Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai mamyčių namučiai

QUOTE(Delfinukas @ 2016 03 14, 15:48)
Oi kaip aš tave suprantu Burbuliuk, nes man jau kartais tos dvi valandos važiavimo užtrunka amžinybę, o čia tokį kelią su kūdikėliais  doh.gif na bet kaip nors ištversit tą grįžimą  4u.gif  O jūs važiavot be jokių sustojimų pernakvot?

Oi ne, 2700km, 27 valandos vairavimo, neimanoma butu kur nors nesustoti. Tik mes stojom ne naktimis, o dienomis. Vairavimas vyko naktimis kai vaikai miegodavo, nes kitaip butu buve tikrai neimanoma. Ilgiausiai prabude apie val issedi, po to prasideda rekimai, lipimai lauk is kedziu ir t.t... tai atvairuodavom nakti, ir stojom dienai , vyras miegot, o as ka, su vaikais but, nes jie is rezimo taip ir neissimuse. Tik as tomis naktimis masinoj visai uzmigt negalejau, tai pati buvau kaip lavonas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2016 03 14, 18:45)
Oi ne, 2700km, 27 valandos. Tik as tomis naktimis masinoj visai uzmigt negalejau, tai pati buvau kaip lavonas  doh.gif

Įsivaizduoju doh.gif
Atsakyti
Rosita, aūūūū 4u.gif kaip jūs gyvenate??
Atsakyti
Man irgi įdomu, kaip Rositai sekasi smile.gif

Seniai buvau užsukus, nespėju, visokie kiti reikalai užima tą "kompiuterinį" laiką. Vis ieškau kokių užsiemimų, žaidmų, kortelių. Spausdinu, klijuoju. Turim veiklos su mergina smile.gif Labai žingeidi, visko reikia, viskas įdomu. Nu kaifas, žodžiu, su tokiu vaiku. Tik vakare jau prarandu balsą biggrin.gif Kalbamės, dainuojam, deklamuojam, diskutuojam smile.gif Sėjam sėklytes, stebim, kaip auga. "Piešia" daug, ant durų lapas visada pakabintas, tai varo ir varo su kreidelėm. Ir sugalvoja, ką nupiešė - tai vėjas, tai žolė, jūra, debesėliai, lietus. Vaizduotę gerą turi.

Labiausiai vėl su lėlę žaidžia. Taip juokinga stebėti, kaip rūpinasi, mokina. Turim visokių kortelių (gyvūnai, paukščiai, kūno organai, kompozitoriai), tai pasiima, baksnoja lėlės ranką ir pasako, kas kurioj kortelėj. Paguldo į lovą, nueina, palaukia palaukia ir grįžta susirūpinusiu veidu:"Niu kas yja, kas yja, maziukai? Ššš, meije mano, miegok amiai" lotuliukas.gif

Naktį jau geriau miega, sutapo su įdėjimu į miegmaišį. Gal tik sutapo, nes iki to dvi savaites gyvenau kaip zombis ir visgi atpratinau nuo naktinio papo. Buvo labai labai sunku, daug sunkiau, nei rudenį, kai buvo pirmas bandymas, kurį sugadino dantys. Šimtą kart norėjau pasiduot. Dabar nubunda vieną kartą, duodu vandens, soskę ir iki pusės septynių miega toliau. Tada jau prisisotina ir kartais dar įkalbu pamiegot smile.gif Bet dažniausiai liepia keltis ir eit pusryčių gamint. "Vijsim kiaušinį, košę, siubytę, paustysim sajotas, daj nojiu mesyyytės, gikių, yzių, avižų..." Nežinau, kur ten į ją sulenda visas dienos maistas...
Žodžiu, ne vaikas, o svajonė biggrin.gif Ir šiaip gera tokia, sukalbama, linksma ir meili. Dar nesusidūriau su drausminimo problemom, bet gal viskas ateityje? smile.gif O šiaip varo į sauskelnes, pati valgo tik su šakute ir užmiega tik ant rankų.

Taip ir gyvenam smile.gif
Atsakyti
Natalija, nu superiskai aprasei biggrin.gif bet tu ir fantazijos turi ... as tiek nesugalvoju.
joriui iki tavo mergicos dar toli, kaip kiaulei iki debesu... moka viena normalu zodi - mama, ir tai kazkaip idomiai sako : mamamama... ir toliau, savo pauksciu kalba, ir zinoma, kaip kurcnelbylis - zenklu kalba... nu , bet as gabi, tai suprantu viska biggrin.gif
siaip matosi, kad vaikis labai supratingas, viska zino kur, ka, kaip ir kada daryt. bet vat, nekalbus, nors tu ka. Sauskelnes dedam nakciai ir pietu miegui, arba einant i lauka. Bet jis taupus - vienos sauskelnes vos ne visai savaitei biggrin.gif ismetu, nes lipukas visiskai nebelaiko... kaip ir galima butu visai atsisakyt, bet dar apsidraudziu. turiu uzsipirkus kelis pokus (iki metu maxima gi duodavo -20 proc. tai liko 5 nr dar kokis 20 vnt, ir dar kazkas atidave tokiu didesniu poka.) manau, daugiau ir nebereiks jau man ju pirkt.
labai daug laiko prabunam lauke. dabar jau turiu rakint duris, nes ismoko velniukas atsidaryt. tai jau vos ne kas diena po karta pasigaunu plika basa islekusi i lauka doh.gif . isgirstu, kad durys 'virst'.... paziuriu - ogi tas , po triusikam, basas - jau i kiema lekia... kelis kart pati tik su kojinem lekiau gaudyt doh.gif ... kai atsils, tai scenarijus aiskus - atsibudo - ir i lauka...tarzaniukas.
traktorius irgi valdo. didziausias kaifas savaitgali su teciu vazinet, kol anas sieno rulonus suvezioja. sedi traktoriuje, spaudo visokias rankeles - nieko daugiau nereik biggrin.gif

zaislai - drele- suktukas, bulviu tarka, siurblys, fenas, skalbianka, indapove - viskas kas uzia ir isijungia doh.gif moka pats viska isjungt.... visa kita, neidomu ...auga mechanikas, elektrikas, technikas. Zodz - auga bernas biggrin.gif ... nors anadien, seses sijona prisimatavo, ir kad soko, sukosi ... ir triusiku spalva, kai leidziu pasiririnkt - pasirenka pagal maikutes spalva. sakau, vyrui, gal pertruksevicius auga....biggrin.gif

Atsakyti
Natalija v, tikrai, kokia fainuole taviske bigsmile.gif wub.gif

Pas mus bangomis. Vakar buvo labai sunki diena, visa diena tiesiog isikibus i mane ir zyzimas, gal dantukas verze, nezinau, siandien jau kita kalba, atsikele iskart su puikia nuotaika, daug zaidzia, klega savo linksma sypsena, zodziu kitas vaikas, siandien atsigavau rolleyes.gif

Dabar del to dantuko unsure.gif ketvirtadieni eisim pas gydytoja, tai labai neprisigalvoju, bet man atrodo, kad jis auga istrizai unsure.gif na gerokai kreivas, bet gal tik taip atrodo, nezinau verysad.gif

Beje, labai zavi paskutinioji mergaite albumely wub.gif

Burbuliacija, kiek laiko zadat pabuti LT?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armante: 15 kovo 2016 - 19:58
QUOTE(Armante @ 2016 03 15, 19:57)

Dabar del to dantuko  unsure.gif ketvirtadieni eisim pas gydytoja, tai labai neprisigalvoju, bet man atrodo, kad jis auga istrizai  unsure.gif na gerokai kreivas, bet gal tik taip atrodo, nezinau  verysad.gif

Beje, labai zavi paskutinioji mergaite albumely  wub.gif

Apie menesi busim 4u.gif Ale ziuriu kad cia dar ir -10 zada fear.gif Pavasari i lagamina tikrai isidejau, bet turbut paspruko bjaurybe doh.gif
Del dantuko net nezinau, pas maniskius kai lindo tai lygtai ir mates kad tiesiai, bet tu gyd butinai paklausk, gal tiesiog taip atrodo kol iki galo neislindo dar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2016 03 15, 21:57)
Natalija v, tikrai, kokia fainuole taviske  bigsmile.gif  wub.gif

Pas mus bangomis. Vakar buvo labai sunki diena, visa diena tiesiog isikibus i mane ir zyzimas, gal dantukas verze, nezinau, siandien jau kita kalba, atsikele iskart su puikia nuotaika, daug zaidzia, klega savo linksma sypsena, zodziu kitas vaikas, siandien atsigavau  rolleyes.gif

Dabar del to dantuko  unsure.gif ketvirtadieni eisim pas gydytoja, tai labai neprisigalvoju, bet man atrodo, kad jis auga istrizai  unsure.gif na gerokai kreivas, bet gal tik taip atrodo, nezinau  verysad.gif

Beje, labai zavi paskutinioji mergaite albumely  wub.gif

Armante,dėl dantukų nebijok-mano dukrai kai augo, tai vsii išdygo visiškai skersai-neperdedu nei kiek,kaip yra pliuso ženklas, tai beveik kaip tas pagaliukas iš priekio blink.gif ir nieko-augo augo ir išaugo visi kuo lygiausi,dabar 8 metai ir turi idealiai lygius dantis, taip kad viskas ok 4u.gif (ir išsilygino gana greitai jie,nežinau,per kelis mėn.gal)
Atsakyti
Burbuliacija, bet tikrai, kazkur prateriojai pavasari biggrin.gif
Jezus, minus 10, tikiuos tik zada unsure.gif

Atisa, geras. Aciu, truputi ramiau.
Nes aisku nieko nepakeisi, bet nepagalvojau niekad, kad jie taip galetu dygti cool.gif
Atsakyti
Atisiukai, sveikinimai 9 men proga bigsmile.gif

Mes siandien ta proga buvom pas gyd. Po ilgo laiko, nes per tuos ligu protrukius poliklinikose nejom 😊
Tai 9 men proga ugis 72,5 nu neauksta sakyciau.
Svoris 9,1 kg
Kadangi dAug juda jau turbut kaip anksciau taip nepriaugines g.gif
Su raida viskas gerai.
Praktiskai kitas pasimatymas metuku proga, tik krauja paeme, nes mes dar be mesos augom, jau pradesiu duoti.
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2016 03 17, 15:37)
Atisiukai, sveikinimai 9 men proga  bigsmile.gif

Tai 9 men proga ugis 72,5 nu neauksta sakyciau.
Svoris 9,1 kg
Praktiskai kitas pasimatymas metuku proga, tik krauja paeme, nes mes dar be mesos augom, jau pradesiu duoti.

Sveikinimai abiems! 4u.gif 4u.gif
Oho jūsų vaikai kad priaugę. Manoji 7,5 mėn svėrė 7,600 kg, o ūgis 71 cm.
O kodėl mėsos neduodi? Nevalgė?
Atsakyti
QUOTE(Delfinukas @ 2016 03 17, 19:04)
Sveikinimai abiems!  4u.gif  4u.gif
Oho jūsų vaikai kad priaugę. Manoji 7,5 mėn svėrė 7,600 kg, o ūgis 71 cm.
O kodėl mėsos neduodi? Nevalgė?

Ai, kazkaip dar nesiryzau isvis duoti, darzoves gerai valgo, grudines sunkiau, tai dar iki mesos nesiskubinau, nes tik 6 men pradejom aplamai pradet ragaut
Atsakyti