QUOTE(darvina @ 2016 03 03, 23:05)
Tai ir darykite apklausą ligoninėse. Prancūzijoje ir kitose gana turtingose šalyse neseniai oro bendrovių darbuotojai streikavo, ūkininkai ir pedagogai.
Tai žmogaus teisė reikšti savo protestą.
Į temą : 1962 Novočerkaske streikavo darbininkai ir kuo baigėsi streikas ? ogi kareivių šaudymų į demonstrantus. Paskaitykite :
https://lt.wikipedia...rkasko_ÄÆvykiai
Ir
jeigu jau esate it koks Tadas Blinda, rodykite savo pilietiškumą, eikite į gatves su protestais, darykite tvarką ant Lietuvos, o ne SM verkšlenkite.
Tai lietuviai nesinaudoja žmogaus teise reikšti protestą nes yra didelė tikimybė, jog Lt pasikartos 1962 streiko scenarijus? Sušaudys?
Prancūzijoje ir kitose gana turtingose šalyse steikuojantys yra it kokie Tadai Blindos? Ar pilietiškumą rodantys? Ar Tadą Blindą kaip pilietiškumo pavyzdį pateikėte?
Ar aš Jus neteisingai supratau?
QUOTE(Neverk @ mama,2016 03 04, 00:03)
O kaip
blogai yra su tais įstatymais ir kaip turėtų būti
gerai?
Blogai, kai yra įstatymai, bet jų nesilaikoma. Blogai kai įstatymai palankūs tik siauram ratui. Gerai, kai yra priešingai. Dar geriau, kai visi, nesilaikantys įstatymų yra baudžiami, nuo paprasto kaimiečio iki afigieno verslininko, ministro ar seimūno.
QUOTE(Aimeja @ 2016 03 04, 08:13)
Tai su kuo susijęs tavo išvažiavimas? Kuo?
Ir prikibau prie tavęs

, dėl to, kad jau prieš gerus tris keturis metus apie tai kalbėjom tą patį ir tu taip pat kalbėjai-viskas blogai. Visur matei tik negerumus. Ir toks tavo kitos šalies aukštinimas, o savo (dabar jau gal ne tavo) žeminimas labai jautėsi. Tik tiek. Nieko asmeniško.
Į klausimą su kuo, puikiai atsakė
Sazininga postas.
Dar pridėjus
darvina postą ir nuo savęs- nes nebetikiu, jog man, dar gyvai esant, lietuviai susivienys ir pareikalaus savo teisių, pareikalaus atsakomybės iš valdininkijos. Pareikalaus, o ne kantriai lauks, kada gi ateis ta teisinga partija, tas teisingas prezidentas.
Susivienys, o ne badys vienos grupės į kitas pirštais.
Aga, kalbėjome apie planus emigruoti ir tu tikėjaisi, kad aš vardinsiu gėrius? Atsiprašau, nuvyliau. Nors, vienas gėris yra Lt naudai. Kalba. Čia man reikės visą likusį gyvenimą jos mokytis ir dar daug dalykų mokytis suprasti, perprasti. Tas yra visai nemenkas krūvis smegenams. Dažnai pagalvoju, jėzzz kaip būtų paprasta Lt.
QUOTE(Ašaka @ 2016 03 04, 08:36)
Kas Jums trukdo parengti puikų įstatymo projektą ir surinkti 50 tūkstančių parašų, kad Seimas jį
privalomai svarstytų? Kas trukdo teikti įstatymų pataisas?
Pirma, nesijaučiu tiek kompetetinga. Antra, netikiu, jog šiai dienai išvis tai įmanoma nenušlavus viso seimo su visa jų neliečiamybių, nebaudžiamumo įstatymų, jų papildymų, pataisų raizgalyne.
Aišku, gal čia tik man tai atrodo džiunglės, nes nesijaučiu kompetetinga.
QUOTE(sazininga @ 2016 03 04, 09:34)
i rinkimu rezultatus paziurek, DD kiek balsu surenka, nors visiem senai aiku kas per "firma" ten, bet va protu nepajungia, kad tokie zmones valstybes valdymui yra zalingi... o dar paksius, valinskas, drasus ir pan