Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(..Serena.. @ 2016 03 08, 08:58)
Labas rytas smile.gif svarstykles stovi vietoj g.gif
uzmaciau maximoj akcija tobulas kunas per 100dienu, tai po darbo keliausiu pirkti, laukiau tos knygos bigsmile.gif

pavartyk pries pirkdama, man visiska nesamone ta knyga, toks jaiusmas kad per 10min sumete ja visa....

Labas rytas!!Su Moteryciu diena! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 03 08, 09:21)
pavartyk pries pirkdama, man visiska nesamone ta knyga, toks jaiusmas kad per 10min sumete ja visa....

Ten dienorastis yra, as noriu jos vien del pratimu sporto salej smile.gif slaptomane man patiko, tik ji orientuota labiau i namuose sportuojancias, tad noriu sita ismeginti smile.gif bet aisku pavartysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 03 08, 09:32)
Ten dienorastis yra, as noriu jos vien del pratimu sporto salej smile.gif slaptomane man patiko, tik ji orientuota labiau i namuose sportuojancias, tad noriu sita ismeginti smile.gif bet aisku  pavartysiu biggrin.gif

Kas ten dar gero slaptomanėje?

Labas rytas smile.gif

Paskutinė delčios diena šiandien, pilvas įdubęs, jaučiuosi fantastiškai bigsmile.gif

Su moters diena, jus visas mielosios, būkim gražios ir laimingos wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lera*: 08 kovo 2016 - 09:38
QUOTE(lera* @ 2016 03 08, 09:36)
Kas ten dar gero slaptomanėje?

Su moters diena, jus visas mielosios, būkim gražios ir laimingos wub.gif  4u.gif

Yra meniu, produktu sarasai, ko vengti, ka valgyti ir ka kartais galima valgyti, kiekviena menesi vis kiti pratimai, kiekviena diena rasai ka valgai, kas menesi matuojies ir sveries, man patiko paskaityt, tik nepildau dar jos, tik ismatavimus susirasiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(morning sunshine @ 2016 03 08, 09:29)
kur rasaisi? smile.gif as vedu i myfitnesspal, jau trys ar keturios sav, net paciai keista, kad nepameciau po keliu dienu. dabar jau tapo iprociu smile.gif
lbiausiai laukiu tos dalies vakare, kak viska suvedu ir jis man paprognozuoja, kaip galetu but po 5 sav  thumbup.gif

as zinok i darbo knyga rasausi ir pati kiekviena kcal ir g skaiciuoju smile.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 03 08, 12:36)
as zinok i darbo knyga rasausi ir pati kiekviena kcal ir g skaiciuoju smile.gif

labas rytas 4u.gif

taip pripratus?
man tai kazkaip su situo lb paprasta, gali barkodus skenuot iskart, nereik nieko ieskot net smile.gif arba susivest savo valgomiausiua patiekalus thumbup.gif tai tik supauksciuoji ir viskas smile.gif

kiek kcal suvartodavai anksciau skaiciuodama, nemaitindama?
Atsakyti
QUOTE(morning sunshine @ 2016 03 08, 13:40)
taip pripratus?
man tai kazkaip su situo lb paprasta, gali barkodus skenuot iskart, nereik nieko ieskot net smile.gif arba susivest savo valgomiausiua patiekalus  thumbup.gif tai tik supauksciuoji ir viskas smile.gif

kiek kcal suvartodavai anksciau skaiciuodama, nemaitindama?

aha, be to, visko ir nesuziuresi su ta programa... kaip su ja apskaiciuoji pvz gaminamu patiekalu verte? as va kuskusa gaminau, pasisveriau kiek pagaminau, kiek kacl, zinau, kiek 100 g yra kcal smile.gif kazkaip man nesunku susirasyt ir susisvert, bet aisku zaidimas sioks toks yra...
suvartodavau mazdaug tiek pat: 1200-1600 kcal 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 03 08, 14:09)
aha, be to, visko ir nesuziuresi su ta programa... kaip su ja apskaiciuoji pvz gaminamu patiekalu verte? as va kuskusa gaminau, pasisveriau kiek pagaminau, kiek kacl, zinau, kiek 100 g yra kcal  smile.gif  kazkaip man nesunku susirasyt ir susisvert, bet aisku zaidimas sioks toks yra...
suvartodavau mazdaug tiek pat: 1200-1600 kcal  4u.gif

tai taip pat - nusiskenuoji barkoda, tau suranda preke, ivedi kieki, kuri gaminai ir paskaiciuoja tau kcal plius visas kitas produkte esancias medziagas. jei neturi pakuotes, vedi kuskusas ir pasirenki arba pagal gamintoja konkretu ar rusi, artimiausia kcal skaiciu. kdl sakai, kad nesuziuresi? g.gif
Atsakyti
man irgi myfitnesspal patinka
ne tik kalorijas bet ir visas maisto medziagas suskaiciuoja
as vedu ne tik vakare ir pvz matau ka ir kiek dar galiu suvalgyt, kartais ir is anksto visa valgiarasti susirasau
o jei norisi daugiau suvalgyt tai tenka ir pasportuot daugiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 03 08, 14:20)
man irgi myfitnesspal patinka
ne tik kalorijas bet ir visas maisto medziagas suskaiciuoja
as vedu ne tik vakare ir pvz matau ka ir kiek dar galiu suvalgyt, kartais ir is anksto visa valgiarasti susirasau
o jei norisi daugiau suvalgyt tai tenka ir pasportuot daugiau  thumbup.gif

aha as irgi thumbup.gif
is vakaro susivedu pusrycius ir pietus, tada susiplanuoju vakariene ir siaip galima sekt, kad pasiskrstytu dienos eigoje logiskai smile.gif ir man dar faina, kad pvz skaiciuoja zingsnius tuo paciu ir koreguojas kcal smile.gif
kiek tavo limitas? mano 1200 g.gif nera mazai, bet va pavedus kelias sav saziningai matau, kad anksciau suvalgydavau oij daugiau kcal nei atrodydavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(morning sunshine @ 2016 03 08, 14:13)
tai taip pat - nusiskenuoji barkoda, tau suranda preke, ivedi kieki, kuri gaminai ir paskaiciuoja tau kcal plius visas kitas produkte esancias medziagas. jei neturi pakuotes, vedi kuskusas ir pasirenki arba pagal gamintoja konkretu ar rusi, artimiausia kcal skaiciu. kdl sakai, kad nesuziuresi?  g.gif

o toj programelej yra absoliuciai visos prekes? g.gif ir kaip tas pats skanavimas vyksta? g.gif gal reiktu pabandyt parsisiust g.gif

siandien musu juodanosiui 3 m, eisim su maze i parde koki super duper kaula parnesti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(morning sunshine @ 2016 03 08, 13:24)
aha as irgi  thumbup.gif
is vakaro susivedu pusrycius ir pietus, tada susiplanuoju vakariene ir siaip galima sekt, kad pasiskrstytu dienos eigoje logiskai smile.gif ir man dar faina, kad pvz skaiciuoja zingsnius tuo paciu ir koreguojas kcal smile.gif
kiek tavo limitas? mano 1200  g.gif nera mazai, bet va pavedus kelias sav saziningai matau, kad anksciau suvalgydavau oij daugiau kcal nei atrodydavo biggrin.gif

jei noriu mest svori man skaiciuoja 1200
bet man geriau krenta kai suvartoju apie 1400-1500 ir pasportuoju daugiau, tai as suvedziau kad svorio nemetu tada israse apie 1700 kcal smile.gif
kadangi as stengiuosi per diena kuo daugiau vaiksciot jei tik turiu laisva minute tai ir zuju smile.gif nesinaudoju praktiskai tarnybiniu telefonu o lakstau po darba, per pietus jei ne i pilatesa islekiu prasilekt ratuka po centra (tik siandien nejau, slapoka) tai susivedziau lightly active gyvenimo buda, bet sportu ir tu zingsniu nebesuvedineju jau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(?angeliux? @ 2016 03 08, 13:29)
o toj programelej yra absoliuciai visos prekes?  g.gif  ir kaip tas pats skanavimas vyksta?  g.gif  gal reiktu pabandyt parsisiust  g.gif

siandien musu juodanosiui 3 m, eisim su maze i parde koki super duper kaula parnesti  bigsmile.gif

ne tikrai ne visos, bet gali pvz nusiskenuot ir rankiniu budu suvest info nuo pakuotes, kita karta jau bus smile.gif
yra aisku ir nesamoniu pvz to paties daikto skiriasi kaloringumas jei neskenuoji o ieskai per paieska

man patinka kad gali savo receptus susikurt ir paskui jau kiekviena karta nereik suvedinet thumbup.gif

skenuoji su telefonu, tiesiog su kamera uzeini ant prekes barkodo ir nuskaito
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 08 kovo 2016 - 13:33