Įkraunama...
Įkraunama...

Pierre'o Dukano dieta

QUOTE(kiskius @ 2016 05 10, 14:23)
3 kiausiniai
200 gr nat jogurto
po 8-10 saukstu avizu ir kvieciu selenu
1 saukstas KK
cirberzole, druska, kmynai
1 saukstas kepimo milt

O kuriam laikui šios duonelės jums pakanka? pagal sėlenas turėtų būti 4-5 dienos?
Papildyta:
QUOTE(Gytute_ @ 2016 05 10, 14:30)
na Noreciau numesti 20kg tai suprantu reikia laikytis 5 puolimo dienas o kas po to kas ten su kuo maisosi ir taip ziurejau ir taip skaiciau  zodziu galas pasimeciau biggrin.gif

Geriausia būtų pasiskaičiuoti su Dukano skaičiuokle https://www.dukandie...-...&eprivacy=1 Kiek tiksliai jums laikytis atakos, kiek maksimaliai leidžiama numesti. Antra, ne straipsnius kokius skitinėti, bet geriausia pačią Dukano knygą. O ten viskas labai aiškiai ir konkrečiai surašyta. smile.gif Jei ką, knygą el. aš turiu.
Papildyta:
QUOTE(Gytute_ @ 2016 05 10, 14:30)
na Noreciau numesti 20kg tai suprantu reikia laikytis 5 puolimo dienas o kas po to kas ten su kuo maisosi ir taip ziurejau ir taip skaiciau  zodziu galas pasimeciau biggrin.gif

P.s. Knyga yra ir šios grupės pirmajame puslapyje. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2016 05 10, 10:45)
As tai kepu ir kepu ta duonele, nespeju kept biggrin.gif man tai net reikia jos kiekius ribot, kad nevirsyciau selenu normos  blush2.gif

Aš irgi kepu duonelę, man tai žiauriai laikytis reikia, kad nepadaugint tų sėlenų.Aš tai visko dedu iš akies tai duonelei, tik sėlenų žiūriu kiek dedu, kad žinot keliom dienom turi pakakt.Jei kepu BD dienoms, tai dedu į tą duoną dar daržovių-morkkytę kokią, svogūno, kopūstas labai skanu., dar varškės įmaišau:)
Atsakyti
Man gaunasi kažkokia košė, o ne duonelė sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2016 05 10, 23:08)

Aš darau tokius kaip paplotėlius, iškepa greit ir normuot gerai ir valgyt-nereikia nieko pjaustyt, pasiimi ir valgai.
Atsakyti
QUOTE(Veidukas @ 2016 05 10, 15:49)
O kuriam laikui šios duonelės jums pakanka? pagal sėlenas turėtų būti 4-5 dienos?

Neuztenka tiek ilgai blush2.gif man gaunasi 9 keksiukai, kuriu uztenka 3 dienoms, zinau, kad blogai, na bet man taip ji patinka biggrin.gif

QUOTE(Mil@na @ 2016 05 10, 23:08)

As kepu silikonineje keksiuku formoje, gaunasi labai grazus ir skanus keksiukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2016 05 10, 22:27)
Neuztenka tiek ilgai  blush2.gif man gaunasi 9 keksiukai, kuriu uztenka 3 dienoms, zinau, kad blogai, na bet man taip ji patinka biggrin.gif
As kepu silikonineje keksiuku formoje, gaunasi labai grazus ir skanus keksiukai  wub.gif

Už tai ir svoris nekrenta. Jūs viršijat sėlenų dienos normą.. g.gif 2 valg. šaukštai į dieną kaitos metu.
Atsakyti
Aciu uz knyga bandysiu skaityt smile.gif snd bandziau organizma prasivalyt su kopustu sriuba esu pries 9 metus su ja sulieknejusi 16kg bet matyt jau as jos tiek esu atvagius kad ryt pilsiu lauk net purto pagalvojus biggrin.gif

manau laikas pabandyti kazka naujo o si dieta atrodo patraukliai smile.gif mano tikslas rugpjucio 28 reikia skristi I vestuves blush2.gif aisku visu 20 nesitikiu numest gal man ju tiek ir nereikia bet pasvajot galima lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytute_ @ 2016 05 10, 23:02)
manau laikas pabandyti kazka naujo o si dieta atrodo patraukliai smile.gif mano tikslas rugpjucio 28 reikia skristi I vestuves  blush2.gif  aisku visu 20 nesitikiu numest gal man ju tiek ir nereikia bet pasvajot galima  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bandyk, bandyk! Aš irgi vestuvėms svorio numest noriu mirksiukas.gif Ir kol kas visai neblogai sekasi - jau 4 kg nukrito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2016 05 11, 01:05)
Bandyk, bandyk! Aš irgi vestuvėms svorio numest noriu  mirksiukas.gif  Ir kol kas visai neblogai sekasi - jau 4 kg nukrito smile.gif

na as tokioje dilemoje reik I vestuves skrist o mes leliuka planuojam tik va gandrai ignoruoja mus , del to kuri laika sau leidau laisviau pagyvent ir kuno nestresuot smile.gif bet I vestuves pampucka ir nesinori biggrin.gif kazin ar sita dieta tinkama tokiu atveju nenualins labai ir neisgazdins visai gandru
Atsakyti
pataisiau lentele, irasiau kiskius svori
naujas mergaites itrauksiu pirmadieni

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Veidukas @ 2016 05 10, 23:58)
Už tai ir svoris nekrenta. Jūs viršijat sėlenų dienos normą..  g.gif 2 valg. šaukštai į dieną kaitos metu.

Buvo tokiu minciu g.gif bet realiai dienos selenu norma virsyju tik 1 saukstu, nes iskepu 9 duoneles, tai vienoje duoneleje 1 sausktas selenu, suvalgau 3 duoneles per diena, bet tik tiek, o kiek atsisakiau - cukrus, saldumynai, mitai, bulves ir visi kiti angliavandeniai, vien nu oto turetu krist svoris biggrin.gif na bandysiu labaiu riboti tas selenas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytute_ @ 2016 05 11, 00:02)
Aciu uz knyga bandysiu skaityt smile.gif snd bandziau organizma prasivalyt su kopustu sriuba esu pries 9 metus su ja sulieknejusi 16kg bet matyt jau as jos tiek esu atvagius kad ryt pilsiu lauk net purto pagalvojus biggrin.gif

manau laikas pabandyti kazka naujo o si dieta atrodo patraukliai smile.gif mano tikslas rugpjucio 28 reikia skristi I vestuves  blush2.gif  aisku visu 20 nesitikiu numest gal man ju tiek ir nereikia bet pasvajot galima  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tikėjimas geras dalykas.. Ne 20, bet bent jau 15 mirksiukas.gif Viskas įmanoma, tik reikia noro ir tvirtai siekti tikslo.. thumbup.gif Sėkmės jums thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kiskius @ 2016 05 11, 07:51)
Buvo tokiu minciu  g.gif bet realiai dienos selenu norma virsyju tik 1 saukstu, nes iskepu 9 duoneles, tai vienoje duoneleje 1 sausktas selenu, suvalgau 3 duoneles per diena, bet tik tiek, o kiek atsisakiau - cukrus, saldumynai, mitai, bulves ir visi kiti angliavandeniai, vien nu oto turetu krist svoris  biggrin.gif na bandysiu labaiu riboti tas selenas  biggrin.gif

Mums atrodo, kas čia tas 1 šaukštas sėlenų viršytų... Bet jūs pagalvokit tada, kodėl Dukanas būtent per ataką - 1,5, kaitą - 2, trečiam etape - 2,5 ar 3 (kol nereikia, tiksliai nežinau net lotuliukas.gif ) valgomo šaukšo. Kas ta pusytė, koks skirtumas, mums atrodo.. O matyt Dukano apskaičiuota tiksliai tiksliai. Jei parašyta 2 šaukštai į dieną, vadinasi 2. Tokios taisyklės. Vieną kartą nusižengus gal nieko tokio, bet po 5 karto, organizmas jau ir reaguoja. Deja ne jūsų naudai. Nežinau. O gal aš klystu. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kiskius @ 2016 05 11, 07:51)
Buvo tokiu minciu  g.gif bet realiai dienos selenu norma virsyju tik 1 saukstu, nes iskepu 9 duoneles, tai vienoje duoneleje 1 sausktas selenu, suvalgau 3 duoneles per diena, bet tik tiek, o kiek atsisakiau - cukrus, saldumynai, mitai, bulves ir visi kiti angliavandeniai, vien nu oto turetu krist svoris  biggrin.gif na bandysiu labaiu riboti tas selenas  biggrin.gif

Ir visgi pažiūrėjus į lentelę krenta tas svoris jums.. Nesuprantu, ko stresuojat? mirksiukas.gif Aukštyn nosi, daugiau optimizmo ir bus ok thumbup.gif
Atsakyti