Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai mamyčių namučiai

QUOTE(Karmensita @ 2016 03 17, 22:45)
Piktuke, užjaučiu dėl roto, bjauri liga. Jūs lyg nesiskiepijot nuo jo ar buvo paskiepyti? O mergina šaunuolė, tikra pirmūnėsmile.gif

Ne, neskiepijom. Neskiepysiu jokiais neprivalomais skiepais, toks mano pasirinkimas smile.gif

QUOTE(Krown @ 2016 03 18, 17:06)
O as noriu paklausti ar ribojat savo vaiku suvalgoma doze kai valgoma kose + dar geria ir pieno? duodavot kad suma nevirsytu bendrai 240 ml ar neribodavot? Cia tokie edrunai turbut tik mano ir piktukes vaikai, tai piktuke auu, ar pas tave nebuvo tos bedos kad daug suvalgo koses, jos daugiau nebeima kad pilnai pavalgytu, bet pieno dar geria ir isgeria nemazai  4u.gif as nebandziau neduoti po koses pieno, nzn kiek jie temptu tiesa sakant...suvalgo 100-150 ml koses.

Aš labai trumpai taip dariau, kad košė, o paskui dar pienas. Bet taip, taip ir darydavo, kad privalgydavo košės ir daug, o paskui dar ir pieno po kokius 100 ml sugerdavo. Aš tiesiog po vieną pieną ėmiau ir panaikinau. Bijojau, kad bus klykimo bet ne, ramiai sureagavo smile.gif Taip nuėmiau vieną, po poros savaičių ir antrą. Kai pradėjo valgyti trečią košę panaikinau ir trečią pieną smile.gif Duodu tik vandens po visų rimtų maistų ir šiaip kai prisimenu pasiūlau jo smile.gif Dabar pienas tik prieš naktį, naktį ir ryte. Neurologė sakė, kad apskritai panai tik vienas pienas bepriklausytų pagal svorį.. biggrin.gif

QUOTE(Armante @ 2016 03 18, 19:35)
kas zino, gal kartais pabuni pikta  lotuliukas.gif  blush2.gif
as ne i tema, ale iskart taip pagalvojau  biggrin.gif

Piktuke, saunuole taviske, maniske irgi eina, isikibus eina, stumdo po namus ta ergoterapini medini kuba, vietoj stumduko  naudoja mergina, bet pasileidus dar nebando, na ji gan atsargi, daro daug, bet atsargiai.

Visos mes kartais raganos būname biggrin.gif

Man atrodo maniškė bus iš tų neatsargių doh.gif Ji kai sėdi ir ją sakykim iš nugaros pakuteni, tai ji pradeda žvygauti ir krenta ant nugaros doh.gif Gerai, jei tai ne kieta danga. Nu visai pana be atsargumo jausmo. Bijau, kad ir su vaikščiojimu taip bus. Neišsigydisim iš mėlynių.
Atsakyti
Vega, eina sau tada kiek turi veiklos, apie piktuke isvis nekalbu.

Maniske jei geros nuotaikos, tai ropoja po namus, susiranda veiklos, aisku viena akis visada i vaika, bet saugoti jau nereikia. Aisku, kritimu buvo, matomai suprato, kad skauda ir saugosi, o gal siaip atsargesnis vaikas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armante: 18 kovo 2016 - 21:35
QUOTE(Vega56 @ 2016 03 18, 20:10)
As po grudiniu kosiu duodu pienelio, po darzovienes vandenuka. Su valgymu pas mus jau pora men p
Ruta.B, pas ukininkus savaitgaliais nebandei pasiziuret? prie pilies zinau buna, sekmadieniais prie Molo.

Ačiū už info, reiks nuvažiuoti.
Atsakyti
Buvau šiandien prie Pilies, tikrai turgelis ukininkų veikia. Nusipirkau moliūgo, obuoliu. Šaunu:)

Mamytės turiu klausimą: iki kada Jūs vaikui movėt vilnonines kojines? Ar mikdot nakčiai su kojinėmis ar be?
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2016 03 19, 13:50)
Buvau šiandien prie Pilies, tikrai turgelis ukininkų veikia. Nusipirkau moliūgo, obuoliu. Šaunu:)

Mamytės turiu klausimą: iki kada Jūs vaikui movėt vilnonines kojines? Ar mikdot nakčiai su kojinėmis ar be?

Geras, reiks ir man nulekt, nes dabar ekologisku tai tik cukiniju didesnese maximose randu.

Oi as jau pamirsus jas, moviau kokius pora men nuo gimimo tai birzeli liepa.
Nakciai miega tik su sliauztais ilgomis rankovemis.
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2016 03 19, 12:50)

As apie ji tik pati tik pries pora sav suzinojau.
Papildyta:
QUOTE(Armante @ 2016 03 18, 21:35)
Vega, eina sau tada kiek turi veiklos, apie piktuke isvis nekalbu.

Maniske jei geros nuotaikos, tai ropoja po namus, susiranda veiklos, aisku viena akis visada i vaika, bet saugoti jau nereikia. Aisku, kritimu buvo, matomai suprato, kad skauda ir saugosi, o gal siaip atsargesnis vaikas.

Saunuole taviske, kad viena uzsiima, maniskei vis turi ka rodyt, kad rami butu. Bet nauja veikla max 5 min. Todel kuo daugiau bunam lauke, ten bent ramiai sedi.
Papildyta:
QUOTE(Ruta.B @ 2016 03 19, 12:50)

As ilgai moviau nakciai, gal iki pusmecio, nes vis saltos kojos budavo
Atsakyti

Irgi gal tik pirmus pora mėnesių smile.gif O nakčiai miega maniškiai tik su bodžiais. Dažniausiai nusispardo kaldrytes ir miega išvis vos ne nuogi biggrin.gif bet namie šilta labai, tai nesijaudinu, kad sušals.
Atsakyti
Nusimanačios mamos, gal galite padėti? Noriu krikštynoms, liepos mėnesiui, nupirkti tokius batukus . Jei dabar vaikučių pėdutės yra maždaug 11 cm ir imsiu 6,5 dydį, kas, kaip suprantu atitinka 13cm, ar nepersistengsiu? Ar čia 13cm pėdytė yra jau didesniam nei metinukui?
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2016 03 19, 23:58)
Nusimanačios mamos, gal galite padėti? Noriu krikštynoms, liepos mėnesiui, nupirkti tokius batukus . Jei dabar vaikučių pėdutės yra maždaug 11 cm ir imsiu 6,5 dydį, kas, kaip suprantu atitinka 13cm, ar nepersistengsiu? Ar čia 13cm pėdytė yra jau didesniam nei metinukui?

Manau turėtų būti kaip tik:) Metukų amžiaus mano mergytės pėdutė buvo apie 12 cm. Bet nepamirškite, kad batukų vitpadis turi būti 1 cm didesnis, nei pėdutė smile.gif
Geriau šiek tiek didesni, nei per maži mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo papūgiukė: 19 kovo 2016 - 23:24

ekologiškas turgelis skaitosi būna ir šeštadieniais prie Vitebsko mašinų stovėjimo aikštelėj. man arčiau nei Pilies turgus. visko ten būna: nuo daržovių iki lašinių.

vilnones kojines mes porą mėnesių movėm, o paskui vasara prasidėjo.

o mes vakar metukus atšventėm - nerealu wub.gif nutraukiau pieno traukimą. iš kūdikystės į vaikystę peržengėm. greit tie metai praėjo, bet kartu ir ilgai. sunki pati pradžia ir vis dar laukiu, kada bus lengvesnės naktys. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2016 03 20, 17:08)

o mes vakar metukus atšventėm - nerealu  wub.gif nutraukiau pieno traukimą. iš kūdikystės į vaikystę peržengėm. greit tie metai praėjo, bet kartu ir ilgai. sunki pati pradžia ir vis dar laukiu, kada bus lengvesnės naktys. ax.gif

Tino, sveikinu Jūsų gražuoles su pirmuoju gimtadieniu. Kaip smagu, kaip laikas greitai bėga. Ar jau vaikšto? 000552.gif 000552.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2016 03 20, 17:08)
ekologiškas turgelis skaitosi būna ir šeštadieniais prie Vitebsko mašinų stovėjimo aikštelėj. man arčiau nei Pilies turgus. visko ten būna: nuo daržovių iki lašinių.

vilnones kojines mes porą mėnesių movėm, o paskui vasara prasidėjo.

o mes vakar metukus atšventėm - nerealu  wub.gif nutraukiau pieno traukimą. iš kūdikystės į vaikystę peržengėm. greit tie metai praėjo, bet kartu ir ilgai. sunki pati pradžia ir vis dar laukiu, kada bus lengvesnės naktys. ax.gif

Tino - sveikinu Tave ir tavo mergaites su svente! wub.gif happybday.gif bukit sveikos, energingos, nepraraskit sypsenu ir pozityvo mirksiukas.gif
Atsakyti