QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 03 04, 22:21)
maniškiui užtektų fantazijos
riebesniam grupės pavadinimui
šiandien grįžęs užmetė:ar baigsis kada nors pypt namuose sėklos,daigai,vazonai...kam tiek knistis prie tų pomidorų ,jei galima turguj be vargo nusipirkti?....na savo komentaro čia nerašysiu,nes jame daugiau pypsiukų buvo jo pomėgių adresu
Tikrai gerai, kad neturi paskyros, nes jaučiu jie sutartų

Su tuo "paprasčiau nusipirkti turguje ar maximoje" tai jau ir mane užknisa

Pavalgytų kokią vasarą tik tas plastmases iš turgų ar maximų gal kitaip užgiedotų
Papildyta:
QUOTE(Marmaledas @ 2016 03 04, 22:43)
o tai amerikanskų kokių įdomybių neparveža lauktuvių?
Nea, sėklų tai jau neprašau ir pats neperka, bijau "damušt" kaip sakant
Papildyta:
QUOTE(syri @ 2016 03 04, 22:16)
taip taip, toks teigiamas, su pasididžiavimo gaidele rašinėlis

. Čia žmona ne tik nagus gabi prisiauginti, bet ir derlių užauginti, ji sudoroti žiemai ir šeimai pateikti. Viskas gerai - viskas į namus, o ne iš namų

. Mano apsukos tai ryškiai mažesnės, bet palangių laisvų tai vistiek nebūna. Ir nieko - draugiškai prakenčiam iki jurginių ar net anksčiau ir po to koks jam kaifas bele kada prasisukti šilnamyje ir parsinešti belekokį - kokio tik širdis geidžia, pomidorą! Jei būna geras - leidžiu ir kelis...
Nelabai ir aš dedu į stiklainius pomidorų- nemėgstame nei savo sultyse nei visokių "pachliovkių" , nebent salsa padažiukų kokių pagaminu jei noro ir laiko būna- jie susivartoja ir į sriubas ir šiaip prie mėsyčių. O ir per tuos konservavimus vėl prasideda litanijos, kad "paprasčiau nusipirkti iš maximos" tai kam man tos litanijos