QUOTE(joorgita @ 2016 03 19, 17:06)
Sveikos merginos. Prisiduodu ir aš prie tu nelaiminguju slapukiu, kuriai nepasisekė. Kovo 11diena turejau FET, is dvieju embrionu išgyveno tik vienas, kuris nuo 2 AB paaugo iki 4 AB ( kitas 4 AB neišgyveno), tačiau 7 dpi <0,5, 8dpi <1, toliau ir nebedarysiu, nes turejau daryti sekmadienį. Tad bloginu statistika ir nesuprantu kodėl mažiukas net nesikabino, kai tokie rezultatai..
Visoms sėkmės ir tikėjimo
Labai labai liūdna....

laikykitės
Papildyta:
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 03 19, 15:01)
siaures meskute, pirmam puslapiuke reikia paredaguoti informacia apie mergaites, kurios papinkintos, pvz. Lalabamba
Ačiū Rasiux
Matai taisau info kai būnu prie kompo... Nes būtent kada taisau tą pirmą puslapį kažkodėl man ten rašant telefonu pradeda šokinėti kursorius per tekstą ir pradeda rašyti bet kur.. Tai bijodama sugadinti ką ne taip redagavus nepastebėjus nusprendžiau taisyti tik ant kompo.. Todėl kitą kartą būna va susivėlinu
Ačiū tikrai kad vis primeni
Laukiu trečiadienio kumščius suspaudus!
Papildyta:
QUOTE(gummy bear @ 2016 03 19, 16:02)
Nuo vakar ir as Stambule

Bet mmm kazkur uztruko. Vyro neturiu, vonios neturiu, vyno negeriu, net nezinau, kaip cia sita problema spresti

Ta proga, kad siandien nereikia i klinika, nusibrukau i Kadikoy. Vaikstineju Mango outlet'e, skambina vyras ir saukia: kur esi? kur esi? ar viskas gerai? Visa laime, kad turkiska sim kortele vakar nuspirkau, nes ir i messengerius zinutes pasipyle. Baisu kaip

Susirasiau su keliais vietiniais, tai dauguma namie sedi ir nelis niekur per savaitgali. Pagalvojau, kad gal visgi zino tos mano mmm, kada neateiti

Bent jau nera jokiu 'privalomu' isvyku

kumščiai mergyt
Jeigu gali apie tai svajoti, vadinasi, gali ir padaryti. Waltas Disney