar daržininkams  blink.gif  doh.gif  Kartais džiaugiasi, o kartais pyksta tai čia į tą rašinį pavarė irgi visko  lotuliukas.gif

gerai ,kad maniškis fb paskyros neturi rolleyes.gif pūstų vienon triūbon su taviškiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2016 03 04, 22:08)
Mačiau, kad rašė romaną kažkokį- maniau, kad savo puslapiui, bet negalvojau, kad tokį ir dar daržininkams  blink.gif  doh.gif  Kartais džiaugiasi, o kartais pyksta tai čia į tą rašinį pavarė irgi visko  lotuliukas.gif

Vistiek gražiai ir su meile thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 03 04, 22:10)
gerai ,kad maniškis fb paskyros neturi rolleyes.gif pūstų vienon triūbon su taviškiu mirksiukas.gif

Sukurtų grupę Nusivylę pomidorienių vyrai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2016 03 04, 23:08)

Nu kokia meile wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 03 04, 22:12)
Vistiek gražiai ir su meile thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti