Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai mamyčių namučiai

QUOTE(Armante @ 2016 06 30, 16:45)

as irgi atlekciau butinai i susitikima 4u.gif tik va kita savaite pajury busim o 10 diena ryte griztam ir laisvi…prisiderintume aisku jei pavakare butu tai isvis liuks nes as jau dirbu.. Butu taip idomu visu maziukus vel pamatyt pasneketi..orai jau geri papiknikautume vaikai pazaistu:) kokioj santakoj ar pan.
Atsakyti
As irgi kita savaite atostogauju. Tai gal planuokim 11-12 dienomis. Ar tinka? Kada tu Edena baigi darbus?

Jau mes keturios gaunamės... gal dar kas prisijungsite?
Atsakyti
Edena, Ruta, man sunku dar pasakyti del tos savaites, jei nebusiu islekus i sodyba ar kitur, as butinai prisijungsiu su mazyle. Siaip planuose buvo ta savaite kaime , bet dar neaisku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armante: 02 liepos 2016 - 07:23
QUOTE(Natalija_V @ 2016 06 30, 09:18)
Oi, piktuke, nu kaip sudėtinga tos alergijos. Reikia, tikėtis, kad išaugs. Maniškė išaugo iš alergijos raudonos ir oranžinės spalvos maistui. Jei įtari vištiena, tai tikrai geriau susimokėt ir tiksliai žinot...  O kokių tepalų negavot nuo niežulio?

MMR tai tas kur tymai, raudoniukė ir kokliušas. Buvo ūmi dilgelinė su žiauriu niežuliu.
Mano vaikui ne Laimo liga  rolleyes.gif  rolleyes.gif  Šakės, niekad negalvojau, kad taip apsidžiaugsiu grybeliu  thumbup.gif  Šiandien pamačiau, kad atsirado daugiau tokių dėmių ant pėdos ir kitos kojos pėdos. Nežinau, kur pasigavo, gal tame pačiame Lapmėdžių smėlyje? Nes nei šunų, nei kačių ji nelietė. Buvom svečiuose, kur šuo, aš jį niurkiau visą dieną, bet Elė nielietė, tai neįsivaizduoju...

O, kaip fainai, kad isaugo! As irgi lauksiu, kad isaugtu, nes gaila vaiko, ypac pagalopjus apie ateiti. Dabartiniame amziuje tai dar gana paprasta, neduodi ir viskas. Broliams kiausa i darzoviene ir atskirai, o jai vel atskirai, tik darzoves.

O tepalu tai specialiu neprirase, sake svarbu emolientas butu.

Kaip gerai del Eles! Pagaliau peržiūrėjau visą tavo instagramą smile.gif laukiu naujų tavo nuotraukų su idėjomis smile.gif

QUOTE(zuzla @ 2016 06 30, 10:42)
D.C. labai padėjo Dermalex, nuima niežulį ir gydo 4u.gif

Ačiū! Taviškiui gal irgi AD?

QUOTE(zuzla @ 2016 06 30, 14:07)
kai ieškai, tas laikas kaip amžinybė...

barimo tai tikrai nesuprastų, tiesiog paprašiau, kad kitą kartą, kai norės eiti, pakviestų mane arba tėtį kartu. po pokalbio po pietų vėl išėjo pats, bet jau žinojome kur ieškoti. vėl tą patį kalbėjau. kitą dieną jau pakvietė kartu.

Vaje ir antrą kartą išėjo doh.gif aš jaučiu išbarusi būčiau... Iš kur man tos auksinėa kantrybės, kaip jūs, gauti blush2.gif

Tiesa, Vilnietės, o jūs gal irgi norėtumėte susitikti? smile.gif geriausia būtų bernardinuose smile.gif
Atsakyti
Aš tai norėčiau susitikt:) aš vilnietėsmile.gif bernardinai tinka.
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2016 07 02, 12:36)
O, kaip fainai, kad isaugo! As irgi lauksiu, kad isaugtu, nes gaila vaiko, ypac pagalopjus apie ateiti. Dabartiniame amziuje tai dar gana paprasta, neduodi ir viskas. Broliams kiausa i darzoviene ir atskirai, o jai vel atskirai, tik darzoves.

O tepalu tai specialiu neprirase, sake svarbu emolientas butu.

Kaip gerai del Eles! Pagaliau peržiūrėjau visą tavo instagramą smile.gif laukiu naujų tavo nuotraukų su idėjomis smile.gif
Vaje ir antrą kartą išėjo  doh.gif  aš jaučiu išbarusi būčiau... Iš kur man tos auksinėa kantrybės, kaip jūs, gauti  blush2.gif
Tiesa, Vilnietės, o jūs gal irgi norėtumėte susitikti? smile.gif geriausia būtų bernardinuose smile.gif

Mes irgi už! bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
bernardinu sodas tai cia kur? Bandyciau ir as jungtis
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2016 07 02, 22:06)
bernardinu sodas tai cia kur? Bandyciau ir as jungtis

čia Sereikiškiú parkas pavadinimá pakeitėsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2016 07 02, 21:28)
čia Sereikiškiú parkas pavadinimá pakeitėsmile.gif

A vat kaip smile.gif
As planu jokiu kaip ir neturiu, tai del datos man nera skirtumo.
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2016 07 02, 13:36)

Vaje ir antrą kartą išėjo  doh.gif  aš jaučiu išbarusi būčiau... Iš kur man tos auksinėa kantrybės, kaip jūs, gauti  blush2.gif

na buvo taip kortelėje įrašyta.. porą kartų darėm alerginius tyrimus, parodė alergiją tik katei, ją perkraustėme pas mamą, oda žymiai pagerėjo, bet vistiek kai kuriam maistui buvo alergiškas ir dėmės vis pasirodydavo, bet dermalex paūmėjimams ir Dexeryl kiekvieną vakarą po maudynių gelbėjo. pradėjus lankyti darželį, pastebėjau, kad alergiškas raugintiems kopūstams ir citrusiniams, tai nunešiau pažymą, daugiau raudonais skruostais iš darželio nebegrįždavo. aišku, padėjo ir skysčiai, kuo daugiau, kad ląstelės kuo greičiau atsinaujintų.

tokiam amžiuje barimu nieko nepasieksi.. nežinau, vaikai ūgdo kantrybę smile.gif susiėmi ir bandai gražiuoju išaiškinti. vyras ne toks kantrus kaip aš, vis reikia stabdyti jo bandymus auklėti bloguoju.
bet lengva sakyti, kai turiu tik vieną.
Atsakyti
Aš irgi už Vilniųsmile.gif Tik žiūriu, su savo viena tai čia mažuma būčiau biggrin.gif:D Jei nebūsim išlėkę, bandyčiau jungtis.
Atsakyti
Sveikutes, as cia retas svecias, bet irgi labai noreciau susitikti ax.gif
Krown, butu faina vel pasimatyti (vis dar turiu tavo stebuklinga rasteli bigsmile.gif )

mergaites, gal parekomenduotumet buteliuka su zinduku, is kurio lengvai neteka pienukas. Man atrodo kad padariau klaida duodama paprasta, nes dabar kai zinda vos tik baigiasi lengvai prieinamas pienukas, mazius iskarto nervinasi, muistosi. Duodi kita papuka vel zinda ramiai. Tinginiukas man atrodo, nes paspaudus matau kad pienuko dar yra doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aivė: 04 liepos 2016 - 11:53