Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 37-ta tema

QUOTE(rasiux1984 @ 2016 03 19, 11:38)
Mergaites, o DPO skaiciuojasi nuo sekancios dienos po transferio??  g.gif  smile.gif
Ir nuo kelintos DPO pradedate gadinti NT?  blush2.gif  ax.gif

4u.gif kumstukai uz jus.
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 03 19, 14:01)

Ilgai dar kamuotis. Kamtrybes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 03 19, 14:38)
Mergaites, o DPO skaiciuojasi nuo sekancios dienos po transferio??  g.gif  smile.gif
Ir nuo kelintos DPO pradedate gadinti NT?  blush2.gif  ax.gif

turiu itarima,kad jau isvydai antra pagaliuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tapsnokle @ 2016 03 19, 13:08)
turiu itarima,kad jau isvydai antra pagaliuka mirksiukas.gif

Ne, nes dar nedarau net NT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2016 03 19, 14:05)
Ir dar buvom ligoninej siandien. Turiu potencislius 9 folius. Gal antradieni ir punkcija bus. Noretus man daugiau, bet yra jau kaip yra.

Visai saunus burelis thumbup.gif Velykoms turesit graziu zirniuku thumbup.gif

QUOTE(Lalabamba @ 2016 03 19, 14:25)
Mes po sunkaus nusileidimo (labai stiprus vėjas buvo) sėkmingai parkeliavom vakar namučio. Kuičiuosi, gulinėju, vienžo lepotaaa...  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Pupo priklauso lepintis wub.gif nestuke.gif

QUOTE(rasiux1984 @ 2016 03 19, 15:01)

Laukiam dvieju ryskiu ir riebiu biggrin.gif 4u.gif

Nuo vakar ir as Stambule ax.gif Bet mmm kazkur uztruko. Vyro neturiu, vonios neturiu, vyno negeriu, net nezinau, kaip cia sita problema spresti lotuliukas.gif Ta proga, kad siandien nereikia i klinika, nusibrukau i Kadikoy. Vaikstineju Mango outlet'e, skambina vyras ir saukia: kur esi? kur esi? ar viskas gerai? Visa laime, kad turkiska sim kortele vakar nuspirkau, nes ir i messengerius zinutes pasipyle. Baisu kaip verysad.gif Susirasiau su keliais vietiniais, tai dauguma namie sedi ir nelis niekur per savaitgali. Pagalvojau, kad gal visgi zino tos mano mmm, kada neateiti biggrin.gif Bent jau nera jokiu 'privalomu' isvyku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gummy bear: 19 kovo 2016 - 15:04
QUOTE(gummy bear @ 2016 03 19, 14:02)
Visai saunus burelis thumbup.gif Velykoms turesit graziu zirniuku thumbup.gif
Pupo priklauso lepintis wub.gif  nestuke.gif
Laukiam dvieju ryskiu ir riebiu biggrin.gif  4u.gif

Nuo vakar ir as Stambule ax.gif Bet mmm kazkur uztruko. Vyro neturiu, vonios neturiu, vyno negeriu, net nezinau, kaip cia sita problema spresti lotuliukas.gif Ta proga, kad siandien nereikia i klinika, nusibrukau i Kadikoy. Vaikstineju Mango outlet'e, skambina vyras ir saukia: kur esi? kur esi? ar viskas gerai? Visa laime, kad turkiska sim kortele vakar nuspirkau, nes ir i messengerius zinutes pasipyle. Baisu kaip verysad.gif Susirasiau su keliais vietiniais, tai dauguma namie sedi ir nelis niekur per savaitgali. Pagalvojau, kad gal visgi zino tos mano mmm, kada neateiti biggrin.gif Bent jau nera jokiu 'privalomu' isvyku ax.gif

As tai po tokiu ivykiu tikriausiai nei nosies nekisciau lauk... unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Tai i klinika tik tada, kai mmm sulauksi, ane?
Na, mes irgi laukem mano mmm, kai buvom stimuliacijoms nuskride, berods apie 5dienas laukem, jei neklystu... doh.gif doh.gif doh.gif Nors buvo ir vyras salia, ir vynas, bet vistiek nieks nepadejo... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 03 19, 16:20)
As tai po tokiu ivykiu tikriausiai nei nosies nekisciau lauk...  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif
Tai i klinika tik tada, kai mmm sulauksi, ane?
Na, mes irgi laukem mano mmm, kai buvom stimuliacijoms nuskride, berods apie 5dienas laukem, jei neklystu...  doh.gif  doh.gif  doh.gif Nors buvo ir vyras salia, ir vynas, bet vistiek nieks nepadejo...  doh.gif  lotuliukas.gif

Valgyti tai norisi lotuliukas.gif Teks lauk listi biggrin.gif Nors maciau stalciuj kazkokiu bukletu su maisto pristatymu biggrin.gif

Na taip, laukiu mmm, kol ju ner, tai ner ko i klinika ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Prisiduodu ir aš prie tu nelaiminguju slapukiu, kuriai nepasisekė. Kovo 11diena turejau FET, is dvieju embrionu išgyveno tik vienas, kuris nuo 2 AB paaugo iki 4 AB ( kitas 4 AB neišgyveno), tačiau 7 dpi <0,5, 8dpi <1, toliau ir nebedarysiu, nes turejau daryti sekmadienį. Tad bloginu statistika ir nesuprantu kodėl mažiukas net nesikabino, kai tokie rezultatai.. verysad.gif
Visoms sėkmės ir tikėjimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joorgita @ 2016 03 19, 15:06)
Sveikos merginos. Prisiduodu ir aš prie tu nelaiminguju slapukiu, kuriai nepasisekė. Kovo 11diena turejau FET, is dvieju embrionu išgyveno tik vienas, kuris nuo 2 AB paaugo iki 4 AB ( kitas 4 AB neišgyveno), tačiau 7 dpi <0,5, 8dpi <1, toliau ir nebedarysiu, nes turejau daryti sekmadienį. Tad bloginu statistika ir nesuprantu kodėl mažiukas net nesikabino, kai tokie rezultatai.. verysad.gif

Labai gaila, joorgita... verysad.gif Laikykites console.gif
Atsakyti
QUOTE(joorgita @ 2016 03 19, 17:06)

Labai labai liūdna.... verysad.gif laikykitės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 03 19, 15:01)
siaures meskute, pirmam puslapiuke reikia paredaguoti informacia apie mergaites, kurios papinkintos, pvz. Lalabamba  wub.gif

Ačiū Rasiux wub.gif

Matai taisau info kai būnu prie kompo... Nes būtent kada taisau tą pirmą puslapį kažkodėl man ten rašant telefonu pradeda šokinėti kursorius per tekstą ir pradeda rašyti bet kur.. Tai bijodama sugadinti ką ne taip redagavus nepastebėjus nusprendžiau taisyti tik ant kompo.. Todėl kitą kartą būna va susivėlinu blush2.gif

Ačiū tikrai kad vis primeni wub.gif

Laukiu trečiadienio kumščius suspaudus! wub.gif
Papildyta:
QUOTE(gummy bear @ 2016 03 19, 16:02)

thumbup.gif thumbup.gif kumščiai mergyt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(joorgita @ 2016 03 19, 16:06)

Gaila verysad.gif
Ka sako gydytojai? Turi ka nors galvoj, kas negerai?
Atsakyti
QUOTE(joorgita @ 2016 03 19, 17:06)

Kaip liudna verysad.gif console.gif Taip norisi, kad visoms pasisektu verysad.gif

QUOTE(siaures meskute @ 2016 03 19, 17:28)
thumbup.gif  thumbup.gif kumščiai mergyt  wub.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti