Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai mamyčių namučiai

Mūsú specialiai su intencija mušti tai nieko nedaro. Bet vienas itin skaudžiai gnaibosi. Nu labai labai skaudžiai. Bet jis taip iš laimės ir noro draugauti. Aš vis sakau kad skauda, neleidžiu. Brolį iki ašarú priveda. Kitas be paliovos kandžiojas. Bet irgi ne iš pykčio, o tiesiog va iš meilės. Tai broliui galva nuolat nulaižyta, nes nepavyksta įkast į já:) prie manęs priėjęs glaudžias ir kanda bet kur...
Atsakyti
Mano kandžiojasi, gnaibosi ir mušasi:) Tiesa, kandžiojasi dėl to, kad dantenas niežti, gnaibosi iš nuobodulio, o muša ranka, kai protestuoja prieš kažką, tarkim, siūlom maistą, o ji nenori, tai muša rankyte man per ranką ar šaukštą.
Atsakyti
Aciu panos, na prasiau ir pagalvojau, kad gal cia jai dabar tieisog laikas toks.
Aga kandziojasi ir mano, bet buten i nuogas kojas kesinasi, tai ju matau ir pasitraukiu.
O musasi, net nesuprasi, gal labiau zaidimo forma, nes kaip sakau ne ne tai ji sukioja galva ir juokiasi.
Tik pastebejau, kad mane retai, labiau megsta teti palupti biggrin.gif
Na kazkaip tikiuosi praeis sis jos uzsiemimas savaime unsure.gif
Atsakyti
Na, kadangi orai ne +30 tai i sodyba nevaziuosim. Namie smagiausia, tai Kaunietes galim planuotis pasimatyma Ateinancia savaite.
Man irgi po pietu geriau tai prisiderinsim smile.gif

Tino, o kaip jusu seimynai? Pavyktu prisijungti papiknikavimui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armante: 09 liepos 2016 - 14:10
QUOTE(Armante @ 2016 07 09, 14:04)
Na, kadangi orai ne +30 tai i sodyba nevaziuosim. Namie smagiausia, tai Kaunietes galim planuotis pasimatyma Ateinancia savaite.
Man irgi po pietu geriau tai prisiderinsim  smile.gif

Taip Kaunietės ir iš aplinkinių miestelių planuokimės kitą savaitę pasimatymąsmile.gif . Aš irgi galiu bet kada. Žinoma geriausia po pietų miego pvz 15 val.
Atsakyti
Piktute,maciau jusu fotografes nuotraukas krikstynu FB. Vaiku vardai is M? nes nesu macius tavo vaiku, bet pagalvojau , kad jei tavo, nes du berniukai ir mergyte ax.gif lb super atrodet!!"! tikiuos oras buvo puikus ir svente puiki kaip ir nuotraukuose matyt...

Mes is Kauno, galim susitikt. As be masinos. tai tinka vakarai, kad vyras atvestu,na o jei jus pvz norit ir galit,tai galima pas mane i svecius ax.gif blush2.gif mes romainiuose gyvenam
. maniskiai miegam 3k vis per diena miegai plius minus tuo paciu metu nusistoveja,labai itakos turi kada atsikelia ryte.

Beja, mano nuogas kojas megsta ir gi :Dlabaiiii dukryte, turiu pora melyniu, znybia kiek gali biggrin.gif sunus kandziojasi... schmoll.gif schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austela: 11 liepos 2016 - 14:18
Labutis, aga jau reiktu derintis kada, na, bet tie orai...

Kaip as laukiu Piktukes pasakojimo kaip kas ir zinoma Foto bigsmile.gif
Auuuu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armante: 11 liepos 2016 - 15:18
QUOTE(austela @ 2016 07 11, 14:17)
Piktute,maciau jusu fotografes nuotraukas krikstynu FB. Vaiku vardai is M? nes nesu macius tavo vaiku, bet pagalvojau , kad jei tavo, nes du berniukai ir mergyte  ax.gif  lb super atrodet!!"! tikiuos oras buvo puikus ir svente puiki kaip ir nuotraukuose matyt...

Mes is Kauno, galim susitikt. As be masinos.  tai tinka vakarai, kad vyras atvestu,na o jei jus pvz norit ir galit,tai galima pas mane i svecius  ax.gif  blush2.gif mes romainiuose gyvenam
. maniskiai miegam 3k vis per diena miegai plius minus tuo paciu metu nusistoveja,labai itakos turi kada atsikelia ryte.

Beja, mano nuogas kojas megsta ir gi :Dlabaiiii dukryte, turiu pora melyniu, znybia kiek gali biggrin.gif sunus kandziojasi... schmoll.gif  schmoll.gif  blush2.gif

Sveika, o tai mes kaimynės:) as irgi Romainiuose gyvenu. Tai man tinka galima pas tave, o jei ką aš jus galiu prigriebti, nes as su mašina.

Tai gal ketvirtadieni, matau kad orus grazius pranesa ir Edena jau bus grįžus.
Papildyta:
QUOTE(Ruta.B @ 2016 07 11, 15:41)
Sveika, o tai mes kaimynės:) as irgi Romainiuose gyvenu. Tai man tinka galima pas tave, o jei ką aš jus galiu prigriebti, nes as su mašina.

Tai gal ketvirtadieni, matau kad orus grazius pranesa ir Edena jau bus grįžus.

aaaha Piktute laukiam foto biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif as ketvirtad galiu, galiu ir i Romainius, nereiktu ieskot kur masina statyt, jei centre, bet kaip visos nuspres taip man tiks smile.gif
Atsakyti
Tai liko Edenos sulaukti, ji rašė, kad 10d. jau bus namie... Edena ar tau tinka ketvirtadienis?
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2016 07 09, 15:04)

sveikos, mes gyvenam Kaune ir niekur nesiruošiam važiuot, bet esu priklausoma nuo vyro-vairuotojo. ir aš su jom viena nesusitvarkau, tai kai jau nuspręsit dieną, mes žiūrėsim pagal situaciją. dažnai pasivaikščiojimui atiduodam jas seneliam, tai bent kiek pailsim, tai matysim, ar norėsis poilsio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2016 07 12, 11:29)
sveikos, mes gyvenam Kaune ir niekur nesiruošiam važiuot, bet esu priklausoma nuo vyro-vairuotojo. ir aš su jom viena nesusitvarkau, tai kai jau nuspręsit dieną, mes žiūrėsim pagal situaciją. dažnai pasivaikščiojimui atiduodam jas seneliam, tai bent kiek pailsim, tai matysim, ar norėsis poilsio  lotuliukas.gif

O sis ketvirtadienis tau tiktu? laika pasiderintume.
Atsakyti