Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 37-ta tema

QUOTE(-Murke- @ 2016 03 19, 13:05)
Mes irgi ka tik grizom sad.gif baisu sad.gif shiaip matosi, kad saugumas sustiprintas labai, bet va ta viena pagauti - sunku.

Ir dar buvom ligoninej siandien. Turiu potencislius 9 folius. Gal antradieni ir punkcija bus. Noretus man daugiau, bet yra jau kaip yra.

Kaip is kazkokio filmo.. Net sunku isivaizduoti, kaip turejo buti baisu sad.gif

Foliuku skaicius grazus wub.gif Laikau kumscius, kad butu ka sodinti + sesute ar broliukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2016 03 19, 12:05)
Mes irgi ka tik grizom sad.gif baisu sad.gif shiaip matosi, kad saugumas sustiprintas labai, bet va ta viena pagauti - sunku.
Bet as tai pagalvojau, kad turkai lb organizuoti ir aiskiai buvo pasiruose tokiam atvejui. Buvo ir ispejimu apie galimas atakas, budejo ir greitosios ir policija. Mus kuri laika i knygyneli uzdare, vitrinu uzdangalus nuleido, uzrakino, po to isvede pro galines duris. Per ta laika, gatve buvo uztverta, eismas sustabdytas visur ir sudarytas tunelis greitajai pagalbai vaziuot. Gal tik iskreiptas man laiko suvokimas, bet man atrode kad viskas greit vyksta.

Mums dar seimininkai iki antradienio liepe vengto taksim'o ir judriu kt. Vietu. Pas juos kaip ir pavasario svente Nevruz, sake gali buti demostraciju, provokaciju.
Ir dar buvom ligoninej siandien. Turiu potencislius 9 folius. Gal antradieni ir punkcija bus. Noretus man daugiau, bet yra jau kaip yra.

Bet kokiu atveju, manau, ispunktuos daugiau negu, kad sako kiek mato smile.gif
O PGD darys?
Laikom kumstukus stipriai stipriai suspaude uz jus! Si karta turi pasisekti! nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2016 03 19, 13:12)
Kaip is kazkokio filmo.. Net sunku isivaizduoti, kaip turejo buti baisu sad.gif

Foliuku skaicius grazus wub.gif Laikau kumscius, kad butu ka sodinti + sesute ar broliukas 4u.gif

Oi aciu mergaites. Sitaip butu svajone smile.gif
Rasiux, mums PGD butinas, tai vat klaudimas, ka turesim po jo. As prasau bent vieno wub.gif uztektu wub.gif

Lalabamba - atsiliepk smile.gif kaip tu?
Atsakyti
Ojei, mergaitės.... Mažiau stenkitės eiti į viešas susiburūmų vietas. Jau geriau grįžikit su mažesniu įspūdžių bagažu, bet grįžkit gyvos ir sveikos!!! 4u.gif
Murke, "rišk" pasivaikščiojimus po miestą, geriau savam rajone ramiai pasibūkit...ir savo kleckiukus augink.. wink.gif Esu įsitikinusi, tikrai bus daugiau nei 9.. thumbup.gif
Mes po sunkaus nusileidimo (labai stiprus vėjas buvo) sėkmingai parkeliavom vakar namučio. Kuičiuosi, gulinėju, vienžo lepotaaa... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2016 03 19, 13:25)
Ojei, mergaitės.... Mažiau stenkitės eiti į viešas susiburūmų vietas. Jau geriau grįžikit su mažesniu įspūdžių bagažu, bet grįžkit gyvos ir sveikos!!!  4u.gif
Murke, "rišk" pasivaikščiojimus po miestą, geriau savam rajone ramiai pasibūkit...ir savo kleckiukus augink.. wink.gif Esu įsitikinusi, tikrai bus daugiau nei 9..  thumbup.gif
Mes po sunkaus nusileidimo (labai stiprus vėjas buvo) sėkmingai parkeliavom vakar namučio. Kuičiuosi, gulinėju, vienžo lepotaaa...  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Manau pasivaiksciojimus uzrisom smile.gif ispudziu uzteko, kavines kitos pasiieskosim (musu megstamiausia prie to Galatasaray).

Kad jusu visu zodziai, kad butu daugiau nei 9 eitu i ausi tam, kam reikia smile.gif

O tu gulinek, kuiskis, ilsekis. Dabar tau priklauso wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2016 03 19, 14:05)
Bet as tai pagalvojau, kad turkai lb organizuoti ir aiskiai buvo pasiruose tokiam atvejui. Buvo ir ispejimu apie galimas atakas, budejo ir greitosios ir policija. Mus kuri laika i knygyneli uzdare, vitrinu uzdangalus nuleido, uzrakino, po to isvede pro galines duris. Per ta laika, gatve buvo uztverta, eismas sustabdytas visur ir sudarytas tunelis greitajai pagalbai vaziuot. Gal tik iskreiptas man laiko suvokimas, bet man atrode kad viskas greit vyksta.

Mums dar seimininkai iki antradienio liepe vengto taksim'o ir judriu kt. Vietu. Pas juos kaip ir pavasario svente Nevruz, sake gali buti demostraciju, provokaciju.

Ogogo... Tikrai geriau ramiai namučiuose sėdėti.
O ir folių thumbup.gif o po punkcijos tikrai bus daugiau 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, o DPO skaiciuojasi nuo sekancios dienos po transferio?? g.gif smile.gif
Ir nuo kelintos DPO pradedate gadinti NT? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2016 03 19, 14:25)
Ojei, mergaitės.... Mažiau stenkitės eiti į viešas susiburūmų vietas. Jau geriau grįžikit su mažesniu įspūdžių bagažu, bet grįžkit gyvos ir sveikos!!!  4u.gif
Murke, "rišk" pasivaikščiojimus po miestą, geriau savam rajone ramiai pasibūkit...ir savo kleckiukus augink.. wink.gif Esu įsitikinusi, tikrai bus daugiau nei 9..  thumbup.gif
Mes po sunkaus nusileidimo (labai stiprus vėjas buvo) sėkmingai parkeliavom vakar namučio. Kuičiuosi, gulinėju, vienžo lepotaaa...  wub.gif  wub.gif  wub.gif

wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 03 19, 14:38)
Mergaites, o DPO skaiciuojasi nuo sekancios dienos po transferio??  g.gif  smile.gif
Ir nuo kelintos DPO pradedate gadinti NT?  blush2.gif  ax.gif

DPO dieną po O arba po punkcijos.
Mes skaičiuojam dpi dienas po įsodinimo. Na nt aš pradėčiau daryti turbūt 6-7 dpi su 5 d blastuku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 03 19, 13:38)
Mergaites, o DPO skaiciuojasi nuo sekancios dienos po transferio??  g.gif  smile.gif
Ir nuo kelintos DPO pradedate gadinti NT?  blush2.gif  ax.gif

Tai tau jau visai tuoj gadinti wub.gif wub.gif
Linkiu dvieju storu pagaliuku!!

Jauciu, kad jau lb norisi pagadinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2016 03 19, 12:50)
Tai tau jau visai tuoj gadinti  wub.gif  wub.gif
Linkiu dvieju storu pagaliuku!!

Jauciu, kad jau lb norisi pagadinti smile.gif

Ir noriu, bet tuo paciu ir bijau... unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Buvau cia kazkada is Ebejaus pirkusis specialiai IVF NT papigam kazkokiu, bet vakar nuvaziavau i vaistine ir nusipirkau pora truputi brangesniu ir geresniu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 03 19, 13:54)
Ir noriu, bet tuo paciu ir bijau...  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif
Buvau cia kazkada is Ebejaus pirkusis specialiai IVF NT papigam kazkokiu, bet vakar nuvaziavau i vaistine ir nusipirkau pora truputi brangesniu ir geresniu... blush2.gif

Man tie papigiai is ebay parode 10 dpo smile.gif kai tuo tarpu normalus is vaistines buvo neigiamas kai vos ne savaite mm velavo biggrin.gif tai netikiu as tais testais. Kada tau HCG?
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2016 03 19, 12:40)
wub.gif  wub.gif
Papildyta:

DPO  dieną po O arba po punkcijos. 
Mes skaičiuojam dpi dienas po įsodinimo.  Na nt aš pradėčiau daryti turbūt 6-7 dpi su 5 d blastuku  blush2.gif

siaures meskute, pirmam puslapiuke reikia paredaguoti informacia apie mergaites, kurios papinkintos, pvz. Lalabamba wub.gif
Papildyta:
QUOTE(-Murke- @ 2016 03 19, 13:00)
Man tie papigiai is ebay parode 10 dpo smile.gif kai tuo tarpu normalus is vaistines buvo neigiamas kai vos ne savaite mm velavo biggrin.gif tai netikiu as tais testais. Kada tau HCG?

3dieni smile.gif
Atsakyti