QUOTE(Karmensita @ 2016 03 17, 22:45)
Piktuke, užjaučiu dėl roto, bjauri liga. Jūs lyg nesiskiepijot nuo jo ar buvo paskiepyti? O mergina šaunuolė, tikra pirmūnė
Ne, neskiepijom. Neskiepysiu jokiais neprivalomais skiepais, toks mano pasirinkimas
QUOTE(Krown @ 2016 03 18, 17:06)
O as noriu paklausti ar ribojat savo vaiku suvalgoma doze kai valgoma kose + dar geria ir pieno? duodavot kad suma nevirsytu bendrai 240 ml ar neribodavot? Cia tokie edrunai turbut tik mano ir piktukes vaikai, tai piktuke auu, ar pas tave nebuvo tos bedos kad daug suvalgo koses, jos daugiau nebeima kad pilnai pavalgytu, bet pieno dar geria ir isgeria nemazai
as nebandziau neduoti po koses pieno, nzn kiek jie temptu tiesa sakant...suvalgo 100-150 ml koses.
Aš labai trumpai taip dariau, kad košė, o paskui dar pienas. Bet taip, taip ir darydavo, kad privalgydavo košės ir daug, o paskui dar ir pieno po kokius 100 ml sugerdavo. Aš tiesiog po vieną pieną ėmiau ir panaikinau. Bijojau, kad bus klykimo bet ne, ramiai sureagavo
QUOTE(Armante @ 2016 03 18, 19:35)
kas zino, gal kartais pabuni pikta
as ne i tema, ale iskart taip pagalvojau
Piktuke, saunuole taviske, maniske irgi eina, isikibus eina, stumdo po namus ta ergoterapini medini kuba, vietoj stumduko naudoja mergina, bet pasileidus dar nebando, na ji gan atsargi, daro daug, bet atsargiai.
as ne i tema, ale iskart taip pagalvojau
Piktuke, saunuole taviske, maniske irgi eina, isikibus eina, stumdo po namus ta ergoterapini medini kuba, vietoj stumduko naudoja mergina, bet pasileidus dar nebando, na ji gan atsargi, daro daug, bet atsargiai.
Visos mes kartais raganos būname
Man atrodo maniškė bus iš tų neatsargių