QUOTE(Natalija_V @ 2016 06 30, 09:18)
Oi,
piktuke, nu kaip sudėtinga tos alergijos. Reikia, tikėtis, kad išaugs. Maniškė išaugo iš alergijos raudonos ir oranžinės spalvos maistui. Jei įtari vištiena, tai tikrai geriau susimokėt ir tiksliai žinot... O kokių tepalų negavot nuo niežulio?
MMR tai tas kur tymai, raudoniukė ir kokliušas. Buvo ūmi dilgelinė su žiauriu niežuliu.
Mano vaikui ne Laimo liga

Šakės, niekad negalvojau, kad taip apsidžiaugsiu grybeliu

Šiandien pamačiau, kad atsirado daugiau tokių dėmių ant pėdos ir kitos kojos pėdos. Nežinau, kur pasigavo, gal tame pačiame Lapmėdžių smėlyje? Nes nei šunų, nei kačių ji nelietė. Buvom svečiuose, kur šuo, aš jį niurkiau visą dieną, bet Elė nielietė, tai neįsivaizduoju...
O, kaip fainai, kad isaugo! As irgi lauksiu, kad isaugtu, nes gaila vaiko, ypac pagalopjus apie ateiti. Dabartiniame amziuje tai dar gana paprasta, neduodi ir viskas. Broliams kiausa i darzoviene ir atskirai, o jai vel atskirai, tik darzoves.
O tepalu tai specialiu neprirase, sake svarbu emolientas butu.
Kaip gerai del Eles! Pagaliau peržiūrėjau visą tavo instagramą

laukiu naujų tavo nuotraukų su idėjomis
QUOTE(zuzla @ 2016 06 30, 10:42)
D.C. labai padėjo Dermalex, nuima niežulį ir gydo
Ačiū! Taviškiui gal irgi AD?
QUOTE(zuzla @ 2016 06 30, 14:07)
kai ieškai, tas laikas kaip amžinybė...
barimo tai tikrai nesuprastų, tiesiog paprašiau, kad kitą kartą, kai norės eiti, pakviestų mane arba tėtį kartu. po pokalbio po pietų vėl išėjo pats, bet jau žinojome kur ieškoti. vėl tą patį kalbėjau. kitą dieną jau pakvietė kartu.
Vaje ir antrą kartą išėjo

aš jaučiu išbarusi būčiau... Iš kur man tos auksinėa kantrybės, kaip jūs, gauti
Tiesa, Vilnietės, o jūs gal irgi norėtumėte susitikti?

geriausia būtų bernardinuose