Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai mamyčių namučiai

QUOTE(Armante @ 2016 03 17, 18:20)
Ai, kazkaip dar nesiryzau isvis duoti, darzoves gerai valgo, grudines sunkiau, tai dar iki mesos nesiskubinau, nes tik 6 men pradejom aplamai pradet ragaut

Aišku. Manoji tai daržovienes valgydavo, bet be didelio žavesio, o va su mėsa, tai jai labai patinka, tik šaukštelis, AM, ir žiojasi biggrin.gif

O kiek jūs mamulytės skalbiat savo vaikiukus per savaitę? Mes 2kart savaitėje, gal sakau per mažai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfinukas @ 2016 03 17, 20:11)
Aišku. Manoji tai daržovienes valgydavo, bet be didelio žavesio, o va su mėsa, tai jai labai patinka, tik šaukštelis, AM, ir žiojasi biggrin.gif

O kiek jūs mamulytės skalbiat savo vaikiukus per savaitę? Mes 2kart savaitėje, gal sakau per mažai  g.gif

Tikiu, kad skaniai nemnios ir maniske smile.gif

Na, o maudomes ir mes tik dukart savaitej blush2.gif
Gal pavasariop kaip daugiau veiklos reiks dazniau.
Atsakyti
QUOTE(Delfinukas @ 2016 03 17, 19:11)

O kiek jūs mamulytės skalbiat savo vaikiukus per savaitę? Mes 2kart savaitėje, gal sakau per mažai  g.gif

QUOTE(Armante @ 2016 03 17, 19:13)
Tikiu, kad skaniai nemnios ir maniske smile.gif

Na, o maudomes ir mes tik dukart savaitej  blush2.gif
Gal pavasariop kaip daugiau veiklos reiks dazniau.

Skaiciau kad nepatartina per daznai maudyt, odele sauseja ir praranda naturalu apsaugini sluoksni. Mes ir maudomes panasiai,pora kart i sav. Zinoma uzpakalius dazniau tenka apiplaut, na ir aisku atsilus orams gal daugiau teskensimes zaidimu forma 4u.gif

Armante, su gera TA jus 4u.gif
Atsakyti
Atisa, su 9 mėn. 4u.gif Gal jau tavo mažylis stojasi ir bando vaikščioti?

Armante, Delfiniuk puikys duomenys!!!Aš kitą savaitę važiuosiu. Kažin kiek mano bus priaugus, nes jau 2 mėn. kaip nebuvau pas gydytojus.
Papildyta:
Mes kas antrą dieną maudomės. Nes maniškei labai patinka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalija_V @ 2016 03 15, 16:06)
Seniai buvau užsukus, nespėju, visokie kiti reikalai užima tą "kompiuterinį" laiką. Vis ieškau kokių užsiemimų, žaidmų, kortelių. Spausdinu, klijuoju. Turim veiklos su mergina smile.gif Labai žingeidi, visko reikia, viskas įdomu. Nu kaifas, žodžiu, su tokiu vaiku.

Natalija, tu ne mama, o svajonė. Gal gali pasufleruoti iš kur renkiesi idėjų žaidimams?

QUOTE(Armante @ 2016 03 17, 16:37)
Mes siandien ta proga buvom pas gyd. Po ilgo laiko, nes per tuos ligu protrukius poliklinikose nejom 😊
Tai 9 men proga ugis 72,5 nu neauksta sakyciau.
Svoris 9,1 kg

Su gera TA smile.gif Na ne pati aukščiausia, bet normalus tas ūgis smile.gif Mano pana neišnešiotukė 76 cm, bet tai mama sakė, kad ir aš aukšta kūdikystėje buvau ir ką. Pavirtau į 168cm vidutinybę biggrin.gif

QUOTE(Delfinukas @ 2016 03 17, 20:11)

Mes tik kartą. Savaitgalį, kai vyras būna namie.

Po mūsų TA apsirgom visi. Spėju iš ligoninės rotą arba norą parsivežėm... Pirmiausia vienam pakilo temperatūra, paskui pana apsivėmė, o dar vėliau mažiukas ėmė viduriuoti... Tada visi apsividuriavo, o mama kiaura parą pravėmė. Vyras laikė visus mus keturis ir dar valgyt darė doh.gif Dabar dar mažylis šiek tiek viduriuoja, bet jau gyvenam. Nu košmaras tos ligoninės. Buvom sveiki kol į TA nenuvažiavom unsure.gif

Tiesa, mano pana jau stovi ir vedama už rankyčių eina wub.gif Man laimės pilnos kelnės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2016 03 17, 20:58)

Tiesa, mano pana jau stovi ir vedama už rankyčių eina  wub.gif  Man laimės pilnos kelnės  biggrin.gif

Sveikinu su puikiu pasiekimu:) thumbup.gif
Atsakyti
Su gerom TA, merginos, ir sukaktimis 4u.gif Aš galvoju, maniškė gali 9 kg ir septinto mėn. proga pasiekti praktiškai vien nuo pieno. Ūgis irgi sparčiai auga.
Natalija labai kūrybinga mama esat. Kad man kas tiek fantazijos..
Maudau dabar dažnai, nes vaikas linkęs prakaituot ir prakaitinė būna po nakties, kad ir kiek plonai nakčiai rengčiau. Tai po dažno maudymosi pagerėjo vaizdas.
Piktuke, užjaučiu dėl roto, bjauri liga. Jūs lyg nesiskiepijot nuo jo ar buvo paskiepyti? O mergina šaunuolė, tikra pirmūnėsmile.gif
Atsakyti
Gal kas žinot kur Kaune galima nusipirkti ekologiško moliūgo? Mano mergytė labai mėgsta, bet bijau duoti iš parduotuvės dėl nitratų.
Atsakyti
sveikos,

O as noriu paklausti ar ribojat savo vaiku suvalgoma doze kai valgoma kose + dar geria ir pieno? duodavot kad suma nevirsytu bendrai 240 ml ar neribodavot? Cia tokie edrunai turbut tik mano ir piktukes vaikai, tai piktuke auu, ar pas tave nebuvo tos bedos kad daug suvalgo koses, jos daugiau nebeima kad pilnai pavalgytu, bet pieno dar geria ir isgeria nemazai 4u.gif as nebandziau neduoti po koses pieno, nzn kiek jie temptu tiesa sakant...suvalgo 100-150 ml koses. Tiesa paros normu nevirsijam ir net nesiekiam dazniausiu atveju ax.gif bet per pietus gaunasi kad 250-275 ml bendrai suvalgo, tai jau skrandis turetu nebetalpint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 18 kovo 2016 - 16:07
Aš ne Piktukė, bet pasisakysiu:) Mano dažnai taip daro,košę užsigeria pienu, juk nuo jos troškina, natūralu smile.gif.Ir lygiai taip pat daro. Aš neriboju.
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2016 03 18, 19:12)
Aš ne Piktukė, bet pasisakysiu:)

kas zino, gal kartais pabuni pikta lotuliukas.gif blush2.gif
as ne i tema, ale iskart taip pagalvojau biggrin.gif

Ai, as tai jauciu, kad su ta mityba gal neteisingai elgiuos, labiau pasidomesiu ir daugmaz valandini valgyma ivesiu pradejus valgyti mesyte, nes dabar tai tik pietus ir tai tik tada jei tai cukinija, suvalgo porcija normalia, na, kad nematau pareigos duoti pieno, po grudniu kosiu, kadangi ai keli sauksteliai, nenoriu laikyt alkanos ir duodu ta pieneli.

Piktuke, saunuole taviske, maniske irgi eina, isikibus eina, stumdo po namus ta ergoterapini medini kuba, vietoj stumduko naudoja mergina, bet pasileidus dar nebando, na ji gan atsargi, daro daug, bet atsargiai.
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2016 03 18, 18:35)
Ai, as tai jauciu, kad su ta mityba gal neteisingai elgiuos, labiau pasidomesiu ir daugmaz valandini valgyma ivesiu pradejus valgyti mesyte, nes dabar tai tik pietus ir tai tik tada jei tai cukinija, suvalgo porcija normalia, na, kad  nematau pareigos duoti pieno, po grudniu kosiu, kadangi ai keli sauksteliai, nenoriu laikyt alkanos ir duodu ta pieneli.

Piktuke, saunuole taviske, maniske irgi eina, isikibus eina, stumdo po namus ta ergoterapini medini kuba, vietoj stumduko  naudoja mergina, bet pasileidus dar nebando, na ji gan atsargi, daro daug, bet atsargiai.

As po grudiniu kosiu duodu pienelio, po darzovienes vandenuka. Su valgymu pas mus jau pora men problema. jei tik pradejus koses dziaugiausi,kad valgo viska ir net po 200ml tai dabar didziausia svente jei suvalgo 100ml, kas buna labai jau retai. Soku kaip tik ismanau ratais,kad tik issiziotu.

O mums stumdukas visiskai nepasiteisino, net nebando naudoti jo pagal paskirti,groja tik ir tiek. varo ropom,kad greiciau, arba isikabinus i kazka eina, bet va atsargumo pas mus priesingai, nei pas Armantes dukriuka didelis 0. unsure.gif jau ir smakras buvo melynas ir kojos. stovi, sugalvoja pasileist ir griuna, arba sumasto,kad as jau eisiu ir zengia... jau taip ziuriu akis isputus ir salia visalaik sedziu, bet nespeju sugaudyt visu zuikiu verysad.gif

Ruta.B, pas ukininkus savaitgaliais nebandei pasiziuret? prie pilies zinau buna, sekmadieniais prie Molo.
Atsakyti