Sveikos, na mes jau grizom ir jau spejom i ritma isivaziuoti.
Kelione viso truko pusantros savaites, aplankem Vokietija, bet ten sveciavomes pas giminaicius tai tik Bonoj buvom, tada tris dienas Paryziuj, oras buvo labai labai saltas ir lietingas, tad nieko stebuklingo, tik eifelis paliko aisku didziuli ispudi, buvom ir virsuje uzkile, pralauke eileje 2,5 val. dukrai tai buvo per ilgu ir salta, tad pabaigoj jau verke isteriskai, paskui uzmigo
po Paryziaus dar atsokom vesuvese, kas su vaiku vel kitaip

, na, bet ji gan neblogai laikesi, dai iki 1 val visgi ir pabaliavojom nuo 16 val.
Na ir grizdami aplankem Praha, grizom per cekija, nes grizdami nevaziavom visa kelia, o vaziavom su nakvyne. Siaip aisku buvo visko, bet gan sakyciau neblogai mergaite atlaike ta kelione, juk net ir mus sunku, ka kalbeti apie kudiki
Ziuriu gimtadieniai pasipyle, jau ir mums baksnoja paskutines kudikystes dienos
mes siemet nei krikstynu nei kazkokio imantraus gimtadienio nedarysim, bus tortas, artimiausi zmones ir viskas
Na, o siaip mergaite visi labai gyre, zavejosi, kad tokia mazyte vaiskto, nes ten buvom tai ju mergyte 3 men uz maniske vyresne dar nevaiksto.
bet buvo ir kas labai uzkniso, kadangi maniskes meniu labai suziuretas, nuo stalo ji nieko negauna, buvo vien saudoma i mano puse kaip idomiai auginu, ar jai skanu tos avizos pusryciams, ar pati jas ragavai, nes anoji mergyte valgo viska ka valgo suaugusieji, net griline desrele, bandeles, zodziu as tyliai pakraupus buvau

bet ne mano reikalas, as nemegstu kistis, todel truputi erzino man metomi komentarai, bet visumoj viskas tvarkoj, buvo gan smagu