QUOTE(Karmensita @ 2016 04 12, 12:08)
Ačiū už rekomendacijas, irgi žiūrinėju maclarenus, nes nėra lifto, o man problema nusinešti, gal aš labai silpna, nežinau, nes kai paskaičiau apie Tino "tik" beveik 11 kg, tai toks kvailas savikritiškas juokas iš savęs paėmė

. Buvom pažiūrėt "idealios" būklės ir nepigų, o pasirodo drožtas du metus

Tai dar žiūrim, išvis gal nesėdės jame mano princesė, gal į nešynę paaugusiems investuot, bet ir joje gali nesėdėt, nes nori būt ant rankų nešiojama

Išeinam į lauką su sportinuku, tai pasidairo iki pusvalandžio, o tada dainos prasideda ir tenka nešti ant rankų

Dėl batukų, dabar siaunu tokius medžiaginius, bet norėtųsi jau rimtesnių, reiks ieškot, bet kad kiek matau, jie kartais brangesni už suaugusių

Galvoju, per kiek laiko išauga, nes tarkim kai per mėnesį pasistiebia šešis cm, tai nespėju pirkt rūbų

Na gal koja taip greit neauga

Tik kad pati pėda platesnė, ne viskas tiks, ko gero..
Maniškė irgi viską mėto ant žemės, dar tenka kovot dėl nugriebtų daiktų, pvz. dantų šepetukų, kuriuos mikliai kiša burnon, aišku, po to atėmus ašaros ir panašiai.
Sveikatos visiems ligoniams, išties tas laukimas ligoninėse užknisa, pamenu dar iš nėštumo laikų, kiek laiko ten praeina, kol viską patikrina
galiu tik paguosti, mano mergina taip pat mėgsta lauke ant rankų, todėl aš stengiuosi į lauką eiti per jos miego metą, kad kuo ilgiau pabūtume lauke ir nereiktų ant rankų imti, na aišku važiuoja ir sėdimoje dalyje, bet turi būti kažkas įdomaus horizonte

bet pavažiuoja ir kelia užpakaliuką, maždaug NUOBODU
kas liečia batukus, tai aš pirkau iš vienos mamytės, kuri nespėjo uždėti savo mergičkai, o nupirkau už labai padorią kainą. O jūs tikrai net 6 cm per menėsį paaugat?

ujuj, tada tikrai greitai viską išaugat. Mes kai kuriuos rūbus nešiojam, kurie buvo tinkami iki 6 mėn, o jai dar kuo puikiausiai tinka. Na ne iš didžiųjų ji. Vakar buvom vizitui pas gydytoją, tai 8,5 mėn proga sveriam 8 kg, 72 cm ūgis. Valgo ji viską, bet ir aktyvi, gal išsisportuoja
O šepetukus mūsų irgi ima, kiša burnon ir apskritai norint nuprausti kriauklėje, tai sukasi į vandens krano pusę, sėdi ant kriauklės krašto, tyrinėja, paleidžia vandenį, galėtų sedėti ten visą dieną

nupirkau ir jai skirtą dantų šepetėlį, bet nepasakyčiau, kad jis jai įdomesnis už mūsiškius
Papildyta:
QUOTE(Piktukė @ 2016 04 12, 20:26)
Pagaliau turim vietą krikštynoms! Užsakėme šv. Onos baznyčią
oi Piktuke tu vis su Krikštynomis primeni, kad jau LAIKAS! Man čia misija, kaip suorganizuoti nedidelę, gražią šventę be didelių "fejerverkų"
Papildyta:
QUOTE(austela @ 2016 04 13, 08:39)
sveikos
pasipasakokit prasau, jei nesunku del vaiko mankstu.. kokias darot? daret? mes 18d pradesim eit, pries tai nuo 3men turejom privaciai mankstas namie,del galvytes kelimo, tai tikrai padejo... bet del vartymosi galvoju kokiu cia mankstu.. youtube pilna, bet kurios veiksmingiausios?
čia buvo skyrelio pradžioje berods kažkuri mergaitė įdėjusi nuorodą su mankštelėm. O gal prieš tai buvusioje temutėje
o radau
https://www.youtube....h?v=8ID1tSMYg6Q
https://www.youtube....h?v=KZFCXcmQYw8
https://www.youtube....h?v=S6HoDYVMClQ
https://www.youtube....h?v=-u9IYjoz7o4
Papildyta:
QUOTE(Krown @ 2016 04 13, 11:41)
Aive - tu tik nepanikuok ir nestresuok ir maziau sverk

jeigu tavo vaikas ramus ir pavalgo, vadinasi jam uztenka, o dabar jam gal augimo suolis yra ir praso daugiau, o tu galvoji kad pienuko mazeja

nusiramink ir toliau maitink, duok papuli kuo dazniau ir atsipalaiduok - kiek reikes to pieno tiek pasigamins, taip jau organizmas suredytas, bet jeigu nuolat ciupinsi papus ir vis klausi saves ar jos tokios pat pilnos, patikek manim - nuo to nei papilnes nei uzsikurs gamyba

gal ir lengva pasakyti, sunku padaryti, bet cia tikrai smegenine dalis veikia ir didziausias pastangas reiktu deti i psichologine bukle, kad nusiramintum ir tekes tau tas pienelis kaip reikia ir kiek reikia

per tas krizes pieno ar per augimo suolius nieko nepadarysi, tenka viska atideti i sali ir nuolat buti su vaiku prie kruties jeigu nori tai iveikti ir maitinti toliau

sekmes
Pritariu Krown 100 proc. Pirmiausia reikia save nuraminti. Ir man kažkokia ale krizė buvo, bet nuteikiau save, kad to pieno yra ir jo turi būti, tai jo ir yra

čia tik vaikutį kažkokia krizė užpuola

Aš gerdavau ir geriu kartais tos paprasčiausios iš maximos pirktos arbatos "Pieno debesėlis" mamytėms, bet labai abejoju ar ji man ką pagausina ir apskritai aš netikiu tom arbatom. Geriu kavą ir visokias kitokias arbatas, ypač ramunėlių patinka vakarais didelį puodą išgerti. Maitinu iki pat šiol vaiką po 7-8 kartus per parą ir tas pienelis gaminasi, tiek, kiek ji ištraukia. Manau viskas susitvarkys tau
Aive