Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 37-ta tema

QUOTE(Persikute123 @ 2016 03 17, 22:16)
Aciu, brangioji ax.gif pirmadieni ryte skrydis, popiet i klinika.

persikute123 o tu su kuom skrendi, kad ryte? su ukrainos avia?
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2016 03 18, 10:28)
persikute123 o tu su kuom skrendi, kad ryte? su ukrainos avia?

Aha, su jais. Konsultacijai per ten skridau, nebuvo baisu, tai ir vėl pasirinkau ax.gif
Atsakyti
Mergaites siandien istiklal gatvej buvo sprogimas.tuo metu mano vyras buvo per kelis simtus metru.aciu Dievui nenukentejo.Saugokit save ir artimuosius. cray.gif scare.gif scare.gif
Mes siandien namo jau.Lalabamba,Rasiux kaip jus?
Atsakyti
Bukit,atsargios,stambulietes,centre turistu megiamose vietose sprogdina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 03 19, 12:04)
Mergaites siandien istiklal gatvej buvo sprogimas.tuo metu mano vyras buvo per kelis simtus metru.aciu Dievui nenukentejo.Saugokit save ir artimuosius. cray.gif  scare.gif  scare.gif

Siaubas! Net siurpas nukrete! Aciu D, kad nenukentejo..

Jetus, tai kaip man dabar ten skristi? scare.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 03 19, 10:20)
Siaubas! Net siurpas nukrete! Aciu D, kad nenukentejo..

Jetus, tai kaip man dabar ten skristi? scare.gif

Na dabar gal bus ramu.tiesiog vengti garsiu vietu.Te saugo jus D sprogimas buvo gatvelej susijungiancioj su Istiklal
Mano vos sirdis neiskrito kai vyras gryzo visas isbales ir pasake sita naujiena.
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 03 19, 11:37)
Na dabar gal bus ramu.tiesiog vengti garsiu vietu.Te saugo jus D sprogimas buvo gatvelej susijungiancioj su Istiklal
Mano vos sirdis neiskrito kai vyras gryzo visas isbales ir pasake sita naujiena.

Siaubas verysad.gif greičiau baigtusi tos kovos verysad.gif katik perskaičiau 15 min apie ta ivyki verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 03 19, 13:37)

Siaubas ...
mergaitės saugių viešnagių Stambule 4u.gif už visas kumštukai wub.gif o gal dar kokių slapukių turim blush2.gif

rasiux kaip tu blush2.gif
Atsakyti
Niekad nepatiko keliaut po musulmoniskas salis..tik ten tau gali nukirsti galva arba kokia sprogmenimis apsivyniojusi bobele issprogdinti zarnas....siandien va Stambule irgi savizudis susisprogdino-pasaulis isprotejo...
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 03 19, 12:37)

Mes irgi ka tik grizom sad.gif baisu sad.gif shiaip matosi, kad saugumas sustiprintas labai, bet va ta viena pagauti - sunku.
Bet as tai pagalvojau, kad turkai lb organizuoti ir aiskiai buvo pasiruose tokiam atvejui. Buvo ir ispejimu apie galimas atakas, budejo ir greitosios ir policija. Mus kuri laika i knygyneli uzdare, vitrinu uzdangalus nuleido, uzrakino, po to isvede pro galines duris. Per ta laika, gatve buvo uztverta, eismas sustabdytas visur ir sudarytas tunelis greitajai pagalbai vaziuot. Gal tik iskreiptas man laiko suvokimas, bet man atrode kad viskas greit vyksta.

Mums dar seimininkai iki antradienio liepe vengto taksim'o ir judriu kt. Vietu. Pas juos kaip ir pavasario svente Nevruz, sake gali buti demostraciju, provokaciju.

Ir dar buvom ligoninej siandien. Turiu potencislius 9 folius. Gal antradieni ir punkcija bus. Noretus man daugiau, bet yra jau kaip yra.
Atsakyti
QUOTE(tapsnokle @ 2016 03 19, 11:52)
Niekad nepatiko keliaut po musulmoniskas salis..tik ten tau gali nukirsti galva arba kokia sprogmenimis apsivyniojusi bobele issprogdinti zarnas....siandien va Stambule irgi savizudis susisprogdino-pasaulis isprotejo...

Nereikia nei musulmonišku šaliu deja verysad.gif Prancuzija,Anglija ir t.t jos EU o vyksta tokie pat dalykai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 03 19, 11:04)
Mergaites siandien istiklal gatvej buvo sprogimas.tuo metu mano vyras buvo per kelis simtus metru.aciu Dievui nenukentejo.Saugokit save ir artimuosius. cray.gif  scare.gif  scare.gif

Nu, sakes... blink.gif verysad.gif Kada baigsis visi tie neramumai ten... verysad.gif
Zinot, mes kai buvom, sekancia diena po isodinimo ejom iki vaistines, tai pareinant i viesbuti (buvom Big Boxe apsistoje), salia viesbucio policininkai su automatais stabde visas masinas, kazko ieskojo... Taip siurpuliukas per kuna perejo... unsure.gif unsure.gif unsure.gif Bet oro uoste kad apsauga butu labai sustiprinta, nepasakyciau... blink.gif Prie oro uosto policininkai su automatais matem taip pat masinas stabde...
Cia katik uzradau internete: http://www.aljazeera...9091702737.html
http://www.bbc.co.uk...europe-35850625
Gerai, kad gerai baigesi ir TB grizo sveikas ir gyvas! As patarciau vengti turistu lankomu vietu... unsure.gif
O as jauciuosi gerai, bijau, kad per gerai... blush2.gif ax.gif
Kazin Lalabamba laikosi? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux1984: 19 kovo 2016 - 13:22