Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 37-ta tema

QUOTE(Rudsiuke @ 2016 03 15, 20:19)
Šiandien ir aš gavau atsakymus (dariausi Rygoje) ir pašiurpau  verysad.gif turiu  "677C>T in gene MTHFR (heterozygous – one allele contains the mutation);  1298A>C in gene MTHFR (heterozygous – one allele contains the mutation)" Atsakymą išsiunčiau Masturai, tad laukiu turkų nurodymų. Mergaitės, kurios turit mthfr genų mutacijas pasidalinkit kur perkat folio (methyl-) rūgštį ir  B12 (methylcobalamin), nes pradėjus skaityti internete, pasirodo, kad šiuo atveju geriausiai tinka tam tikros folio ir B12 rūšys. Gal galėtumėte pasidalinti bet kokia informacija. Dėkui 4u.gif

Rudsiuke, jei turi siu genu mutacijas, tai jas 'atsinesei' i gyvenima is savo kazkurio tevu.
kazkaip pakeisti jo neimanoma, jis tiesiog yra ir bus visa gyvenima.
galima tik tai zinant, uzkirsti kelia kai kurioms ligoms arba jas atitolinti. tai susije su kresumu, sirdies ir kraujagysliu ligomis ir pan. pavyzdziui lenkai sako, kad viena ar kelias sias mutacijas turi 40 proc zmoniu populiacijos.
turkai kazkaip ne per seniausiai nustojo kreipti i ji labai dideli demesi, o bet taciau genetikai i tai ziuri labai rimtai.
Mums su siomis mutacijomis reikia vartoti aktyvu folata, aktyvias B6 ir B12 vitaminu formas. deje bet nei LT nei pas aplinkinius kaimynus tokio daikto nera. As siunciausi is Amerikos:)
siaip tikrai, mergaites, kurios turit sias genu mutacijas, prisiregistruokit tevudarzelis forume. ten yra uzdara grupe sia tema. ten is ties labai daug ir vertingos info siuo klausimu. nelabai cia iseina viska trumpai aprasyti;)
Ir siurpti cia nera ko mirksiukas.gif eikit pas genetikus, sustatys dozes, padarys jei reikes papildomus tyrimus ir pirmyn. tik gaila kad pas mus tu genetiku besidominciu siais genu pakitimais mano ziniomis visas vienas biggrin.gif

Dar kazkas klause, kur daromi tyrimai g.gif As dariausi Varsuvoje INVICTA klinikoje. Tuo metu santaruose ju nedare, o privaciose labese pas mus kainavo 3 kartus brangiau nei suvazinet i Varsuva su nakvyne ir pasidaryt ten. Kaip dabar nezinau del kainu. As dariausi lygiai pries metus.

Papildyta:
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 03 15, 22:28)
Tiek daug prirasiau bet nzn kur dingo mano postas.prisiduodu ir gadinu statistika.mums nepavyko verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

is ties labai gaila verysad.gif verysad.gif
o ka turkai pakomentavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėnė: 15 kovo 2016 - 21:57
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 03 15, 20:28)
Tiek daug prirasiau bet nzn kur dingo mano postas.prisiduodu ir gadinu statistika.mums nepavyko verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Aciu mergaites uz palaikyma ir jusu kumstukus,jus nuostabios wub.gif sekmes jums visoms 4u.gif

Labai liudna, o taip palaikiau ir tikejau... Labai gaila... verysad.gif
Stiprybes jums. Aisku, nepades nei musu zodziai, niekas, o tik laikas uzgydys zaizdas ir pades jums atitiesti iki sekancio bandymo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Persikute123 @ 2016 03 15, 20:37)
Labai uzjauciu  verysad.gif taip tikejau.. Laikykis, linkiu nenuleisti ranku 4u.gif

Lalabamba, laikom kumscius toliau wub.gif

Rasiux  wub.gif linkiu 9 men  nestuke.gif
Murke, kada antras vizitas? Kaip zirniai auga?  bigsmile.gif

Aciu, Persikute wub.gif
Atsakyti
prisiduodu

Užuojauta begalinė..... verysad.gif 4u.gif

QUOTE(Irėnė @ 2016 03 15, 23:00)
Rudsiuke, jei turi siu genu mutacijas, tai jas 'atsinesei' i gyvenima is savo kazkurio tevu.

Va, kaip išsamiai ir protingai! thumbup.gif Aš folį geriu turkišką (nors pastaruoju metu labai daug kyla abejonių ir diskusijų dėl jo natūralumo), visus (B, D, Q10, Omega) siunčiuosi iš Iherbo, Ovabūstą - per Taurę.
Atsakyti
QUOTE(Spaanguole @ 2016 03 15, 21:38)
perskaiciau jusu zinute, sakykit ar mazas kiekis Vit B12 gali tureti itakos tureti geno mutacija?  doh.gif
ar turint vaika, gali pakisti ?  unsure.gif

Aš dar tik pradėjau domėtis, todėl nelabai ką galiu pasakyti blush2.gif

Aciu mergaites uz palaikyma ir jusu kumstukus,jus nuostabios wub.gif sekmes jums visoms 4u.gif

Labai gaila, stiprybės Jums ...

Atsakyti

Gaila, kažkaip tikėjau, kad su kliutim, bet jums pavyko sad.gif daug tikėjimo ir nenuleiskit rankų
Atsakyti
Aciu uz gerus zodzius 4u.gif issiverkiau tai kaip turi but, nes dar vis turejau mazyte vilti, kad nu gal Dievulis padarys stebukla..deja..tiesa skaudi ir ja reik priimti, jauciuosi tuscia verysad.gif tik vienas dalykas guodzia, jod turiu viena snaigute 5AA...bet ir baime ima...o jeigu ir vel nepavyks....turkai pakomentavo tai kad su musu rodikliais prie nieko negali prikibti, taciau, kad mano organizmas atmete embrionus, nepaneige.ir as tikiu, kad ta mano auksta temperatura buvo reakcija i mano zuikucius.kepino iki 38,6 dvi dienas, kol pribaige verysad.gif
Gyd.Emre net gi mums dave vilti,kad ir naturalus pastojimas yra nemazas sansas pas mus,nes as turiu viena kanala o pas vyra pagerejusi gerokai spermatozoidu kokybe ir kiekis.gydytojo pasakymu net gera sperma naturaliam apvaisinimui.

Ka daryt kad neatmetinetu embrionu?ka tirtis reiketu?ko griebtis? g.gif
Atsakyti
Nuošidus ačiū, MERGAITĖS, už to nelemto MTHFR paaiškinimą ir nuorodas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 03 15, 21:28)

console.gif
Atsakyti
Nekantrioji, labai gaila sad.gif laikykis.

Mes siandien buvom pas gyd. Turiu 8 foliukus. Nuo ryt cetrodite pridejo. Dabar i klinika tik po triju dienu. Jus irgi taip retai eidavot? As praeita karta ejau po dvieju dienu, o po is viso kasdien... dabar keistai taip. Bijau, kad ko nors nepraleistu sad.gif
Atsakyti
Nekantrioji, labai-labai liudna 4u.gif

Lalabamba, rugpjuti mes uz 5 blastuciu PGD turejom sumoketi 1750 USD (uz kiekviena po 350 USD). Paprasem nuolaidos, mums pasake, kad kadangi turim 5 vnt, tai skaiciuos po 280USD. Ar turejo itakos tai, kad mes viska saldem del galimos hiperstimuliacijos, ar ne nezinau. Ir pranese mums po 10 d. Siunciu Tau virusiuka nestuke.gif , viskas sikart bus gerai. Beje, man taip pat IVF metu buvo 42 wub.gif

Murke, Rasiux laikau kumscius uz jusu foliukus ir kukuliukus
Atsakyti
QUOTE(ewilgirl @ 2016 03 15, 16:28)
Man irgi įdomu apie  MTHRF geno mutacija. Kurios turit, kodėl ir kur tyrėtės? Ar visos, kurios turit šio geno mutaciją, leidžiatės skystinančius? Galvoju, gal ir man reiktų išsitirti?  g.gif dėl viso pikto

Man paskyrė Tr išsitirti po "pabėgusio". Dariaus Rygoje, Generoje (Factor - kainavo 77 eur.

QUOTE(Lalabamba @ 2016 03 15, 17:15)
Pas mane heterozigotinė mutacija. Mergaitės, aš parašysiu ką aš gėriau. Bet į klausimą KODĖL, aš neatsakysiu, nesu tiek pasikausčiusi... Dėka Afroditė69 surinktos info, juos ir geriu. Ji, savo metu, labai daug mūsų temose apie tai rašė. Taigi: "B" kompleksas, "D", "C" prolong, Q10, Omega, Aspirinas, Folbiolas, Ovaboostas.

Ačiū labai smile.gif Šian didžioji diena!!!Lauksim naujienų iš PUPO nestuke.gif 4u.gif

QUOTE(Rudsiuke @ 2016 03 15, 19:19)
Šiandien ir aš gavau atsakymus (dariausi Rygoje) ir pašiurpau  verysad.gif turiu  "677C>T in gene MTHFR (heterozygous – one allele contains the mutation);  1298A>C in gene MTHFR (heterozygous – one allele contains the mutation)" Atsakymą išsiunčiau Masturai, tad laukiu turkų nurodymų. Mergaitės, kurios turit mthfr genų mutacijas pasidalinkit kur perkat folio (methyl-) rūgštį ir  B12 (methylcobalamin), nes pradėjus skaityti internete, pasirodo, kad šiuo atveju geriausiai tinka tam tikros folio ir B12 rūšys. Gal galėtumėte pasidalinti bet kokia informacija. Dėkui 4u.gif

Jau kaip mergaitės rašė, laaaaabai daug info tėvų darželyje. Su papildų nuorodom, ką ir kur pirkti, ir pan. smile.gif

QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 03 15, 21:28)

Baisiai liūdna, laikykitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 03 15, 23:18)
Aciu uz gerus zodzius 4u.gif issiverkiau tai kaip turi but, nes dar vis turejau mazyte vilti, kad nu gal Dievulis padarys stebukla..deja..tiesa skaudi ir ja reik priimti, jauciuosi tuscia verysad.gif tik vienas dalykas guodzia, jod turiu viena snaigute 5AA...bet ir baime ima...o jeigu ir vel nepavyks....turkai pakomentavo tai kad su musu rodikliais prie nieko negali prikibti, taciau, kad mano organizmas atmete embrionus, nepaneige.ir as tikiu, kad ta mano auksta temperatura buvo reakcija i mano zuikucius.kepino iki 38,6 dvi dienas, kol pribaige verysad.gif
Gyd.Emre net gi mums dave vilti,kad ir naturalus pastojimas yra nemazas sansas pas mus,nes as turiu viena kanala o pas vyra pagerejusi gerokai spermatozoidu kokybe ir kiekis.gydytojo pasakymu net gera sperma naturaliam apvaisinimui.

Ka daryt kad neatmetinetu embrionu?ka tirtis reiketu?ko griebtis? g.gif

Aš ieškočiau imuninių problemų, t.y. Karpenko. Paskaityk imuninių temą, laikykis.
Man irgi sakė, kad pas mus viskas super, neaišku kodėl šviežiam nepavyko. Bet snaigutė buvo lipnesnė wub.gif Tau irgi to linkiu 4u.gif

QUOTE(-Murke- @ 2016 03 16, 00:48)
Mes siandien buvom pas gyd. Turiu 8 foliukus. Nuo ryt cetrodite pridejo. Dabar i klinika tik po triju dienu. Jus irgi taip retai eidavot? As praeita karta ejau po dvieju dienu, o po is viso kasdien... dabar keistai taip. Bijau, kad ko nors nepraleistu sad.gif

Puikus derlius! Tau šiandien 5cd? Kada praėjusį kartą buvo punkcija? Gal jiems šįkart viskas labai aišku su tavim smile.gif
Atsakyti