QUOTE(austela @ 2016 04 17, 15:36)
pas mane avent puodas, tai zinokit ilgiau blenderiuojant ir yra garsas idomus, kalbejau su drauge, ji Uk Avent dirba, sake jei nelygiai stovi... arba per tuscias indas ir ner ka kabinti peiliukui ir buna vibracija,, idomiai biski man...
Maciau biski apie svorius kalbejot.. mano sunus 70cm ir 8kg, tysta kiekviena men labai staigiai, net daktare nusistebejo,kad 5men toks aukstas... bet sakau gi vyras 205cm ir as 176

)) o dukryte mini 65cm ir 7kg buvo 5men apziuroje... nezinau i ka ji:))
Kas turit dvynius, kokius sketukus turit?
su avent max 30 sek blenderiuot galima, jeigu ilgaiu reikia palaukti biskuti ir vel blenderiuoti
Labukas mamytes visos, mes jau cia visai retai bepasirodom- darbai , po darbo ir pries darba mazius, buvom 2 sav vel isvyke atostogu tai vaikas viska pradejo daryt nes aukle musu jau anksciau skundziaus kad nelabai ka mokina ji, tai grizo pilnai ropojantis stojasi visur prie krasto atseda vel stojas, nelaikomas gana ilgai pastovi kol nesupranta kad jo nelaiko..su zodziais dar ne kazka, teturim baba, mama, amaamamam kai labai valgyt nori , ir aaaa sako kai aciu

ploti ploja ir siaip daug visko supranta, soka, protingas berniukas, bet va dantuku visdar neturim , dar iki metuku laukiam paskui jau daktaro konsultacija laukia

Kietos dantenos po jom yra jau ir ne vienas dantukas bet toks vaizdas neislenda, net dantu zymes agurke lieka bet pro dantenas neislinde dar...
Krikstynas vasaros pradzioje darom tai irgi truputelis organizacijos , pajuryje darysim matysim kaip orai bus, rubelius jau nusipirkom tiek maziukui tiek man tai bent jau su aprangom ramu
Einu paskaityt daugiau kas kaip gyvena , labai jau daug praleidome
Tiesa su pientraukiu jau issiskyriau pries pora savaiciu, sugedo jis mums tai viskas savaime gavos, biski dar kelionej ranka patraukiau ir viskas, sugedo kaip tik pries kelione. Bet tai dar atsargu nemazai kasdien gauna po 70-100 ml dar pienuko tai taip ismaitinsiu beveik iki metuku su atsargom

Tik jau kas lieka is krutines tai eina sau, nzn gal kad ir svoris total - 4kg nei pries nestuma bet krutine isvis dingo

ir ta oda, nu zodziu .. nusipirkau kremu teplioju truputi gereja situacija bet ..