Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

QUOTE(Jolanaa @ 2016 06 14, 10:40)
O jus isskinat soninius uglius papriku? ziuriu nuotraukoj ju nesimato, o pas mane tai daug ju

Žinokit jau net nestsimenu, ar nebuvo, ar skyniau kada. Bet kiek atsimenu, tai paprikų reikia pažastis išskinti, o čili pipiriukų nereikia išskinti.
Atsakyti
Labas vakaras,

Mano paprikos visos gelsvos, lapai visai žalumos neturi g.gif Nežinau, ką ne taip darau. Kas kiek laiko laistot paprikas ir maždaug kiek litrų vandens reikia vienam daigui laistymo metu?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 14 birželio 2016 - 22:05
QUOTE(drugelis. @ 2016 06 14, 23:02)
Labas vakaras,

Mano paprikos visos gelsvos, lapai visai žalumos neturi  g.gif  Nežinau, ką ne taip darau. Kas kiek laiko laistot paprikas ir maždaug kiek litrų vandens reikia vienam daigui laistymo metu?

user posted image

Trūksta trąšų, patręškit kokiom skystom trąšom, jei norisi ekologijos-biohumusu. Tiek paprikos, tiek pomidorai, tiek kitos daržovės ar gėlės laistomos tada, kai sausa žemė, nėra kažkokių normų. Įkiškit pirštą į žemę ir pažiūrėkit, ar sausa, ar ne. Jei sausa-liekit nors ir po kibirą ant paprikos, nepaskandinsit, nesijaudinkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2016 06 14, 22:02)
Labas vakaras,

Mano paprikos visos gelsvos, lapai visai žalumos neturi  g.gif  Nežinau, ką ne taip darau. Kas kiek laiko laistot paprikas ir maždaug kiek litrų vandens reikia vienam daigui laistymo metu?

paprikos taip nugelsta nuo atviros saules. jos kur kas geriau jauciasi bent daliniam pavesyje. idealu, bent kiek uzseselinti. geriausia ikalti kuoliukus ir virs ju agroplevele pakalbint.
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2016 06 15, 13:01)
paprikos taip nugelsta nuo atviros saules. jos kur kas geriau jauciasi bent daliniam pavesyje. idealu, bent kiek uzseselinti. geriausia ikalti kuoliukus ir virs ju agroplevele pakalbint.

Eina sau doh.gif Pas mane visad jos gelsvos, maniau tokios ir turi būti. Bet tai aš jas specialiai pietiniame šiltnamio šone visą laiką sodinu, maniau joms atokaitos reikia doh.gif frusty.gif Tai gi galiu šiauriniame pakraštyje už pomikų sukišti Rudenį keisiu šiltnamio augalų išdėstymą, tuo pačiu ir sumažinsiu sugalų skaičių. Bus lengviau prižiūrėti, o ir daigų mažiau reikės, mažiau dėžių nešiojimui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2016 06 15, 13:17)
Eina sau  doh.gif  Pas mane visad jos gelsvos, maniau tokios ir turi būti. Bet tai aš jas specialiai pietiniame šiltnamio šone visą laiką sodinu, maniau joms atokaitos reikia  doh.gif  frusty.gif Tai gi galiu šiauriniame pakraštyje už pomikų sukišti  Rudenį keisiu šiltnamio augalų išdėstymą, tuo pačiu ir sumažinsiu sugalų skaičių. Bus lengviau prižiūrėti, o ir daigų mažiau reikės, mažiau dėžių nešiojimui  ax.gif

kazkada labai aiskiai pastebejau, kad kur kas graziau augo tos, kurioms seseli siltnamyje mete... kompostine biggrin.gif ypac jautrios saulei kol jaunos, paskui jau rudeniop ne taip geltonuoja. as paprastai sodinu drauge su agurkais- agurkus sodinu is pietines puses, o paprikas kitoj pusej takelio. kol agurkai mazi dengiu jas agro plevele, o kai agurkai pradeda mesti seseli- nuimu, nes nepatogu po ta agro apie jas tupineti.
siemet keturios paprikos netilpo po agro- nu ir ka- liudnos, nugelte... doh.gif
Atsakyti
Paprika ATLANT,dovanotas PALADES
user posted image
Papildyta:
Paprika ALMA grazuoles thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, tylu čia g.gif Atnešu savo pirmąsias kada nors augintas paprikas, Whitney:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2016 07 24, 00:06)
Sveikos, tylu čia  g.gif  Atnešu savo pirmąsias kada nors augintas paprikas, Whitney:

Gražios. Ir kaip erdviai susodintos.

Mano derlius.
user posted image
Atsakyti
Labai grazu ir skanu biggrin.gif Pas mane dar nenoksta, bet gal greit jau . (bijau girtis, manau vagis skaito si foruma, nes man siom dienom isvoge pacius didziausius pomidorus, lygtai gyriaus toj temoj, kad jau gali pradet nokt) ,taip gali atsitikt ir su paprikom, nes pernai taip ir buvo. Nuskyne dar zalias., kaip dabar pomidorus.
Atsakyti
Sveikos, skaičiau, kad paprikas galima skinti žalias ir jos sunoksta, bet maniškės tai tikrai nenoksta sad.gif ar tiesa, ar taip darot kas nors?
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2016 07 25, 11:46)
Sveikos, skaičiau, kad paprikas galima skinti žalias ir jos sunoksta, bet maniškės tai tikrai nenoksta sad.gif ar tiesa, ar taip darot kas nors?

man tai nesunoko, o vysti pradėjo, vienu žodžiu, nieko gero nesigavo. Bet dar gi galima jas ant krūmo laikyt, kam tas nesunokusias skint?
Atsakyti