Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų namai

QUOTE(saintlina @ 2016 03 04, 22:00)
ko čia verkt? Labai tolerantiškas rašinėlis. Nepanašu, kad labai anas kentėtų smile.gif Man net atrodytų, kad jis visai ne prieš ir galbūt ne tiek skundžiasi, kiek giriasi smile.gif

taip taip, toks teigiamas, su pasididžiavimo gaidele rašinėlis 4u.gif . Čia žmona ne tik nagus gabi prisiauginti, bet ir derlių užauginti, ji sudoroti žiemai ir šeimai pateikti. Viskas gerai - viskas į namus, o ne iš namų 4u.gif . Mano apsukos tai ryškiai mažesnės, bet palangių laisvų tai vistiek nebūna. Ir nieko - draugiškai prakenčiam iki jurginių ar net anksčiau ir po to koks jam kaifas bele kada prasisukti šilnamyje ir parsinešti belekokį - kokio tik širdis geidžia, pomidorą! Jei būna geras - leidžiu ir kelis...
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 03 04, 22:12)
Vistiek gražiai ir su meile thumbup.gif
Papildyta:

Sukurtų grupę Nusivylę pomidorienių vyrai lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
maniškiui užtektų fantazijos riebesniam grupės pavadinimui doh.gif
šiandien grįžęs užmetė:ar baigsis kada nors pypt namuose sėklos,daigai,vazonai...kam tiek knistis prie tų pomidorų ,jei galima turguj be vargo nusipirkti?....na savo komentaro čia nerašysiu,nes jame daugiau pypsiukų buvo jo pomėgių adresu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 03 04, 22:21)
drinks_cheers.gif
maniškiui užtektų fantazijos riebesniam  grupės pavadinimui doh.gif
šiandien grįžęs užmetė:ar baigsis kada nors pypt  namuose sėklos,daigai,vazonai...kam tiek knistis prie tų pomidorų ,jei galima turguj be vargo nusipirkti?....na savo komentaro čia nerašysiu,nes jame daugiau pypsiukų buvo jo pomėgių adresu  cool.gif

tai pas tave vyras su jais bovijasi blink.gif ? Nes iš užmetimo, tai jis taip tau davė suprast, kad ne tu žaidi, ne tu sodini, ne tu popini ir augini biggrin.gif
Bloga diena darbe buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2016 03 04, 22:26)
tai pas tave vyras su jais bovijasi  blink.gif ? Nes iš užmetimo, tai jis taip tau davė suprast, kad ne tu žaidi, ne tu sodini, ne tu popini ir augini  biggrin.gif
Bloga diena darbe buvo  ax.gif

mano sapnuose....net vasarą palaistyt nepadeda, šiltnamio durų rytais neprisiprašau atidaryt...tėtis ir atidaro ir uždaro,jei pati į sodybą nevažiuoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 04 kovo 2016 - 22:33
kažin ko čia jiems taip nusivilt, nusimint- aptupinėti ir patys ne prasčiau už pomidorus, manyčiau. Be to- kokią norėjo- tokią ir gavo- rūpestingą, tai tik džiaugtis belieka, ir girtis. o kad kiek pabumba- negi naujiena kam nors tai biggrin.gif ( Mielas vyras, irgi rūpestingas thumbup.gif ) svarbiausia- tikslas- daug pomidorų- siekiamas teisingai!!!
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 03 04, 22:29)
šiltnamio durų rytais 

uiiii, kaip aš tave suprantu...mano kelmas rytais jei namie nakvoja- ilgai miega, tai jei sugalvos ant pietų prasieit su šuniuku- gal ir atidarys, bet yra buvę kad po darbo randu afriką... paskui išsiauklėju jau , tai atidžiau pareigas atlikinėja, ale čia jau daugiau mano rūpestis, suvadovaut turiu pati- bent telefonu
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2016 03 04, 22:03)
Skambutis nuskambėjo - arba grįžti prie puodų ir dulkių siurblio, arba rasi už durų visus savo pomidorus su daigyklomis ir lempomis  biggrin.gif Bet tai būtų tikrai mažesnis praradimas, nei raštelis "Mieloji, mes pas mano mamą, ten mums dar liko laisvas kambarys be pomidorų"  lotuliukas.gif

Tai, kad kasdien būnu prie tų puodų jau užkniso net doh.gif Galiu pasakyt kur didžiausios problemos- yra 2 osram lempos sukabintos į lentynas nu ir kasdien krenta į akis, nes vakarais pajungiu. Bet neturiu kur užkišt aš jų- rūsyje nėra kur pajungti ir būtų nepatogu kasdien daigus tampyti, jau užteks prisitampysiu į šiltnamį ir atgal doh.gif Problemos dažniausiai išnyksta kai atsiranda pomidorų- tada kemša, nu aišku ir aš stengiuosi kuo daugiau jų įsiūlyti lotuliukas.gif Geriausiai tai būna kai grįžta iš po komandiruočių JAV- tada nieko kito jam ir neįsiūlysi- tik pomidorus kemša kokias 3 savaites ir tada visi labai skanūs tampa ir išgirstu "kaip gerai, kad augini" biggrin.gif Kartais tos komandiruotės visai gerai- pasiilgsta ne tik mūsų, bet ir pomidorų wub.gif
Atsakyti
o tai amerikanskų kokių įdomybių neparveža lauktuvių? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 03 04, 22:21)
drinks_cheers.gif
maniškiui užtektų fantazijos riebesniam  grupės pavadinimui doh.gif
šiandien grįžęs užmetė:ar baigsis kada nors pypt  namuose sėklos,daigai,vazonai...kam tiek knistis prie tų pomidorų ,jei galima turguj be vargo nusipirkti?....na savo komentaro čia nerašysiu,nes jame daugiau pypsiukų buvo jo pomėgių adresu  cool.gif

Tikrai gerai, kad neturi paskyros, nes jaučiu jie sutartų lotuliukas.gif Su tuo "paprasčiau nusipirkti turguje ar maximoje" tai jau ir mane užknisa doh.gif Pavalgytų kokią vasarą tik tas plastmases iš turgų ar maximų gal kitaip užgiedotų doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Marmaledas @ 2016 03 04, 22:43)
o tai amerikanskų kokių įdomybių neparveža lauktuvių? blush2.gif

Nea, sėklų tai jau neprašau ir pats neperka, bijau "damušt" kaip sakant blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(syri @ 2016 03 04, 22:16)
taip taip, toks teigiamas, su pasididžiavimo gaidele rašinėlis  4u.gif . Čia žmona ne tik nagus gabi prisiauginti, bet ir derlių užauginti, ji sudoroti žiemai ir šeimai pateikti. Viskas gerai - viskas į namus, o ne iš namų  4u.gif . Mano apsukos tai ryškiai mažesnės, bet palangių laisvų tai vistiek nebūna. Ir nieko - draugiškai prakenčiam iki jurginių ar net anksčiau ir po to koks jam kaifas bele kada prasisukti šilnamyje ir parsinešti belekokį - kokio tik širdis geidžia, pomidorą! Jei būna geras - leidžiu ir kelis...

Nelabai ir aš dedu į stiklainius pomidorų- nemėgstame nei savo sultyse nei visokių "pachliovkių" , nebent salsa padažiukų kokių pagaminu jei noro ir laiko būna- jie susivartoja ir į sriubas ir šiaip prie mėsyčių. O ir per tuos konservavimus vėl prasideda litanijos, kad "paprasčiau nusipirkti iš maximos" tai kam man tos litanijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zinule53 @ 2016 03 04, 21:33)
Atsivežėm į savo daržą 8 tonas komposto  - pirkom iš Panevėžio atliekų tvarkymo centro žaliųjų atliekų kompostavimo aikštelės. Atrodo visai neprastai - juodas, gan riebus smile.gif Yra šiek tiek nesupuvusių šakelių, bet nedaug. Kaina padori - 10 eurų už toną. Iš pradžių lyg ir negražiai skambėjo, kad reikės vežti "iš sąvąrtyno", bet toji žaliųjų atliekų aikštelė yra visai atskirai nuo buitinių atliekų tvarkymo vietos. Joje kompostuojami sugrėbti lapai, nupjauta žolė ir pan.

Jie kompostuoja lapus zoles is miesto, Kaune irgi yra (bent buvo) tokia imone. As tai nesidziaugciau tokiu kompostu, jame visokio gerio, svarbiausia nuo ismetamo masinu nuodu. Aisku tinka gelems, kapams apzeldint, bet ne darzovems.
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2016 03 04, 23:00)
Nelabai ir aš dedu į stiklainius pomidorų- nemėgstame nei savo sultyse nei visokių "pachliovkių" , nebent salsa padažiukų kokių pagaminu jei noro ir laiko būna- jie susivartoja ir į sriubas ir šiaip prie mėsyčių. O ir per tuos konservavimus vėl prasideda litanijos, kad "paprasčiau nusipirkti iš maximos" tai kam man tos litanijos doh.gif

Kiekvienais metais man reikia nupirkti minimum 20 petunijų, "sąvo sodo gražinimui" - sako mano mylima žmona. Visgi europietiškas prie europietiško pinigėlio - visgi susidaro šiokia tokia suma. Aš po offisinio darbo labai mėgstu atipalaiduoti dirbant su augalais (nežinau, gal tai mano terapija). Susiradau šį straipsniuką ir išties susidomėjau - pasidoro galima petunijas dauginti iš viršunėlių ir išmokus galima tikrai daug užsiauginti pasirodo (ką slepia turgininkai). Taigi mieli draugai, ar teko susidurti su petunijom jums? Kaip sekėsi? Gal galite patarti ar imtis man (kaip vyrui) bandyti su jom biggrin.gif

,,,Linksmos sejos pradžios visiem ,,, biggrin.gif

jolita,tai lai nusperka turguj petuniju jau su ziedais.kam cia daugint?va ta pati gali atsakyt.cia gi ir jusu vyro postas smile.gif
Atsakyti
Tai gal tame ir beda? Žmogui nebelieka palangių surfinijoms smile.gif padovanokit stelažą ir lempas jo gėlėms manau nebebumbės biggrin.gif gal hihihi.gif
Atsakyti
Palade, pasirodau kokie trilapiai Geranium Kiss wub.gif
user posted image
Atsakyti