iki
Daržas - tavo asmeninė Jėgainė
Prieš 27 min. ·
Sveiki, prašau jūsų pagalbos ar patarimo. Mano žmona užsikrėtė.... užsikrėtė Pomidorų manija. Nebežinau ką čia ir bedaryti, todėl klausiu jūsų patarimo. Jau kokie treti/ketvirti metai kiekvienais metais pomidorų bumas prasideda nuo sausio 1d. Sėklos, diskusijos ir nesiliaujantys pasakojimai "kokių nuostabių pomidorų veislių šiais metais augins". Dabar gryžtu namo po darbų, ir kasdien vis kokia dėžė naujų sėjinukų ant palangės atsiranda. Tai naujas lempas nusipirko, tai daigykla, tai dar kokių superinių veislių ar trašų atsirado "stebuklingai". Kažkokia mistika iš kur jie čia dygsta, kaip grybai po lietaus. Net "Pomidorai" grupę sugalvojo mat įkurti Facebook'e ir mane įtraukė į ją (noriu to ar nenoriu).
Esu vyras paprastas - darbas, šeima, na ir palepinti karts nor karto savo merginas (žmoną ir dukrytę), tačiau dabar nebežinau kur ir besidėti:
Ant kiekvienos palangės pomidorai, pilni kambariai visokių lempų ir daigyklų, nei pasisukti, nei pasilenkti (toks jausmas kad kanapes namie auginam) - šviečia lempos kiaura para ir elektra tik ryja.
Na nesiskundžiu, mėgstu pomidorus, tačiau jau ketvirti metai prasidėjus sezonui: Pomidorai pusryčiam, Pomidorai pietum, Pomidorai vakarienei. (o juk ir mėsytės norėtusi
smile jaustukas
).
Tad kreipiuisi į jus, gal žinote ar įmanoma? Gal kokie psichologai ar šamanai šią ligą iš mano namų išvaryti gali? "
TAI KĄ, MIELOSIOS, VYRAI JAU IEŠKO PAGALBOS. KURIAI PALATA JAU UŽSAKYTA?