QUOTE(morning sunshine @ 2016 03 08, 13:24)
aha as irgi
is vakaro susivedu pusrycius ir pietus, tada susiplanuoju vakariene ir siaip galima sekt, kad pasiskrstytu dienos eigoje logiskai

ir man dar faina, kad pvz skaiciuoja zingsnius tuo paciu ir koreguojas kcal

kiek tavo limitas? mano 1200

nera mazai, bet va pavedus kelias sav saziningai matau, kad anksciau suvalgydavau oij daugiau kcal nei atrodydavo
jei noriu mest svori man skaiciuoja 1200
bet man geriau krenta kai suvartoju apie 1400-1500 ir pasportuoju daugiau, tai as suvedziau kad svorio nemetu tada israse apie 1700 kcal

kadangi as stengiuosi per diena kuo daugiau vaiksciot jei tik turiu laisva minute tai ir zuju

nesinaudoju praktiskai tarnybiniu telefonu o lakstau po darba, per pietus jei ne i pilatesa islekiu prasilekt ratuka po centra (tik siandien nejau, slapoka) tai susivedziau lightly active gyvenimo buda, bet sportu ir tu zingsniu nebesuvedineju jau
Papildyta:
QUOTE(?angeliux? @ 2016 03 08, 13:29)
o toj programelej yra absoliuciai visos prekes?

ir kaip tas pats skanavimas vyksta?

gal reiktu pabandyt parsisiust
siandien musu juodanosiui 3 m, eisim su maze i parde koki super duper kaula parnesti
ne tikrai ne visos, bet gali pvz nusiskenuot ir rankiniu budu suvest info nuo pakuotes, kita karta jau bus

yra aisku ir nesamoniu pvz to paties daikto skiriasi kaloringumas jei neskenuoji o ieskai per paieska
man patinka kad gali savo receptus susikurt ir paskui jau kiekviena karta nereik suvedinet
skenuoji su telefonu, tiesiog su kamera uzeini ant prekes barkodo ir nuskaito