QUOTE(nekantrioji:) @ 2016 03 19, 12:37)
Na dabar gal bus ramu.tiesiog vengti garsiu vietu.Te saugo jus D sprogimas buvo gatvelej susijungiancioj su Istiklal
Mano vos sirdis neiskrito kai vyras gryzo visas isbales ir pasake sita naujiena.
Mes irgi ka tik grizom

baisu

shiaip matosi, kad saugumas sustiprintas labai, bet va ta viena pagauti - sunku.
Bet as tai pagalvojau, kad turkai lb organizuoti ir aiskiai buvo pasiruose tokiam atvejui. Buvo ir ispejimu apie galimas atakas, budejo ir greitosios ir policija. Mus kuri laika i knygyneli uzdare, vitrinu uzdangalus nuleido, uzrakino, po to isvede pro galines duris. Per ta laika, gatve buvo uztverta, eismas sustabdytas visur ir sudarytas tunelis greitajai pagalbai vaziuot. Gal tik iskreiptas man laiko suvokimas, bet man atrode kad viskas greit vyksta.
Mums dar seimininkai iki antradienio liepe vengto taksim'o ir judriu kt. Vietu. Pas juos kaip ir pavasario svente Nevruz, sake gali buti demostraciju, provokaciju.
Ir dar buvom ligoninej siandien. Turiu potencislius 9 folius. Gal antradieni ir punkcija bus. Noretus man daugiau, bet yra jau kaip yra.
Gyvenimą susikuri iš to, ką turi, o ne iš to, ko neturi.