Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai mamyčių namučiai

QUOTE(Aivė @ 2016 07 04, 11:43)
Sveikutes, as cia retas svecias, bet irgi labai noreciau susitikti  ax.gif
Krown, butu faina vel pasimatyti (vis dar turiu tavo stebuklinga rasteli  bigsmile.gif )

mergaites, gal parekomenduotumet buteliuka su zinduku, is kurio lengvai neteka pienukas. Man atrodo kad padariau klaida duodama paprasta, nes dabar kai zinda vos tik baigiasi lengvai prieinamas pienukas, mazius iskarto nervinasi, muistosi. Duodi kita papuka vel zinda ramiai. Tinginiukas man atrodo, nes paspaudus matau kad pienuko dar yra  doh.gif

Maziausio numerio zinduka nebent deti. Bent as negirdejau apie lengviau ar sunkiau traukiamus zindukus...
Atsakyti
Aive, is Medelos sunkiau traukiasi.
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2016 07 05, 11:18)
Aive, is Medelos sunkiau traukiasi.

Aciu, kaip tik turim Medelos pientrauki su buteliuku, tikiuosi bus galima keisti zindukus. As gal kvailus klausimus uzduodu bet as dar zalia kas liecia visus 'irankius' biggrin.gif nes valgem tik savo pienuka. Tik dabar pradejau dometis.
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2016 07 02, 17:32)
Aš tai norėčiau susitikt:) aš vilnietėsmile.gif bernardinai tinka.

QUOTE(Krown @ 2016 07 02, 17:52)
Mes irgi už!  bigsmile.gif  thumbup.gif

QUOTE(Pacifica @ 2016 07 02, 22:06)
bernardinu sodas tai cia kur? Bandyciau ir as jungtis

QUOTE(Karmensita @ 2016 07 03, 21:05)
Aš irgi už Vilniųsmile.gif Tik žiūriu, su savo viena tai čia mažuma būčiau biggrin.gif:D Jei nebūsim išlėkę, bandyčiau jungtis.

QUOTE(Aivė @ 2016 07 04, 12:43)
Sveikutes, as cia retas svecias, bet irgi labai noreciau susitikti  ax.gif
Krown, butu faina vel pasimatyti (vis dar turiu tavo stebuklinga rasteli  bigsmile.gif )

O, visai čia mūsų nemažai būtų! bigsmile.gif Dabar baisiai lietingos dienos... Bet pirmadienis žiūriu jau visai geras ir šiltas prognozuojamas, gal galim tartis pirmadienį? Mes iki 12h šiek tiek užsiėmę būsim, bet nuo kokios 14-15h laisvai galėtume susitikti. Arba net ir dar vėliau.
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2016 07 05, 12:42)
O, visai čia mūsų nemažai būtų!  bigsmile.gif  Dabar baisiai lietingos dienos... Bet pirmadienis žiūriu jau visai geras ir šiltas prognozuojamas, gal galim tartis pirmadienį? Mes iki 12h šiek tiek užsiėmę būsim, bet nuo kokios 14-15h laisvai galėtume susitikti. Arba net ir dar vėliau.

As galeciau tik kitos savaites gale nebent, o laikas tiktu apie 16 h ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2016 07 05, 13:42)
O, visai čia mūsų nemažai būtų!  bigsmile.gif  Dabar baisiai lietingos dienos... Bet pirmadienis žiūriu jau visai geras ir šiltas prognozuojamas, gal galim tartis pirmadienį? Mes iki 12h šiek tiek užsiėmę būsim, bet nuo kokios 14-15h laisvai galėtume susitikti. Arba net ir dar vėliau.

O gal savaitgalį kurį nors? Aš viena tai nenusitransportuosiu, o vyrui atostogos baigėsi.
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2016 07 05, 15:30)
O gal savaitgalį kurį nors? Aš viena tai nenusitransportuosiu, o vyrui atostogos baigėsi.

Man irgi geriau savaitgaliais:)
Atsakyti
Aš kaip tik galvojau daugumai savaitgalis netiks biggrin.gif bet galim ir savaitgalį smile.gif gal tada kitą? Gal gi pagaliau nustos lyti... Mūsų rytoj krikštynos, biški gaila, kad nepataikėm su orais.
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2016 07 07, 12:31)
Aš kaip tik galvojau daugumai savaitgalis netiks biggrin.gif bet galim ir savaitgalį smile.gif gal tada kitą? Gal gi pagaliau nustos lyti... Mūsų rytoj krikštynos, biški gaila, kad nepataikėm su orais.

oi, rytoj didzioji svente wub.gif
na, bent nelytu unsure.gif
lauksim labai ir foto ir siaip kaip viskas praejo pasakojimo rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2016 07 07, 12:31)

Kitas turėtú mums tikti!
Linkiu gero oro! Kad meluotú tos prognozės ir šviestú saulė!
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Norėjau paklausti, ar jūsú vaikučiai mušasi( kepšiojasi)?
P.S. Mes jos nekepšiojam ir tarpusavyje nieko panašaus nedarom, na, kad galėtume sakyti ima pavzd ar dar kažká.
Kartais tai atėjus taip skaudokai duoda i veida ar galva, o jei dar ka rankom turi unsure.gif než kaip iš jos tai išgyvendint.
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2016 07 08, 21:27)
Sveikos  4u.gif
Norėjau paklausti, ar jūsú vaikučiai mušasi( kepšiojasi)?
P.S. Mes jos nekepšiojam ir tarpusavyje nieko panašaus nedarom, na, kad galėtume sakyti ima pavzd ar dar kažká.
Kartais tai atėjus taip skaudokai duoda i veida ar galva, o jei dar ka rankom turi  unsure.gif  než kaip iš jos tai išgyvendint.

Man sunelis kartais ikanda biggrin.gif na bet manau cia ne tas pats kas mustis. Jis labiau gal taip is meiles prisiglaudzia ir tuo paciu dantis pasikaso biggrin.gif

O ka ji daro kai taip kepsiojas, ar samoningai tai daro kaip tau atrodo, ar juokias, ar gal tiesiog nesuvokdama taip su tavim zaidzia? Jei matai kad samoningai as tai apsimesciau kad man skauda ir verkiu. ir kartociau kad negalima taip daryti. As kai jie tarpusavy susikepsioja tai isskiriu pasakau kad negalima ir parodau kad 'caca' reikia sesei ar broliuj daryti. Manau kad kazkaip reiktu dukrytei parodyti kad nera gerai musti mama, nes jei nueleisi pro pirstus ir nieko nedarysi tai taip ir kepsnos.
Atsakyti